Da bi forumas bio kvalitetan mora da ima bar 15 godina.
hohoho ovo je glupost za oskara. Kvalitetan? Sto se mene tice nek cita sto vise stripova i sto manje spamuje i eto idealnog forumasa... I ne ne osjecam se prozvanim, 15u sam ostavio jos prije deset godina
No slazem se.. Vecina mladjih od 15 je zrelija od onih sa vise od 15
Pa ovde imamo primera da matori jarci skupljaju slicice... sta vise reci...
pazi,nisam ni na jednoj slicici i albumu vidio da pise ZABRANJENO ZA STARIJE OD 18. dosta njih smatra te MATORE JARCE detinjastim zato sto citaju stripove . . .
pazi,nisam ni na jednoj slicici i albumu vidio da pise ZABRANJENO ZA STARIJE OD 18. dosta njih smatra te MATORE JARCE detinjastim zato sto citaju stripove . . .
Vidiš da lupa i namerno i dalje provocira... Kakve veze imaju godine sa kolekcionarstvom i sakupljanjem slicica?
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Naravno, skupljam slicice još od 1974. i sad ce neko da mi kaže matori jarac skuplja i dan danas, stvarno nema smisla... Ali šta da se radi kad je nekom dopušteno da vreda i ponaša se kako hoce, žalosno...
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Naravno, skupljam slicice još od 1974. i sad ce neko da mi kaže matori jarac skuplja i dan danas, stvarno nema smisla... Ali šta da se radi kad je nekom dopušteno da vreda i ponaša se kako hoce, žalosno...
Koji ce mu sve to ako misli da treba da stripove i slicice skupljaju samo deca i tinejdžeri, onda treba odma sve da ajebe Kolekcionarstvo je jedan vid zabave i ljubavi i traje citavi život, a koliko ceš se svemu tome predati zavisi od mnogih životnih okolnosti (obaveza, i naravno novca) ali u svakom slucaju traje citav život
Edited by - Bruce Springsteen on 10/04/2010 22:07:35
ih, samo me drogsy spomene...hvala ti prijatelju... za mene si ti najforumaš bez konkurencije...cak me rendžeri iznevjerili, dobro, dobro,još ce oni trebat pomoc... a ako cemo ozbiljno SVI su mi forumaši super, tako da nebi nikog izdvajao, svako od nas ulaže(neki veci,drugi manji) kamencic u mozak slikovnih prica...možda da spomenem Curunira,momak nema dlake na jeziku i to mu je najveci plus(uz ostale naravno)volim i kad se javi koji zemljak moj(Poli i društvo), a možete se pogrizti ali NAJBOLJI FORUMAŠ MI JE DADO, kad je on gore nešto se sprema novog na nebu stripovskom.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Da bi forumas bio kvalitetan mora da ima bar 15 godina.
hohoho ovo je glupost za oskara. Kvalitetan? Sto se mene tice nek cita sto vise stripova i sto manje spamuje i eto idealnog forumasa... I ne ne osjecam se prozvanim, 15u sam ostavio jos prije deset godina
No slazem se.. Vecina mladjih od 15 je zrelija od onih sa vise od 15
Normalno. Ja sam zreliji od svog oca. Jedva sam ga naterao da ostavi lightsaber kad smo prolazili pored prodavnice igracaka. Oh wait... To sam bio ja
Stariji su uvek zreliji, barem iz mog iskustva. Osim ako imaju problem.
Sto se tice slicica, mene zajebavaju sto ih ja skupljam. Za mene je to stvar za decu. Sad sam uzeo dve kutije cisto da bih sto brze zalepio album i imao ga za uspomenu. Sramota me je da me neko vidi.