forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 klub citalaca VC
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 01/07/2009 : 21:04:39  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
quote:
Originally posted by culfis

ni ja...
Dobro se vratio aragone!

havala na dobrom doceku
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 01/07/2009 : 23:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Aragone, nesreco, jesi'l vec spizdio pare od stripova? Od koga sad da se grebem za citanje?
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 01/07/2009 : 23:28:25  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by Rogan

Ja evo po 5. jubilarni put popunjavam pristupnicu. Ne znam chiji chetvrtak treba da uveselim kojim seksualnim uslugama kako bi najzad dobio afirmaciju svog postojanja u obliku njihove chlanske kartice. Pokushao sam i "preko veze", ali uzalud, mislim da bih pre "sredio" sebi strano drzhavljanstvo ili ponishtio presudu opshtinskog suda. Shteta shto se proces prijavljivanja/prozivodnje kartia ne mozhe reshiti za 5 minuta, lichnim dolaskom u bilo koji od zvanichnih lokala VCh, ili na njihovom shtandu na kojem god sajmu knjiga/stripa...

Covece ne znam chemu tolika panika i prozivanje kada za sada mozesh da se slikash sa njom :S
Mislim ja imam clansku kartu josh od pocetka pa je nikad nisam koristio.Em nema trafike u blizini,vec u gradu,a kad vec idem u grad,odem do Darkvuda,em taj sistem josh nije stabilizovan :S

Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim
granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Go to Top of Page

glacier
Starting Member

26 Posts

Member since 14/05/2008

Posted - 02/07/2009 : 00:32:00  Show Profile Show Extended Profile  Send glacier a Private Message
Ja sam popunio prijavu na sajtu pre skoro 3 meseca, ali posto mi nije stizala kartica to sam uradio ponovo pre 20-tak dana i kartica mi je stigla brzo nakon toga, sa katalogom. Medjutim, juce sam dobio obavestenje o preporucenoj posiljci, i kad sam otisao da podignem, video sam da sam ponovo dobio karticu od VC, ovoga puta bez kataloga... tako da sad imam dve :) Ne kapiram kako su to uspeli... Naravno oba puta sam prijavu popunio sa potpuno istim podacima... Da li se jos nekome to desilo?
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 02/07/2009 : 02:52:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
quote:
Originally posted by weljko94

Covece ne znam chemu tolika panika i prozivanje kada za sada mozesh da se slikash sa njom :S

Upravo zato. Ja sam to i uchinio, ali ipak to nisu slike za javnost, pa ih zato necu ovde postovati.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4354 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 02/07/2009 : 12:41:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message
Uf, i je meni danas stigla još jedna kartica(ovog puta na moje ime). Znaci, sad imam popust 40%!!
Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/07/2009 : 13:05:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message
Bilo bi to super, sa 6 kartica oni bi tebi placali da uzmes njihove stripove
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 02/07/2009 : 16:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
ja sam danas narucio 5 knjigu zagor i rekose mi da imam popust 23 % ... "kotile se mnozile se ... kotile se mnozile se ... " :)
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 02/07/2009 : 21:22:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message
quote:
Mislim ja imam clansku kartu josh od pocetka pa je nikad nisam koristio.Em nema trafike u blizini,vec u gradu,a kad vec idem u grad,odem do Darkvuda,em taj sistem josh nije stabilizovan :S

Nije prozivanje (pa ni panika), vech prosto blaga ozlojedjenost chinjenicom da je ta kartica (ma koliko se ispostavilo da je nekorisna) postala sama po sebi "kolekcionarsko izdanje", blago unobtainable artefakt, te mi je sad vishe pitanje inata da je nabavim, no popusta, a chini mi se da (ma koliko to u izvesnim Blazhinastim sluchajevima bilo nezivodljivo) izrazhavanje nezadovoljstva nechim shto nije uradjeno na zadovoljavajuch nachin je jedan od preduslova da isto bude u buduchnosti ispravljeno.

Niposhto mi nije bila namera da tek "hejtujem" shtovane kolege iz Veselog Ch. vech da na duhovit nachin ukazhem na problem koji imam sa jednom od usluga fanovima koju oni ochito zhele i pokushavaju da pruzhe, kao i da ukazhenm na to da bi drugachiji metodi izdavanja tih kartica (kao npr. na shtandovima VCh. naraznoraznim sajmovima knjiga i stripa) mogli da doprinesu da ljudi kojima su one najpotrebnije brzhe i lakshe dodju do njih, te da bi moguchnost izdavanja tih kartica "na licu mesta" umanjila workload kartica koje treba isprocesuirati poshtom i odaslati po Srbiji a i shire. Svodi s ena to da - kad mogu da na sajmu knjiga odem na shtand gradske ili narodne biblioteke koja ima pretpostavljam mnogo kompleksniji birokratski sistem evidencije, i u roku od 5 minuta izvadim chlansku kartu, zashto ne bih mogao da isto uchinim na shtandu/direkciji VCh/prodajnom mestu ili makar popunim (krvlju?) lichno formular, koji che onda biti u manjoj opasnosti da ga pojedu digitalni moljci.

Primetio sam da ovde kritika bilo kog izdavacha chesto ume da izazove stravichan backlash (maa ne mislim da je to ovaj put sluchaj) od njihovih najdubljih poshtovalaca i fanova chija je kneejerk reaction (a ne kazhem naravno ni da to ponekad nije sluchaj) ta da su sve kritike (i kritichari) zapravo zli jezici i pokushaji podrivanja necheg lepog shto je u zachetku.

Ja, chlansku karticu po strani, imam prilichno lepa iskustva i saradnju sa VCh. i svestan sam koliko vechina ljudi tamo zaista daje sve od sebe, uprkos najrazlichitijim nesrechnim sticajima okolnosti, da svakog meseca na kioske izbace po desetak naslova. Zahvaljujuchi saradnji s njima, svestan sam i da bi, da je do njih, cela pricha oko chlanskih kartica bila brzhe reshavana (ali naravno, ne mozhe se ochekivati od ljudi koji prevode, uredjuju i sl. da pritom obavljaju i sve ostale poslove u firmi).

Just my (additional) 2#162;.

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 02/07/2009 : 21:49:07  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
Rogane,pretpostavljam da ti pisesh tekstove za kol. Dilana?
jel si se nekkad zapitao koliko je njima podataka u nekoliko dana/nedelja(taj pocetak kluba) stiglo.Pa isto tako postoji visokoprocentna verovatnoca da ce se neki deo novopristiglih informacija zagubiti ili ce doci do greske,bilo da si poslao prijavu online ili preko poshte.I ja se slazem da nije u redu sa strane VC-a da fanove ostavlja u tolikom cekanju.Mada ipak treba ih razumeti.
Inache ja uopshte nisam "Hardcore" fan VC,vec samo osoba koja je srecna shto i kod nas ima nekoga ko ce nam omoguciti da uzivamo u stripovima.Naprotiv,VC ima puno gresaka,greskica,propusta...etc koji bi se mogli ispraviti,ali ne razumem zashto komentarisati te sitne,cak ponekad banalno minimalne propuste a zanemariti sav trud i sve ostalo shto je dobro?
Pa VC je za jednu godinu izdao dosta vishe stripova od recimo "Ludensa",iako se zatekao potpuno nov na trzistu koje je maltene zaboravilo shta je strip,pa im je pala i misija upoznavanja mladih sa stripom.
Sve u svemu VC je uradio "Hell of a Job" u proteklih godinu i kusur dana,i mislim da zasluzuje sve nashe pohvale :)

EDIT: Samuraj,nemoj se osecati weird,ja sam se sa karticom slikao u raznim pozama

granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju

Edited by - weljko94 on 02/07/2009 21:50:35
Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 03/07/2009 : 09:59:40  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message
quote:
Originally posted by andjelt

ja sam danas narucio 5 knjigu zagor i rekose mi da imam popust 23 % ... "kotile se mnozile se ... kotile se mnozile se ... " :)

Kako mozes da imas 23 % kad je za knjige max i jedini popust 20 %? Mozda su ti rekli da imas 23 % za kiosk izdanja, ali ovi knjigu dobijas sa 20 %.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 03/07/2009 : 13:22:56  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message
quote:
Originally posted by nebody

quote:

Kako mozes da imas 23 % kad je za knjige max i jedini popust 20 %? Mozda su ti rekli da imas 23 % za kiosk izdanja, ali ovi knjigu dobijas sa 20 %.

Nisi u pravu meni je na prosloj fakturi za kol.Dylana pisalo 21%

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 03/07/2009 : 14:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
quote:
Originally posted by okiboki

quote:

quote:

Nisi u pravu meni je na prosloj fakturi za kol.Dylana pisalo 21%

ne znam drugari , ja sam tamo zvao , tip je kucko na racunar , reko mi da imam popust 23% i da uplatim 1404 din , ja uplatio i danas zvao da vidim da li je sve u redu , devojka mi rece da je uplata prosla i da mi danas salju ... malo je to jos neorganizovano kod njih koliko sam primetio ...
Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 03/07/2009 : 17:09:56  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message
Oni sami ne znaju sta pricaju. Ovo su onda novi momenti, jer su meni rekli da rastuci popust vazi samo za kiosk izdanja, a da knjige imaju fiksni popust od 20 %.

Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 03/07/2009 : 20:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message
quote:

Rogane,pretpostavljam da ti pisesh tekstove za kol. Dilana?

Recimo, te stoga i kazhem da s moje strane ne postoji zla volja prema VCh, naprotiv.

quote:
jel si se nekkad zapitao koliko je njima podataka u nekoliko dana/nedelja(taj pocetak kluba) stiglo.Pa isto tako postoji visokoprocentna verovatnoca da ce se neki deo novopristiglih informacija zagubiti ili ce doci do greske,bilo da si poslao prijavu online ili preko poshte.

Shto i te kako razumem - otud se i moj prvbitni post sastojao ne samo iz kritike vech i iz sugestije kako bi stvari mogle, barem u prilikama kada VCh ima neko svoje opipljivo prisustvo na okupljanjima gde postoji velika verovatnocha da che potencijalni korisnici dotichnih kartica biti prisutni u umereno velikom broju, da se reshe na alternaticni nachin. Ne puka kritika, vech (barem u nekoj maloj meri) konstruktivna.

quote:
I ja se slazem da nije u redu sa strane VC-a da fanove ostavlja u tolikom cekanju.Mada ipak treba ih razumeti.

Moja empatija prema mukama vechine ljudi u VCh ne zna za granice ;) No, zaista, nemoj misliti da ne saosecham, pogotovu svestan koliko se svaki njihov pogreshan korak "oseti" u ovoj online zajednici.

quote:
Inache ja uopshte nisam "Hardcore" fan VC,vec samo osoba koja je srecna shto i kod nas ima nekoga ko ce nam omoguciti da uzivamo u stripovima.Naprotiv,VC ima puno gresaka,greskica,propusta...etc koji bi se mogli ispraviti,ali ne razumem zashto komentarisati te sitne,cak ponekad banalno minimalne propuste a zanemariti sav trud i sve ostalo shto je dobro?

Zato shto bi u suprotnom prichali samo o onome sto valja - prihvatanje konstruktivne kritike je neshto shto je sastavni deo "rasta" bilo koje osobe koja se bavi... pa - verovato bilo chime. Ne pozivam ja na linch ljudi iz VCh, ne predlazhem bojkot njihovih izdanja, vech sugerishem alt. nachine i stavljam do znanja da neshto ne "shljaka", te da dovodi do frustracija ljudi od chije "dobre volje" sama izd. kucha zhivi. I niposhto ne bih rekao da zanemarujem sav trud, ali u temi koja je posvechena njihovom klubu chitalaca (za koji, da se iz tvojeg odgovora na moj prvi post naslutiti, i sam mislish da je barem trenutno maltene beskoristan), ne bih rekao da je mesto mojim chestitkama povodom kvaliteta prevoda, poboljshanja otiska shtampe i sl. stvarima.

quote:
Pa VC je za jednu godinu izdao dosta vishe stripova od recimo "Ludensa",iako se zatekao potpuno nov na trzistu koje je maltene zaboravilo shta je strip,pa im je pala i misija upoznavanja mladih sa stripom.
Sve u svemu VC je uradio "Hell of a Job" u proteklih godinu i kusur dana,i mislim da zasluzuje sve nashe pohvale :)

Slozhio bih se s tome, ali smatram taodje da treba biti objektivan i svestan stvari koje ne funkcionishu kako valja (korice, organizacija luba chitalaca), koje u velikoj meri nemaju veze s ljudima koji zasluzhuju pohvalu za trud. VCh je kompleksan mehanizam sastavljen iz (ponekad autonomnih) komoponenti, te ako edna od njih ne svira po "istom taktu" kao i ostale, shto s etiche profesionalnosti i kvaliteta, na "potroshachima" je da ukazhu na to.

Iliti, ukratko - kritikujem da bi nam VCh bio josh i bolji no sad. ;)

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 03/07/2009 : 22:04:57  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Hoce li biti skoro trafike u drugim gradovima u Srbiji? konkretnije u Subotici ?

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 03/07/2009 : 22:44:27  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message
quote:

Oni sami ne znaju sta pricaju. Ovo su onda novi momenti, jer su meni rekli da rastuci popust vazi samo za kiosk izdanja, a da knjige imaju fiksni popust od 20 %.

ne znam druze , ja ti kazem kako je bilo , nemam razloga da lazem ... sledeci put kad budem zvao , postavljacu konkretno pitanje s tim u vezi ...
Go to Top of Page

weljko94
Advanced Member

Serbia
3015 Posts

Member since 08/02/2008

Posted - 03/07/2009 : 23:00:39  Show Profile Show Extended Profile  Send weljko94 a Private Message
quote:
Originally posted by Rogan

Iliti, ukratko - kritikujem da bi nam VCh bio josh i bolji no sad. ;)

Upravo to.I to je jedina meni razumljiva svrha kritikovanja bilo cega,pa i VC-a

Masni,ne verujem da je za sada u planu otvaranje novih "trafika" dok se ne srede stvari oko ovih kartica i sistema za njih.Nadam se da ce se posle prosiriti :)

Go to Top of Page

ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts

Member since 03/08/2008

Posted - 03/07/2009 : 23:35:29  Show Profile Show Extended Profile  Send ciprijani an AOL message  Send ciprijani a Private Message
podigoh i ja karticu u trafici u ns..ali krecem od nule sa sakupljanjem bonusa :( umesto sa 4 zagor knjige i jednom DD :(

Grobar Do Groba!!!
Go to Top of Page

nebody
Average Member

Fed Rep Yugoslavia
598 Posts

Member since 04/01/2005

Posted - 03/07/2009 : 23:36:50  Show Profile Show Extended Profile  Send nebody a Private Message
Ja cekam da proradi SW kako treba po trafikama. Imam do sada kupovinu preko 7000 din i sve po 20 % a ne mogu dalji popust da ostvarim dok im to u potpunosti ne profunkcionise, mogu ako ce da mi salju postom, ali zasto placati postu kad mogu jos i da biram primerke stripova u Trafikama. Dotle mogu i dalje da kupujem po 20 %, sto iskreno necu.
Rekli su do kraja jula da bi trebalo da proradi, bas da vidim.
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 15/07/2009 : 17:25:56  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message
Lep je ugodjaj za Dampira , Mr. Noa i Superbook dati ni 500 dinara(496) umesto 620 . A bice jos popusta , nadam se.

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

kreŠa
Advanced Member

Serbia
4742 Posts

Member since 26/01/2009

Posted - 15/07/2009 : 17:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit kreŠa's Homepage  Send kreŠa a Private Message
Ja stvarno ne znam zasto mi vec jednom ne posalju karticu!
Prijavio sam se 27. januara, i jos mi nije stigla.
I pricali su mi 100 price, i kako ce da mi posalju na drugu adresu, i da ce da posalju u Trafiku da tamo pokupim, i te price slusam vec 4 meseca, i nista.
Jos nisam dobio karticu.
Isao sam i u redakciju, nazalost nikog nije bilo.
Zovem danas, kazu da ce da mi posalju i kako ja prvi put nisam isao da pokupim pa je njima vraceno kao da niko nije trazio! Cujes gluposti!
Prvo su trebali pre mesec dana da mi posalju u Trafiku u bloku 45, i nisu.
Svaki dan sam isao da proveravam, ali nista.
A ovamo salju u Nemacku, Hrvatsku, Makedoniju, a meni na Novom Beogradu ne mogu d posalju

https://www.laguna.rs/se295_serijal_laku_noc_punpune_laguna.html
https://www.delfi.rs/starway
Go to Top of Page

ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts

Member since 03/08/2008

Posted - 17/07/2009 : 11:42:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ciprijani an AOL message  Send ciprijani a Private Message
juce sam bio u Trafici da kupin nova izdanja i dampira br19 od prosle nedelje i nije bilo vise Dampira (poslao prosle nedelje buraza i on mi kupi umesto br19,kupio br9)! Kaze od sledece nedelje,rasprodalo se

Grobar Do Groba!!!
Go to Top of Page

MacPhisto
New Member

Saint Barthelemy
127 Posts

Member since 31/03/2009

Posted - 17/07/2009 : 16:25:45  Show Profile Show Extended Profile  Send MacPhisto a Private Message
jel zna neko kad ce vise proraditi taj (prokleti) software?

Everybody Lies
Go to Top of Page

ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts

Member since 03/08/2008

Posted - 18/07/2009 : 16:00:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ciprijani an AOL message  Send ciprijani a Private Message
u novom sadu radi od pocetka...

Grobar Do Groba!!!
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000