Author |
Topic |
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Member since 24/03/2009 |
|
nixon
Starting Member
Serbia
17 Posts
Member since 21/05/2009 |
Posted - 07/09/2010 : 17:06:08
|
Izvinjavam se ako nisam dobro shvatio ..ali lms kolekcija ne obuhvata oko desetak stripova i ove knjige broj 43 i 44 su prve u nizu od epizode koje su ranije preskocene ... ? Ako sam u pravu , moja pitanja bi bila ..koje jos naredne Libellusove knige da kupim kako bih moju kolekciju LMS-a (Mister no ) upotpunio ? I koje bih trebao LIbellusove knjige jos kupiti bez obzira sto su price objavljene u LMS-u ,zbog nedostatka odredjenih strana tj skracivanja i sakacenja price ? unaprijed zahvalan... |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Posted - 07/09/2010 : 17:49:26
|
nisam baš siguran ali u ove dvije knjige bi trebale biti 4 epizode koje su preskocene. i sljedeca knjiga je preskocena u lms. znaci do broja 100 ima 7 epizoda koje su preskocene pocevši sa ovim u ove dvije knjige. i onda idu još tri epizode ali one su malo kasnije...
|
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Posted - 07/09/2010 : 17:55:21
|
a što se tice izbacenih stranica, u prici Poslednji Kangaceiro lms 521 i 522 je izbaceno 80-ak stranica stripa... bio je negdje na forumu spisak sa izbacenim stranicama... uglavnom preko 400 stranica... |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 07/09/2010 : 19:44:09
|
quote: Originally posted by zlatan bihac
a što se tice izbacenih stranica, u prici Poslednji Kangaceiro lms 521 i 522 je izbaceno 80-ak stranica stripa... bio je negdje na forumu spisak sa izbacenim stranicama... uglavnom preko 400 stranica...
Pa to su otprilike 4 stripa..prava sitnica.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 07/09/2010 : 20:11:54
|
quote: Originally posted by nixon
Izvinjavam se ako nisam dobro shvatio ..ali lms kolekcija ne obuhvata oko desetak stripova i ove knjige broj 43 i 44 su prve u nizu od epizode koje su ranije preskocene ... ? Ako sam u pravu , moja pitanja bi bila ..koje jos naredne Libellusove knige da kupim kako bih moju kolekciju LMS-a (Mister no ) upotpunio ? I koje bih trebao LIbellusove knjige jos kupiti bez obzira sto su price objavljene u LMS-u ,zbog nedostatka odredjenih strana tj skracivanja i sakacenja price ? unaprijed zahvalan...
znaci ove dvije i iduce dvije, ukupno 4 knjige. sto se tice sakacenja, onda trebas kupiti SVE LB knjige ne salim se, nijedan mr no iz Dnevnika nije potpun, bilo 2-3 stranice, bilo 7-8 ili pak mamutsko kasapljenje kao u cangaceiru.
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 07/09/2010 : 20:14:56
|
veliki broj kolekcionara ima komplet lms mister noa i vjerovatno ce odreden broj i kupiti ove knjige zbog toga što im fali u kolekciji ovih 10 epizoda... dnevnik je manje - više bez ovih 10 epizoda objavio do broja 200 po tal. sve epizode pojedinacno,cak je i dodao nekih novih 20-30 brojeva sa svojim naslovnicama ali nije nijednu naslovnu izbacio,osim preko 400 stranica stripova u tih 200-tinjak epizoda. i zato sam i rekao da bi bilo lijepo možda imati ovih 10 epizoda kao posebne,uz neku cijenu od 60-ak kuna...
da, nek' odjebu vjerne kupce i kolekcionare dosadanjih knjiga i naprave besplatno ovu nebulozu radi vas koji samo popunjavate rupe jednog cenzuriranog, nepotpunog, salama izdanja kojemu i u onemo objavljenome fali vise od 400 stranica!!!!!... ne mo's vjerovat' sto ce sve covjek cuti.
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38059 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 07/09/2010 : 20:20:19
|
Clan naseg forum, Gusar, je napravio ovaj detaljan prikaz koliko stranica (i vinjeta) fali usporedivajuci LMS i Libellus izdanje, od 1. broja dalje. Jedino sto je na slovenackom. |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 07/09/2010 : 20:24:01
|
quote: Originally posted by Poli
Clan naseg forum, Gusar, je napravio ovaj detaljan prikaz koliko stranica (i vinjeta) fali usporedivajuci LMS i Libellus izdanje, od 1. broja dalje. Jedino sto je na slovenackom.
sve se u popisu razumije, naravno. covjece, svaka mu cast! pa pogle'j samo za dijamantsku klopku!!! malo sam rekao 400 str., ovo bi ukupno moglo biti i 1000 za sve dnevnikove sveske mr noa... |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Posted - 07/09/2010 : 20:34:41
|
quote: Originally posted by Curunir
veliki broj kolekcionara ima komplet lms mister noa i vjerovatno ce odreden broj i kupiti ove knjige zbog toga što im fali u kolekciji ovih 10 epizoda... dnevnik je manje - više bez ovih 10 epizoda objavio do broja 200 po tal. sve epizode pojedinacno,cak je i dodao nekih novih 20-30 brojeva sa svojim naslovnicama ali nije nijednu naslovnu izbacio,osim preko 400 stranica stripova u tih 200-tinjak epizoda. i zato sam i rekao da bi bilo lijepo možda imati ovih 10 epizoda kao posebne,uz neku cijenu od 60-ak kuna...
da, nek' odjebu vjerne kupce i kolekcionare dosadanjih knjiga i naprave besplatno ovu nebulozu radi vas koji samo popunjavate rupe jednog cenzuriranog, nepotpunog, salama izdanja kojemu i u onemo objavljenome fali vise od 400 stranica!!!!!... ne mo's vjerovat' sto ce sve covjek cuti.
vjerovatno više kolekcionara ima lms izdanje nego libelusa... a polovina ovih što imaju libelus izdanje bi sigurno više voljeli imati svaki strip posebno nego ovako po 2,3 ili 4 stripa u jednom. |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Posted - 07/09/2010 : 20:40:58
|
Clan naseg forum, Gusar, je napravio ovaj detaljan prikaz koliko stranica (i vinjeta) fali usporedivajuci LMS i Libellus izdanje, od 1. broja dalje. Jedino sto je na slovenackom.
ima li link kakav ili šta vec... |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38059 Posts
Posted - 07/09/2010 : 20:51:33
|
ima li link kakav ili šta vec...
Ima, ima. Pa kvotao si ga. |
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38059 Posts
|
Magico_Vento
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
Posted - 07/09/2010 : 21:53:54
|
ja ga ne vidim... kad sam išao quote onda mi prikaže striparna i tako dalje ali ovako ga ne vidim...
Pa kliknes na "ovaj" |
Nemam potpis... |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
|
pknezevic
New Member
Bosnia and Herzegovina
151 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 07/09/2010 : 22:52:29
|
vjerovatno više kolekcionara ima lms izdanje nego libelusa... a polovina ovih što imaju libelus izdanje bi sigurno više voljeli imati svaki strip posebno nego ovako po 2,3 ili 4 stripa u jednom.
skupljam i jedno i drugo i bolje 2 , 3 ili 4 epizode odradene perfektno u jednoj knjizi nego osakaceni pojedinacno |
|
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 07/09/2010 : 23:08:50
|
uvek cu pre shvatiti kolekcionare koji ne zele hc,i imaju sve m.no stripove l.m.s,i kombinaciju s.d,s.agent,ali nikako da svarim one koji u svoju kolekciju uguraju poneku knjigu libellus,jer im kao nedostaje! bas sam,slucajno upoznao nekog tipa u knjizari darkwud kako kupuje m.m-panova frula.onako u prici,pitam ga.uzimas libelus,a on mi kaze.ma samo ovaj broj,i to iz razloga sto ga nije izdao dnevnik! nema se love,ali je ruzno,i nikad ne bih tim putem sastavljao svoju kolekciju.dnevnik,ili libellus,treceg nema! |
|
|
sawitch
Advanced Member
Serbia
40286 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 07/09/2010 : 23:24:16
|
Ni ja.. Kupus kolekcija mi ne treba... A inace, ne mogu docekati da mi stignu ove dve knjige.. |
Patricia hic mea totus mundus est |
|
|
zlatan bihac
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7718 Posts
Posted - 08/09/2010 : 02:23:43
|
mister no kolekcija je i bez libelusa poprilicno šarena... ide lms,pa SD,pa SA,pa VC i na kraju SA kvazimaxi. a to je samo redovna serija. gdje su još maxi,specijali,almanah izdanja. |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 08/09/2010 : 08:19:36
|
vjerovatno više kolekcionara ima lms izdanje nego libelusa... a polovina ovih što imaju libelus izdanje bi sigurno više voljeli imati svaki strip posebno nego ovako po 2,3 ili 4 stripa u jednom.
Neznam nikog iz te kako kazes polovine da bi voljeo imati 3-4 stripa lms nego 1 knjigu libellusa |
|
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 08/09/2010 : 08:22:31
|
mister no kolekcija je i bez libelusa poprilicno šarena... ide lms,pa SD,pa SA,pa VC i na kraju SA kvazimaxi. a to je samo redovna serija. gdje su još maxi,specijali,almanah izdanja.
?? Maxi-izdana vec odavno ona 2 broja koja su originalni brojevi maxija, specijal-izlazi mislim 2 broja godisnje, almanah -5komada je izdao libellus u 2 knjige |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 08/09/2010 : 08:58:54
|
to što je Dnevnik radio sa stripovima za sadašnje vrijeme nije normalno(a nije bilo ni za tadašnje)....razumem ja cenzura i slicno ali sakatiti strip da se ga strpa u 94 stranice i slicno?...možda baš zbog takvih stvari pilot nikad nije doživio slavu starijih kolega Zagora i Texa?Libellus nije najbolja varijanta za sve(nisu jeftina)ali za sadašnja vremena optimalno riješenje...naslovnice su na mjestu, knjige se citaju ko cijelina bez onog odvratnog"nastavlja se", tempo je odlican i postoji realnost da dobijemo pilotov serijal kompletan za nekoliko godina...ako Curunira ne izdaju živci i pukne nacisto izprovociran nekim forumašima.Ima nade. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Magico_Vento
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1181 Posts
Member since 10/01/2010 |
Posted - 08/09/2010 : 10:37:12
|
quote: Originally posted by teller
to što je Dnevnik radio sa stripovima za sadašnje vrijeme nije normalno(a nije bilo ni za tadašnje)....razumem ja cenzura i slicno ali sakatiti strip da se ga strpa u 94 stranice i slicno?...možda baš zbog takvih stvari pilot nikad nije doživio slavu starijih kolega Zagora i Texa?Libellus nije najbolja varijanta za sve(nisu jeftina)ali za sadašnja vremena optimalno riješenje...naslovnice su na mjestu, knjige se citaju ko cijelina bez onog odvratnog"nastavlja se", tempo je odlican i postoji realnost da dobijemo pilotov serijal kompletan za nekoliko godina...ako Curunira ne izdaju živci i pukne nacisto izprovociran nekim forumašima.Ima nade.
Pa da,upravo zbog tog skracivanja i sakacenja stranica,Mister No nije bio popularan kao Zagor i Tex,kod Zagora i Texa uopste nije bilo skracivanja ma kakvi... |
Nemam potpis... |
Edited by - Magico_Vento on 08/09/2010 10:37:55 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18873 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 08/09/2010 : 11:29:19
|
drugo je kad Zagoru retuširaš nož u ruci a drugo kad Mister Nou flašu...za prvog i nije važno ako nema noža jer ima celicnu ruku, dok za pilota flaša život znaci i oznacava njegov karakter i poroke...Skracivali su oni sve, bez da su nekog poštedjeli ali mislim da je kot pilota to imalo veci utjecaj na popularnost...s tim da je stigo tek kad su vec Zagor i Tex dodobrano harali kioscima...možda se i varam ali tražim razloge da pilot nikad nije dosegnuo slavu koja mu ide...sreca da je Libellus popravio šeprtlje iz Dnevnika i dao nam izdanje koje pilotu prilici. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
|
|
Topic |
|