forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Krparenje i preživljavanje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 22/12/2011 : 13:01:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:
Originally posted by Tonka24

Pa ja nisam bio u kaficu tri puta u životu...meni je kafic vojni poligon i zgibovi sa prijateljima...

Ovdje uopce nije rijec o kaficima nego o druženju...evo ti s prijateljima provodiš vrijeme na poligonima, u teretanama i tako to..
Znaci još bolje, druženje uz zdrav život..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:11:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:

Pa ja nisam bio u kaficu tri puta u životu...meni je kafic vojni poligon i zgibovi sa prijateljima...

Ovdje uopce nije rijec o kaficima nego o druženju...evo ti s prijateljima provodiš vrijeme na poligonima, u teretanama i tako to..
Znaci još bolje, druženje uz zdrav život..

Aha mislio sam da striktno misliš na kafice, mislim malo mi je smiješno da se društveni život mora provodit po kaficima...bez uvrede ja kad vidim da netko normalnim radnim danom cuga u kaficu iza 20.00
95% da je klošar xxl vrste.
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 22/12/2011 : 13:15:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message
Onda ti je vrijeme da malo revidiras stavove... Normalni radni dan poslije 20h je jednako dobar za otic na caj, kafu, pivo, kao i bilo koje vrijeme.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:24:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Aha mislio sam da striktno misliš na kafice, mislim malo mi je smiješno da se društveni život mora provodit po kaficima...bez uvrede ja kad vidim da netko normalnim radnim danom cuga u kaficu iza 20.00

Na temelju cega si doša do tog zakcljucka?

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Gil-galad
stripovi.com suradnik

Serbia
3544 Posts

Member since 19/05/2008

Posted - 22/12/2011 : 13:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Gil-galad a Private Message
quote:
Originally posted by anto

ja sam prestao i da serem, pa štedim i toalet papir!

...kod kuce... No, zato su tu forumi!

Zez.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:31:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Zlotvor

quote:

Na temelju cega si doša do tog zakcljucka?

Rekao sam bez uvrede, i ne mislim sada na apsolutno sve ljude...to što ti možda tu pripadaš pa ne vidiš da sam napisao bez uvrede to je tvoja stvar.
Za mene po mojim životnim iskustvima ( jer iman takvog frenda koji je nažalost ovisnik o alkoholu pa sam jedno vrijem išao s njim i vidio sam kakvo se tamo društvo krece i obitava ),po iskustvima ljudi koje znam...
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 22/12/2011 : 13:33:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
genijalno, sta sve ne mozes da procitas ovde :D

Potpis u dva reda, prema pravilniku:
Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 22/12/2011 : 13:33:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
bez uvrede, ali mislim da bi ti valjalo da malo prosiris krug ljudi oko sebe :D

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:34:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
To ti je isto ka što mene frendovi uvjeravaju da oni nekad popiju ovo ono, a svaku subotu mrtvi pijani.
Ne treba se opravdavati ako piješ svaki vikend ka stoka, covjece pogledaj se u ogledalo i priznaj sam sebi:
"pijanac sam i gotovo"
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Lord Vader89

Nema tu nikakve uvrede, ja dobro znam s kim se druzim i zasto ne trebaju mi dodatni savjeti.
Ipak hvala
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:37:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Rekao sam bez uvrede, i ne mislim sada na apsolutno sve ljude...to što ti možda tu pripadaš pa ne vidiš da sam napisao bez uvrede to je tvoja stvar.
Za mene po mojim životnim iskustvima ( jer iman takvog frenda koji je nažalost ovisnik o alkoholu pa sam jedno vrijem išao s njim i vidio sam kakvo se tamo društvo krece i obitava ),po iskustvima ljudi koje znam...

I molin te, reci mi na temelju cega si ovo zakljucia?

Trljam ruke.

Edited by - Zlotvor on 22/12/2011 13:38:16
Go to Top of Page

anto
Advanced Member

Serbia
21091 Posts

Member since 29/06/2008

Posted - 22/12/2011 : 13:39:12  Show Profile Show Extended Profile  Send anto a Private Message
quote:
Originally posted by Gil-galad

quote:
Originally posted by anto

ja sam prestao i da serem, pa štedim i toalet papir!

...kod kuce... No, zato su tu forumi!

Zez.

Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 22/12/2011 : 13:39:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

To ti je isto ka što mene frendovi uvjeravaju da oni nekad popiju ovo ono, a svaku subotu mrtvi pijani.
Ne treba se opravdavati ako piješ svaki vikend ka stoka, covjece pogledaj se u ogledalo i priznaj sam sebi:
"pijanac sam i gotovo"

ali pricas potpuno suprotne stvari
blejanje sa ekipom u kaficu (nakon 20.00h, molim lepo) te karakterise kao pijanduru zato sto si imao jednog ortaka koji je pijandura, pa si dosao do tog zakljucka? :D

ocigledno je onda da nikad nisi bio na frekventnoj bazi sa ekipom na bleji po kaficima uz kafu, sok, cokoladu, il na kraju krajeva uz jedno pivo u kome uzivas tokom veceri dok gledas na Dunav

a ako ti je pijanac onaj koji se svake subote uvece zapije, opet ti kazem - ne znas sta je pijanac :D ;)

Edited by - Lord Vader89 on 22/12/2011 13:40:00
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:39:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

genijalno, sta sve ne mozes da procitas ovde :D

I kako se prosvijeceno osicaš nakon što to procitaš

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:40:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

blejanje sa ekipom u kaficu (nakon 20.00h, molim lepo) te karakterise kao pijanduru zato sto si imao jednog ortaka koji je pijandura, pa si dosao do tog zakljucka? :D

ocigledno je onda da nikad nisi bio na frekventnoj bazi sa ekipom na bleji po kaficima uz kafu, sok, cokoladu, il na kraju krajeva uz jedno pivo u kome uzivas tokom veceri dok gledas na Dunav

a ako ti je pijanac onaj koji se svake subote uvece zapije, opet ti kazem - ne znas sta je pijanac :D ;)

Baš san ovo tia napisat, ali ovi s tamne strane su brži

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 22/12/2011 : 13:40:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:

Nema tu nikakve uvrede, ja dobro znam s kim se druzim i zasto ne trebaju mi dodatni savjeti.
Ipak hvala

pa nisam ja rekao da treba da menjas ekipu, nego da je prosiris
nije problem u njima, nego ti ocigledno fali raznovrsnosti na osnovu koje bi mogao da donosis malo bolje zakljucke o ljudima ;)

Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 22/12/2011 : 13:41:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
quote:

quote:

Baš san ovo tia napisat, ali ovi s tamne strane su brži

you don't know the power of the dark side

Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:47:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

I molin te, reci mi na temelju cega si ovo zakljucia?

Kažem "možda" jer ocito te nešto smeta.
Krivo shvacaš, nisam rekao da si ti medu tih 95% Bože sacuvaj, ne bi to za nikog ovdje javno rekao a pogotovo ne za prijatelja.
Ja prijatelje ne vrijedam niti ih sprdam do maksmialnjih granica normalnog ponašanja
Živija ti meni
Go to Top of Page

Zlotvor
Advanced Member

7094 Posts

Member since 03/02/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:52:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Zlotvor a Private Message
quote:

Krivo shvacaš, nisam rekao da si ti medu tih 95% Bože sacuvaj, ne bi to za nikog ovdje javno rekao a pogotovo ne za prijatelja.
Ja prijatelje ne vrijedam niti ih sprdam do maksmialnjih granica normalnog ponašanja
Živija ti meni

Ma ne vrida mene ništa, nego ti samo želin reci da gledaš i tumaciš stvari kroz krivu prizmu. Brzopleto donosiš neke zakljucke i to je to. Neman što dodat. A daleko od toga da se ja vridan Ne vidin razlog ni zašto bi...

Trljam ruke.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 13:57:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

"pijanac sam i gotovo"

Ne nisam imao jednog,petoricu ili desetoricu pa sam donio zakljucak.
I ne govorim o situaciji gdje se ponekad ekipa skupi i ide na cugu, nego gdje se to radi 4-5 puta tjedno.

I da nije pijanstvo svaki vikend mrtav pijan to ti pricaj nekom drugom

Ne vezano za ovo svak ima svoje mišljenje a komunikacija s tobom je ugodna, eto da ne misliš da ti ja nešto spuštam ili odbrusivam
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10814 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 22/12/2011 : 14:02:00  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message
quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by teller

bilo nam je bolje kad nam je bilo gore...vratite Tita,Yugu i Dnevnik(Novosadski).

Jarane, to nam baš ne treba...

Istina...ostavili kredite da ih mi placamo....
Sto se tice "dnevnika" moze ZS i LMS...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

Lord Vader89
stripovi.com suradnik

France
9618 Posts

Member since 05/07/2007

Posted - 22/12/2011 : 14:02:52  Show Profile Show Extended Profile  Send Lord Vader89 a Private Message
bez zezanja ti govorim, znam ljude koji piju mnogo vise od toga, redovno, pa onda ne znam kako bi njih okarakterisao :D ;)

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/12/2011 : 14:03:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by paro

quote:
Originally posted by supermark

slicno i ja
otkad se društveni život mjeri vremenom u kaficu

Pa naravno da se ne mjeri, al smatram da svaki covjek nakon tjedna na poslu ili štrebanja za faks zaslužuje da provede jedno popodne ili vecer s prijateljima. Ne mora bit kafic, reci slobodno neku alternativu društvene interakcije...paintball, pecanje, kuglana, bilošta..

pa to je druga stvar
ti si reagirao na "zadnji put sam bio u kaficu prošle godine" pa sam i ja
nitko ovdje nije tvrdio da se ne druži sa prijateljima, nego samo da se ne ide u kafic
a, ruku na srce, bio sam par puta u zadnje vrijeme, ali to moram
profesor drži nastavu u kaficu (malo nas je na predavanju, pa bolje to nego sjediti u dvorani)
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 14:05:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:

quote:

Živija ti meni

Ma ne vrida mene ništa, nego ti samo želin reci da gledaš i tumaciš stvari kroz krivu prizmu. Brzopleto donosiš neke zakljucke i to je to. Neman što dodat. A daleko od toga da se ja vridan Ne vidin razlog ni zašto bi...

Priznajem prebrzo donosim zakjlucke
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 22/12/2011 : 15:11:38  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
e ljudi, mene nešto neide u glavu nikako...

ja, fala bogu trošim samo one pare koje imam u džepu a ne one koje cu možda nekad imati...

živim u gajbi koju su mi starci dali i imam mjesecnih troškova oko 500 eura- režije, hrana, duvan, gorivo...

ono što ne razumem, je da su svi oko mene uvaljeni u neke dugove - krediti, lizingi, limiti...

placaju redovne kamate, zakazne kamate, kaznene kamate...

od obicnih ljudi pa sve do država - svi su dužni - ALI KOME ?

ova zikra je izgleda baš zbog tih kamata, dakle novca koji nepostoji...?
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000