forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Sve o MaFestu 2009. (21.-24.5.) na jednom mjestu.
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 20

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 25/05/2009 : 11:44:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
hehe, ovaj mafest je obiljezilo toliko anegdota da bi se mogla napisati podeblja knjiga :-))))))
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40266 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/05/2009 : 11:45:44  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:
Originally posted by Dok Lester

hehe, ovaj mafest je obiljezilo toliko anegdota da bi se mogla napisati podeblja knjiga :-))))))

Ma niiiije, nego si ti bio posebno inspirisan... Pogotovo kad mi je Diso rekao da sam Sendvic !!!!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 25/05/2009 : 11:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
a Sime je pitao sto je tu ime, a sto prezime kad sam mu na papir napisao "Sawitcheva devojka" :-)))))))) i jesi li mozda ruskog podrijetla :-)))))))))))))))))))
Go to Top of Page

bihac-una
Average Member

Germany
979 Posts

Member since 13/07/2008

Posted - 25/05/2009 : 11:48:12  Show Profile Show Extended Profile  Send bihac-una a Private Message
quote:
Originally posted by sawitch

I ti naravno... Ti si takodje u pulu sponzora... :)))

E na jesen se pripremam za crs,i ako uspijem tad cemo da se jaranimo i druzimo
Znali se vec tacan datum ovogodisnjeg crs-a?
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 25/05/2009 : 11:50:20  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message

- koliko znam VJ nije bio na mafestu pa mislim da si ga zamijenio s nekim

- kad se samo sjetim Sawitchevog izraza lica kad je otvorio strip da pogleda crtez i rekao: "Odrat cu ti kozu, majke mi!", a zatim se odjurio pohvaliti bas svima onime sto smo mu smjestili. Vrhunac Mafesta!
[/quote]

Za prvo: Onda sam totalno pobrkao stvari. Zahvala ide prodavacu iz striparnice Libellus. Uvijek u Zagrebu nalijecem na istog prodavaca, pa da ne bi opet bilo zabune. Moja isprika njemu zbog brljotine s identitetom. Nisam kriv, tako su mi ga predstavili.Kad tek pomislim da su mi tebebe predstavili kao globinja...

Za drugo: Vrhunac je pre blaga rijec .

I´m too old for this shit.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40266 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/05/2009 : 11:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

a Sime je pitao sto je tu ime, a sto prezime kad sam mu na papir napisao "Sawitcheva devojka" :-)))))))) i jesi li mozda ruskog podrijetla :-)))))))))))))))))))

Kako si me predstavio, dobro nije pitao da ne vucem korene sa planete majmuna.. Pored takvih drugara neprijatelji mi uopste nisu potrebni... "Onaj ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti"

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 25/05/2009 : 11:59:03  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:
Originally posted by bacho

Za prvo: Onda sam totalno pobrkao stvari. Zahvala ide prodavacu iz striparnice Libellus. Uvijek u Zagrebu nalijecem na istog prodavaca, pa da ne bi opet bilo zabune. Moja isprika njemu zbog brljotine s identitetom. Nisam kriv, tako su mi ga predstavili.

ma nema frke, Matija (Matheus82) se sigurno nece ljutiti

quote:

Kad tek pomislim da su mi tebe predstavili kao globinja...

nadam se da ce i on ovo procitati i sjetiti se sto sam mu rekao kad me je zvao za Disov crtez

P.S. drugi put se javi, jer ima ljudi s foruma koje ne znam po nickovima (odnosno, ne znam povezati lice i nick, iako sam mnoge od njih sretao na raznim festivalima, a nismo se upoznali, ili smo se upoznali, a ja zbog silne guzve zaboravio)

Edited by - Dok Lester on 25/05/2009 12:03:26
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 25/05/2009 : 12:03:37  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
Nekoliko dojmova...

Kao prvo, svaka cast doku lesteru (vidim da je tu pa da ga pohvalim prvog), covjek je pravi profesionalac što se tice prevodenja i interakcije s gostima. Tribine i razgovori ugodni su bile super odradene!

Tri dana uz tolko dogadanja su bila stvarno premalo da se podružiš sa svim tamo ljudima, jel bilo je gomila forumaša i ostalih strip fanova. S nekim stigao popricati i popiti, s nekima ne.

Evo, pohvale organizatorima i Gastonu posebice jer ipak me je pustio iza pozornice da popricam sa Serrom (a da ne govorim o drugim pogodnostima)...

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 25/05/2009 : 12:03:50  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message
quote:

quote:

Za prvo: Onda sam totalno pobrkao stvari. Zahvala ide prodavacu iz striparnice Libellus. Uvijek u Zagrebu nalijecem na istog prodavaca, pa da ne bi opet bilo zabune. Moja isprika njemu zbog brljotine s identitetom. Nisam kriv, tako su mi ga predstavili.

ma nema frke, Matija (Matheus82) se sigurno nece ljutiti

quote:

Kad tek pomislim da su mi tebe predstavili kao globinja...

nadam se da ce i on ovo procitati i sjetiti se sto sam mu rekao kad me je zvao za Disov crtez

P.S. drugi put se javi, jer ima ljudi s foruma koje ne znam po nickovima

Kao što vidiš ni mene nickovi ne idu. U svakom slucaju dugujem ti samo takvo pice na uslugama koje sam dobio, a da me ne znaš. Što je tek s onima koje te znaju... Da ne govorim za Gastona...

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 25/05/2009 : 12:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:

Kako si me predstavio, dobro nije pitao da ne vucem korene sa planete majmuna.. Pored takvih drugara neprijatelji mi uopste nisu potrebni... "Onaj ko je vas poznavao ni pakao mu nece tesko pasti"

Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 25/05/2009 : 12:05:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message
quote:
Originally posted by cronos six

ala ste uzivali,svaka cast!dado,gastone i svi ostali kad ce opsirna reportaza sa mafesta(intervjui,slike,zajebancije,sve).to valjda ide u onom kutku MAGAZIN.jedva cekam da se bacim na citanje,bez zurbe znam da ste umorni.pozdrav.
p.s-dcarapo2-nadam se da nije bilo nesto ozbiljno pri lupanju kolima,veliki pozdrav i tebi.[:)

citav sam i zdrav,auto ce se popraviti..sva sreca da sam djecu i ženu istovario kod punice pa sam bio sam u autu...inace održao sam obecanje,peticija za texa je urucena gastonu,spiderman je slikao taj velicanstveni dogadaj pa neka okaci

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 25/05/2009 : 12:07:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:

Kao što vidiš ni mene nickovi ne idu. U svakom slucaju dugujem ti samo takvo pice na uslugama koje sam dobio, a da me ne znaš. Što je tek s onima koje te znaju... Da ne govorim za Gastona...

biljezim se za pice cim se vidimo

a ljepota mafesta i jest u tome sto su i poznati i nepoznati jednaki, a najbolji primjer je u tome sto je moj dragi frend 76 (Zvone) ostao bez Simeova crteza, a zajedno se dovezli u Makarsku, spavali skupa (samo prvu noc. onda se on preselio u dnevni boravak jer sam ga cijelo vrijeme grlio :-))))))))))))) i skupa se vratili kuci.
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 25/05/2009 : 12:08:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:
Originally posted by DeeCay

Kao prvo, svaka cast doku lesteru (vidim da je tu pa da ga pohvalim prvog), covjek je pravi profesionalac što se tice prevodenja i interakcije s gostima. Tribine i razgovori ugodni su bile super odradene!

nemoj me hvalit da se ne pokvarim

ja pak nisam previse zadovoljan prijevodom, jer sam zbog nespavanja i umora radio s pola mozga
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40266 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/05/2009 : 12:08:56  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
Ko se pipa taj se voli.. :)))
PS
Setio sam se konacno na koga mi 76 lici... Samuel L. Jackson... One naocare i lik, original... I on je skroz super lik.. Cim je sa Dokom uspeo izdrzati i jednu noc, covek ima celicne zivce.. :))) Pozdrav za Samuela.. :)))

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 25/05/2009 : 12:09:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
quote:

Ko se pipa taj se voli.. :)))
PS
Setio sam se konacno na koga mi 76 lici... Samuel L. Jackson... One naocare i lik, original... I on je skroz super lik.. Cim je sa Dokom uspeo izdrzati i jednu noc, covek ima celicne zivce.. :))) Pozdrav za Samuela.. :)))

sjedi 76 na rivi i narucuje kavu: "Espresso.", a konobar pita: "Small one?". Drugi dan se to opet ponovilo Izgleda da stvarno lici na stranca.

Edited by - Dok Lester on 25/05/2009 12:12:53
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40266 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/05/2009 : 12:10:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by DeeCay

nemoj me hvalit da se ne pokvarim

ja pak nisam previse zadovoljan prijevodom, jer sam zbog nespavanja i umora radio s pola mozga

Tvoj prevod smo apsolvirali pre neko vece, na primeru MN-a Libellus.. Baloncic za tekst 2 kvadratna metra a ono pise samo Puxa vida.. :)))

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 25/05/2009 : 12:23:55  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message

Ma nije moguce da si se ti umorio.. :) Ah da, striptiz zahteva puno energije.. Sve sam video.. Ima dokumentovano kod Ponkija.. :)))
[/quote]

Zatim Ponki, muva moju bivsu devojku u Banja Luci, pa covek nema obraza.. :))))
[/quote]

Sad se iz ovih postova tacno vidi tko je zaduzen za iznosenje prljavog vesa sa Mafest-a

Kad se samo sjetim da mu Kico nije htio na karticu za crtez i potpis kod Diso-a dopisati ispred broja 9 broj 4

Be yourself; everyone else is already taken.
Go to Top of Page

zkne
Junior Member

489 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 25/05/2009 : 12:28:23  Show Profile Show Extended Profile  Send zkne a Yahoo! Message  Send zkne a Private Message
Sad kad vidim komentare tako mi je zao sto nisam isao, ali nisam mogao! Moja velika zahvala bachu i ekipi za Simeov potpis!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40266 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 25/05/2009 : 12:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message
@Ponki
Dobar ti je potpis.. A ne prodaje mene Kico tako lako.. Treba tu dobro platiti... Ja sam ti redak kao LMS 4, a i uz to sam glancer... :)))

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 25/05/2009 : 12:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
@zkne

steta sto nisi bio, jer bilo je odlicno

osim tebe, zao mi je sto nisam vidio jos ljudi koji su na razne nacine bili sprijeceni doci: manhunter, curunir, kruger, rommel, djole, magic i jos mnogi drugi koje poznajem i oni koje ne poznajem

Edited by - Dok Lester on 25/05/2009 12:35:09
Go to Top of Page

bacho
Junior Member

Croatia
439 Posts

Member since 19/08/2007

Posted - 25/05/2009 : 12:40:25  Show Profile Show Extended Profile  Send bacho a Private Message
quote:
Originally posted by zkne

Sad kad vidim komentare tako mi je zao sto nisam isao, ali nisam mogao! Moja velika zahvala bachu i ekipi za Simeov potpis!

Iduce godine definitivno trebaš doci. Makar ti djeca u školi dala neopravdane.

Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 25/05/2009 : 12:45:10  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message
A sad malo o utiscima...

Sve je bilo odlicno...organizacija(sve cestitke organizatorima),tribine,srdacnost svih gostiju(koja me iznenadila) koji su pokazali ogromno strpljenje sa svim dosadnima fanovima...zatim mnogo sjajnih osoba koje sam upoznao koje sve pozdravljam...Kico,Sawitch,Rocco21,Tomo Baretic i njegova ekipa,Doc Lester(zao mi je sto nisam vidio Sawitchevo lice kad je procitao posvetu),Matheus82,DCopic,Globinjo,Ratko Dveribad,Boris Bo itd...sve u svemu mnogo pozitivne energije na jednom mjestu...nazalost nisam stigao upoznati dovoljno forumasa posto sam bio vezan uz svoju bolju polovinu...kompromisno nisam je smio ostavljati predugo samu...

sto se tice anegdota ima ih toliko da ce se o tome pisati danima...

P.S. htio sam staviti par slika ali mi ne ide od ruke
moram se izgleda jace potruditi

Be yourself; everyone else is already taken.

Edited by - ponki on 25/05/2009 21:50:14
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 25/05/2009 : 13:05:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message
poslao sam ti sms da se dogovorimo za subotu ;-)
Go to Top of Page

Boban
Junior Member

Serbia
485 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 25/05/2009 : 13:15:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Boban's Homepage  Send Boban a Private Message
Evo malo fotki sa Mafesta i okoline http://www.znaksagite.com/diskusije/index.php?topic=7735.0 ; hteo sam da ih postiram ovde, ali pošto je iskljucen HTML i post sa ovoliko ovolikih fotki bi bio problem, odustao sam.

__________ Put cemo naci, ili cemo ga napraviti.
Go to Top of Page

Hajo
Senior Member

1873 Posts

Member since 26/12/2008

Posted - 25/05/2009 : 13:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Hajo's Homepage  Send Hajo a Private Message
Bilo je odlicno, kaj drugo da velim... Žao mi je samo kaj nisam imal više vremena za druženje s društvom s foruma Ali kaj bute, bit ce još Mafesta, jel' da?

''Prijatelji postoje da bi cinili uzaludne stvari'' -Groucho
Go to Top of Page
Page: of 20 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.3 seconds. Snitz Forums 2000