forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 tralalaa ,bla,bla ,bla ,bla
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 45

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 25/10/2009 : 00:33:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

auuu, sto ne rece odma'. svaka cast na moderiranju! ja povlacim zamolbu

A nema sad nazad...sve dok ne vidimo naslov za treci broj.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 25/10/2009 : 00:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
ne offtopicari!!!

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 25/10/2009 : 06:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Ne mislim da su s obzirom na okolnosti Libelusova izdanja nešto previše skupa.To je to otprilike kada uzmemo sve u obzir.Možda je taj tempo izlaska izdanja malo prebrz,ali ne mora se i kupovinom obavezno držati korak sa datumima izlaska,sve se to nabavi pre ili kasnije.
Što se tice Texa u boji,nisam upucen,pa zaista ne bih komentarisao,ali verujem u ljude iz Libelusa da znaju šta rade.Takode,mislim da nije nebitno i to što su Libelusova izdanja superkvalitetna,samo neka nastave sa tom praksom,da je tu drugacija situacija,onda bi možda moglo i da se eventualno prica o ceni,ali ovako je odlicno.
Još jedno pitanje od mene,da li se u buducnosti više nece objavljivati nova izdanja Agencije Alfa s obzirom da su samo dva broja izašla do sada?
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 25/10/2009 : 07:10:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by tumen

Još jedno pitanje od mene,da li se u buducnosti više nece objavljivati nova izdanja Agencije Alfa s obzirom da su samo dva broja izašla do sada?

Pa najavljen je broj 3
Dade ne odustaju ni od jednog izdanja,kod njih nema ovo ide - gasimo nego guraju sve pa ko prvi propadne - mi ili oni
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 26/10/2009 : 00:13:33  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:

Pa najavljen je broj 3
Dade ne odustaju ni od jednog izdanja,kod njih nema ovo ide - gasimo nego guraju sve pa ko prvi propadne - mi ili oni

Lepa vest.Zbunio me taj razmak,a u Italiji je dosta toga izašlo što se agencije tice.
Inace,tamo guraju i Universe Alfa,mada su tu još relativno na pocetku.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3250 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 26/10/2009 : 00:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Kad krene GR Nathana, da li ce se nastaviti kad dodje do redovnog broja koji je Libellus izdao, ili ne? Pretpostavljam da nece, ali ajde cisto da pitam...
Go to Top of Page

bvagner3
Senior Member

Croatia
2375 Posts

Member since 13/01/2009

Posted - 26/10/2009 : 10:52:11  Show Profile Show Extended Profile  Send bvagner3 a Private Message
Mene zanima dali ce se nastaviti sa izdanjima Martin Mystere,kada se dode do izdanja SD-a

#!??
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/10/2009 : 12:05:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by bvagner3

Mene zanima dali ce se nastaviti sa izdanjima Martin Mystere,kada se dode do izdanja SD-a

Pa dal' sumnjas u Dade
Da ne objave ono sto je ispremestano,ispreskakano,s gubitkom nekih naslovnih
Ja sam vec otkacio SD/LU i cekam
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7984 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 26/10/2009 : 12:10:24  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

to je tek za 3-4god.
s.d ili neznam od kog broja idu one jednodelne epizode,i ima ih dosta.dali bi tad marti iso 3 u 1 knjizi(poput m.vetra)ili ide svaka posebno?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 26/10/2009 : 12:16:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
A hoce li MM # 1000 biti kao i ostali jubilarni ili u 3D?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7984 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 26/10/2009 : 12:19:31  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by Renky

A hoce li MM # 1000 biti kao i ostali jubilarni ili u 3D?

tu si pogresio,tex ide u 3d i hd 2031god.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3113 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 26/10/2009 : 12:27:16  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
[/quote]

Pa dal' sumnjas u Dade
[/quote]
pa zar se ti u tvojim godinama usudjujes nesto otkaciti i cekati

Be yourself; everyone else is already taken.

Edited by - ponki on 26/10/2009 12:30:44
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/10/2009 : 12:39:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Naravno da hoce, uskoro broj 3, a potom i broj 4.
Kao sto smo vec prije govorili, Nathanov svijet je poprilicno povezan izmedju redovnih i drugih izdanja,
stoga cemo ubuduce nastojati sve to kronoloski objavljivati tako da se moze citati redom.
Prosle godine objavili smo nekoliko specijalaca kako bi sve doveli u red i sad konacno mozemo raditi redom
kronoloski kako su i autori zamislili. Jedino NN giganti su objavljeni zasebno, no oni su ionako druga prica,
da ne kazem dimenzija pa se zasebno mogu i citati...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/10/2009 : 12:43:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Elderane84

Kad krene GR Nathana, da li ce se nastaviti kad dodje do redovnog broja koji je Libellus izdao, ili ne? Pretpostavljam da nece, ali ajde cisto da pitam...

Pa objektivno, nama je primarni cilj spojiti te brojeve, da imamo kompletnu kolekciju, pa sad u ovom trenutku
i ja mogu samo predpostaviti da nece biti nikakve potrebe (potraznje) da se nastavi dalje, jer bi to bili reprinti...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/10/2009 : 12:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Kao sto smo vec nekoliko puta naglasili mi zelimo objaviti sve od MMa za sto budemo dobili prava,
no daleko u buducnost nitko od nas ne moze gledati osim nagadjati...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/10/2009 : 12:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:

Kao sto smo vec nekoliko puta naglasili mi zelimo objaviti sve od MMa za sto budemo dobili prava,
no daleko u buducnost nitko od nas ne moze gledati osim nagadjati...

Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/10/2009 : 12:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by ponki

Pa dal' sumnjas u Dade
[/quote]
[/quote]

Pobrko si me sa Carsonom
Go to Top of Page

Bob Rok
Advanced Member

4922 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 26/10/2009 : 16:18:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Bob Rok a Private Message
Posto mi se nikako ne odgovara... Sta ide sledece od Spiroua i da li ce posle Tora Tarapa da ide redom? I sta vam je u planu od ne-Bonelija? Ako postoji sta...

Ja se zovem El-Muhammed, iz plemena starih Azra, sto za ljubav zivot gube i umiru kada ljube.
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/10/2009 : 16:22:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
Od Spiroua cemo pohvatati ove prekoscene, 3 i 6 i onda od 8 krenuti dalje prema Tori Torapi...
A oko drugih izdanja nista konkretnije ne mogu reci od onoga sto je vec poznato.

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/10/2009 : 17:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by ponki

Pa dal' sumnjas u Dade

[/quote]

Pobrko si me sa Carsonom

[/quote]

Nemoj ti Ponkija, zna on odlicno sta prica.

@ Libellus

Predlog, sugestija i kritika: Ubrzajte SVE!

Cudo se Tex nije setio da predlozi?!

Edited by - Kit Carson on 26/10/2009 17:20:30
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 26/10/2009 : 17:55:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

@ Libellus

Nije bitno cija je ideja ako je dobra
Ubrzajte SVE
Go to Top of Page

puxavida
New Member

Croatia
115 Posts

Member since 05/02/2009

Posted - 26/10/2009 : 20:36:37  Show Profile Show Extended Profile  Send puxavida a Private Message
quote:
Originally posted by Dado

Od Spiroua cemo pohvatati ove prekoscene, 3 i 6 i onda od 8 krenuti dalje prema Tori Torapi...
A oko drugih izdanja nista konkretnije ne mogu reci od onoga sto je vec poznato.

ove godine ili...
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 26/10/2009 : 21:49:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by puxavida

quote:
Originally posted by Dado

ove godine ili...

Iduce, kasne nam materijali, Francuzima je produkcija valjda tako velika i brza da jos nisu nasli vremena za nas...

Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 26/10/2009 : 22:17:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by Kit Carson

@ Libellus

Nije bitno cija je ideja ako je dobra
Ubrzajte SVE

Bre Tex, jesi primeto da ovi bestidnici iz Libellusa samo na nase sugestije ne odgovaraju.
Da nas nisu stavili na ignore?

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 26/10/2009 : 22:43:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
pih, lekar invalid i leceni trezvenjak prosvetar, koga briga... kukate za ubrzanjem jer se bojite da vam je malo ostalo

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page
Page: of 45 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.41 seconds. Snitz Forums 2000