Author |
Topic  |
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Member since 14/10/2008 |
Posted - 23/10/2008 : 12:47:19
|
Sad cu mozhda da lupim, ali mislim da se nalazi u ulici Petra Kochica, izmedju ulice Desanke Maksimovic i...one skroz desno.  |
 |
|
Pajtos
Advanced Member

.jpg)
Sierra Leone
4695 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 23/10/2008 : 12:58:30
|
quote: Originally posted by Going-Going
Samo drzite desno, desno i necete promasiti... Ustvari, odavde i nema izlaza...
Odlicno,upravo tamo i zivimo-u svetu stripova s' ulazom,a bez izlaza...  |
 |
|
masija
Junior Member

.jpg)
Montenegro
312 Posts
Member since 11/05/2008 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Member since 26/06/2007 |
Posted - 23/10/2008 : 13:32:39
|
quote: Originally posted by masija
Jel ovaj Dragonero trebao danas da izadje?Ja nisam mogao da ga nadjem u Podgorici.
Da, danas. |
 |
|
masija
Junior Member

.jpg)
Montenegro
312 Posts
Member since 11/05/2008 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 23/10/2008 : 13:41:52
|
quote: Originally posted by masija
Jel ovaj Dragonero trebao danas da izadje?Ja nisam mogao da ga nadjem u Podgorici.
Dragonero je prvo kiosk izdanje VC koje ide u tirazhu od 5000, tako da ce ga realno biti malo tezhe naci. |
 |
|
regar
Senior Member

Serbia
1187 Posts
Member since 15/02/2008 |
Posted - 23/10/2008 : 13:59:35
|
quote: Originally posted by Le Samourai
Sad cu mozhda da lupim, ali mislim da se nalazi u ulici Petra Kochica, izmedju ulice Desanke Maksimovic i...one skroz desno. 
U pravu si, ja sam imao muke da ga nadjem. Inace to je jedan poprecni prolaz. Devojke koje rade na standu (nisam video da li je Darkvud ili VC) u istoj hali su mi 2 puta objasnjavale, sto znaci da sam se ko mentol 2 puta vracao po uputstva. Stand nije mali, ali ni sam ne znam kako sam ga pola sata zaobilazio |
Žene imaju PROBLEM za svako rješenje!- Stephen W. Howking
|
 |
|
Conspirito
New Member

Germany
113 Posts
Member since 28/07/2003 |
Posted - 23/10/2008 : 14:12:34
|
Moze li neko ko je upucen ili poseduje vec to luksuzno izdanje Zagora od veselog cetvrtka ,detaljnije da objasni o kojoj je epizodi rec i zasto bi ili nebi trebali da ga kupimo? unapred zahvalan veran citalac bonelijevih junaka. |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Member since 15/07/2007 |
Posted - 23/10/2008 : 14:12:37
|
evo sad sam stigao iz grada kupio sam Dragonera i Dilana utisci su sledeci: Dilan:jos nije procitan ali ima i promene dizajna sad su stavili iznad naslova dilan dog cenu a ispod bonelli comics meni te sad nove promene izgledaju super.naziv epizode je na standardnom mestu ima najava za Marka.u sustini super je ili ti standardno dobar. Dragonero:evo drzim ga urukama i mogu vam reci da je osecaj kao da drzite u rukama savrsene sise e takav je osecaj pomalo erotican :) :) :) izgleda kao knjiga malo sam ga listao tek cu ga citati ali super je cak nova naslovnica ja jako lepo uklopljena,rikna je crna. odlicno prelepo. rekli ste jel da je laurenti radio ovu alternativnu naslovnicu pitam da budem siguran da u subotu uzmem jos jednu svesku Dragonera da mi se laurenti potpise na naslovnu stranu. Saet narode trcite do prvog kioska i kupite odma Dragonera vredi svaki dinar. |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 23/10/2008 : 14:34:56
|
Imam jedno pitanje za "Dylanovce". Ne kupujem redovno (mesecno) izdanje, a kupio sam prvi broj Super book edicije. Zanima me da li su price u Super book ediciji nesto sto bi samo fanovi trebalo da imaju, jer sad vidim da sledeci broj "Gruco" ima 4 price, što znaci da su to neke kratke price, i ne verujem da su mnogo kvalitetne?
Napominjem da nisam ljubitelj Dylana, ali sam planirao da kupujem Super book ediciju, jer imam realne šanse da je kompletiram, medutim, ako su price bezveze (tj. imaju znacaja samo za zagrižene fanove, koji moraju da imaju sve što je izašlo od Dylana )u poredenju sa redovnim pricama, onda ne bih kupovao.
Jel kupio neko današnjeg Dylana, kakav je? |
 |
|
milan 11
Junior Member

Serbia
364 Posts
Member since 13/06/2008 |
Posted - 23/10/2008 : 14:35:25
|
Voleo bih da cujem jos malo misljenja.Vredi li ovaj Dragonero tih 400 dindzi?Mogucnost kupovine Dragonera razmatracu narednih mesec dana mada mi se iskreno ne daju te pare za nesto o cemu nemam pojma.Jedino ako udje neka kladionica. P.S.I kolekcionarski Zagor je preskup pa uunapred znam da to necu kupovati osim ovog prvog broja ako ga ulovim na sajmu i to najvise zbog potpisa Ferija.Sa obzirom na nas standard sve preko 1000 din je suludo za tako nesto pogotovu za 12 brojeva godisnje.Ipak se nadam da ce Veseli sve to da proda. |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 23/10/2008 : 14:50:21
|
Superbook je kompilacija stripova o Dilanu van redovne serije, znachi specijalci, giganti, maksi, kao i kratke priche koje su se pojavljivale po raznim chudnim chasopisima, ili po edicijama drugih heroja. Manje-vishe su podjednako za zagrizhene fanove koliko i redovna serija: ako ti se Dilan dopada, i Superbook ce ti biti ok. Ako ne, onda nishta. |
 |
|
kasper
Advanced Member

10927 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 23/10/2008 : 14:51:13
|
quote: Originally posted by milan 11
Voleo bih da cujem jos malo misljenja.Vredi li ovaj Dragonero tih 400 dindzi?Mogucnost kupovine Dragonera razmatracu narednih mesec dana mada mi se iskreno ne daju te pare za nesto o cemu nemam pojma.Jedino ako udje neka kladionica. P.S.I kolekcionarski Zagor je preskup pa uunapred znam da to necu kupovati osim ovog prvog broja ako ga ulovim na sajmu i to najvise zbog potpisa Ferija.Sa obzirom na nas standard sve preko 1000 din je suludo za tako nesto pogotovu za 12 brojeva godisnje.Ipak se nadam da ce Veseli sve to da proda.
Kupio Dragonera, proverio, vredi. Odlicno izdanje, prica, crtez. Najbolje od Veselog cetvrtka do sada. A i brate, rizikuj malo. Ako ti se svidi(sigurica), smatraces se pobednikom   |
 |
|
lt.data
Starting Member

Serbia
55 Posts
Member since 20/10/2008 |
Posted - 23/10/2008 : 15:11:04
|
I ja sam uzeo Dragonera i procitao još jutros i sve što mogu da kažem da vredi svaki dinar, prica je dosta dobra (da ne kažem odlicna što i nisam navikao od Bonelija) tj. za ljubitelje epske fantastike .Ako mu se ne zameri drpanje ideje od Tolkina odnosno gospodara prstenova što se vidi kada se malo bolje obrati pažnja na neke delove (meni licno uopšte ne smeta) onda i te kako vredi! |
 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Posted - 23/10/2008 : 17:04:47
|
LJUDI DRAGONERO VREDI SVAKI DINAR UZMITE GA. JA CU DA UZMEM JOS JEDAN PRIMERAK NA SAJMU DA MI SE LAURENTI POTPISE NA NASLOVNICU :) :) |
 |
|
Le Samourai
Senior Member

.jpg)
2871 Posts
Posted - 23/10/2008 : 18:06:30
|
Odakle vam ideja da je na Dragoneru Laurentijeva naslovnica? Odmah se vidi da nije on, a za svaki sluchaj i pishe u impresumu. |
 |
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

.jpg)
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
Posted - 23/10/2008 : 18:11:00
|
Ocito da je stigla nova tura ovoga u Libellusu. Pitam se samo oce li doci tamo i Dragonero i ovaj HCZagor? |
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds- |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21877 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 23/10/2008 : 18:58:05
|
Ljudi ovo je prosto SJAJNO - Dragonero Prijatelji iz Hrvatske, Bosne, Makedonije i Slovenije potrudite se da vam neko ovo nabavi što pre Iskreno, samo sam ga prelistao, ali ovo izgleda FENOMENALNO , a košta 5 evra Ne znam , možda kad ga procitam , i ne budem ovoliko oduševljen, ali, ovako, na prvu loptu JEDNOSTAVNO SJAJNO |
Odbrojavanje: još 16 dana |
 |
|
anto
Advanced Member

Serbia
21877 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 23/10/2008 : 19:00:38
|
quote: Originally posted by aragon.sm
evo sad sam stigao iz grada kupio sam Dragonera i Dilana utisci su sledeci: Dilan:jos nije procitan ali ima i promene dizajna sad su stavili iznad naslova dilan dog cenu a ispod bonelli comics meni te sad nove promene izgledaju super.naziv epizode je na standardnom mestu ima najava za Marka.u sustini super je ili ti standardno dobar. Dragonero:evo drzim ga urukama i mogu vam reci da je osecaj kao da drzite u rukama savrsene sise e takav je osecaj pomalo erotican :) :) :) izgleda kao knjiga malo sam ga listao tek cu ga citati ali super je cak nova naslovnica ja jako lepo uklopljena,rikna je crna. odlicno prelepo. rekli ste jel da je laurenti radio ovu alternativnu naslovnicu pitam da budem siguran da u subotu uzmem jos jednu svesku Dragonera da mi se laurenti potpise na naslovnu stranu. Saet narode trcite do prvog kioska i kupite odma Dragonera vredi svaki dinar.
Naslovnica je Luckina ( Enoch ), aragone sine, opet si pušio gandžu |
Odbrojavanje: još 16 dana |
 |
|
Ferri
Senior Member

Montenegro
1904 Posts
Member since 10/01/2004 |
Posted - 23/10/2008 : 19:03:57
|
quote: Originally posted by aragon.sm
evo sad sam stigao iz grada kupio sam Dragonera i Dilana utisci su sledeci: Dilan:jos nije procitan ali ima i promene dizajna sad su stavili iznad naslova dilan dog cenu a ispod bonelli comics meni te sad nove promene izgledaju super.naziv epizode je na standardnom mestu ima najava za Marka.u sustini super je ili ti standardno dobar. Dragonero:evo drzim ga urukama i mogu vam reci da je osecaj kao da drzite u rukama savrsene sise e takav je osecaj pomalo erotican :) :) :) izgleda kao knjiga malo sam ga listao tek cu ga citati ali super je cak nova naslovnica ja jako lepo uklopljena,rikna je crna. odlicno prelepo. rekli ste jel da je laurenti radio ovu alternativnu naslovnicu pitam da budem siguran da u subotu uzmem jos jednu svesku Dragonera da mi se laurenti potpise na naslovnu stranu. Saet narode trcite do prvog kioska i kupite odma Dragonera vredi svaki dinar.
A ko je to rekao?! Naslovnicu je uradio Giuseppe Matteoni taj koji i crta strip. |
 |
|
I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7891 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 23/10/2008 : 19:17:14
|
može li sken jedne stranice dragonera? pravo me zanima kako izgleda...
ili ako ništa neki link gdje ima to da pogledam... |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
 |
|
mezzano
Senior Member

Serbia
1241 Posts
Posted - 23/10/2008 : 19:28:08
|
Zbog cega tolika odusevljenost Dragonerom, moze li neko da kaze nesto konkretnije. Kod mene ga ima, ali nisam planirao da ga kupim. Ako me ubetite, mozda i porazmislim. |
 |
|
ozasloscena_sovuljaga
Junior Member

420 Posts
Member since 11/10/2005 |
|
aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts
Posted - 23/10/2008 : 19:40:21
|
UUU izvinjavam se onda sam se zajebo i gadno sam utripovo da je laurenti radio alternativnu naslovnicu.anto druze nekoristim drogu samo udisem lepak iz novih stripova. onaj ko voli epsku fantastiku sigurno ce kupiti dragonera. savrseno uradjena prica,savrseno uklopljena nista nefali jedino sam razocaran sto nisu napravili jos koju epizodu dragonera nego su stali na ovoj jednoj.steta :( :( e da pred kraj stipa ima jedna scena de po njih dolazi leteci brod a nacrtan je tako kao da im je dosao Voyager u pomoc sto me je bas lepo zasmejalo. ja sam uzivao citajuci dragonera nadam se da ce se svima svideti. |
 |
|
Topic  |
|