Author |
Topic |
bihac-una
Average Member
Germany
979 Posts
Member since 13/07/2008 |
Posted - 24/05/2010 : 12:05:01
|
Po meni je Ultrasnajbolji za ovaj posao.Ne poznajem ga uopste,niti ostale moderatore,niti sam sa kojim imao neki razgovor ili diskusiju,ako izuzmemo par sitnica nekih bezveznih,ali neko moje sesto culo mi kaze da je Ultras super djecak za ovaj posao,a po meni ga karakterise veliki stupanj inteligencije,stalozenost(smirenost),prije svakog svog postupka razmislja po nekoliko puta,(prije nego odluci) itd...To su potrebne vrijednosti covjeka koji je na polozaju gdje ima svaki dan posla sa razlicitim ljudima i njihovim karakterima.
Dakle Ultras najbolji,ostali dobri |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
|
SnotMan
Advanced Member
Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
|
dessa
Advanced Member
Serbia
4354 Posts
Member since 19/11/2008 |
Posted - 24/05/2010 : 14:40:50
|
quote: Originally posted by bihac-una
Po meni je Ultrasnajbolji za ovaj posao.Ne poznajem ga uopste,niti ostale moderatore,niti sam sa kojim imao neki razgovor ili diskusiju,ako izuzmemo par sitnica nekih bezveznih,ali neko moje sesto culo mi kaze da je Ultras super djecak za ovaj posao,a po meni ga karakterise veliki stupanj inteligencije,stalozenost(smirenost),prije svakog svog postupka razmislja po nekoliko puta,(prije nego odluci) itd...To su potrebne vrijednosti covjeka koji je na polozaju gdje ima svaki dan posla sa razlicitim ljudima i njihovim karakterima.
Dakle Ultras najbolji,ostali dobri
Još da dodam: Srecan rodendan moderatore!! Da si živ, zdrav, uspešan i hvaljen u svemu, kao što te i ovde svi hvale. |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Member since 27/11/2008 |
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 24/05/2010 : 17:33:09
|
SRECAN RODJENDAN, ULTRAS!
Ne bih uopste komentarisao rad moderatora, ama briga me bre za njih..jos pa da im dajem ocene... Ja sam kao toboze kvalifikovan da samo klincima u skoli dajem nekakve ocene (kod mene svi imaju petice..HIK!), i to iz predmeta likovna kultura..HIK!..a i tu je vec veliki znak pitanja koliko sam objektivan..nikad ne odem u skolu bez 3-4 litara piva (u sebi, naravno)...HIK!
Posto ovo nema veze sa takvim ocenjivanjem..HIK!..e pa onda ce da bidnem kuRtuLan pa necem da se uplicAm u nesto sto ne kap..HIK!..Da, ne kapiram ovu temu bas najbolje...
Ma super su bre modulatori, jos kad bi bilo ko od njih, pre nego sto krenu da rade ovaj posao, roknuli po 3-4 rakijice, npr. sljivku od 25 gradi ..e, mislim da bi to bila prava stvar!
Ako Manhunter i King pod hitno ne krenu sa konzumiranjem nekakvog alkohola, makar piva, jer to je koro pa samo voda..onda ima vremenom zaista da postanu losi modovi...ali, kad ipak malo bolje razmislim.... MA I BEZ ALKOHOLA HANIBALU I KINGU AMA BAS NISTA NE FALI! NARAVNO, ODLICNI SU! NO, NADAM SE DA CE IH KOLEGA IM ULTRAS, KOJI JE IZVANREDAN MODERATOR SAMO ZAHVALJUJUCI PIJENJU PIVA, MAKAR DA DELUJE NA NJIH I PRIVOLI IH MAKAR NA PIVO, TAKO DA ISPADNU PRAVE UBICE OD MODOVA!
OVOG MLADJU BAS GOTIVIM JER JE OPASAN GURMAN..DA, DA...VIDEO SAM GA JA NA JEDNOJ SLICI KAKO CEPA(MISLIM DA JE IPAK BOLJE RECI"ZDERE", ALI KAKO SE KOME SVIDJA TAKO NEK PROCITA/S'VATI...) NEKU PILETINU, I PIJE VOPI UZ TO NARAFSKI... BRAVO, MLADJANE SAMO NEMOJ DA ME BANUJES ZBOG OVOG CAPS LOCKA, TO JA SAMO NA OVAKAV NACIN NAGLASAVAM MOJ HVALOSPEV VAMA MODERATORIMA!
|
|
|
Kit Carson
Advanced Member
Serbia
11593 Posts
Member since 19/11/2008 |
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40310 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 24/05/2010 : 19:08:38
|
meni su moderatori na visini zadatka,nemam zamerki...
Btw,Profo,mene bi,posle svog onog pljuvanja po sajtu i moderatorima,bilo SRAMOTA da otvorim ovakav topic...vi politicari ste cudna sorta... |
|
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 24/05/2010 : 19:12:05
|
quote: Originally posted by Pajtos
meni su moderatori na visini zadatka,nemam zamerki...
Btw,Profo,mene bi,posle svog onog pljuvanja po sajtu i moderatorima,bilo SRAMOTA da otvorim ovakav topic...vi politicari ste cudna sorta...
Pa valjda citaš pre nego uletiš na neki topik, nikog ja ovde nisam pohvalio od njih, samo je Ultras prošao godinu, ostali na popravni. |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 24/05/2010 : 19:20:59
|
Ma,pratim ja topik celo vreme i sve gledam do koje li ces granice licemerja ici?Ti da pohvalis nekog od njih? Pa tebe cekaju par popravnih,druze...pocev od izvinjenja Hanteru koje si eskivirao u onom tvom povratnickom topicu... |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
|
docA
Advanced Member
8104 Posts
Posted - 24/05/2010 : 19:44:31
|
quote: Originally posted by vronski 2
A da je mnhunter najgori moderator svedoci i njegov avatar na nicku! Covek je stavio sliku Hanibala Lektora, to sve govori o njemu i njegovoj podsvesti a cenu placamo mi, njegovi "omiljeni" clanovi! ;)
Ovo sam zaboravio malopre da kvotujem! Rekao sam bio jednom vec: odusevljen sam tvojim rezonom!
Jadnice.
|
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40310 Posts
Member since 17/11/2007 |
|
profesor-inz
Advanced Member
4204 Posts
Posted - 24/05/2010 : 20:09:33
|
quote: Originally posted by Pajtos
Ma,pratim ja topik celo vreme i sve gledam do koje li ces granice licemerja ici?Ti da pohvalis nekog od njih? Pa tebe cekaju par popravnih,druze...pocev od izvinjenja Hanteru koje si eskivirao u onom tvom povratnickom topicu...
kakva si ti moralna gromada, svaka ti cast... |
|
|
Pajtos
Advanced Member
Sierra Leone
4678 Posts
Posted - 24/05/2010 : 20:32:11
|
quote: Originally posted by profesor-inz
kakva si ti moralna gromada, svaka ti cast...
Ma nisam,cini ti se,nego si ti mnogo sitan... ;) |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 24/05/2010 : 20:36:36
|
quote: Originally posted by docA
SRECAN RODJENDAN, ULTRAS!
OVOG MLADJU BAS GOTIVIM JER JE OPASAN GURMAN..DA, DA...VIDEO SAM GA JA NA JEDNOJ SLICI KAKO CEPA(MISLIM DA JE IPAK BOLJE RECI"ZDERE", ALI KAKO SE KOME SVIDJA TAKO NEK PROCITA/S'VATI...) NEKU PILETINU, I PIJE VOPI UZ TO NARAFSKI... BRAVO, MLADJANE SAMO NEMOJ DA ME BANUJES ZBOG OVOG CAPS LOCKA, TO JA SAMO NA OVAKAV NACIN NAGLASAVAM MOJ HVALOSPEV VAMA MODERATORIMA!
Volim jest, to je notorna cinjenica A što se rakijice tice...ma banijska rakija je najbolja, ova vaša je kamilica prema ovoj Alkohol 60%tako bar vele preživeli |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 24/05/2010 : 20:56:51
|
quote: Originally posted by sawitch
Dobio po guzici od moderatora i vidi ga sad.. Kao nov..
nemoj pisat ovakve stvari vidiš da je sve krcato perverznjacima |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 24/05/2010 : 20:57:08
|
quote: Originally posted by profesor-inz
Lepo je videti prevaspitanog coveka koji je usvojio prave vrednosti.
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 24/05/2010 : 20:59:01
|
quote: Originally posted by vronski 2
A da je mnhunter najgori moderator svedoci i njegov avatar na nicku! Covek je stavio sliku Hanibala Lektora, to sve govori o njemu i njegovoj podsvesti a cenu placamo mi, njegovi "omiljeni" clanovi! ;)
da, to je onaj komicni detalj kod njega triba je stvait nešto strašnije. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47169 Posts
Posted - 24/05/2010 : 20:59:42
|
@ Ultrase sritan ti rodendan |
|
|
wele
Advanced Member
Montenegro
3727 Posts
Member since 21/12/2009 |
|
Topic |
|