forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Libellus: Mr. No knjige 43 & 44
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

kasper
Advanced Member

10882 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 08/09/2010 : 11:33:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message
@teller

Nemoj vise.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 08/09/2010 : 11:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
necu, obecavam,oprosti.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 08/09/2010 : 12:26:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Kupus ili ne LmS kolekcija mi je veoma bitna.Da sakupljam samo Misterno-a lako bih kupio i Libellus izdanja.A ovako imam vec LMSm i nemam para za bacanje zbog par izbacenih stranica i to u par brojeva.Naravno tu pomaze i nostalgija.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 08/09/2010 : 13:27:49  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
quote:
Originally posted by REJS

Kupus ili ne LmS kolekcija mi je veoma bitna.Da sakupljam samo Misterno-a lako bih kupio i Libellus izdanja.A ovako imam vec LMSm i nemam para za bacanje zbog par izbacenih stranica i to u par brojeva.Naravno tu pomaze i nostalgija.

Kod mene više-manje isto. Jedino s tom razlikom, da cu sada nabaviti ove 2 knjige i onu epizodu "Poslednji cangaceiro" od Libellusa, jer volim, da su epizode potpune....

Invincible shield
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 08/09/2010 : 15:52:56  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by teller

drugo je kad Zagoru retuširaš nož u ruci a drugo kad Mister Nou flašu...za prvog i nije važno ako nema noža jer ima celicnu ruku, dok za pilota flaša život znaci i oznacava njegov karakter i poroke...
Skracivali su oni sve, bez da su nekog poštedjeli ali mislim da je kot pilota to imalo veci utjecaj na popularnost...s tim da je stigo tek kad su vec Zagor i Tex dodobrano harali kioscima...možda se i varam ali tražim razloge da pilot nikad nije dosegnuo slavu koja mu ide...sreca da je Libellus
popravio šeprtlje iz Dnevnika i dao nam izdanje koje pilotu prilici.

tako je telleru!!!
Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 08/09/2010 : 16:23:45  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message
Mister no rules!!!
Nadam se da ce ovo ubrzo biti u darkwoodu.Vec je puno vremena proslo otkako sam procitao anangu...
Go to Top of Page

zlatan bihac
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7718 Posts

Member since 24/03/2009

Posted - 08/09/2010 : 17:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zlatan bihac a Yahoo! Message  Send zlatan bihac a Private Message
ima libelus puno dobrih strana,ne kažem da nema.
sve stranice,HC sa tim i kvalitetu,redosljed kao kod originala.
ali po meni su mu mane to što su više epizoda spojeni u jednu,(nekima to i nije) i pogotovo cijena.
sa druge strane LMS mister no ima na svojoj strani tradiciju,jeftinija izdanja,96 stranica je jedan strip..
mane su mu nedostatak 10 epizoda,preko 400 izbacenih stranica,brisanje raznih stvari sa naslovih poput križeva,odsjecenih glava...
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 08/09/2010 : 20:22:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message
Libellus jeste skup - mislim, sto jest jest. Ipak, LMS epizode se ne mogu porediti sa njihovim izdanjima, jer je Dnevnik tolike epizode skratio da je to stravicno. Nostalgiju na stranu, LMS Mr. No nije ni blizu Libellusovim izdanjima

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

marcho
New Member

Croatia
263 Posts

Member since 23/04/2008

Posted - 08/09/2010 : 22:33:01  Show Profile Show Extended Profile  Send marcho a Private Message
Ma ionako nisu nešto te izostavljene epizode... Osim pocetka 43 knjige.. zakon... a kad castelli piše mister noa previše se zanese pa valjda misli da radi na martinu. maraffin crtež ni s kruhom ne valja...sve uspije sfuširati. jedino dobro što je nacrtao bile su eskimske epizode ken parkera..
Go to Top of Page

giant
Average Member

Slovenia
891 Posts

Member since 22/10/2006

Posted - 08/09/2010 : 22:48:37  Show Profile Show Extended Profile  Send giant a Private Message
I meni Maraffa crta užasno....secam se samo epizode u LMS-u Smrtonosni tovar - Nestali avion....koliko muke mi je trebalo, da sam procitao sve....zbog crteža, naravno... Baš je morao i tu epizodu crtati, koje ja još nemam u LMS-u...

Invincible shield
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 09/09/2010 : 00:41:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message
Da ali zato je Marafa nacrtao jednu od najmisticnijih epizoda Mister Noa.Sporu Osvetu i Tajno Oruzje.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38076 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 09/09/2010 : 09:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Meni se danas Smrtonosni tovar/Nestali avion svida, ali kao klincu...
Maraffa sigurno ima neki svoj smek koji se nekima svida drugima (ni u snu) ne.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 09/09/2010 : 14:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Send premujanin a Private Message
Evo uzeo sam knjigu 43 i procito... epizoda onako nije loša ali ni približno onim boljim epizodama u tom periodu.
Mala zamjerka na Libellus:
Dakle, naslovne stranice su obrnute...ona koja je za originalno 94 je ovdje u knjizi prva kao "ledeni pakao" a ova od broja 93 je druga po redu kao "bijeli užas".
Neke stranice nisu niti zavezane pa mi otpadaju guraš ih unutra ko u fasciklu a i pocelo se u rijecima slova nedostajati što nisam prije u knjizi vidio...
Nadam se da druge nisu tako i da su možda u ovoj te greške.
Go to Top of Page

Bardho
Senior Member

1943 Posts

Member since 10/04/2003

Posted - 09/09/2010 : 15:02:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Bardho a Private Message
quote:
Originally posted by premujanin

Evo uzeo sam knjigu 43 i procito... epizoda onako nije loša ali ni približno onim boljim epizodama u tom periodu.
Mala zamjerka na Libellus:
Dakle, naslovne stranice su obrnute...ona koja je za originalno 94 je ovdje u knjizi prva kao "ledeni pakao" a ova od broja 93 je druga po redu kao "bijeli užas".
Neke stranice nisu niti zavezane pa mi otpadaju guraš ih unutra ko u fasciklu a i pocelo se u rijecima slova nedostajati što nisam prije u knjizi vidio...
Nadam se da druge nisu tako i da su možda u ovoj te greške.

zamjeni strip gdje si ga kupio. nisu nikada radili probleme oko toga.
Go to Top of Page

premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 09/09/2010 : 17:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send premujanin a Private Message
Ma naravno da cu zamjeniti...samo kažem vjerojatno su i te naslovnice unutra na svima krivo zamijenjene jer su tocnih naslova ali krive naslovnice...
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
18878 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 09/09/2010 : 20:08:59  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message
Meni je Maraffa vec u Kenu bio odlican...malo poseban ali dinamican crtac...

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

BOJ@N
Starting Member

Canada
73 Posts

Member since 27/08/2010

Posted - 10/09/2010 : 05:25:21  Show Profile Show Extended Profile  Send BOJ@N a Private Message
Znam da sam postirao nekoliko istih postova (I dosadijo ljudima) ali pokusavam da nadjem slijedece:

Pokusavam da nadjem sve brojeve Mister No libellus kolekcije (1-44).
Ako neko ima dobro ocuvane primjerke ili cijeli komplet od 44 izdanja zelio bih da ih kupim.
Zivim u Kanadi i kao sto mozete da zakljucite ovdje ih ne mogu kupiti. bijo bih veoma zahvalan ako mi neko moze pomoci u ovome.

http://www.stripovi.com/index.asp?page=search&header=0&Name=&Heroes=MN&What=HR&Publisher=LIB&ITPublisher=All&Author=All&list=off&sort=Publisher%2CNum%2CHero&cnt=All&submit=Tra%9Ei

(nadam se da je ovakav topic dozvoljen na forumu)

As the ancient Tibetan philosophy states, “Don't start none, won't be none.”
Go to Top of Page

marcho
New Member

Croatia
263 Posts

Member since 23/04/2008

Posted - 10/09/2010 : 15:27:19  Show Profile Show Extended Profile  Send marcho a Private Message
[quote]Originally posted by premujanin

Ma naravno da cu zamjeniti...samo kažem vjerojatno su i te naslovnice unutra na svima krivo zamijenjene jer su tocnih naslova ali krive naslovnice...

Ma sve su tako uvezene. I moj primjerak ima takav raspored naslovnica... vrlo važno...
što je slobodna dalmacija radila sa naslovnicama Zagor extra?? ili dnevnik sa svim izdanjima...???!
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 10/09/2010 : 16:15:58  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:
Originally posted by marcho

Ma sve su tako uvezene. I moj primjerak ima takav raspored naslovnica... vrlo važno...
što je slobodna dalmacija radila sa naslovnicama Zagor extra?? ili dnevnik sa svim izdanjima...???!

marcho,ovde se ne slazem s tobom.libellus je ozbiljna izdavacka kuca,a ako je ova tura stvarno pretumbana,onda nesto nije u redu,ili ljudi iz libellusa nisu uvideli gresku.uglavnom kad iskrsne i sitniji problem,oni to vrate iz striparnica,i ponovo tiskaju.ovo me bas zabrinjava!
a i glupo je uporedjivati libellus sa dnevnikom,ili s.d.
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2010 : 17:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by marcho

A ja taman tija naruciti..VRLO VAZNO!!!!..pa koliko to dode..5kn??

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

premujanin
Junior Member

Croatia
378 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 10/09/2010 : 17:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send premujanin a Private Message
Jutros sam zamjenio svoj sa drugim primjerkom i taj je ok ali naslovnice naravno da su obrnute i tu. Zapravo cijela serija knjiga je je takva.
Cudan mi je malo taj propust...druga stvar da su te naslovnice pravilnog naziva pa shvatim da se pri štampi zamjene ali tu je bila ocigledna nepažnja ko ih je radio jer ledeni pakao i bijeli užas sadrže obrnute naslovnice a ispravan naslov po redu citanja...
Meni osobno sad toliko ne smeta ali smatram da se ipak malo tu treba obratiti pažnja i ne žuriti konstantno izbacivati nove brojeve...bolje sporije a preciznije.
A ima i hrpa romana još za pokupovati tako da...

Edited by - premujanin on 10/09/2010 17:37:08
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2010 : 17:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
quote:
Originally posted by premujanin

Jutros sam zamjenio svoj sa drugim primjerkom i taj je ok ali naslovnice naravno da su obrnute i tu. Zapravo cijela serija knjigaje je takva.
Cudan mi je malo taj propust...druga stvar da su te naslovnice pravilnog naziva pa shvatim da se pri štampi zamjene ali tu je bila ocigledna nepažnja ko ih je radio jer ledeni pakao i bijeli užas sadrže obrnute naslovnice a ispravan naslov po redu citanja...
Meni osobno sad toliko ne smeta ali smatram da se ipak malo tu treba obratiti pažnja i ne žuriti konstantno izbacivati nove brojeve...bolje sporije a preciznije.
A ima i hrpa romana još za pokupovati tako da...

Osobno ja to nebi uzea..ako je greska kod svih onda to tribaju povuc i ponovno u tiskaru..nema tu puno price..

Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2010 : 17:46:16  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Cini se meni da je ta nova tiskara "teski zubi"..

Go to Top of Page

mrmada
Junior Member

Serbia
440 Posts

Member since 05/04/2009

Posted - 10/09/2010 : 17:50:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mrmada a Private Message
Pa sta sad opet ne valja?Taman se poradovao,a sad neka greska ponovo.To ne bi smelo da se desava libellusu.Vise puta sam ih kritikovao ali se to posle sve zaustavilo i vise niko da pomene da su stripovi koje tiskaju u Sutonu drasticno losiji od ranijih tiskara.Pocev od korica koje nemaju onako lepe zlebove kao pre,uveza koji je dosta mekaniji,i u nekim brojevima se tacno vidi kao dupla stampa,malo zamrljana slova i likovi.I sad i ove izokretane naslovne.Pa to zaista ne valja.Nadam se da nece tako nastaviti...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 10/09/2010 : 17:51:10  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message
Vidim ja da je godisnji i pusto gledanje utakmica napravilo svoje..

Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000