forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Paradiranje - jovo nanovo
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 113

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 02/10/2012 : 14:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by johnhartson

quote:
Originally posted by kosmajac

quote:
Originally posted by johnhartson

Hahaha... nasa istorija i odbrambeni ratovi? Pa brate mili, to uopste nije tacno, ali uopste. Pa od kog smo se branili pod carem Dusanom? Ili 1885? Da ne ulazim u ove nove sukobe. Problem ovog drustva je upravo to: sto svi misle da znaju istoriju iz skole a nikog ne zanima da zagrebe o tome. Procitaj nesto od Dubravke Stojanovic ili Mirka Djordjevica. Verujem da je njihovo znanje istorije mnogo vece od mog ili tvog.

I ne demantujem sebe. Kazem da su ratovi vodjeni zbog pohlepe i zelje za moci vlastodrzaca koji su koristili izmanipulisane likove i prodavali im neke vise ciljeve (tipa: da su krstaski ratovi vodjeni u ime hrista a ne zarad bogacenja i sl).

Posto si tako pismen evo da ti pljunem jednu cinjenicu od koje mozes samo da pregrizes neku pofeznu ili slicno i zamislis se
Hrist se javlja Velikom caru Konstantinu u snu i pokaze znamenje krsta i kaze
S ovim ces pobediti
Dostojevski kaze LEPOTA CE NAPOSLETKU SPASITI SVET...ali ne moja ili tvoja nego lepota ljubavi hricanske pravoverne Isusovske
Ne kaci se falsifikate istorije da je Dusan silni ubio oca...da je Milos Obilic izmisljen...da je Srbija tlacila komsije...da je Sveti Sava ubijao bogumile....shvati,da smo uvek mi najebali(sto zato sto smo naivni i glupi,te ne ucimo iz gresaka),sto zato sto smo pravoslavni
Vidi zapad je praktican i centralizovan..odavno truo i siri zarazu svojim zapahom...
S druge strane Istok(onaj hriscanski deo mislim),poceo je da izjeda sebe iznutra jos od Firentinske proklete unije
Ovaj svet je kao nasa dva oka u glavi..jedno gleda i tvori dobro,drugo se kaci za greh i bakanalije...to sve naravno srce treba da iznivelise i eto resenja i za svet...samo ljubav druze,nauci,samo ljubav za bliznjeg i Boga..nema druge nauke koju covek treba savladati dok je ovo kratko vreme na zemlji

Hahaha... E, pa nije ga ubio, oci mu valjda izvadio. Sitnica
Ipak meni je Milutin najomiljeniji. Taj se valjda vise puta zenio nego sto se kupao

Ne znam da li trolujes ili stvarno tako mislis, ali za tvoju informaciju, Hrist uopste nije pokazao krst Konstantinu vec hristogram. Cudi me da takvu najosnovniju stvar ne znas s obzirom na to koliko si "glasan".

Upravo tako..kako se lepo hvatas...sad si mi dokazao da i ti nesto znas
Nisam ja glasan,koliko si ti u nameri intelektualno pohlepan...mozda gresim...sta znam
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/10/2012 : 14:23:06  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
Kosmajac, mozda ima ljudi koji su vjerovali, pa su iz nekih razloga izgubili vjeru.
Mozda ima ljudi koji nece nekome da se mole, pred njim na koljena da padaju, dok ih ovaj toljagom po glavi tuce, dok istovremeno nagradjuje one koji najvise jada nanose.
Mozda ima ljudi koji nisu rado robovi, bilo vjere ili drustva.
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 02/10/2012 : 14:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message
Pretpostavljam da sam premlad da raspravljam na ovu temu, al ja mislim da je parada bespotrebna. Em što je izlaganje ljudi opasnosti, em što ne može da prode bez nasilja, em mi nije jasno ZBOG CEGA oni paradiraju? Ljudskih prava? Zbog ravnopravnosti? Zbog prikazivanja u javnosti? Parada im može samo odmoci u pokušaju da se izbore za svoja prava. Ravnoprvnost ce uskoro (uslovno receno uskoro) da postignu (Za koju godinu ce homoseksualci da budu normalna pojava). Prikazivanje? Mislim da na svetu ne postoji niko ko ne zna šta znaci termin gej. Parada je samo nepotrebno izlaganje opasnosti. Da se razumemo, nemam apsolunto ništa protiv homoseksualaca, ne smetaju mi niti mislim da se u normalnom životu razlikuju od ostalih ljudi. Ne želim da oni koji su došli samo da bi podržali homoseksualizam (to su zaslužili oni koji pokušavaju da organiziju prajd, jer veoma dobro znaju šta ceka i njih, ali i ove nedužne'') ,,sve po redu'' (što ce i biti, ako bude parade), ali opet ima ljudi koji to žele i koji ce to da urade.

?????? ? ???????

Edited by - Ajkula on 02/10/2012 14:38:07
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 02/10/2012 : 14:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Volim kad neko napiše kako NEMA NIŠTA PROTIV gejeva, ali smatra da nemaju pravo na paradu.
Go to Top of Page

Ajkula
Senior Member

Serbia
1231 Posts

Member since 09/03/2012

Posted - 02/10/2012 : 14:41:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Ajkula a Private Message
Imaju oni pravo, ali je to bespotrebno izlaganje opasnosti .

?????? ? ???????
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13459 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 02/10/2012 : 14:53:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message
Da ih ostave na miru, ne bi bilo nikakvog izlaganja opasnosti. A inace, da ih zaista ostave na miru, ne bi ni paradirali.
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 02/10/2012 : 15:12:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
ne da mi se (opet) ulazit u raspravu, al sasvim slucajno naletjeh na ovo pa reko, moram podijelit

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2142905/Civil-partnership-medieval-style-In-days-sex-marriage-Christian-rite.html

"A 14th century Serbian Slavonic Office of the Same Sex Union involved the couple laying their right hands on a Bible while they had a crucifix placed in their left hands"

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 02/10/2012 : 15:27:24  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by Mali_Mate

ne da mi se (opet) ulazit u raspravu, al sasvim slucajno naletjeh na ovo pa reko, moram podijelit

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2142905/Civil-partnership-medieval-style-In-days-sex-marriage-Christian-rite.html

"A 14th century Serbian Slavonic Office of the Same Sex Union involved the couple laying their right hands on a Bible while they had a crucifix placed in their left hands"

Za razliku od vase propagande i vasih mesetara,nasa crkva nije to sto mislis..nemoj podmetati suvisle narucene textove..muka mi je od tih podmetanja..ali stvarno
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 02/10/2012 : 15:32:04  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by King Warrior

Kosmajac, mozda ima ljudi koji su vjerovali, pa su iz nekih razloga izgubili vjeru.
Mozda ima ljudi koji nece nekome da se mole, pred njim na koljena da padaju, dok ih ovaj toljagom po glavi tuce, dok istovremeno nagradjuje one koji najvise jada nanose.
Mozda ima ljudi koji nisu rado robovi, bilo vjere ili drustva.

Da,da..ali ja moj zivot zapocinjem kad umrem pa se ne moze robovati necem sto je u sustini krotko i puno ljubavi..moze se samo patiti i moliti da kad prodjemo brzo kroz ovaj tzv. zivot,da nastavimo do u beskraj ziveti ispunjeni rajem...za to Boga mi cu lezati i kukati pred Bogom dokle budem imao snage i moci...molicu i zbog tebe da jednom shvatis kako se tvoje bitisanje ne zavrsava ovde,nego samo nastavlja
Recimo imas dete(hipoteticki i da ga imas i nemas)..umre..ili bilo ko tebi blizak i koga volis...ti ga nadzivis..da li bi voleo da ga vidis nakda opet,ili daj Boze da snjim provedes ostatak vecnosti...one pozitivne mislim...da li bi voleo da upoznas svoje pretke tamo gore,i svoju decu da vidis,ako ti pre njih odes svejedno,svoju majku i oca...ne mozes mi reci da ti je svejedno,jer znam da bi ti to voleo...tako ti srce nalaze..ukoliko ga imas...itd itd
Go to Top of Page

Mali_Mate
stripovi.com suradnik

Croatia
2065 Posts

Member since 18/03/2006

Posted - 02/10/2012 : 15:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Mali_Mate's Homepage  Send Mali_Mate a Private Message
quote:

quote:

Za razliku od vase propagande i vasih mesetara,nasa crkva nije to sto mislis..nemoj podmetati suvisle narucene textove..muka mi je od tih podmetanja..ali stvarno

ja o vasoj, kao ni o nasoj, a bome ni njihovoj Crkvi uglavnom ne mislim ništa. Kad se uhvatim da mislim, onda o njoj mislim kao o Instituciji, kontrolnom mehanizmu odredenog aspekta sustava

drugi cu put probat stavit nesuvisle narucene tekstove

http://matanovogumno.blogspot.com
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 02/10/2012 : 15:47:10  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:

quote:

ja o vasoj, kao ni o nasoj, a bome ni njihovoj Crkvi uglavnom ne mislim ništa. Kad se uhvatim da mislim, onda o njoj mislim kao o Instituciji, kontrolnom mehanizmu odredenog aspekta sustava

drugi cu put probat stavit nesuvisle narucene tekstove

Bolje da ne stavljas nista jer ce onda zakljucati topik zacas
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/10/2012 : 18:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

Da,da..ali ja moj zivot zapocinjem kad umrem

Mozda malo glupo pitanje, ali zasto onda uopste zivis na ovom svijetu?
Druze, iskreno se nadam zbog tebe i slicnih da postoji zagrobni zivot, inace su vas u tom slucaju neke budale opasno zajebale.

quote:

Recimo imas dete(hipoteticki i da ga imas i nemas)..umre..ili bilo ko tebi blizak i koga volis...ti ga nadzivis..da li bi voleo da ga vidis nakda opet,ili daj Boze da snjim provedes ostatak vecnosti...one pozitivne mislim...da li bi voleo da upoznas svoje pretke tamo gore,i svoju decu da vidis,ako ti pre njih odes svejedno,svoju majku i oca...ne mozes mi reci da ti je svejedno,jer znam da bi ti to voleo...tako ti srce nalaze..ukoliko ga imas...itd itd

Naravno da bih volio, ali zivot me je naucio da su zelje jedno, a stvarnost nesto sasvim drugo.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/10/2012 : 18:22:28  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by kiky

quote:
Originally posted by sawitch

Ti volis gej paradu? Vole li tvoji ukucani, prijatelji?

meni ne smeta. sasvim okej za pogledati. tu paradu šarenih, veselih i ocito vrlo hrabrih ljudi u borbi za svoja prava. ima tu uvijek i zanimljivih i duhovitih situacija, kao kada neka budala krene da ih bije, na što ga policija zaustavi i privede, a on ko popišanko onda zaplace da to nitko ne kaže njegovoj mami.

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/10/2012 : 18:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:

Ali oni propagiraju stvar koja se kosi prirodi i Bibliji. Da rade to samo za sebe, OK, ali reklamiraju.. Ne mislim ja da sa verom u Boga vodim krstaski rat, ali to je licno meni ogavno i ne podnosim ih, gade mi se itd..

onda ce te ovo nasmijat

http://youtu.be/aiT2OSAbogw

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/10/2012 : 18:31:36  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Mhejl

Vec rekoše da vecina sisara praktikuje homoseksualizam.

U Bibliji je toliko stvari smješano, sjeceno i dodavano da je suludo u njoj tražiti moralni kodeks za pravedan život - uostalom, moralne norme su relativne i mijenjaju se sa vremenom. Nekada je i spaljivanje "vještica" bilo sasvim normalno i pobožna stvar za uciniti. Nekada žene nisu imale pravo glasa, niti su "bile dorasle tome"... ukratko, društvo je fluidno i u stalnom pokretu.

Pa vidi, Savicu, u nekim zemljama to možda i jeste promovisanje i bahanalije. Ali kod nas, gdje postoji diskriminacija, gdje njihova bracna zajednica nije priznata, ja to posmatram kao vid protesta, opravdane borbe za svoja prava.

I ne traži (izvorno) hrišcanstvo od ikoga krstaške ratove, vec prihvatanje i neosudivanje; što je znatno teže, da.

vrlo vjerovatno sve vrste a ne vecina.

šta se Biblije tice ,nju je pisala gomila autora u dugom razdoblju .

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47139 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 02/10/2012 : 18:38:56  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
quote:
Originally posted by Jasko

quote:
Hrist se javlja Velikom caru Konstantinu u snu

E?!
Steta sto tavori po trecim ligama

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/10/2012 : 19:50:45  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message

Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 02/10/2012 : 19:53:16  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:

quote:

Druze, iskreno se nadam zbog tebe i slicnih da postoji zagrobni zivot, inace su vas u tom slucaju neke budale opasno zajebale.

quote:

Naravno da bih volio, ali zivot me je naucio da su zelje jedno, a stvarnost nesto sasvim drugo.

Znaci sad ispada da je Hrist budala
Gde je sada gospodin moderator da te opomene...izigrava puritanca ovde ali kad ga treba,nigde...
Oces da ja pocnem da lajem na druge religije ovde..nasta bi to licilo?
Sram da te bude clanu King...sram neka te bude
Ali znas sta me tesi...sto kad ti i svi ovde tzv.ateisti zavrsite ovaj Vas jedini zivot,o Boze kako ce te se tragicno iznenaditi..kakav ce to osecaj biti,kad shvatite da igranka tek tada pocinje...samo pazi da ne bude kasno..inace sto bih te ja nesto ubedjivao..svaka ptica svom jatu...ti sluzi koga mislis da treba,pevaj ovom truleznom zivotu..verovatno smatras da si postao od majmuna..ok...sto se nisi onda ozenio/ozenis u sumi...sluzi ti svog gospodara,a ja cu svog
Inace ja moram da odzivim ovaj zivot i u svemu koliko mogu slusam tvorca...budem dobar i ne nanosim zlo...i ako bih to uradio sa 100% ucinka,opet se bojim dal cu otici na pravo mesto pose smrti..kad su se toga bojali Sveti ljudi,pa gde sam ja,a gde oni
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 02/10/2012 : 20:24:38  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

Gde je sada gospodin moderator da te opomene...izigrava puritanca ovde ali kad ga treba,nigde...
Ali znas sta me tesi...sto kad ti i svi ovde tzv.ateisti zavrsite ovaj Vas jedini zivot,o Boze kako ce te se tragicno iznenaditi..kakav ce to osecaj biti,kad shvatite da igranka tek tada pocinje...samo pazi da ne bude kasno..inace sto bih te ja nesto ubedjivao..svaka ptica svom jatu...ti sluzi koga mislis da treba,pevaj ovom truleznom zivotu..verovatno smatras da si postao od majmuna..ok...sto se nisi onda ozenio/ozenis u sumi...sluzi ti svog gospodara,a ja cu svog
Inace ja moram da odzivim ovaj zivot i u svemu koliko mogu slusam tvorca...budem dobar i ne nanosim zlo...i ako bih to uradio sa 100% ucinka,opet se bojim dal cu otici na pravo mesto pose smrti..kad su se toga bojali Sveti ljudi,pa gde sam ja,a gde oni

samo polako, druze, nesto si krivo shvatio.
Rekao sam : " Druze, iskreno se nadam zbog tebe i slicnih da postoji zagrobni zivot, inace su vas u tom slucaju neke budale opasno zajebale."
Dakle, ukoliko nema zagrobnog zivota, onda to BUDALE je na mjestu.
Ili mislis da su svi oni vrijedni postovanja ukoliko su te zajebali?
Ako je sve to tacno sa zagrobnim zivotom, onda svaka cast njima i svima drugima koji su pokusali da upute ljude na pravi put.
Moje misljenje sto se toga tice je : Nemam pojma, saznacu kada bude vrijeme.

Nisam ja ateista, nisam ni neki vjernik koji jurca po crkvama i slicno. Drzim se nekih obreda poput slave, bozica i vaskrsa, ali na tome se moji vjerski obicaji zavrsavaju.
Imam svoje razloge zasto je tako.

I da, nikome ja ne sluzim niti imam gospodara.
Drzim se nekih osnovnih moralnih vrijednosti, ne kradem, niko zbog mene zaplakao nije, nikome ne nanosim zlo ukoliko ga taj sam nije isprovocirao.

Ako je onda grijeh sto ne idem svake nedelje u crkvu, ako samo zbog toga treba da gorim u paklenoj vatri, dok ce u raju biti oni koji stalno vise u crkvi i svakodnevno zlo rade, onda neka gorim, i ne treba da budem sa spomenutima u istoj gajbi!
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16390 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 02/10/2012 : 21:15:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message
?? ???? ?? ??????? ??? ??? ???????? ????? ??????? ?????? ??? ??, ??? ??, ?? ?? ???? ?? ??? ?? ???????... ???????.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6026 Posts

Member since 04/06/2007

Posted - 02/10/2012 : 21:26:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Beva a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:

Ali oni propagiraju stvar koja se kosi prirodi i Bibliji. Da rade to samo za sebe, OK, ali reklamiraju.. Ne mislim ja da sa verom u Boga vodim krstaski rat, ali to je licno meni ogavno i ne podnosim ih, gade mi se itd..

onda ce te ovo nasmijat

http://youtu.be/aiT2OSAbogw

Jebi ga, sve je to do lošeg odgoja...

Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 02/10/2012 : 21:37:52  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by Caleb

?? ???? ?? ??????? ??? ??? ???????? ????? ??????? ?????? ??? ??, ??? ??, ?? ?? ???? ?? ??? ?? ???????... ???????.

sto si nedorecen
pa pljuni sta te muci...mozda ti i bude lakse..dobar si ti lik
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 02/10/2012 : 21:40:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:

quote:

quote:

quote:

daj i meni malo toga šta koristiš...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

kosmajac
Average Member

Serbia
751 Posts

Member since 07/09/2010

Posted - 02/10/2012 : 21:43:20  Show Profile Show Extended Profile  Send kosmajac a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

quote:

quote:

quote:

daj i meni malo toga šta koristiš...

a pa sto ce ti..ne bi ti izdrzao...uzmi si svoju drogu
Go to Top of Page

-jeremija-
Senior Member

Serbia
1611 Posts

Member since 14/08/2012

Posted - 02/10/2012 : 21:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send -jeremija- a Private Message
Prosto ne znam da li mi se više gade ovi koji sudbinu svoju prepuštaju u ruke Božije, ili ovi što ni u šta ne veruju...

Edited by - -jeremija- on 30/02/2014 00:00:15
Go to Top of Page
Page: of 113 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.45 seconds. Snitz Forums 2000