Author |
Topic  |
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 23/10/2008 : 01:06:45
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Pa bice druge shtampe ako se rasproda.
Bez obzira na,a moze bit da nece..nego je rec o tome sto je covjek rekao da ne brinemo jer necemo stati bez svojih primjeraka..i ne bi bilo korektno da se sada svih 500 komada stavi na prodaju na sajmu...ALI IAKO JE TO DUSMAN REKAO..JA NEMAM RAZLOGA A DA NE VJERUJEM SLOBI.. |
 |
|
lt.data
Starting Member

Serbia
55 Posts
Member since 20/10/2008 |
Posted - 23/10/2008 : 01:19:41
|
Zar ne bi bilo cudno da ne iznesu sve, ja dolazim u subotu i bilo bi vrlo cudno da mi kažu da ne mogu da kupim jer se brojevi cuvaju za nekog ko nije stigao na sajam |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 23/10/2008 : 01:30:50
|
quote: Originally posted by lt.data
Zar ne bi bilo cudno da ne iznesu sve, ja dolazim u subotu i bilo bi vrlo cudno da mi kažu da ne mogu da kupim jer se brojevi cuvaju za nekog ko nije stigao na sajam
Pa takav smo odgovor dobili od Slobe..dalje ti neznam sta reci.Nije mi odgovrio da ako nesto ostane neprodato na sajmu onda se moze rezervisati..jer da mi je tako rekao ja bi se pobrinuo da preko nekoga dodjem to primjerka..nego je rekao da ne brinemo da za vas koji ne mogu doci do primjeraka posaljite mejl za rezervaciju na adresu redakcije i kasnije cemo se nekako dogovoriti oko posiljke.
A tu je jos bilo price da ce nekoliko primjeraka poci za Libellus knjizaru..neke je Dubac rezervisao mislim 50 komada..i tako dalje. |
 |
|
SlajeR
New Member

Yemen
269 Posts
Member since 10/06/2003 |
|
lt.data
Starting Member

Serbia
55 Posts
Member since 20/10/2008 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 23/10/2008 : 01:52:56
|
eee jbg ako se proda do subote i u subotu sve na cega da mi se Ferri potpise nije on Silvia Saint da skinem bokserice pred njim da bi mi se potpiso na njih. a ako nedodjem do svog primerka uvaticu dusmana ili goinga da mi se feri potpise na njih pa cu ih drzim kuci na polici :) :)
molio bih going-goinga i dusmana da se ne uvrede samo se zezam malo super ste vi momci. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 23/10/2008 : 01:54:37
|
quote: Originally posted by aragon.sm
eee jbg ako se proda do subote i u subotu sve na cega da mi se Ferri potpise nije on Silvia Saint da skinem bokserice pred njim da bi mi se potpiso na njih. a ako nedodjem do svog primerka uvaticu dusmana ili goinga da mi se feri potpise na njih pa cu ih drzim kuci na polici :) :)
molio bih going-goinga i dusmana da se ne uvrede samo se zezam malo super ste vi momci.
dusman i onako ne zauzima puno prostora na polici    dusman nije super,on je persu |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Posted - 23/10/2008 : 02:00:59
|
quote: Originally posted by globinjo
molio bih going-goinga i dusmana da se ne uvrede samo se zezam malo super ste vi momci.
dusman i onako ne zauzima puno prostora na polici    dusman nije super,on je persu
e globinjo jesi car    mogao bih da pustim papagaje da lete slobodno po stanu a njih dvojicu da drzim u kavezu      bili bi prvi papagaji sa ferrijevim potpisom     |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 23/10/2008 : 02:09:42
|
Moci ce da ti se potpishe na drugu knjigu, ta se nece rasprodati ziher. 
A kako ne prepoznajete Lurentijevog Zagora, a i Feri je u godinama, mozhete da mu samo poturite Dragonera, a kad Feri pita shta je ovo, ti samo reci "ma, laurenti," obojica znalachki klimnete glavom, i on ti potpishe.
|
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Member since 26/10/2001 |
Posted - 23/10/2008 : 02:57:21
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Moci ce da ti se potpishe na drugu knjigu, ta se nece rasprodati ziher. 
A kako ne prepoznajete Lurentijevog Zagora, a i Feri je u godinama, mozhete da mu samo poturite Dragonera, a kad Feri pita shta je ovo, ti samo reci "ma, laurenti," obojica znalachki klimnete glavom, i on ti potpishe.
   |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 23/10/2008 : 03:00:12
|
quote: Originally posted by kasper
Laurenti je odlican izbor, uz Monicu najbolje sto Zagor ima danas. Gore pomenute crtace sa imenima Nuccio, Verni gadjati paradajzom. Zagorovac sam vec 23 godine. Toliko.
Jak si mi ti zagorovac kad ne umes ni imena crtaca da napises ispravno... ko bese ta(j) Monica? |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 23/10/2008 : 03:03:06
|
quote: Originally posted by mezzano
Slažem se sa ---dp---om da Laurentijev Zagor nije baš najbolji. Ne bih da "ucim ribe da plivaju" (jer ovde ima mnogo bolijh strip i "Zagor poznavalaca" od mene), ali sam potstaknut Ferrijevim (ovog sa foruma, ako se ne varam iz Podgorice) komentarom malo pregledao stripove koje imam da bih uporedio kako ko crta. Na žalost, ni jedan, od ovih koje imam nije crtao Laurenti, pa ne mogu da komentarišem njegov rad, ali mogu da kažem da je Chiarolla užasan (komentar dajem na osnovu epizode "Blago Žana Lafita" od Vanninija). Zagor mu više lici na nekog maratonca iz Etiopije nego na gospodara darkwoodskih šuma. Cassara sam imao prilike da "upoznam" u prva 3 broja Veselog cetvrtka, i on mi se, uopšte, ne svida. Od onih, cije sam epizode, pre neki dan, prelistavao, mogu da kažem da mi se svida Pepe ("Bekstvo u slobodu" - Vannini), a i Donatelli nije loš, Marcello, onako...
Za to da su, time što su angažovali Laurentija, iz Veselog cetvrtka napravili grešku, ili cak uništili ediciju, ne bih se složio. Bilo je glasanje i vecina je glasala za to da, u suštini, naslovnica ne utice na odluku o tome da li da se kupi odredeno izdanje ili ne.
Angažovanjem originalnog crtaca Zagora (u ovom slucaju Laurentija) su hteli da daju, izvesnu dozu originalnosti ovoj ediciji, što je sasvim ok, i u cemu, mislim da su uspeli. Što se mene licno tice, mogli su da odrade neko jeftinije rešenje (jer ne verujem da Laurenti crta za dž), ali da cena bude prihvatljivija, ali oni su tako odlucili i nemam nikakvih primedbi. Znaci, Zagor (na ovoj naslovnici) mi se ne svida previše ali, ipak, ga je radio crtac koji ga je crtao za Bonelli. Da su dali nekom drugom tada bi rekao da je to loš potez, ovako, kad je bio dobar da crta strip za Bonelli, što ne bi bio dobar da crta za Veseli cetvrtak?
Za primedbu na glow ispod logoa Veseli cetvrtak mogu da se složim, nije trebalo da se stavlja. I mogao je da se uradi drugi logo Zagor, ali to se, ocigledno, nece desiti, barem ne u skorijoj buducnosti. Jer, koliko sam primetio (da li je Blažina za to zadužen, ili neko drugi, ne znam, na kraju, nije ni bitno), logo i font za naslov uvek ostaju isti za odredenog junaka (ediciju). Npr. logo "Zagor" je isti i u redovnoj (mesecnoj ediciji) i u Odabranim pricama i u kolekcionarskoj ediciji, jedino se razlikuje kod specijala.
Jeste lepo, ali mi placamo taj Laurentijev crtez i te kako jer kako si vec rekao tesko da je on to radio za dz. Placam ga da bih ga sutra uvio drugim naslovnicama da mi budu manje ruzne |
 |
|
---dp---
Advanced Member

17232 Posts
Posted - 23/10/2008 : 03:04:51
|
quote: Originally posted by DusMan
23
26
Samo sam cekao kad ce se krenuti sa prepucavanjem i informacijama o dužini polnog organa.
30!!! 
tako mali,a tako veliki 
Mozda je mislio na milimetre  |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Posted - 23/10/2008 : 09:55:13
|
quote: Originally posted by ---dp---
23
26
Samo sam cekao kad ce se krenuti sa prepucavanjem i informacijama o dužini polnog organa.
30!!! 
tako mali,a tako veliki 
Mozda je mislio na milimetre 
jebem ja vas svi ste kao neke kuronje a ni bebu neznate da instalirate
     cast izuzecima      |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 23/10/2008 : 10:03:10
|
23
26
30!!! 
tako mali,a tako veliki 
Mozda je mislio na milimetre 
jebem ja vas svi ste kao neke kuronje a ni bebu neznate da instalirate
     cast izuzecima     
Svi cete dobiti, u svim velicinama, samo dodjite na sajam u subotu......
             |
Edited by - kasper on 23/10/2008 10:04:02 |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Posted - 23/10/2008 : 10:10:32
|
Laurenti je odlican izbor, uz Monicu najbolje sto Zagor ima danas. Gore pomenute crtace sa imenima Nuccio, Verni gadjati paradajzom. Zagorovac sam vec 23 godine. Toliko.
Jak si mi ti zagorovac kad ne umes ni imena crtaca da napises ispravno... ko bese ta(j) Monica?
Neka sto ju je Zagor nabo dok je jos bio na ZS 300.... . Mozda nisi citao, zato i imas poremecenu sliku o Zagorelom  |
Edited by - kasper on 23/10/2008 10:15:33 |
 |
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2393 Posts
Member since 26/03/2008 |
Posted - 23/10/2008 : 10:48:35
|
Za one koji jos ne znaju, a zanima ih: *** Nova posiljka VC-a od jucer u Strip Knjizari “Libellus”, zakljucno s epizodama od 16.10.2008, *** ZG 10 "Krvave piramide" i TX 2 "Zamka za Karsona".
  |
 |
|
hello
Senior Member

Croatia
2731 Posts
Member since 14/07/2006 |
|
Quebrasco
Stripovi.com suradnik

Croatia
2393 Posts
Member since 26/03/2008 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 23/10/2008 : 11:09:12
|

Ok,ponecemo i mi nase male "tehnicare",pa da razmenimo iskustva... (sa' ce Globinjo da nam da po bancic,pretpostavljam,pa cemo se 'valiti ciji je duzi! ) |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Posted - 23/10/2008 : 11:17:11
|
quote: Originally posted by Pajtos

Ok,ponecemo i mi nase male "tehnicare",pa da razmenimo iskustva... (sa' ce Globinjo da nam da po bancic,pretpostavljam,pa cemo se 'valiti ciji je duzi! )
Makar cemo muski stradati    |
 |
|
dubac
Senior Member

Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 23/10/2008 : 11:26:33
|
quote: Originally posted by Ferri
quote: Originally posted by lt.data
Zar ne bi bilo cudno da ne iznesu sve, ja dolazim u subotu i bilo bi vrlo cudno da mi kažu da ne mogu da kupim jer se brojevi cuvaju za nekog ko nije stigao na sajam
Pa takav smo odgovor dobili od Slobe..dalje ti neznam sta reci.Nije mi odgovrio da ako nesto ostane neprodato na sajmu onda se moze rezervisati..jer da mi je tako rekao ja bi se pobrinuo da preko nekoga dodjem to primjerka..nego je rekao da ne brinemo da za vas koji ne mogu doci do primjeraka posaljite mejl za rezervaciju na adresu redakcije i kasnije cemo se nekako dogovoriti oko posiljke.
A tu je jos bilo price da ce nekoliko primjeraka poci za Libellus knjizaru..neke je Dubac rezervisao mislim 50 komada..i tako dalje.
Ferri druze moj ma to je bila sala da povecam potraznju i vidim reakcije. Mnogi su stvarno pomislili da cu da uzmem 50 komada pa su rezervisali. Uzece Dubac nekoliko komada sto za svoju dusu,sto za prijatelja.Na zalost necu moci na sajam u subotu kada bude Ferri podpisivao pa ce moj drug sa foruma i iz Kragujevca Morison podpisati i jedan primerak za mene.Mada ako uspem da zavrsim neke poslove do 17h mozda se ko furija stustim do Beograda Taman sam juce izvadio auto od majstora pa da ga testiram malo. |
 |
|
duck
Junior Member

409 Posts
Member since 26/01/2007 |
Posted - 23/10/2008 : 12:07:43
|
Molba Moze li neko da napise tacan broj standa na kome se predstavlja Veseli cetvrtak i u kojoj je hali. Zena mi ide u BG na sajam, ali mi je spremna pomoci samo ako bude imala precizne koordinate, u suprotnom nece da izgubi ni 10 sekundi u trayenju tog standa. |
 |
|
Imrahil
Advanced Member

Serbia
13532 Posts
Member since 21/08/2005 |
Posted - 23/10/2008 : 12:39:13
|
DarkWood je na starom mestu, gore na galeriji, Veseli Cetrvtak je u hali 14, ali nemam pojma gde.
I da, kolekcionarski Zagor moze da se pazari samo na standu Veselog Cetvrtka, na standu DarkWood-a ima jedan primerak za razgledanje. |
Edited by - Imrahil on 23/10/2008 12:40:49 |
 |
|
Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts
Member since 05/11/2001 |
|
Topic  |
|