Author |
Topic |
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Member since 24/08/2006 |
Posted - 24/05/2009 : 23:23:31
|
Vratio se nazad u turobni Karlovac.. Mjesec je ko tepsija u meni depresija :)) Jednom rjecju bilo je DIVNO! Upoznao hrpu odlicnih ljudi, skoro dobio cirozu jetre, al bilo je nezaboravno.. Ako ce mi posao dozvoliti dolazim i slijedece godine pod obavezno!
P.S. Dado i Globinjo su se ipak smilovali i nisu me bacili u more :))) |
|
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
Posted - 25/05/2009 : 00:44:32
|
Zaboravio sam šta nisam obišao dok ne vidjeh lwoodove fotose - izložene table! Toliko stvari i ne stigoh obici zidove. Fantasticno, ka' i svake godine, cestitke još jednom organizatorima i velika hvala na svemu uradenom. |
|
|
dcarapo2
Advanced Member
Argentina
3770 Posts
Member since 27/01/2004 |
Posted - 25/05/2009 : 03:58:00
|
slavonci i ostali stigli kuci..na žalost slupao sam auto na povratku..valjda umor |
zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 25/05/2009 : 07:26:59
|
quote: Originally posted by dcarapo2
slavonci i ostali stigli kuci..na žalost slupao sam auto na povratku..valjda umor
A u ku*ac Nadam se da ste svi OK! |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 25/05/2009 : 08:31:59
|
quote: Originally posted by Vjeko1980
slavonci i ostali stigli kuci..na žalost slupao sam auto na povratku..valjda umor
A u ku*ac Nadam se da ste svi OK!
I ja se nadam da ste svi dobro |
Be yourself; everyone else is already taken. |
|
|
bacho
Junior Member
Croatia
439 Posts
Member since 19/08/2007 |
Posted - 25/05/2009 : 08:33:45
|
Ajmo malo zahvala i pohvala i to redom:
- zahvala Dok Lesteru na odlicnoj fotografiji mene i žene s Ferrijem (iako je prethodno odbio pet ljudi za fotografiranje, iako je malo njurgao, ipak je na ?ajde, ajde slikaj? od moje žene morao slikati),
- zahvala Gastonu i Dok Lesteru na autogramu od Simeonija za našeg kolegu forumša zkne pribavljenom nakon što je isteklo vrijeme za potpisivanje,
- zahvala V.J. na drugoj fotografiji s Serrom, kao i na posudbi kemijseke olovke kad je to najviše trebalo,
- zahvala našem kolegi metu na fotografijama s Disom,
- zahvala nepoznatom clanu foruma na fotografitanju mene i moje gospode s Gigijem Simeonijem (nedjelja oko 11 h, nakon završetka potpisivanja, odlicna fotografija),
- zahvale Ferriju, Disu, Simeoniju na crtežima i volji da se slika s nama, Serri na fotografiji, Macanu na crtežu Borovnice na moju malenu curicu, de Angelisu na autogramu (grrrr, uprkos dva cekanja i niskog broja naprosto je bila nemogca misija doci i do njegovog crteža).
Ogromna pohvala, duboki, duboki naklon do poda za Gastona (prvenstveno za njega) i ostale organizatore na savršeno odradenom poslu. Profesionalno, pošteno, uljudno, pristupacno i bez napetosti odraden posao. Svaka cast.
Sve je savršeno šljakalo od organizacije smještaja, rezervacije i preuzimanja majica i plakata, animiranja službenih gostiju, cuvanja reda na vratima Book caffea (6h + 6h na suncu, svaka cast), vodenja službenog dijela, organiziranja zabave u kaficu Bety... I sve to onako kulerski, bez grca na licu, što bi moja žena rekla s osmjehom.
Sve u svemu ovo je definitivno bio vrhunac ove godine za mena, a to nije ni malo lako postici s obzirom da sam bio u trecem mjesecu u Budimpešti na AC/DC.
Dakle, velika, velika pohvala i zahvala na osiguranom VRHUNSKOM DOŽIVLJAJU.
A da na kraju, svaka cast Gastonu i Dok Lesteru na Simeonijevoj posveti ?Sawichevoj devojci? (imao sam srecu sjediti u prvom redu u nedjelju), ja i moja bolja polovica smijali smo se tome cijelim putem do Zadra.
|
I´m too old for this shit. |
Edited by - bacho on 25/05/2009 09:17:55 |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 25/05/2009 : 09:01:15
|
ala ste uzivali,svaka cast!dado,gastone i svi ostali kad ce opsirna reportaza sa mafesta(intervjui,slike,zajebancije,sve).to valjda ide u onom kutku MAGAZIN.jedva cekam da se bacim na citanje,bez zurbe znam da ste umorni.pozdrav. p.s-dcarapo2-nadam se da nije bilo nesto ozbiljno pri lupanju kolima,veliki pozdrav i tebi.[:) |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 25/05/2009 : 09:01:41
|
Za sada "Jebite se"... :)))) Dok Lester nije normalan.. :))) Kad uhvatim vise vremena, detaljnija objasnjenja.. Sad sam tek dosao kuci... Manta mi se od nespavanja.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 25/05/2009 : 10:23:06
|
Hvala svima koji su došli,a stvarno nas je bilo puno sa foruma ili okolo foruma ponosan sam na sve uradeno i na predstavljanje MaFesta u punom sjaju
neke sam ljude prvi put upoznao i oduševio se s njima npr.sawitch ili teller ili ponki ili Vjeko1980 sve su to fenomenalni momci nadam se da cemo se još vidjeti na ovom ili onom festivalu! |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 25/05/2009 : 10:32:58
|
quote: Originally posted by kico
Hvala svima koji su došli,a stvarno nas je bilo puno sa foruma ili okolo foruma ponosan sam na sve uradeno i na predstavljanje MaFesta u punom sjaju
neke sam ljude prvi put upoznao i oduševio se s njima npr.sawitch ili teller ili ponki ili Vjeko1980 sve su to fenomenalni momci nadam se da cemo se još vidjeti na ovom ili onom festivalu!
Naravno da cemo se vidit - oduševljenje je uzajamno |
|
|
bubo
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1399 Posts
Member since 16/02/2008 |
Posted - 25/05/2009 : 10:36:10
|
neke sam ljude prvi put upoznao i oduševio se s njima npr.sawitch ili teller ili ponki ili Vjeko1980 sve su to fenomenalni momci nadam se da cemo se još vidjeti na ovom ili onom festivalu!
uh teško da ijedan iduci mafest za mene može biti bolji ne zbog organizacije koliko zbog gostiju,covjece ferri i diso pa nevjerovatno koliko su vitalni a imaju skupa 157 godina ,a još su veliki majstori crtanja u što sam se licno uvjerio he he. pozdrav svimja koji su bili ,posebno organizatorima na nezaboravna 2 dana........ |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Posted - 25/05/2009 : 11:02:09
|
Ma nije moguce da si se ti umorio.. :) Ah da, striptiz zahteva puno energije.. Sve sam video.. Ima dokumentovano kod Ponkija.. :))) A i ja sam se odusevio ljudima.. Bio sam ubedjen da su Vjeko i Globinjo pizde, kad ono pravi ljudi... Stvarno... Bas mi je drago sto sam bio.. Sledece godine dolazim pre organizatora, i ostajem toliko da ih ispratim pa tek onda idem kuci.. |
|
|
dugapuška
Junior Member
Bosnia and Herzegovina
429 Posts
Member since 17/10/2003 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Posted - 25/05/2009 : 11:28:32
|
Evo da ja napisem referat o mom prvom Mafestu:
Prvo - Da nije bilo Ratka (Dveribada) i Zeljka (Dcarapo2) mene ne bi bilo u Makarskoj, i ne postoje reci kojima bih mogao iskazati zahvalnost koju osecam.. Ljudi, stvarno, puno hvala..
Otisao sam na putovanje a da nisam poznavao ni jednu osobu.. Na stanici u NS-u sam upoznao Profesora (Petra) i zajedno smo dosli do Osijeka gde nas je zeljko nasao zahvaljujuci mojoj lepoti.. Stvarno domacin prva liga.. Odveo nas u market i nakupovao nam kao da smo mu deca.. Cak sam i pravio sendvice kod njega.. To ce valjda Profesor da okaci, kod njega su slike.. Onda smo upoznali i sve Osijecane i ljude iz okoline i krenuli na put.. Pun bus careva, stvarno.. "Lega" je bio najjaci, ko je bio, znace o kome je rec.. Taj covek je car...
Makarska prelepa.. Ko nije bio, moja preporuka.. A obisao sam dosta primorja i znam sta valja... Ljudi tamo super, prilaze, upoznaju se.. Ne znam kako bih preneo ove utiske... Stvarno sam odusevljen.. Book caffe je super mesto za popiti pice, pogotovo kada za security ima Gastona i Kicu... A kao krajnja mera tu je sicusni Dok Lester.. :)))
Kafana Betty takodje super, jos sam se odomacio kao da dolazim 100 godina.. Malo sam se udvarao konobarici, ali dzabe.. Mene odrala a Dok je pogledao, ona ga castila pice.. Pa to nigde nema.. :))))
Uvece jos lepse... Riba na sve strane... Spiderman to zna bolje.. Morao sam da ga non-stop opominjem da ne zvera, bilo me sramota... :))))
Odusevio me Mario (No1, stvarno je momcina), cak me je i vodio na pasticadu gde sam pojeo i tanjir koliko je to dobro jelo... Zatim Ponki, muva moju bivsu devojku u Banja Luci, pa covek nema obraza.. :)))) Salim se, ljudina prava... Posebno me obradovalo upoznavanje sa Zagorom-Te-Nejom.. To je moj covek.. O sportu smo pricali bar sat vremena... Car.. Globinja sam skoro preveo u grobarski tabor.. Jos se malo batrga ali nece dugo... Nije glup, zna i on sta valja... Ovamo ga ovi sto su "Od istog cace" peglaju sto godina, stresira se svake sezone... Moram mu uneti malo radosti u navijacku sferu zivota.. :)))))) Sve bih izdvojio... Heyoka, taj je skroz lud, njemu sam se non-stop smejao, vreba iz prikrajka i napada, ljudina... Zao mi je sto sam ga ostavio gladnim, ali kad mi je pun stomak usporava se rad sivih celija... :))) Ma svi su kraljevi: Pajdo, Jaki, Malicius, Wildwest i Ontarioweb (Koji su me naucili da igram Belu), Prozirna senka, Tomislav Baretic... Ne znam ni sam vise.. Jos sam pod utiskom tako da cu se prisecati polako i naspamovati jos dosta postova u vezi Mafesta... :))) |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
Posted - 25/05/2009 : 11:29:30
|
quote: Originally posted by sawitch
Ma nije moguce da si se ti umorio.. :) Ah da, striptiz zahteva puno energije.. Sve sam video.. Ima dokumentovano kod Ponkija.. :))) A i ja sam se odusevio ljudima.. Bio sam ubedjen da su Vjeko i Globinjo pizde, kad ono pravi ljudi... Stvarno... Bas mi je drago sto sam bio.. Sledece godine dolazim pre organizatora, i ostajem toliko da ih ispratim pa tek onda idem kuci..
Odgovorit cu ti kao i Kicotu - Ubedenje je bilo uzajamno, stvarni dojam nakon upoznavanja potpuno suprotan |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 25/05/2009 : 11:29:44
|
Dado i Globinjo su se ipak smilovali i nisu me bacili u more :)))
Globinjo je bio manji od makovog zrna jer se uplasio Sawitcha.
Kad je vidio da mu jedan Grobar usred Makarske s osmijehom na licu ima muda reci: "Ja sam mislio da si ti jedna obicna pizda, ali zapravo si dobar.", uplasio se i pomislio: "Ajme majko! Na sta su tek spremni ovi Purgeri?" |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Posted - 25/05/2009 : 11:30:30
|
jbg |
|
|
Vjeko1980
Advanced Member
5649 Posts
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
Posted - 25/05/2009 : 11:35:58
|
quote: Originally posted by dugapuška
http://www.bljesak.info/content/view/32048/159/
HAHAHAHA Ciko legenda u kadru sa Ferrijem Ja cu popizdit
Hahahahahahahaahhahahahaha... Nije to Ciko, to je LEGA ! ! ! ! Kakav je to kralj ! ! ! ! Nalio cuturu u Osijeku i nije se ni otreznio... Ja bih ubio za tog coveka... |
|
|
wiskey
Senior Member
Croatia
1250 Posts
Member since 11/12/2006 |
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Posted - 25/05/2009 : 11:39:00
|
quote: Originally posted by bacho
- zahvala Dok Lesteru na odlicnoj fotografiji mene i žene s Ferrijem (iako je prethodno odbio pet ljudi za fotografiranje, iako je malo njurgao, ipak je na ?ajde, ajde slikaj? od moje žene morao slikati),
- zahvala V.J. na drugoj fotografiji s Serrom, kao i na posudbi kemijseke olovke kad je to najviše trebalo,
A da na kraju, svaka cast Gastonu i Dok Lesteru na Simeonijevoj posveti ?Sawichevoj devojci? (imao sam srecu sjediti u prvom redu u nedjelju), ja i moja bolja polovica smijali smo se tome cijelim putem do Zadra.
- nema na cemu nemoj prvotno odbijanje shvatiti osobno, ali znas i sam da stari ne bi izasao iz dvorane jos sat vremena da su se s njim slikali svi oni koji su htjeli
- koliko znam VJ nije bio na mafestu pa mislim da si ga zamijenio s nekim
- kad se samo sjetim Sawitchevog izraza lica kad je otvorio strip da pogleda crtez i rekao: "Odrat cu ti kozu, majke mi!", a zatim se odjurio pohvaliti bas svima onime sto smo mu smjestili. Vrhunac Mafesta! |
|
|
Dok Lester
Advanced Member
5078 Posts
Posted - 25/05/2009 : 11:40:05
|
quote: Originally posted by sawitch
Za sada "Jebite se"... :)))) Dok Lester nije normalan.. :))) Kad uhvatim vise vremena, detaljnija objasnjenja.. Sad sam tek dosao kuci... Manta mi se od nespavanja..
Kad mi netko kaze da se jebem, ja to shvatim kao najljepse zelje |
|
|
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 25/05/2009 : 11:40:48
|
[quote]Originally posted by sawitch
Evo da ja napisem referat o mom prvom Mafestu:
Prvo - Da nije bilo Ratka (Dveribada) i Zeljka (Dcarapo2) mene ne bi bilo u Makarskoj, i ne postoje reci kojima bih mogao iskazati zahvalnost koju osecam.. Ljudi, stvarno, puno hvala..
A dje sam ja u ovoj prici Salim se,suti,to nije za pricu Ja sam stretan kad citam ovaj tvoj dozivljaj |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40265 Posts
|
Topic |
|