forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Da li volite americka sranja???
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

zveles
Advanced Member

Croatia
4031 Posts

Member since 28/03/2003

Posted - 16/01/2007 : 12:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zveles a Private Message

Originally posted by Billy_the_Kid

P.S.
Molim da me neko quota pošto sam vjerovatno na njegovoj ignore listi

---------------------

Lets be like trees and leave

mislim da ti prije slijedi banovanje.

http://zveles.blogspot.com/
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 16/01/2007 : 12:12:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Meni je drago, dragi moj djecace_Billy što si nam ovako lijepo olakšao dušu. Covjeku je puno lakše kad istrese svoje dnevne ili pak odavna nagomilane frustracije pred gomilom nepoznatih ljudi, onak, indirektno. Ako ti je samo to trebalo da si uljepšaš dan, onda neka tako bude, ja sam ti oprostio...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 16/01/2007 : 13:00:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message
Znaci idioti su svi koji imaju puno ime i prezime u profilu ?!? A pametni su valjda ovakvi kao ti koji imaju "zanimljive" nickove (kako ih ti sam zoveš) i izmišljene podatke u profilu. Budi faca kao tvoj miljenik Billy the Kid, pa napiši puno ime i prezime, pa onda vrijedaj ljude.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 16/01/2007 : 14:30:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message

Originally posted by dcopic

Znaci idioti su svi koji imaju puno ime i prezime u profilu ?!? A pametni su valjda ovakvi kao ti koji imaju "zanimljive" nickove (kako ih ti sam zoveš) i izmišljene podatke u profilu. Budi faca kao tvoj miljenik Billy the Kid, pa napiši puno ime i prezime, pa onda vrijedaj ljude.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'

Hajde Billy priznaj sve!
Znamo da si ti ukrao Majmuna od Žada...
Napiši puno ime i prezime kao sav ostali pošten svijet na internetu...

A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil,
helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.

Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 16/01/2007 : 15:09:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message

Originally posted by Obi-wan

Hajde Billy priznaj sve!
Znamo da si ti ukrao Majmuna od Žada...
Napiši puno ime i prezime kao sav ostali pošten svijet na internetu...

A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil,
helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/01/2007 : 15:38:23  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

potpuno se slažen.da se mene pita imali bi svi puno ime i prezime u profilu.i ne znan zašto to nije uvjet za uclanjenje na forum??

inner fear your worst enemy
ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29656 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/01/2007 : 15:42:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message

Originally posted by lwood
potpuno se slažen.da se mene pita imali bi svi puno ime i prezime u profilu.i ne znan zašto to nije uvjet za uclanjenje na forum??

A kako da ja provjerim da se ti zaista zoves Lovre Lovric i da si sa Mertojaka? Mislim, u tvom slucaju mozda cak i mogu, imam rodicu koja zivi u Odeskoj, ali...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/01/2007 : 15:44:30  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
koji broj? koliko godina?

ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29656 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 16/01/2007 : 15:45:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Starija je dosta... Broja se ne sicam.

Go to Top of Page

jang
Advanced Member

Slovenia
10970 Posts

Member since 01/11/2002

Posted - 16/01/2007 : 15:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send jang a Private Message
svima bi vam dao kramp i lopatu... fale radne brigade, majke mi
a i Hitler je znao
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/01/2007 : 15:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ma znan da je teško provjerit.ali moralo bi se bar vidit ime i prezime,makar lažno

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 16/01/2007 : 16:25:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message
a to je nešto na moj racun sincic bili nabadao???
šteta što mi je odavna na ignore listi, baš šteta...
a što se imena tice u profilu, svako ko hoce da posluje preko Aukcija svakako mora dati svoje podatke, ostali ionako nisu bitni

Imamo prostor, imamo domenu, samo nam trebaju vaši radovi: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://tinyurl.com/y93gym ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 16/01/2007 : 17:49:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message

nisam odavno vecu glupost cuo, idioti svi koji stave ime i prezime, ne nego to stave oni koji cvrsto stoje iza svojih mišljenja a ne neki koji se kurce nešto i vrjedaju i to iza nekog bedastog nicka, ajde budi faca pa stavi ime i prezime i adresu pa vredaj

up the irons..
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/01/2007 : 19:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
tako je.šta bi se ko normalan boja stavit ime i prezime?

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3945 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 16/01/2007 : 19:07:50  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message

tako je.šta bi se ko normalan boja stavit ime i prezime?

Ja ti nevirujen da se zoveš Lovre Lovric!

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/01/2007 : 19:09:14  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
puno mi ljudi to ne viruje

Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 16/01/2007 : 19:43:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
lovre lovric, baš se ljepo nadopunjuje to ime i prezime

up the irons..
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 16/01/2007 : 19:59:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
to kad jednom cuješ ne zaboravljaš

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/01/2007 : 12:00:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message

Originally posted by Markos

A kako da ja provjerim da se ti zaista zoves Lovre Lovric i da si sa Mertojaka? Mislim, u tvom slucaju mozda cak i mogu, imam rodicu koja zivi u Odeskoj, ali...

Najbolje bi bilo da u profil gdje ide slika, svi stavimo skenove osobne iskaznice...

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 17/01/2007 : 12:06:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
I to starih, da se vidi i JMBG!

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 17/01/2007 : 12:08:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message

Originally posted by DeeCay

I to starih, da se vidi i JMBG!

Srecom imam staru, istice mi za mjesec dana...

Go to Top of Page

Boyan.P
Senior Member

Croatia
2773 Posts

Member since 13/06/2004

Posted - 17/01/2007 : 12:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Boyan.P a Private Message
pa vidite kako je globinjo stavio svoju sliku na forum:)
i to ne bilo kakvu, nego u dinamovu dresu :)))

up the irons..
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/01/2007 : 12:41:48  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

Originally posted by Boyan.P

up the irons..

Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3945 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 17/01/2007 : 13:44:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sonor a Private Message

Originally posted by Boyan.P

up the irons..

decko se ne srami svojih ideala!

It's in my hands, the sky, so bright
It's burning, it's for me to decide
If flames will reach heaven tonight
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 17/01/2007 : 14:10:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message

Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000