forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 tralalaa ,bla,bla ,bla ,bla
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 45

teller
Advanced Member

Slovenia
19595 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/11/2009 : 11:52:18  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Markose, bar ti bi trebao ko šef zadržati objektivnost,baš me zanima koliko banova bi bilo
podeljeno da se na ovom topicu prica o Fibri,kao skupa izdanja,mogla bi izdanja SC,zašto su u boji?...itd.Znam da ti je Libellus konkurent(i to velik)ali malo objektivnosti ne škodi.
Kao što ti braniš svoja izdanja tako Dado svoja.Tvoj je forum ali zar je to razlog da se jedna
faca tu razmece glupostima samo zato što su mu izdanja preskupa.
Možda su i skupa ali su kvalitetna.Isto ko tvoja na koja i nema puno primjedbi.A da ja pocnem recimo sa glupostima da su Fibrina izdanja preskupa a crtež u nekima bezveze.To je isto u redu ili...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7935 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 01/11/2009 : 11:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
Originally posted by teller

kad bi ti mpavin za ulizivanje Libellusu dobio njihova izdanja bezplatno ko ja, onda bi
se i ti ulizivao.Ajde covjece ne budali,koje ulizivanje?Zar jim to treba?Izdaju meni drage stripove od kojih su svi odustali na kioscima,slušaju citateljstvo pa su uveli i Tex color,koji je izpao savršeno(osim cijene-slažem se)ali po tisuci put je obrazloženo zašto je takva, kao i zašto je takvo izdanje.Bolje ovakvo(savršeno i skupo) kao nikakvo.
Bolje da skratiš jezicinu,jer nešto pametno i ne izgovoriš cesto.
A ako je Curunir isti ko ja,to je meni samo kompliment,covjek bez dlake na jeziku kaže kad mu
se nešto ne svida,valja može to uradit i kad se mu neko izdanje dopada.
I ako je ulizivanje, da sam do sada kupio (skoro)sva njihova izdanja i zato izkaširao neznam tacno ali kakvih 2do 3000 evra sigurno onda mi dobro ide.A ako me prime u klub"ulizavaca" i daju nam bar 10%popusta-nitko sretniji od mene,Carsona,Texa i još garnizona forumaša.
mpavin,razocarao si me jako.šteta,izgledao si mi ljudina kad ono.....

Evo i samo ovaj post je još jedan dokaz prekomjernog ulizivanja, a onaj tvoj prijašnji potpis ne triban ni spominjati jel da?
Moga bi sad izvaditi i stotinjak tvojih postova takve vrste.
Curunir se ovdje osjetio prozvanim i poceo nešto baljezgati o cijenama koje ja ovaj put nisan ni spomenuo. Potpuno je promašio temu. A kad govorimo o njemu, ne zaboravi da on radi za Libellus i da mu je u interesu braniti ih na sve strane, zato se i mora javitina svaku.
Ovo boldano u tvom postu više pristaje tebi. Nisi reka ništa pametno na forumu još tamo od 1961.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19595 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 01/11/2009 : 12:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
postoji ignore,zašto me trpiš...ili voliš citati kao što voliš i pisati gluposti.
Nisam ni znao da Curunire radi za Libellus,ako je istina sad mi je jasno odkut jim tako kvalitetna izdanja.A za koga ti radiš pametnjakovicu?
i šta te briga moj potpis? mogu stavit recimo MPAVIN JE MUDRONJA OVOG FORUMA da mi paše.
Ali ne volim lagati.A ako napišem da su Libellus zakon,bar to je istina.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 01/11/2009 : 12:10:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by mpavin

Curunir se ovdje osjetio prozvanim i poceo nešto baljezgati o cijenama koje ja ovaj put nisan ni spomenuo. Potpuno je promašio temu. A kad govorimo o njemu, ne zaboravi da on radi za Libellus i da mu je u interesu braniti ih na sve strane, zato se i mora javitina svaku.

Katastrofa koliko neki ne poznaju ljude, ali su odmah spremni "spaliti ih na lomaci".
Curunir radi za Libellus, to je tacno, ali ova nebuloza posle - "interesi", ne znam...Pa on ce prvi skociti ako smatra da nesto nije kako treba (sto opet ne znaci da je on u pravu ), ne razmisljajuci o "interesima". E, svasta!

Ma sta li ga ja branim?! Javice se on sam.

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 01/11/2009 : 12:21:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
telleru i mpavine,ajte se smirite...imate mail pa se tamo koljite...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
16757 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 01/11/2009 : 12:34:10  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message
kritika firmi....kada ce ugledati svjetlo dana albumi ridobradog...vec su trebali ali....

10.08.2003..''Kada nepravda postane zakon, otpor je tvoja dužnost.".
AJMOOOOOOOO " CREME DE LA CREME HRVATSKE LIGE " DINAMOOOOOOOOOOOOOO
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 01/11/2009 : 12:50:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

Curunir radi za Libellus, to je tacno, ali ova nebuloza posle - "interesi", ne znam...Pa on ce prvi skociti ako smatra da nesto nije kako treba (sto opet ne znaci da je on u pravu ), ne razmisljajuci o "interesima". E, svasta!

U najmanju ruku smesno. Vise puta je kritikovao neke stvari u Libellusu,neke i na prvu bez da prvo vidi kako stvari stoje(npr.kolor Tex i naslovnice,ja verujem da bi ih bilo unutra da je ikako bilo moguce),pa konstantno pljuckanje na NN koji je Libellusov(doduse i ja to radim),pa primedbe na lekturu kolegenice kod par Texa(ali i pohvale kad se to popravilo)...
Ma ima toga jos. Bas zbog takvog stava kod mene ima kredit kad nesto pohvali ili kritikuje
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 01/11/2009 : 13:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by risbozg

kritika firmi....kada ce ugledati svjetlo dana albumi ridobradog...vec su trebali ali....

Kritika je opravdana, a ti sad vidi je li opravdanje opravdano:

1. U pretprosli petak Francuzi trebali uploadirati naslovnice albuma 9-12. Naravno, nista nije stiglo i saljemo im mail s upitom "di je zapelo?".
2. U prosli ponedjeljak nam javili da je zenska koja radi u arhivu slucajno izbrisala (?!) sve naslovnice pojedinacnih albuma. Panika.
3. Kazu nam da mozemo skenirati naslovnice s originalnih albuma.
4. Uzasavamo se te opcije, ali sta se moze. Pitamo ih imaju li oni te albume. Odgovor je da nemaju. Ne znamo bismo li se smijali ili plakali. Imaju samo integrale. Panika #2.
5. Pitamo tek tako ih imaju li mozda filmove (misleci, naravno, da ih nemaju jer bi nam to sigurno vec bili rekli da ih imaju) te ako imaju mogu li nam njih poslati da ih mi digitaliziramo (ako vec oni nece). Nada nam je ista kolika je ona da ce Hajduk dogodine uzeti Ligu prvaka pobijedivsi Reala u finalu 14-1.
6. Oni zacudjeno odgovaraju da je dobro sto smo se sjetili filmova te da ce prekopati sve i pokusati ih pronaci.
7. Paralelno s tim mole nas da im ponovno uploadiramo prvih 8 naslovnica koje mi imamo, a koje oni - je li - vise nemaju. Ne znamo bismo li se smijali ili plakali #2...
8. Prekjucer pronalaze filmove i obecavaju da ce ih do utorka (digitalizirati). Zahvaljujemo Bogu na tome i molimo mu se da im da pameti i znanja kako ih prilikom digitalizacije ne bi spalili/iskidali/izrezali/posrali/(umetni po volji)...
9. To be continued...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26033 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 01/11/2009 : 13:50:55  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Baš su šašavi ti Francuzi!

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/11/2009 : 14:14:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Ja ne radin u Libellusu.

I meni su sva izdanja skupa ( a s obzirom na kolicinu, ni kiosk izdanja nisu više jeftina ).

Rješenje; kupujem koliko mogu i ono što cu poželit procitati i drugi put.

Stara izdanja LMS i ZSS su takoder preskupa za mene.

Ne smatram budalama kupce jednih ni kupce drugih.

Ali smatram budalom onoga tko mi prigovara zbog mog odabira.

HC stripovi poceli su se raditi davno... Nisu oni danas skuplji nego jucer pa je u najmanju ruku cudna hajka koja se digla.

Ne vidim da strip zajednica kupuje manje stripova, dapace, svakog dana je popis rasprodanih izdanja sve veci.

Jednom davno Macan je napisao kako je napokon došao do spoznaje da ne mora na svako pitanje, na svako traženje ( guzicara ili stvarnih interesenata ) odmah skakati i odgovarati baš on. I drugi su tu pa neka dio, onoga što je on smatrao obavezom, preuzmu na sebe. I od tada je njegov život na forumu puno jednostavniji i lakši. Možda ga nisam baš dobro citira ali tu je bit.
Vezano za to, imam osjecaj da je pojava novih izdanja obezvrijedila necije kolekcije i da se nekima cini da je time pala i njihova vrijednost jer se ne traži više informacija od njih. Busanje u prsa o silnoj želji za širenjem strip scene pada u vodu svaki put kad se popljuva neki novi clan sa "prostim ko pasulj" pitanjem.
Jerbo, zaboli me Ðorde Marjanovic, di, šta, kako i od koga je objavljeno... Imam to u boljem, najcešce gotovo savršenom izdanju pa se sad mogu kurcit prid "kolekcionarima starog papira" a njihove manjkave kolekcije me ne zanimaju.

I uvik ce biti podila na ove i one, bar dok je nogometa, stripova, partizana i ustaša.
Drago mi je da mogu upasti medu sve. Neki... sumnjam.

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 01/11/2009 : 14:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
quote:
Originally posted by Kit Carson

quote:
Originally posted by mpavin

Katastrofa koliko neki ne poznaju ljude, ali su odmah spremni "spaliti ih na lomaci".

Ma sta li ga ja branim?! Javice se on sam.

ma "necu". ako je itko pucao po svima, to sam ja... i kad je trebalo i kad nije
donedavno sam smatrao mpavina nekakvim dosadnim ali simpaticnim revolucionarom (moze potvrditi i sam Dado - mene isto dusa boli sto NE MOZEMO imati milijun jeftinih izdanja po 2 eura, bas zbog onih koji ne mogu kupiti skupa). sad vidim da je zapravo na razini ************ amebe, a mozda cak i potaknut od nekoga da s namjerom upada svuda i provocira bez da ga itko ista povuce za jezik (mada, nema on dovoljno sive mase za tu ulogu). napada ljude zbog njihova izbora - a to je najnizi oblik ljudske egzistencije!
vama dvojici i telleru hvala. cinjenica da se neke stvari uocavaju (cak i kod onih s kojima sam se cesto svadao kao teller), godi debelo, necu lagati

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 01/11/2009 : 14:50:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message
i da zakljucimo, neki jednostavno ne mogu, ama ne mogu podnijeti da tamo neki strip iz 1948., smijesna sadrzaja i traljava crteza, moze biti izdanje nad izdanjima unatoc velikoj cijeni, da moze pobuditi toliko emocija i toliki osmijeh baciti na usta kao kad uzmes malu bebu u ruke, da neki tamo sund sundova iz doba adama i eve, unatoc sto nikad nije niti ce dobiti hvalospjeve, nagrade, oskare, pulitzere, nobele, sto mu se nece podignuti spomenik u obranu opstojnosti i kulture casne nam domovine, sto eto to i takvo papreno skupo izdanje osvaja nasa srca vise od ijednoga remek-djela...
to je bit stvari, to je srž svega. što nekoga svrbi, tu se i ceše...
pogledajte samo broj posjeta i odgovora na topiku o sex koloru br. 1, sve je jasno
mora da je velika knedla u grlu kad neko remek-djelo, razvikano ili pravo, osvane na naslovu, a sutra vec zamre na 14. stranici... a sto se moze... mozda, na koncu, i nije bas bilo remek-djelo? jer ono eto moze biti skupo, iako je prozvakana sadrzaja nadjena u barem 459 knjiga dosad, ocajna crteza (koji bas, jelte, paše!)... ali tex ne smije... ne, ne, ni u ludilu, texa treba dijeliti besplatno, jos bolje - spaliti...
bah, malogradanska posla...
vidimo se na mafestu. tko bude imao obraza doci, jer tamo ce sve vrvjeti od texa. ovoga skupog. najskupljeg.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Archy
stripovi.com suradnik

Croatia
1448 Posts

Member since 27/11/2008

Posted - 01/11/2009 : 15:05:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Archy a Private Message
Necu ovdje biti nikakav niti niciji odvjetnik, ali ipak mislim da ste svi malo nepravedno napali mpavina.

Kao što je tocno što je Curnir rekao da mpavin svugdje gdje može pripomene kako su stripovi skupi, nemoguce je ne primjetiti kako je teller po slicnom principu upadao sa šemom da ti stripovi zapravo nisu skupi (valjda su jeftini, ali mi to ne vidimo, kako bi rekao jedan naš politicar ).

Medutim, na stranu cijenu, ova rasprava izmedu spomenute dvojce nije nastala direktno oko cijena, vec je mpavin komentirao da teller malo pretjeruje u svojim izljevima ljubavi (da upotrijebim jedan blaži izraz) prema Libellusu.

Iako forum brani izljeve mržnje, ali ne i ljubavi (kao i hrvatski sabor, kao što nam je to šeks jednom lijepo objasnio ), mislim da je teller blago receno pretjerao. To je naravno moje osobno mišljenje. Pri tome ne mislim (cak daleko od toga) da on ima ikakvih skrivenih interesa, ali je po mome mišljenju u potpis staviti nešto tipa "... svi smo mi libellusovi jurišnici i iza ugla nas ceka tex u koloru..." je onako pomalo neukusno, da ne kažem . No ni to ne bi bio problem, da teller ne napada sve koji se usude reci da su stripovi preskupi naglašavajuci pri tome da on ima sve od libellusa.

Gledaj, ako ti kao argument da stripovi nisu skupi navedeš da imaš sve od libellusa, onda neko drugi te može pobiti podjednako bedastim argumentom da su skupi, jer on nema ništa od libellusa.

Ovdje samo želim reci da ono što su rekli manhunter i renky je najlogicnije i najjednostavnije: tko hoce kupovati, kupovat ce, tko nece, nece. Stripovi ipak nisu kruh i mlijeko i prema tome mislim da nema mjesta nekim vecim tenzijama.

No sikiriki
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/11/2009 : 15:06:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
nisam siguran da sam najbolje razumio. Ajde, Curunire, mani se diplomatije, budi lepo otvoren i kokretan!

Trouble will find me
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 01/11/2009 : 15:33:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by Curunir

pogledajte samo broj posjeta i odgovora na topiku o sex koloru br. 1, sve je jasno

Otkad ja pricam da to ljudi traze
quote:

vidimo se na mafestu. tko bude imao obraza doci, jer tamo ce sve vrvjeti od texa. ovoga skupog. najskupljeg.

Ja dolazim,samo da je zdravlja. Onaj Claudio dolazi li
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 01/11/2009 : 15:42:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by Dado

Necu uopce vise komentirati provokacije, lazi i razna podmetanja iz kojekakvih namjera i pobuda, jer to nema smisla.
Pojasnili smo sve vise nego dovoljno, ali jasno je i ocito da nekolicinu ljude istina i pojasnjenje ni ne zanima.
No zbog toga ocekujem od moderatora i posebice administratora iste reakcije kakve su nedavno bile prema Curuniru.

Dakle postoje 3 opcije:

A) dokazati tvrdnje o nasem "deranju" kupaca, o zaradama i nerealno visokim cijenama koje su 3-4 puta vece od troskova...
dakle dokazati takve i slicne price i provokacije, jer subjektivno misljenje nije dokaz.
B) Ako opcija A nije moguca, ocekuje se javna isprika za sve izrecene lazi.
C) Ako ne usljede ni A ni B opcija, ocekuje se izbacivanje clana foruma koji nedokazano siri lazi i podmetanja.

Ne reagira li se na isti nacin kao prema Curuniru smatrat cu kako je rijec o dvostrukim mjerilima
koja se provode iz nekog ili necijeg interesa. No, mislim da na ovom forumu nece biti dvostrukih mjerila,
i siguran sam da ce nam nadlezni ubuduce to i pokazati svojim pravovremenim i pravednim djelovanjem.

Dvostruka mjerila koja se provode iz nekog ili necijeg interesa? Mogu se samo nasmijati.

Kruger je u svojih zadnjih par postova postavio par dobrih pitanja koje se ticu i mene i tebe i svih ostalih izdavaca, bez da je ikog za išta optuživao i nicim ne zasluzuje izbacivanje.

Evo, objasni mi zašto je ovo za izbacivanje:
"Od kad se to strip zajednica pocela preseravati?
Od onog trenutka kad su ljudi iz te strip zajednice prestali kupovati preskupa izdanja ili od onog trenutka kad su se pocela pojavljivati preskupa izdanja koja ne zavredjuju takovu cijenu?
Ili od onog trenutka kad smo se poceli dijeliti na mi i vi? Na one koji sto ne kupuju ta izdanja postaju preseravatori a oni koji ih kupuju casni clanovi te zajednice?"

Ovo je toliko pogodilo srž stvari da sam ozbiljno pomislio da je netko uzeo Krugerov account i napisao ovo pod njegovim imenom.

Markose, mislim da ja nikad nista nisam napisao javno a da ti prethodno nisam osobno rekao.
Bezveze mi je, da sad izvlacis primjer Krugera i njegovu recenicu koju je nedavno napisao, jer molim te reci mi
iz cega si zakljucio da ja mislim iskljucivo na Krugera i bas na tu recenicu?
Mislim da dobro znas kako ovdje ima puno boljih primjera za izvuci pa me onda pitaj je li to za izbaciti ili ne.
Jer ja nigdje nisam rekao da si ti nekoga nezasluzeno izbacio, ako se sjecas vise puta sam predlagao da se izbace svi
koji nedokazano pljuju po nekome ili konstantno pisu postove s iskljucivim ciljem provokacija.
Ti si rekao Curuniru da dokaze tvrdnje, da se isprica ili leti van. Kako nije napravio sto si trazio ti si ga izbacio.
Ja nista drugo od tebe ne trazim nego da budes isti takav prema onima koji se tako ponasaju prema nama.
Dakle dokaz, isprika ili izbacivanje. Nista drugo.
Jer ja nemam mogucnost to sam napraviti a smatram da je to onda duznost nadleznih, ako smo svi ovdje jednaki.
Ako se tako ne postupi onda je rijec o dvostrukim mjerilima, zar ne?
I kao sto sam vec rekao ne mislim da ce biti dvostrukih mjerila i uvjeren sam da ce to shvatiti i svi
koji sumnjaju u to kad im to svojim djelima pokazete.

A sto se tice "skupih" i "visokih" cijena, glupo je da se jedna izjava "izdanja su skupa" stavlja u isti kontekst
s ovim gore. Jer ni ja ni Gaston nikada nismo tvrdili da su izdanja "jeftina". Ona imaju svoju cijenu i mi smo je
bezbroj puta obrazlozili argumentirano. A i ti osobno si je bezbroj puta pojasnjavao. I naravno kad onda isti likovi
unatoc tim pojasnjenjima svako malo jave s itom pricom, onda je to provociranje, nas, tebe i svih koji su to pojasnjavali.
No kako se to uobicajeno zbiva u topicima o Libellus izdanjima, logicno je da se ja osjecam malo vise provociran.
A naravno da ni to nije ista stvar, kao kad netko prica o tome kako mi deremo kupce, zaradjujemo,
imamo cijene 3-4 puta vece od troskova i tako redom...

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29717 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/11/2009 : 16:26:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
Prvo, buduci da je cijela prica neko vrijeme utihnula, pa se Kruger opet javio, a ti onda reagirao, jasno da sam mislio da mislis na njega i njegov zadnji istup.
Drugo, to sa Curunirom je bila iznimka. Ali ako cemo govoriti o dvostrukim mjerilima, to što ti od mene tražiš opet otvara nova pitanja. Što onda kad mi sutra dodje neki pero peric i kaze da izbacim jovu jovica jer je ovaj rekao da je, ne znam, lažov? I što ako sutra dodje Nebojša, Bernard, VC, System i traže da se izbaci ovaj ili onaj koji je ostavio neku kritiku? Ne pada mi na pamet biti policajac i provoditi dokazni postupak u svakoj svadji. U ovom konkretnom slucaju sam rekao svoje mišljenje - koje ide tebi u korist, hej, pa JA sam stavio SVOJE racune na uvid - iako me nitko ništa nije pitao ni tražio - a ne TI, i to je opet premalo, tražiš i izbacivanje?
O cijenama mi se ne da opet raspravljati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 01/11/2009 : 16:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Baš su šašavi ti Francuzi!

E, bas tako!

Kako je ono Oliver Mandic pjevao - "Smejem se, a plakao bih"...

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/11/2009 : 16:59:44  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by Gaston

Kritika je opravdana, a ti sad vidi je li opravdanje opravdano:

1. U pretprosli petak Francuzi trebali uploadirati naslovnice albuma 9-12. ...

strasno neprofesionalno.
Nadam se da nisu svi takvi, jer hvata me jeza kod same pomisli kad podjete izdavati Zagora u boji a ono vam Italijani kazu da su zagubili digitalne slike...brrrrrrr
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22370 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/11/2009 : 17:04:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
cinjenica da se neke stvari uocavaju (cak i kod onih s kojima sam se cesto svadao kao teller), godi debelo, necu lagati

ma boje te se ljudi, bice da je to. Mora da je zbog avatara
Go to Top of Page

realist
Senior Member

Croatia
1206 Posts

Member since 09/09/2003

Posted - 01/11/2009 : 17:04:26  Show Profile Show Extended Profile  Send realist a Private Message
quote:

donedavno sam smatrao mpavina nekakvim dosadnim ali simpaticnim revolucionarom (moze potvrditi i sam Dado - mene isto dusa boli sto NE MOZEMO imati milijun jeftinih izdanja po 2 eura, bas zbog onih koji ne mogu kupiti skupa). sad vidim da je zapravo na razini ************ amebe, a mozda cak i potaknut od nekoga da s namjerom upada svuda i provocira bez da ga itko ista povuce za jezik (mada, nema on dovoljno sive mase za tu ulogu). napada ljude zbog njihova izbora - a to je najnizi oblik ljudske egzistencije!vama dvojici i telleru hvala. cinjenica da se neke stvari uocavaju (cak i kod onih s kojima sam se cesto svadao kao teller), godi debelo, necu lagati

A ja mislim da si ti izrazito dosadan, nimalo simpatican i previše vrijedaš... i to tvoje pravopisno teroriziranje svakog drugog forumaša koji nešto napiše stvarno iritira. U vlastitim porukama pišeš gramaticki nepravilno, ali to je, kao, dobra zajebancija, zar ne? Smanji doživljaj i pusti ljude da pišu kako žele...

Diplomiraj brzo i bez puno truda:

http://studirajlukavo.blog.hr/
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7935 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 01/11/2009 : 17:38:52  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message
quote:
donedavno sam smatrao mpavina nekakvim dosadnim ali simpaticnim revolucionarom (moze potvrditi i sam Dado - mene isto dusa boli sto NE MOZEMO imati milijun jeftinih izdanja po 2 eura, bas zbog onih koji ne mogu kupiti skupa). sad vidim da je zapravo na razini ************ amebe, a mozda cak i potaknut od nekoga da s namjerom upada svuda i provocira bez da ga itko ista povuce za jezik (mada, nema on dovoljno sive mase za tu ulogu). napada ljude zbog njihova izbora - a to je najnizi oblik ljudske egzistencije!
vama dvojici i telleru hvala. cinjenica da se neke stvari uocavaju (cak i kod onih s kojima sam se cesto svadao kao teller), godi debelo, necu lagati

Dakle, želiš se vridati? Mogao bih i ja tebi reci da si glupa kokoš bez mozga, napuhana i arogantna **********, da samo svih zajebavaš po forumu i da jedva cekaš kako bi netko nešto gramaticki krivo napisao da ga ti moreš ispraviti i prosipati svoju dragocjenu (teško) pamet po forumu... Ali necu, ne želim se spuštati na tvoju primitivnu razinu.
Pljuješ po svim mogucim prevoditeljima i lektorima i izdavacima i tako ih na neki nacin oštecuješ i omalovažavaš, a malo pogledaj u svoje dvorište, nije ni kod tebe sve sjajno i bajno...
I meni govoriš da se svugdi uplicen a ti si se sad javio sa svojom pricom o cijenama iako tebi i o cijenama nije bila upucena nijedna ric.
A kad se samo sitin kako si lipo bio miran ko bubica kad te Markos izbacio...joooj, divota jedna...

Edited by - mpavin on 01/11/2009 17:39:30
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/11/2009 : 18:01:29  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
ovde je jedini problem to šta neki imaju fix ideju da MORAJU sve imat.
neman ni ja Sundancera pa ne pizdin Sea Ray-u da je preskup.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Tex Willer
Advanced Member

14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 01/11/2009 : 18:33:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

ovde je jedini problem to šta neki imaju fix ideju da MORAJU sve imat.
neman ni ja Sundancera pa ne pizdin Sea Ray-u da je preskup.

Nemas
A ja imam,samo nemam more
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 01/11/2009 : 18:40:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message
Zato uvik možeš imati nocnu moru na moru

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page
Page: of 45 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.61 seconds. Snitz Forums 2000