Author |
Topic  |
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 19/04/2010 : 19:39:44
|
quote: Originally posted by drogsy
Odlicno! Nadam se da ce biti na jednakoj razini kao prosli specijal.
Ja se ipak nadam da ce bit bolji... barem mrvice.  |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7862 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 20/04/2010 : 01:53:04
|
quote: Originally posted by Poli
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by 76 Nije. Objavljeni su samo dodaci s Krugerom u glavnoj ulozi.
A ne, objavljen je npr. i tekst u specu #1 "Crna magija", jel tako? Kako da sad vjerujem u vjerodostojnost tvoje informacije? 
Taj je bio "drugi" kod Bernija, valjda mu se tada jos dalo. "Treci" vec nije imao dodatka. Zapravo je Crna magija jedini, pored ona 3 sa Krugerom, koji ima dodatak. 
Mislim, steta sto ne ide sve... ali barem nesto ide (strip ).
i taj je jedini od svih drugih junaka gdje je izasao taj tekstualni dio... |
 |
|
Magico_Vento
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
|
karven
Senior Member

Serbia
1871 Posts
Member since 16/07/2006 |
Posted - 20/04/2010 : 06:32:26
|
hm...ovu statuu sa naslovne je pronasao pukovnik Foset pocetkom 20tog veka, i velicine je 20tak cm. |
All is one in Darkseid. This mighty body is my church. When I command your surrender, I speak with three billion voices. When I make a fist to crush your resistance. It is with three billion hands. |
 |
|
culfis
Advanced Member

6738 Posts
Member since 01/12/2006 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
MladenT
New Member

Croatia
260 Posts
Member since 16/10/2007 |
|
DOMI
Advanced Member

Croatia
5162 Posts
Member since 19/06/2007 |
Posted - 21/04/2010 : 17:19:25
|
sve super, ali s obzirom da je tako krupno stavljena ona žuta pasica na vrhu, lektor je mogao staviti TOCKU nakon 2010 jer ne postoji "proljece dvijetisuceDESET" , to su nepismene pizdarije |
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju • |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 21/04/2010 : 17:51:52
|
quote: Originally posted by MladenT
za sada nema traga ni specijalu. mm je izasao mr. no jos nije.
kad tromislawski bude najavljivao kako treba (dan poslije umjesto dan kasnije), valjda nece kasniti |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
bonellistar
Starting Member

Croatia
61 Posts
Member since 12/10/2009 |
Posted - 22/04/2010 : 12:38:12
|
Ma mora biti dobar. Ovo je zadnji specijalac iz osamdesetih (izašao u Italiji '89) koji ce biti objavljen u izdanju Ludensa. Po meni, to i jest period kad je Mr. No imao svoj vrhunac što se epizoda tice. Sjecam se kao danas kad sam te godine kupio "Vrh u magli" i šokirao se iducim nastavkom tj. naslovnicom. Mister No u novom izdanju. Naime, naslovnica za nastavak pod imenom "Smaragdi" nije bila djelo maestra Ferrija nego Disova što je za nas klince bilo šok. He he! |
 |
|
kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7862 Posts
Member since 24/03/2009 |
Posted - 23/04/2010 : 13:48:34
|
quote: Originally posted by bonellistar
Ma mora biti dobar. Ovo je zadnji specijalac iz osamdesetih (izašao u Italiji '89) koji ce biti objavljen u izdanju Ludensa. Po meni, to i jest period kad je Mr. No imao svoj vrhunac što se epizoda tice. Sjecam se kao danas kad sam te godine kupio "Vrh u magli" i šokirao se iducim nastavkom tj. naslovnicom. Mister No u novom izdanju. Naime, naslovnica za nastavak pod imenom "Smaragdi" nije bila djelo maestra Ferrija nego Disova što je za nas klince bilo šok. He he!
nisam ni obratio paznju da su nastavili u SA gdje su prosle godine stali,znaci da idu redom sa specijalima... poslije ovoga bi trebali ici onda zulu,za ovu godinu i iduce godine dark lady i avantura u manausu,gdje dolazi do spajanja sa vec izaslim specijalima... |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 23/04/2010 : 15:56:19
|
quote: Originally posted by bonellistar
Ma mora biti dobar. Ovo je zadnji specijalac iz osamdesetih (izašao u Italiji '89) koji ce biti objavljen u izdanju Ludensa. Po meni, to i jest period kad je Mr. No imao svoj vrhunac što se epizoda tice. Sjecam se kao danas kad sam te godine kupio "Vrh u magli" i šokirao se iducim nastavkom tj. naslovnicom. Mister No u novom izdanju. Naime, naslovnica za nastavak pod imenom "Smaragdi" nije bila djelo maestra Ferrija nego Disova što je za nas klince bilo šok. He he!
nazalost, ne pamtim kad sam ista dosadnije i losije citao, blek je bestseler prema ovome. nolitta bas ono nema o cemu pisati pa samo brblja bez smisla i veze. podsjeca na onaj MM team up, bolesno dosadna epizoda. zanimljivost: tamari plisko camac je - letjelica. |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 23/04/2010 : 16:24:37
|
nazalost, ne pamtim kad sam ista dosadnije i losije citao, blek je bestseler prema ovome. nolitta bas ono nema o cemu pisati pa samo brblja bez smisla i veze. podsjeca na onaj MM team up, bolesno dosadna epizoda. zanimljivost: tamari plisko camac je - letjelica. [/quote]
nije valjda dotle došlo?  |
narocito na one koji su uspješni. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19242 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 23/04/2010 : 20:31:28
|
ja ne vjerujem, to je samo Curunir loše spavao,ustao na ljevu nogu,ima puna ja..ja, šef mu digo živac, ženi je zagorela vecera, dobio oštecen primjerak pilota, pokvario mu se daljinski...ima tisucu razloga valjda za tako lošu ocijenu... ps: a da je Blek bestseller,ko to nije znao? |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4792 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 23/04/2010 : 21:11:17
|
Solidan je bio ovaj specijalac, ali lako to sve dosadni jer ima puno slicnosti sa prva dva, a inace su kod MN-a ovakve epizode ponavljaju, pa zna i dosadniti, ali inace je ok. |
Go kneel and weep
|
 |
|
provodina
Average Member

Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
Posted - 23/04/2010 : 21:17:06
|
Ovaj specijalac je malo veca budalaština. Potraga za nestalom civilizacijom se na kraju svela na plakanje Patricije.Katastrofa.Nevjerojatno kako Nolitta ne zna završit pricu.Cemu istraživanje svesti na opcu prevaru sviju clanova.Takav tip raspleta ocekivam u Zagoru.Daj budi malo maštovit. Šteta je da onakav crtež nacrtan za ovu bljuzgavu pricu.
I to je još prica napisana vec onda kad je izašla MM Osveta boga Ra.
|
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19242 Posts
Posted - 23/04/2010 : 21:22:43
|
evo ti sad,taman se covjek ponada... u svakom slucaju, moja je polica navikla nosit i veci krš...šteta ali šta se more?
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
drogsy
stripovi.com suradnik

Croatia
4792 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 23/04/2010 : 21:22:59
|
quote: Originally posted by provodina
Ovaj specijalac je malo veca budalaština. Potraga za nestalom civilizacijom se na kraju svela na plakanje Patricije.Katastrofa.Nevjerojatno kako Nolitta ne zna završit pricu.Cemu istraživanje svesti na opcu prevaru sviju clanova.Takav tip raspleta ocekivam u Zagoru.Daj budi malo maštovit. Šteta je da onakav crtež nacrtan za ovu bljuzgavu pricu.
Zašto je onda nisu odmah objavili , a ne tek 1989.? |
Go kneel and weep
|
 |
|
provodina
Average Member

Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
Posted - 23/04/2010 : 21:44:45
|
quote: Originally posted by drogsy
quote: Originally posted by provodina
Zašto je onda nisu odmah objavili , a ne tek 1989.?
Eto mi kad brzopleto pišem.Prica je izašla 1989.Htio sam nešto drugo reci, ali ocito nije ispalo tako. 
|
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 23/04/2010 : 22:37:39
|
quote: Originally posted by teller
ja ne vjerujem, to je samo Curunir loše spavao,ustao na ljevu nogu,ima puna ja..ja, šef mu digo živac, ženi je zagorela vecera, dobio oštecen primjerak pilota, pokvario mu se daljinski...ima tisucu razloga valjda za tako lošu ocijenu... ps: a da je Blek bestseller,ko to nije znao?
a cuj, istina da kad nedavno obradjujes gangstersku sagu i anangu te citas gudalcanal od vc-a ovo izgleda jos losije, ali vjeruj mi - zadnji blek specijal je 600 puta bolji. ovo je tako zamorno, nista se ne dogadja u cijelom stripu!!! |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19242 Posts
Posted - 24/04/2010 : 08:13:59
|
naznam šta mi je u zadnje vrijeme,ali ja ti vjerujem. Utješio si me sa Anangom.Šta je samo bilo Nolliti kod toga specijala.Bolestan? |
|
 |
|
Zagor-te-nay
Senior Member

Croatia
2457 Posts
Member since 03/05/2006 |
Posted - 24/04/2010 : 15:30:41
|
Nollita je inace zakon, to se mora rec. A epizoda je loša, jel odma u startu te iživcira. Pazi, od cile Amazone, šta je goooolema... on nade sasvim slucajno Patriciju u nekom brodu...Mislim, I zagor slucajno naide na nekoga, al ok, oni se svi vrtu tu u podrucju darkwooda itd, al da ovi od stotine iljada kvadratnih metara brazila slucajno naide na nju (i spasi je, naravno, u kljucnom trenutku) spada u rangu da ceš dobit sedmicu na lotu. Dva puta zaredom.Loše, loše, pretjerano... |
Majka Bonelli je pocetak...i kraj.
|
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 24/04/2010 : 15:35:04
|
sto je najgore, ona uopce ni ne zivi u brazilu ali tamara bi rekla da je dosla brodom tj. letjelicom |
 |
|
Mickey
Starting Member
6 Posts
Member since 21/08/2006 |
Posted - 24/04/2010 : 16:00:25
|
quote: Originally posted by Curunir
sto je najgore, ona uopce ni ne zivi u brazilu ali tamara bi rekla da je dosla brodom tj. letjelicom
prvo: NI NE živi? važno je da se razmeceš kako se kužiš u jezik. drugo: što ako u originalu piše letjelica? možda frajer tako naziva svoj camac. kužiš, Mister No ima svoju letjelicu, pa zašto ovaj drugi ne bi imao svoju - mada je to zapravo camac? možda je brz, pa ga tako naziva. malo mašte i pjesnicke slobode. |
 |
|
Topic  |
|