Ide se u Osijek? Ja se dobrovoljno javljam! Još od zadnjih gostovanja sa Hajdukom nisam bio u tom gradu.A volio bi...dcarapo2 zove. Ako je on mogao doc na sastanak u Ma...khm,khm Gore je Ontario,zar ne?Gore je i Obi-wan nedaleko odatle,cini mi se. Njega bi volio upoznati... Ako bude,javite mi!
Ja sam krajnje nedruštvena osoba. Ali ako vam fali ljudi, doci cu (sjediti negdje tiho u prikrajku i slušati mudrosti iz svijeta stripa).
The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.
Ide se u Osijek? Ja se dobrovoljno javljam! Još od zadnjih gostovanja sa Hajdukom nisam bio u tom gradu.A volio bi...dcarapo2 zove. Ako je on mogao doc na sastanak u Ma...khm,khm Gore je Ontario,zar ne?Gore je i Obi-wan nedaleko odatle,cini mi se. Njega bi volio upoznati... Ako bude,javite mi!
Ja sam krajnje nedruštvena osoba. Ali ako vam fali ljudi, doci cu (sjediti negdje tiho u prikrajku i slušati mudrosti iz svijeta stripa).
The Force is what gives a Jedi his power. It's an energy field created by all living things. It surrounds us and penetrates us. It binds the galaxy together.
Nema veze. To je sve OK. Bitno je da je broj veci!
Obi, samo ti sjedi u prikrajku. Valjda ima netko ko je društven tamo gore....
Paaa. dcarapo2 je ultramaksimegadruštven, kako cujem. Ipak ga uspješno izbjegavam vec skoro dvije godine...
pozdrav iz osjeeeeka...nemam što drugo reci osim da se javim za koji dan s nekim informejšen..mjesto ima,kultno..spavati se di,ima..jela ,pica i ostalog ima ...jedino ova brojka od bar 10 ljudi koji citaju strip me kopka jer poznavajuci osijek,u stvari cek da prebrojim prste.............da ,da bice i više,zvacemo obivana u pomoc,tu je i vjeko zvani kvadrat a bacit cemo i neku reklamu na radijo...eto ljudi ja cu se narednih dana POKUŠATI dogovoriti s momcima pa se naravski,cujemo....sve najbolje za blagdane od promrzlog clana ovog foruma,inace ceo dan sam radio vani u sred njive,bemti ozimu pšenicu
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
U startu ovo potvrdjujemo!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
krece se u organizirani docek mafestovaca,tu su koi mnene sada bili decki iz vinkovaca koji jedva cekaju strip druženje...mislim da je najbolje da se mi ovdje organiziramo prema vama koji prelazite toliki put,znaci slobodno recite koji vam termin odgovara,bilo to u ovom mjesecu ili nagodinu u prvom ili drugom..humbert coe i moja malenkost cemo srediti sve što treba,a vjerujem da ce se i ostale lege pridružiti ...
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Izvrsno! Ajmo pokusati nesto dogovoriti za 1. mjesec?
Reci mi, na koji nacin nam sugeriras da dodjemo (auto, avion...)? Raspitali bi se ovdje za uvjete tako da odmah mozemo znati ima li sanse da zatvorimo financijsku konstrukciju za to.
krece se u organizirani docek mafestovaca,tu su koi mnene sada bili decki iz vinkovaca koji jedva cekaju strip druženje...mislim da je najbolje da se mi ovdje organiziramo prema vama koji prelazite toliki put,znaci slobodno recite koji vam termin odgovara,bilo to u ovom mjesecu ili nagodinu u prvom ili drugom..humbert coe i moja malenkost cemo srediti sve što treba,a vjerujem da ce se i ostale lege pridružiti ...
Izvrsno! Ajmo pokusati nesto dogovoriti za 1. mjesec?
ok,smislite medusobno koji vam termin odgovara pa javite...ja osobno trebam ici u sloveniju u prvom mjesecu,ne znam tocno kojih 7 dana sve ovisi o snijegu i školskim praznicima ali cu se svakako prilagoditi vama....pricao sam s dosta ljudi i svi žele doci na prezentaciju mafesta u osijeku,znaci sve ce biti ok...probati cu i s matakovicem pricati
A sjecas se kad smo ga nazvali? Slobo: od kud bre u Uzice da ste sada? Dado: Ma daj pricaj brzo u centru smo uzica pise lijevo Beograd da pratim taj znak, DA SKRENEM!??? Slobo: Da, da, samo prati Beograd!... (za sebe) nije mi jasno... Dado i Renky: Ha-ha-ha Slobo: !?!?!?!?!???? O sunce li vam jebem sto me zajebaste... ha-ha-ha...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne