Author |
Topic |
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Member since 26/12/2007 |
Posted - 22/12/2011 : 10:10:10
|
...a ja kupio najnoviji iphone
godišnje potrošim oko 5.000 kuna na ono što mi ne treba, a sve ostalo štedim koliko mogu (iphone ne racunam u to jer mi je bio neophodan). ne pijem, ne pušim, ne drogiram se previše , zadnji put sam bio u kaficu prošle godine a i tad sam pio vodu iz slavine |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
ZoranC
Senior Member
Germany
1917 Posts
Member since 20/09/2010 |
|
Cromwell
Advanced Member
Croatia
4313 Posts
Member since 10/09/2011 |
Posted - 22/12/2011 : 10:35:35
|
quote: Originally posted by 1Euro
Jel vi znate zašto je došlo do svega toga????
Odgovor je jednostavan, ZATO JER SU LJUDI ŽIVJELI PREKO SVOJIH MOGUCNOSTI
Istina je da ljudi žive iznad svojih mogucnosti, ali trenutno mi se ne da raspravljat pa te molim da pogledaš ovaj dokumentarac.
|
Bok, kako si.
|
|
|
dsormaz1
Advanced Member
13147 Posts
Member since 28/04/2002 |
Posted - 22/12/2011 : 10:41:11
|
Slažem se s Eurom. Pohlepa i megalomanija, želja za životom iznad mogucnosti. Osnovno pravilo: ne može se trošiti više nego što se može zaraditi. Velika vecina onih koji sad grcaju u dugovima, sami su si krivi. Znam i ja nekoliko takvih, znam i zašto su upali u financijske probleme. Ali nitko od njih sebe ne vidi, svima su drugi krivi. |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 22/12/2011 : 11:17:28
|
ja citav život živim ispod svojih mogucnosti i sad sam ugrožen od stoke koja je mijenjala poslove kako im prohtje uzimala trece hipoteke na istu kucu placala sve karticama i tako dalje...
ali za ekonomiju su oni bili bolji od mene... stara kineska poslovica veli nigdje nisi bio dobrodošao ako ne trošiš zbog kredita i kartica ekonomija je cvjetala jer su kupovani produkti (koji ne trebaju) i tako su radnici imali koristi
sada su svi uplašeni i niko nema koristi ovo je izvrsno vrijeme da se kupuju stvari ako imate keš svi daju sniženja |
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
Posted - 22/12/2011 : 11:30:48
|
još jedna stvar što euro rece niko nece u zajednicu
zato su babe same u stanovima od po sto kvadrata a sinovi se polomili dižuci kredite da bi kupili stan preko puta kako bi mogli sa svojim ženicama živjeti i onda se cude što ljudi preko noci posijede... nece žena u zajednicu... oce baba da komanduje
sad niko sretan |
|
|
bagi
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3840 Posts
Member since 29/12/2002 |
Posted - 22/12/2011 : 12:13:52
|
quote: Originally posted by dsormaz1
Slažem se s Eurom. Pohlepa i megalomanija, želja za životom iznad mogucnosti. Osnovno pravilo: ne može se trošiti više nego što se može zaraditi. Velika vecina onih koji sad grcaju u dugovima, sami su si krivi. Znam i ja nekoliko takvih, znam i zašto su upali u financijske probleme. Ali nitko od njih sebe ne vidi, svima su drugi krivi.
Živa istina... |
Wtf?
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 22/12/2011 : 12:16:16
|
quote: Originally posted by dr strangelove
godišnje potrošim oko 5.000 kuna na ono što mi ne treba, a sve ostalo štedim koliko mogu (iphone ne racunam u to jer mi je bio neophodan). ne pijem, ne pušim, ne drogiram se previše , zadnji put sam bio u kaficu prošle godine a i tad sam pio vodu iz slavine
Covjece dal ti imaš društveni život??? |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 22/12/2011 : 12:20:56
|
quote: Originally posted by zeljko
ja nisam od septembra izašao s rajom u grad :D samo dnevne kave forsiram
Da, al opet sjediš u nekom kaficu i družiš se s ljudima, ne trebaš pit alkohol pobogu. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17816 Posts
Posted - 22/12/2011 : 12:22:31
|
moj jaran popije 14 piva a ja popijem jedan sok od brusnice... navecer a na dnevnoj kafi niko ne može popiti dvije kafe svi isti potroše |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 22/12/2011 : 12:23:10
|
Slažem se s Eurom. Pohlepa i megalomanija, želja za životom iznad mogucnosti. Osnovno pravilo: ne može se trošiti više nego što se može zaraditi. Velika vecina onih koji sad grcaju u dugovima, sami su si krivi. Znam i ja nekoliko takvih, znam i zašto su upali u financijske probleme. Ali nitko od njih sebe ne vidi, svima su drugi krivi.
|
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 22/12/2011 : 12:23:51
|
quote: Originally posted by paro
godišnje potrošim oko 5.000 kuna na ono što mi ne treba, a sve ostalo štedim koliko mogu (iphone ne racunam u to jer mi je bio neophodan). ne pijem, ne pušim, ne drogiram se previše , zadnji put sam bio u kaficu prošle godine a i tad sam pio vodu iz slavine
Covjece dal ti imaš društveni život???
slicno i ja otkad se društveni život mjeri vremenom u kaficu |
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 22/12/2011 : 12:25:48
|
ako je odlazak u kafic sinonim za društevni život onda nemam. |
It would not be difficult, Mein Führer. Nuclear reactors could - heh, I'm sorry, Mr. President - nuclear reactors could provide power almost indefinitely. |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 22/12/2011 : 12:28:20
|
quote: Originally posted by paro Covjece dal ti imaš društveni život???
ako je odlazak u kafic sinonim za društevni život onda nemam.
Znaci samo gledaš filmove doma i štrebaš japanski il šta? |
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 22/12/2011 : 12:39:27
|
quote: Originally posted by supermark
slicno i ja otkad se društveni život mjeri vremenom u kaficu
Pa naravno da se ne mjeri, al smatram da svaki covjek nakon tjedna na poslu ili štrebanja za faks zaslužuje da provede jedno popodne ili vecer s prijateljima. Ne mora bit kafic, reci slobodno neku alternativu društvene interakcije...paintball, pecanje, kuglana, bilošta.. |
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 22/12/2011 : 12:40:28
|
nekad odem u trgovinu
jbt, ja ne znam što da ti odgovorim.
Ne moraš odgovarat, vec si odgovorio.. |
|
|
|
dr strangelove
Advanced Member
USA
8866 Posts
Posted - 22/12/2011 : 12:41:37
|
Jebote, komuniciram s tobom dva posta i vec se osjecam gluplji. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 22/12/2011 : 12:44:10
|
quote: Originally posted by zeljko
još jedna stvar što euro rece niko nece u zajednicu
zato su babe same u stanovima od po sto kvadrata a sinovi se polomili dižuci kredite da bi kupili stan preko puta kako bi mogli sa svojim ženicama živjeti i onda se cude što ljudi preko noci posijede... nece žena u zajednicu... oce baba da komanduje
sad niko sretan
a ti bi sovhoze? |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 22/12/2011 : 12:44:24
|
quote: Originally posted by ZoranC
Lwood, dobar ti avatar, samo se tesko cita (ha,ha).
|
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47141 Posts
Posted - 22/12/2011 : 12:45:16
|
potpuno tocno |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 22/12/2011 : 12:49:37
|
Sta sve procitam, jos cu se osetiti krivim sto imam dvoja kola i kucu. Jadni radnici srpskog prevoza, izumrece zbog mene. |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Posted - 22/12/2011 : 12:50:44
|
Jebote, komuniciram s tobom dva posta i vec se osjecam gluplji.
Ma o cem pricaš covjece, rijec je o tome da 95% ljudi koje poznam od 15 do 65 godina starosti, ono malo slobodnog vremena koje imaju preko tjedna provode s prijateljima u kaficu razglabajuci o poslu, djeci, faksu, politici, sportu. Jbte, ne znam u cem je sad problem, ako treba reci nisam previše društven tip i dovidenja.. |
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 22/12/2011 : 12:54:16
|
Jebote, komuniciram s tobom dva posta i vec se osjecam gluplji.
Hhahahahahaahaahah |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 22/12/2011 : 12:58:06
|
quote: Originally posted by supermark
slicno i ja otkad se društveni život mjeri vremenom u kaficu
Majko moja kakvo lupanje ejjjj....
Pa ja nisam bio u kaficu tri puta u životu...meni je kafic vojni poligon i zgibovi sa prijateljima... Ali ja ne idem u kafice,ne ispijam kave, ja doma camim i štrebam japanski i kazahstanski |
|
|
Topic |
|