forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 VESELI CETVRTAK
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 336

Tex Willer
Advanced Member

Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts

Member since 17/09/2005

Posted - 13/10/2009 : 17:28:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Tex Willer a Private Message
quote:
Originally posted by tumen

Uh,voleo bih tog novog Boneli junaka da vidim,Julia ili Brendon bi baš legli,a mogli bi i ovi novi Caravan i Greystorm.Ipak,Julia na prvom mestu.

Kolko ja znam dzabe se radujemo za Juliu to ce da bude Gea.
Mada,ko zna,mozda ne mislimo ja i vronski na iste ljude???
Vronski,samo ti pici s najavama,a dusmani nek crknu
Go to Top of Page

sai
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 24/10/2008

Posted - 13/10/2009 : 19:03:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit sai's Homepage  Send sai a Private Message
Moguce je,to je kratak serijal sa oko 18 epizoda,ne znam samo da li je završen.
Ja bih voleo friški Caravan,mada šta god bude,osveženje je.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 13/10/2009 : 19:16:25  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Verovatno cu pocetkom novembra smeti da najavim koji nas novi Boneli junak(inja) ocekuju u decembru a tada cese i izdavac oglasiti na ovom forumu. I da, za sve one kopji vole klasike tipa Mandraka, Fantoma, Rip kirbija i ostalih na prolece veliko i prijatno iznenadenje...
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7987 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 13/10/2009 : 19:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by vronski 2

Verovatno cu pocetkom novembra smeti da najavim koji nas novi Boneli junak(inja) ocekuju u decembru a tada cese i izdavac oglasiti na ovom forumu. I da, za sve one kopji vole klasike tipa Mandraka, Fantoma, Rip kirbija i ostalih na prolece veliko i prijatno iznenadenje...

opet isto,za ovo prvo ima se izletis pre novembra,a ovo drugo mi lici na marvel u prolece.
vronski ima budes zapamcen po oktobru i sajmu.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 13/10/2009 : 19:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Nije Marvel u prolece vec jedan drugi izdavac, vrlo ozbiljan, Redova Bilija mi, Hogara mi, Metaborana mi i integrala mi!!!! ;-)
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5550 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 13/10/2009 : 20:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
Te stare klasike Beli Put najavljuje vec godinama, valjda ce zaista u prolece da i krene neki od njih...
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 13/10/2009 : 20:17:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Redosled izdavanja je sledeci: Fantom, Flaš Gordon, Rip Kirbi, Mandrak i Stiv Kenjon. biblioteka se zove "Veliki klasici" a štampa ce biti stvarno svetska i ekstra luksuzna!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7987 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 13/10/2009 : 20:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

Redosled izdavanja je sledeci: Fantom, Flaš Gordon, Rip Kirbi, Mandrak i Stiv Kenjon. biblioteka se zove "Veliki klasici" a štampa ce biti stvarno svetska i ekstra luksuzna!

evo reko ja mora se za nesto izletis.
a da nije u pitanju sloba kao izdavac,a priznaj.
Go to Top of Page

vronski 2
Senior Member

2381 Posts

Member since 11/10/2009

Posted - 13/10/2009 : 20:22:31  Show Profile Show Extended Profile  Send vronski 2 a Private Message
Nije Sloba
Go to Top of Page

elfak nish
Advanced Member

Serbia
5707 Posts

Member since 23/02/2009

Posted - 13/10/2009 : 20:26:00  Show Profile Show Extended Profile  Send elfak nish a Private Message
ja bih voleo viditi juliju....

Soundgarden - Halfway There
http://www.youtube.com/watch?v=LW4Zsd1mhPI
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4790 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 13/10/2009 : 20:27:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Ja bih voleo da se vratimo na temu o Veselom Cetvrtku.

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 13/10/2009 : 22:05:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message

I ja isto ali... nema se više šta reci kada su u pitanju novi junaci od Bonelija - osim konkretne najave od strane vronskog 2 ili nekog drugog ko je upucen.

Stvarno je besmisleno nagadanje... što jest-jest... Dobro je da se zna da ce biti nešto pa... šta bude-bude...

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/10/2009 : 23:16:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Da li može neko da mi pomogne, zbog cega je ono vronski izbacen sa foruma?? I na koje vreme?

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/10/2009 : 23:18:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by manhunter

Da li može neko da mi pomogne, zbog cega je ono vronski izbacen sa foruma?? I na koje vreme?

ako se dobro sjecam,sam je otišao...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26036 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 13/10/2009 : 23:23:59  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message
Pa nick "vronski" je zakljucan, mislim da ga je Markos skinuo, ali ne mogu da se setim.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/10/2009 : 23:26:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

Pa nick "vronski" je zakljucan, mislim da ga je Markos skinuo, ali ne mogu da se setim.

a bit ce zbog ovih najava

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17907 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 13/10/2009 : 23:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message
:D ubijte glasnika :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 14/10/2009 : 00:00:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message
Svima je u interesu da znaju hoce li ce kod V.C. biti gostiju i ove godine! Nije mi jasna ta tajnovitost! Kada bi se znala neka imena (ako ih ima) sigurno bi neko ko je neodlucan isplanirao dolazak na Sajam. Neko bi se pojavio samo zbog tog gosta.

I ako neko planira nova izdanja... Pa valjda je logicno da ih najavi, da ih potencijalni kupci isplaniraju u svom budžetu, a ne da, zateceni i bez novca zbog kupovine vec postojecih izdanja, odustanu od kupovine, a taj se serijal vec posle broja ili dva definiše kao neisplativ.

Cini se da izdavaci, poneti oživljavanjem strip-scene na ex-Ju prostoru, misli da su kupci spremni da kupuju ama baš sve što im se ponudi. Zbog loše marketinške pripreme novih izdanja, onda kada vec postojeci serijali zaribaju, nece biti adekvatne alternative. Da se ne pominju mladji, t.j. citaoci u razvoju. Za razliku od "starijih" citalaca njima strip nije (sub)kulturna tvorevina prihvatljiva po defaultu. Loš marketing ce najvece posledice ostaviti upravo na njih.

Cini se da su izdavaci tajnoviti iskljucivo zbog konkurencije. Drugi razlog ne mogu da uvidim. A i svaki drugi bi bio glup u istoj meri kao i prvi.

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

Rick
Average Member

Serbia
900 Posts

Member since 21/01/2009

Posted - 14/10/2009 : 00:13:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Rick a Private Message
quote:

Dakle, prvo ide kompletan Fantom, pa kompletan Flaš,itd. ako sam dobro razumeo?

"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/10/2009 : 00:40:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message
quote:
Originally posted by Tex Willer

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:

Isti je izdavac trebalo da krene i sa Marvelom i sa krimi stripovima ali je sve stopirao i vratio se u Švajcarsku gde živi.

ja sam nevin...majke mi

sa obzirom da cinim 50% svicarske populacije na ovom forumu, bilo je jasno

Ti i manhunter cinite jedva 10% svicarske populacije,Dado cini bar 90%

TAKO JE!!!

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 14/10/2009 : 00:47:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:

Verovatno cu pocetkom novembra smeti da najavim koji nas novi Boneli junak(inja) ocekuju u decembru a tada ce se i izdavac oglasiti na ovom forumu. I da, za sve one kopji vole klasike tipa Mandraka, Fantoma, Rip kirbija i ostalih na prolece veliko i prijatno iznenadenje...

Kad se vec zabavljaš kristalnom kuglom, da ne zna ista (ili ti) slucajno ko ce, od dve, možda i tri zainteresovane strane, izdati Savage sword of Conan pod jednim od sledecih naslova:

a)Divlji mac Konana Simerijanca
b)Divlji mac Konanov
c)Divlji mac Simerije

Nikako da se odluce, a nikako da odluce i hoce li to uopšte ici...

quote:

Nije Marvel u prolece vec jedan drugi izdavac, vrlo ozbiljan...

Možda DC na jesen? 2010., razume se.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 14/10/2009 : 00:48:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:
Originally posted by Rick

Svima je u interesu da znaju hoce li ce kod V.C. biti gostiju i ove godine! Nije mi jasna ta tajnovitost! Kada bi se znala neka imena (ako ih ima) sigurno bi neko ko je neodlucan isplanirao dolazak na Sajam. Neko bi se pojavio samo zbog tog gosta.

I ako neko planira nova izdanja... Pa valjda je logicno da ih najavi, da ih potencijalni kupci isplaniraju u svom budžetu, a ne da, zateceni i bez novca zbog kupovine vec postojecih izdanja, odustanu od kupovine, a taj se serijal vec posle broja ili dva definiše kao neisplativ.

Bravo, care! Sve si lepo rekao, što samo (po ko zna koji put) ide tome u prilog da u Srbiji nema nikakve logike kada je o izdavanju stripova rec...

quote:

Cini se da su izdavaci tajnoviti iskljucivo zbog konkurencije. Drugi razlog ne mogu da uvidim. A i svaki drugi bi bio glup u istoj meri kao i prvi.

A ni taj prvi zaista baš nema logike...
Go to Top of Page

Kit Carson
Advanced Member

Serbia
11593 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 14/10/2009 : 01:14:27  Show Profile Show Extended Profile  Send Kit Carson a Private Message
quote:
Originally posted by Gil-galad

quote:

A ni taj prvi zaista baš nema logike...

I ja ne razumem o kakvoj konkurenciji moze biti rec. Ako ja imam prava na nekog junaka za podrucje Srbije, valjda ne moze niko vise. Ili ne?

Ubrzajte Texa u koloru na 2 mesecno!
Go to Top of Page

Tornadomaster
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2524 Posts

Member since 01/08/2009

Posted - 14/10/2009 : 01:25:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit Tornadomaster's Homepage  Send Tornadomaster a Private Message

Pici dalje Dilan Dože, da te braca na police slože.
Go to Top of Page

tiberije
Average Member

USA
789 Posts

Member since 08/06/2007

Posted - 14/10/2009 : 08:11:05  Show Profile Show Extended Profile  Send tiberije a Private Message
Sto ovaj Vronski najavljuje sve i svasta ko politicari pred izbore:):)
Daj boze da bude 20% od svega toga.

Trazim ritam u koraku, usporavim ti hod
Go to Top of Page
Page: of 336 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.58 seconds. Snitz Forums 2000