forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 klub citalaca VC
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 34

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 24/06/2009 : 21:50:22  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
A meni u Backu Topolu nece, Valjda zato sto moraju polizati markicu.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

kandraks
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3914 Posts

Member since 16/03/2009

Posted - 24/06/2009 : 22:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send kandraks a Private Message
Ja je izgleda nikad necu dobiti...

Dagda, Gospodaru Noci, obasjaj svoga slugu jer on ce zlatnim srpom Druida ubrati Svetu Imelu koja otvara Vrata Nadnaravnog Svijeta...Vrata koja vode do Bogova!!!
Go to Top of Page

flying_brick
Starting Member

Serbia
34 Posts

Member since 11/03/2009

Posted - 24/06/2009 : 23:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Send flying_brick a Yahoo! Message  Send flying_brick a Private Message
meni danas stigla, mislim da je manje/oko od 2 meseca kako sam se registrovao, a pre 20tak dana me zvali na telefon da im potvdim licne podatke.. dakle ..... nada za sve.... taman za sledeci cetvrtak Leo Pulp sa 340 na 270 din sto i nije lose...

Words of wisdom from the immortal Swiss Tony : http://www.jokefile.co.uk/rich/swisstony.html
...malo u Zemunu, a malo i u Benkovcu...
Go to Top of Page

DrB
Senior Member

Serbia
1128 Posts

Member since 04/06/2003

Posted - 25/06/2009 : 09:10:11  Show Profile Show Extended Profile  Send DrB a Private Message
quote:
Originally posted by Ferri

quote:
Originally posted by goksi

quote:
Originally posted by ozasloscena_sovuljaga

Jesam li ja prvi iz Hrvatske i Zagreba sto je dobio karticu kluba citalaca?

Stigla jutros

Šalju i u inostranstvo?

Naravno da salju,stiglo i meni u CG i to odmah na pocetku vec davno.

Meni nije ni pored 3 prijave
Go to Top of Page

Ferri
Senior Member

Montenegro
1818 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 25/06/2009 : 09:33:14  Show Profile Show Extended Profile  Send Ferri a Private Message
quote:
Originally posted by DrB

quote:
Originally posted by Ferri

quote:
Originally posted by goksi

quote:
Originally posted by ozasloscena_sovuljaga

Jesam li ja prvi iz Hrvatske i Zagreba sto je dobio karticu kluba citalaca?

Stigla jutros

Šalju i u inostranstvo?

Naravno da salju,stiglo i meni u CG i to odmah na pocetku vec davno.

Meni nije ni pored 3 prijave

Pa ne vidim zaista sta ce nama dvojici uopste ta kartica ovamo, tebi donekle i bi valjda zbog strip-kluba,pa ako ti sta moze pomoci slobodno reci dat cu ti moju!
Go to Top of Page

milan 11
Junior Member

Serbia
364 Posts

Member since 13/06/2008

Posted - 25/06/2009 : 12:48:26  Show Profile Show Extended Profile  Send milan 11 a Private Message
@ ozaloscena_sovuljaga
Istu kao i ja koji nisam iz BG.
Go to Top of Page

srleb
Average Member

Serbia
634 Posts

Member since 08/11/2006

Posted - 26/06/2009 : 10:24:28  Show Profile Show Extended Profile  Send srleb a Private Message
Stigla KARTICA
Znaci, nekih mesec dana od ostavljanja podataka telefonom prilikom narudzbine!

Pozdrav!!!

Edited by - srleb on 26/06/2009 10:27:19
Go to Top of Page

ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts

Member since 03/08/2008

Posted - 26/06/2009 : 13:36:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ciprijani an AOL message  Send ciprijani a Private Message
znaci ne verujem,salju u inostranstvo a meni u srbiji nije stiglo a narucio sam na samom pocetku

Grobar Do Groba!!!
Go to Top of Page

Solid Snake
Senior Member

Djibouti
2359 Posts

Member since 30/12/2003

Posted - 26/06/2009 : 17:05:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Solid Snake a Private Message
quote:
Originally posted by kreŠa

quote:
Originally posted by satko

Konacno! Juce mi je, zamislite na posao stigla kartica kluba citalaca (onda zamislite koliko je malo moje mjesto kad me poštar u glavu zna) poslije dve a možda i tri mjeseca od prijave. Najvažnije od svega je to da sam ja u Republici Srpskoj, dakle ljudi rade koliko imaju mogucnosti. Neka je samo stigla. Esad može li mi neko reci najkraci put od Darkwooda u Bg-u do tog prodajnog objekta Trafika u Sarajevskoj ulici, da li je to ona ulica što ide paralelno sa rijekom Savom, iznad stare željeznicke stanice?

Da to je ta ulica.
Ne mogu da verujem da stize ljudima u Republici Srpskoj i Makedoniji, a meni na Novom Beogradu ne moze da dodje

Ko je iz Makedonije dobio clansku karticu???Ja pre par dana popunio on-line formular,pa sta bude...
Go to Top of Page

Conspirito
New Member

Germany
113 Posts

Member since 28/07/2003

Posted - 26/06/2009 : 19:10:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Conspirito a Private Message
Evo samo da javim da i meni stigla kartica,i bas me cudi kako je stigla do Nemacke a upisali moju adresu(iz Nemacke) a kao drzavu naveli (DANSKA)!Nego sta ja sad da radim sa ovom karticom?da vucem linije?
Go to Top of Page

Upperslice
New Member

Serbia
103 Posts

Member since 31/05/2009

Posted - 26/06/2009 : 20:20:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Upperslice a Private Message
pa mozes, zgodna je..
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 26/06/2009 : 23:27:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message
Danas sam najzad skinuo paucinu sa kartice i preko nje pazario desetak stripova u Trafici u Sarajevskoj 40 Kažem najzad jer sam karticu dobio još 7. aprila
Go to Top of Page

redbaron
Starting Member

42 Posts

Member since 26/06/2009

Posted - 26/06/2009 : 23:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Send redbaron a Private Message
quote:
Originally posted by Solid Snake
Ko je iz Makedonije dobio clansku karticu???Ja pre par dana popunio on-line formular,pa sta bude...

Mislim da je bitola dobio karticu,i ja sam pre neki dan to popunio i ja sebi kazem pa sta bude nek bude.Bilo bi lepo kada bi ljudi iz VC ovde otvorili neku vrstu predstavnistva kako bi se lakse moglo doci do ta luksuznija izdanja.
Go to Top of Page

choco
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
73 Posts

Member since 13/11/2008

Posted - 27/06/2009 : 16:34:37  Show Profile Show Extended Profile  Send choco a Private Message
I meni je u Sarajevo stigla kartica, aplicirao sam prije 2 mjeseca, i taman kad sam kontao nista od toga, iznenadjenje u postanskom sanducetu :))))))))))))
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 27/06/2009 : 16:49:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
quote:
Originally posted by Solid Snake

quote:
Originally posted by kreŠa

quote:
Originally posted by satko

Konacno! Juce mi je, zamislite na posao stigla kartica kluba citalaca (onda zamislite koliko je malo moje mjesto kad me poštar u glavu zna) poslije dve a možda i tri mjeseca od prijave. Najvažnije od svega je to da sam ja u Republici Srpskoj, dakle ljudi rade koliko imaju mogucnosti. Neka je samo stigla. Esad može li mi neko reci najkraci put od Darkwooda u Bg-u do tog prodajnog objekta Trafika u Sarajevskoj ulici, da li je to ona ulica što ide paralelno sa rijekom Savom, iznad stare željeznicke stanice?

Da to je ta ulica.
Ne mogu da verujem da stize ljudima u Republici Srpskoj i Makedoniji, a meni na Novom Beogradu ne moze da dodje

Jas dobiv, pred edna nedela , ama imav isprateno podatoci pred pokje od 2 meseci.
Znaci so srekja cekanjeto.
Go to Top of Page

masni
Senior Member

Serbia
2240 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 29/06/2009 : 13:31:24  Show Profile Show Extended Profile  Send masni a Private Message
Danas se vratim iz grada i pogledam u sanduce kad opet nema kartice. Udjem u kucu kad na stolu stoji koverta sa kartico. Radosti nikad kraja.

Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens
Go to Top of Page

C Celtic
Average Member

Serbia
892 Posts

Member since 20/05/2009

Posted - 29/06/2009 : 17:27:29  Show Profile Show Extended Profile  Send C Celtic a Private Message
Kartica je najzad stigla , mada sam vec uzeo nekoliko stripova u "Trafici" sa popustom zahvaljujuci ljubaznim i predusretljivim ljudima iz redakcije. Isto vazi i za gdje ( gdjice) koje rade u "Trafici". Sve pohvale za organizaciju Kluba citalaca , vredelo je cekati.

What a long strange trip it's been
Go to Top of Page

bitola
Average Member

USA
821 Posts

Member since 22/02/2003

Posted - 29/06/2009 : 19:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send bitola a Private Message
U Makedoniji , jos nista ne znaju za npopust sa karticama.
Morace ovi iz VC da ih obaveste ili da se dogovore nekako.
Go to Top of Page

ciprijani
New Member

Serbia
180 Posts

Member since 03/08/2008

Posted - 29/06/2009 : 20:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send ciprijani an AOL message  Send ciprijani a Private Message
ja danas nazovem i kazu da me nema tamo :( a prijavio sam se medju prvima..
i danas se ponovo prijavim,karticu cu dobiti u cetvrtak u Tracici,u ns
Propade mi sve sto sam narucivao do sada...ajmo jovo sve nanovo

Grobar Do Groba!!!
Go to Top of Page

Rogan
New Member

Serbia
297 Posts

Member since 12/04/2005

Posted - 29/06/2009 : 20:47:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Rogan a Private Message
Ja evo po 5. jubilarni put popunjavam pristupnicu. Ne znam chiji chetvrtak treba da uveselim kojim seksualnim uslugama kako bi najzad dobio afirmaciju svog postojanja u obliku njihove chlanske kartice. Pokushao sam i "preko veze", ali uzalud, mislim da bih pre "sredio" sebi strano drzhavljanstvo ili ponishtio presudu opshtinskog suda. Shteta shto se proces prijavljivanja/prozivodnje kartia ne mozhe reshiti za 5 minuta, lichnim dolaskom u bilo koji od zvanichnih lokala VCh, ili na njihovom shtandu na kojem god sajmu knjiga/stripa...

"There is no Devil, it's just God when he's drunk"

-- Tom Waits
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 29/06/2009 : 22:59:08  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
Prvo pa musko! Ja postao drug clan!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

aragon.sm
Average Member

Serbia
666 Posts

Member since 15/07/2007

Posted - 01/07/2009 : 16:35:25  Show Profile Show Extended Profile  Send aragon.sm a Private Message
hehe i ja sam danas dobio karticu tj tek sam danas nasao obavestenej da odem u postu i preuzmem preporucenu posiljku misli sam da me traze iz suda :) :0
kad ono clanska karta yessssssssssssss
samo nisam dobio onaj katalog smrc smrc smrc zalicu se :):):):):):)
Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 01/07/2009 : 16:51:07  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message
ni ja...
Dobro se vratio aragone!

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

Le Samourai
Senior Member

2871 Posts

Member since 14/10/2008

Posted - 01/07/2009 : 16:53:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Le Samourai a Private Message
I ja ostadoh bez kataloga, ali mi dala dobra teta iz Trafike svoj. Ali, sada ce novi uskoro, malo fensiji, i sa najavom za novi album!
Go to Top of Page

tumen
Advanced Member

Serbia
3764 Posts

Member since 29/12/2008

Posted - 01/07/2009 : 20:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tumen a Private Message
Meni je stigla kartica pre neki dan i to veoma brzo jer sam formular poslao pre jedno dve-tri nedelje(sigurno manje od tri).Dakle ekspresno sam je dobio,mozda zato sto sam formular predao tacno u trafici VC-a.
Go to Top of Page
Page: of 34 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.84 seconds. Snitz Forums 2000