ti navijas za omrazeni klub :-))))))))))))))))))))))
Podrzavam!
Daj Globo predji na pravu stranu!
hvala ti Bože šta sam hajdukovac i šta mogu prcat prijatelje dinamovce srce i krv svoju za hajduka i bilu boju
Sutra prije puta idem u tajnistvo Dinama da lupe zigove na sve stripove koje ti nosim!
napraviš li to,slikat cu ferrija sa šalom hajduka,a na tribini u makarskoj ce ferri govoriti o štetnosti dinama,a kad ti bude potpisivaos strip,napisat ce."za alena,starog tovara i hajdukovca"
ti navijas za omrazeni klub :-))))))))))))))))))))))
Podrzavam!
Daj Globo predji na pravu stranu!
hvala ti Bože šta sam hajdukovac i šta mogu prcat prijatelje dinamovce srce i krv svoju za hajduka i bilu boju
Sutra prije puta idem u tajnistvo Dinama da lupe zigove na sve stripove koje ti nosim!
napraviš li to,slikat cu ferrija sa šalom hajduka,a na tribini u makarskoj ce ferri govoriti o štetnosti dinama,a kad ti bude potpisivaos strip,napisat ce."za alena,starog tovara i hajdukovca"
Tebi ide posveta u svaki strip: Okorjelom BBB Globi od srca 11-erostruki prvaci!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Ostaje mi još da svima koji dolaze u Makarsku zaželim sretan put, organizatorima da im prode sve po predvidanjima (u što ne sumnjam) i da se svi skupa dobro zabavimo Vidimo se na MaFestu
Upravo odgledao, odlicna emisija! Gaston je sve lijepo prezentirao.
Takoder, jako lijepo... Doduše, vidljivo je da voditelj nije baš u toku, ali bar se nije pravio da nešto zna :) Ali 400 000 kuna za organizaciju MaFesta :O
Halo, jel pocelo to tamo? Ja lagano pakiram,rucnik,kupace,cvikeri.... drzte more podgrijanim,a pivu na ledu! Probat cu locirat veceras tu "Betty", ak je ispod Kacica onda bi to trebalo bit na rivi ili...