Meni je drago, dragi moj djecace_Billy što si nam ovako lijepo olakšao dušu. Covjeku je puno lakše kad istrese svoje dnevne ili pak odavna nagomilane frustracije pred gomilom nepoznatih ljudi, onak, indirektno. Ako ti je samo to trebalo da si uljepšaš dan, onda neka tako bude, ja sam ti oprostio...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Znaci idioti su svi koji imaju puno ime i prezime u profilu ?!? A pametni su valjda ovakvi kao ti koji imaju "zanimljive" nickove (kako ih ti sam zoveš) i izmišljene podatke u profilu. Budi faca kao tvoj miljenik Billy the Kid, pa napiši puno ime i prezime, pa onda vrijedaj ljude.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Znaci idioti su svi koji imaju puno ime i prezime u profilu ?!? A pametni su valjda ovakvi kao ti koji imaju "zanimljive" nickove (kako ih ti sam zoveš) i izmišljene podatke u profilu. Budi faca kao tvoj miljenik Billy the Kid, pa napiši puno ime i prezime, pa onda vrijedaj ljude.
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Hajde Billy priznaj sve! Znamo da si ti ukrao Majmuna od Žada... Napiši puno ime i prezime kao sav ostali pošten svijet na internetu...
A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil, helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.
Hajde Billy priznaj sve! Znamo da si ti ukrao Majmuna od Žada... Napiši puno ime i prezime kao sav ostali pošten svijet na internetu...
A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil, helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.
potpuno se slažen.da se mene pita imali bi svi puno ime i prezime u profilu.i ne znan zašto to nije uvjet za uclanjenje na forum??
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!!
Originally posted by lwood potpuno se slažen.da se mene pita imali bi svi puno ime i prezime u profilu.i ne znan zašto to nije uvjet za uclanjenje na forum??
A kako da ja provjerim da se ti zaista zoves Lovre Lovric i da si sa Mertojaka? Mislim, u tvom slucaju mozda cak i mogu, imam rodicu koja zivi u Odeskoj, ali...
a to je nešto na moj racun sincic bili nabadao??? šteta što mi je odavna na ignore listi, baš šteta... a što se imena tice u profilu, svako ko hoce da posluje preko Aukcija svakako mora dati svoje podatke, ostali ionako nisu bitni
Imamo prostor, imamo domenu, samo nam trebaju vaši radovi: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://tinyurl.com/y93gym ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
nisam odavno vecu glupost cuo, idioti svi koji stave ime i prezime, ne nego to stave oni koji cvrsto stoje iza svojih mišljenja a ne neki koji se kurce nešto i vrjedaju i to iza nekog bedastog nicka, ajde budi faca pa stavi ime i prezime i adresu pa vredaj
Originally posted by lwood potpuno se slažen.da se mene pita imali bi svi puno ime i prezime u profilu.i ne znan zašto to nije uvjet za uclanjenje na forum??
A kako da ja provjerim da se ti zaista zoves Lovre Lovric i da si sa Mertojaka? Mislim, u tvom slucaju mozda cak i mogu, imam rodicu koja zivi u Odeskoj, ali...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Najbolje bi bilo da u profil gdje ide slika, svi stavimo skenove osobne iskaznice...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Srecom imam staru, istice mi za mjesec dana...