Author |
Topic |
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Member since 12/11/2001 |
Posted - 04/06/2007 : 18:31:19
|
I nije mu jasno kako Tally sme uopste da javno spominje izvrstan "Q magazin" kad je onako funjarski ukrao od njega uputu za upotrebu.
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside. |
|
|
Constantine33
Average Member
Croatia
670 Posts
Member since 02/11/2005 |
Posted - 04/06/2007 : 18:46:49
|
ne znam kako ostalim posjetiteljima foruma, ali meni osobno drskost kojom se ekipa iz bookglobea obraca citalackoj publici poprilicno ide na živce. necu reci da me vrijeda, jer se vrijedam stavovima budala, ali što je previše je previše... ako nemaš ništa pametno za reci, tally, povedi se bernardovim primjerima i šuti o izdavackoj politici firme. ljudi koji te vaše albume kupuju sigurno imaju pravo iznijeti svoje mišljenje, ako ti to smeta, mani se foruma ili možda pogada u žicu to što su ljudi vrlo rano shvatili kako je vaš "strip magazin" najobicnija reklamna razlednica?
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals. |
|
|
jurica
Senior Member
1799 Posts
Member since 19/02/2003 |
Posted - 04/06/2007 : 19:14:28
|
ajde ne pricajte gluposti: vase je da dajete pare, a jeste li zadovoljni proizvodom, imate li kakve ideje i sugestije... koga briga!
VASE JE DA DAJETE PARE I SUTITE!
(iako se meni i ovakav koncept "reklamnog magazina" i dalje svidja, ako ce ponuditi barem poneku cijelu epizodu serijala... u novijoj su produkciji i onako najcesce pocetci najzanimljiviji; naravno, moj stav prema Tallyevom stavu prema citateljstvu je valjda ocigledno suprotan mom stavu prema novom casopisu)
_________________________ www.kajgod.co.nr |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
Posted - 04/06/2007 : 20:10:59
|
da ne duljim jurice potpisujem
ja to kupujem pa k vragu sve zašto - pa zato što je jednom bio meni drag comic strip , davno prije njega još mi draži cak pa onda niiiiiiiiiiiiišta pa sad ovo pa ak krene možda bu bolje
jedno pitanje za iskusne
jel postotak ciraša u izdavaca veci neg u prosjecne populacije i kolko cesto krvare |
|
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 04/06/2007 : 20:23:43
|
quote: Originally posted by Tally kenj kenj kenj
JBT, kakav divan odnos prema (potencijanim) kupcima sopstvenih izdanja imate, alal' vam vera. Da samog Bobana postidite...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 04/06/2007 : 20:40:52
|
sjecate li se onog nebojsina posta u vezi one radijske emisije?? kako jadno, isti post, iste fore, ajde neka ga netko pronadje i zalijepi ovdje, ali ton, recenice i odnos prema kupcima u vidu samozatajne ironije, cista kopija... hjebote, ne samo da su bahati, nego su i na razini ameba... nesto poput prijevoda u vecini njihovih stripova... mislim da amebe ne krvare, toninho... BG treba potpuno ignosirati dok god imaju ovakav stav, dijelili sad i integrale mukte s BD dodatkom "kako se stvarao BG" u 3 toma...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
Posted - 04/06/2007 : 20:50:27
|
Kak ovi iz konkurentskih stripovsko-izdavackih kuca jedva cekaju da se ovak nešt dogodi/kaže pa da onda svim silama udaraju ne birajuci sredstva!
still amazes... |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 04/06/2007 : 20:59:05
|
quote: Originally posted by kiky
Kak ovi iz konkurentskih stripovsko-izdavackih kuca jedva cekaju da se ovak nešt dogodi/kaže pa da onda svim silama udaraju ne birajuci sredstva!
still amazes...
hehe dobra |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 04/06/2007 : 21:01:46
|
a tko su ti? senka i ja??? ajde sinko razvjetri se... ako ti ni makarska bura nije pomogla, poslusaj malo madonnu... nit se javio marko, nit gaston i dado, niti bilo tko od izdvaca... ja sam samo ovdje najobicniji citatelj i potencijalan kupac i ne vjerujem svojim ocima da se po drugi put dogadja potpuno jednako gadjenje clanova foruma od strane BG...
Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees. |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
zlatkob
Average Member
Croatia
633 Posts
Member since 24/02/2006 |
Posted - 04/06/2007 : 22:25:46
|
quote: Originally posted by Rico
quote: Originally posted by Tally
Vidim da ste se raspisali pa evo par rijeci o SMG! strip magazinu da se pojasne neke nejasnoce:
Možda se sada opameti i posluša me, bolje bi zaradivali, a on bi se manje nervirao, a ja imao manje posla i mogao se više igrati sa svojom djecicom.
No, što se može? Vox populi je rekao svoje. Razmislit cemo što cemo dalje. Pratite naše SMG! web stranice i doznajte hoce li magazin krenuti ili ne.
Tally http://marvelfanklub.blogspot.com http://www.stomugromova.com
vi radite svoje, kupci ce svoje. Kome se svidja kupit ce, kome ne nece, i tocka. Zasto se stavljate u ulogu nekih zrtvi i spasitelja, nepotrebno.
http://rumblebum.blogspot.com/
Tako je. A i citatelji su se previše razmazili. Nekad nije bilo ni govora o tome što ce i u kolikoj mjeri izlaziti na kioscima. Imat cemo prvu komercijalnu i (nadajmo se) redovitu hrvatsku strip reviju nakon ko zna koliko vremena i šta sad ekipa radi? Gunda, trabunja, i slicno...
|
|
|
zlatkob
Average Member
Croatia
633 Posts
|
zlatkob
Average Member
Croatia
633 Posts
Posted - 04/06/2007 : 22:27:57
|
quote: Originally posted by Djole
ubr, svako ko misli da se ovde mnogo kuka nek' baci pogled kako se forumu Newsarame odnose prema Quesadi i Didiu, i koja je reakcija bila kad se ispostavilo da ce Countdown koštati 50 centi skuplje nego 52.
-- "Heiliger $*#@!!! Eine saugroße Miezekatze läuft loss in der Strasse!!"
E tako se to radi |
|
|
zlatkob
Average Member
Croatia
633 Posts
Posted - 04/06/2007 : 22:33:04
|
quote: Originally posted by DusMan
Au. Na osnovu par pretpostavki (koje su se pokazale tacne) i zelja da se dobije pravi magazin, a ne katalog izdanja, koje smo izneli - Tally je vec popizdio. Sta ce tek biti kad izadje "magazin" i argumentovano se nesto prigovori? Tally i Nebojsa ce dolaziti svakom na kucna vrata da ga biju (did someone said "Jay & Silent Bob strike back?)?
Sve u svemu, lepa zamisao - s tim sto je to i dalje ovaj isti (do sad) besplatni SMG! sa 20 stranica vise.
Ja bih sad iskoristio priliku da ismejem sve fanove (dakle i mene) koji su se u trenutku imbecilnosti ponadali da ce imati pravi strip magazin. Smesni ste.
She came from the grave much graver. First, he’ll kill her, then I’ll save her! Everything is turning out so dark. Going through the motions. No, I’ll save her, then I’ll kill her! I think this line is mostly filler. What's it going to take to strike a spark? It's what they have inside.
Sad vjerojatno kužiš kak je TVOJ GAZDA konstantno kontraproduktivan sa svojim istupima i izdavackom politikom. Ili možda ne kužiš? |
|
|
zlatkob
Average Member
Croatia
633 Posts
Posted - 04/06/2007 : 22:33:49
|
quote: Originally posted by prozirna senka
quote: Originally posted by Tally kenj kenj kenj
JBT, kakav divan odnos prema (potencijanim) kupcima sopstvenih izdanja imate, alal' vam vera. Da samog Bobana postidite...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
Ne pretjeruj. Razmaženi ste. |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Posted - 04/06/2007 : 22:35:56
|
quote: Originally posted by zlatkob
[quote]Originally posted by prozirna senka
[quote]Originally posted by Tally kenj kenj kenj
HEYOKA VIDIŠ LI TI OVO ŠTA OD COVIKA NAPRAVI PROMINIJA SI GA U DVA DANA |
|
|
Rache
New Member
Croatia
198 Posts
Member since 31/08/2005 |
Posted - 04/06/2007 : 23:28:55
|
Ma stvarno... Ovi iz bookglobea su stvarno za nevjerovat :) Tako pazljivo slusaju glasove svojih potrosaca (kad ih ne caste raznoraznim epitetima:))
Daj se saberite i prestanite se ponasat ko uvrijedjene djevojcice- cim netko nes kaze odma drvlje i kamenje jer kak se netko uopce moze usudit.
Ko sto je netko napisao -ako hocete primjer na sto lici strip revija pogledajte stripoteku- je jadna na momente (tisak i papir) al bar daje priliku procitati strip pa odluciti o albumu - a to vam je cilj- il bar se tako tvrdi.
Nothing is more dangerous than an idea when it's the only one you have. |
|
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 04/06/2007 : 23:31:14
|
quote: Originally posted by kiky
Ma pricaj to svojim pajdašima... ovo je bespoštedan rat u kojem se žrtvuju i vlastita djeca.
still amazes...
Pripazi na rijeci. Ne petljaj nicije obitelji odnosno djecu u kojekakve beljezgarije po forumu. Sa nekim stvarima se ne sali, ni uz brdo smajlica.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 04/06/2007 : 23:31:32
|
quote: Originally posted by Markos
napravljen i dizajniran, ali, budimo iskreni... ti o stripu nemas pojma. No hard feelings, ali to je tako. Samo se ti drzi prijeloma i dizajna, to radis odlicno, ali urednikovanje i izbor naslova ipak prepusti nekom drugom.
ovo je jako nisko. kao da ja tebi sada kažem drži se programiranja, a prijelom ipak prepusti profesionalcima
-- http://www.sesvete-online.info http://www.paucina.com/ |
|
|
DannyTrejo
Junior Member
344 Posts
Member since 20/09/2006 |
Posted - 04/06/2007 : 23:33:37
|
quote: Originally posted by Rache
Ko sto je netko napisao -ako hocete primjer na sto lici strip revija pogledajte stripoteku- je jadna na momente (tisak i papir) al bar daje priliku procitati strip pa odluciti o albumu - a to vam je cilj- il bar se tako tvrdi.
Nothing is more dangerous than an idea when it's the only one you have.
Ljudi pljuju po Stripoteci al' ja je s guštom kupujem. Izvrstan primjer kako je sadržaj ipak ispred estetike! Nadam se da ce tako biti i sa SMG!-om, nigdje nisam rekao da ga ne bih kupio!
Poštenim putem ici bit' ce teško znaj Al' samo ceš tako stici gdje je vjecni sjaj |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29384 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 04/06/2007 : 23:43:08
|
quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by Markos
napravljen i dizajniran, ali, budimo iskreni... ti o stripu nemas pojma. No hard feelings, ali to je tako. Samo se ti drzi prijeloma i dizajna, to radis odlicno, ali urednikovanje i izbor naslova ipak prepusti nekom drugom.
ovo je jako nisko. kao da ja tebi sada kažem drži se programiranja, a prijelom ipak prepusti profesionalcima
Da se pokaze da ne znam raditi prijelom, onda bi mi to imao pravo reci i ja ti ne bi imao sto prigovoriti.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 05/06/2007 : 00:56:40
|
quote: Originally posted by zlatkob
Sad vjerojatno kužiš kak je TVOJ GAZDA konstantno kontraproduktivan sa svojim istupima i izdavackom politikom. Ili možda ne kužiš?
First of all, who the fuck are you? Zasto mislis da znas ko sam ja? I zasto mislis da imam gazdu?
FYI, ja sam nezaposleni student. A ko i sta si ti?
______________________ Freeeze! Vegan police! |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11092 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 05/06/2007 : 00:57:54
|
Javno protesriram jer Tally nije uvrstija i moj komentar, sa prve stranice ovog topica, u pregled komentara. Oz istog razloga pozivam prisutne da isti quotaju a ja cu istovremeno zapoceti štrajk. Jest cu ubuduce samo jednu kesicu Kiki bombona dnevno.
www.sd-gradac.hr ( nogomet ) www.gradac.hr |
|
|
DusMan
Advanced Member
5067 Posts
Posted - 05/06/2007 : 00:59:44
|
Ne radi to, Renky!
Uzmi povremeno i kesicu 505 sa crtom. ;) MMMMMmmm... sad su mi se prijele. Sva sreca pa jos imam zalihu iz Makarske. :)
______________________ Freeeze! Vegan police! |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
Topic |
|