Author |
Topic |
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8582 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 22/12/2011 : 13:01:17
|
quote: Originally posted by Tonka24
Pa ja nisam bio u kaficu tri puta u životu...meni je kafic vojni poligon i zgibovi sa prijateljima...
Ovdje uopce nije rijec o kaficima nego o druženju...evo ti s prijateljima provodiš vrijeme na poligonima, u teretanama i tako to.. Znaci još bolje, druženje uz zdrav život.. |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 22/12/2011 : 13:11:02
|
quote: Originally posted by paro
Pa ja nisam bio u kaficu tri puta u životu...meni je kafic vojni poligon i zgibovi sa prijateljima...
Ovdje uopce nije rijec o kaficima nego o druženju...evo ti s prijateljima provodiš vrijeme na poligonima, u teretanama i tako to.. Znaci još bolje, druženje uz zdrav život..
Aha mislio sam da striktno misliš na kafice, mislim malo mi je smiješno da se društveni život mora provodit po kaficima...bez uvrede ja kad vidim da netko normalnim radnim danom cuga u kaficu iza 20.00 95% da je klošar xxl vrste. |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 22/12/2011 : 13:15:38
|
Onda ti je vrijeme da malo revidiras stavove... Normalni radni dan poslije 20h je jednako dobar za otic na caj, kafu, pivo, kao i bilo koje vrijeme. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 22/12/2011 : 13:24:26
|
Aha mislio sam da striktno misliš na kafice, mislim malo mi je smiješno da se društveni život mora provodit po kaficima...bez uvrede ja kad vidim da netko normalnim radnim danom cuga u kaficu iza 20.00 95% da je klošar xxl vrste.
Na temelju cega si doša do tog zakcljucka? |
Trljam ruke. |
|
|
Gil-galad
stripovi.com suradnik
Serbia
3544 Posts
Member since 19/05/2008 |
Posted - 22/12/2011 : 13:25:31
|
quote: Originally posted by anto
ja sam prestao i da serem, pa štedim i toalet papir!
...kod kuce... No, zato su tu forumi!
Zez. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 22/12/2011 : 13:31:35
|
quote: Originally posted by Zlotvor
Aha mislio sam da striktno misliš na kafice, mislim malo mi je smiješno da se društveni život mora provodit po kaficima...bez uvrede ja kad vidim da netko normalnim radnim danom cuga u kaficu iza 20.00 95% da je klošar xxl vrste.
Na temelju cega si doša do tog zakcljucka?
Rekao sam bez uvrede, i ne mislim sada na apsolutno sve ljude...to što ti možda tu pripadaš pa ne vidiš da sam napisao bez uvrede to je tvoja stvar. Za mene po mojim životnim iskustvima ( jer iman takvog frenda koji je nažalost ovisnik o alkoholu pa sam jedno vrijem išao s njim i vidio sam kakvo se tamo društvo krece i obitava ),po iskustvima ljudi koje znam... |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 22/12/2011 : 13:33:06
|
genijalno, sta sve ne mozes da procitas ovde :D |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 22/12/2011 : 13:33:38
|
bez uvrede, ali mislim da bi ti valjalo da malo prosiris krug ljudi oko sebe :D |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 22/12/2011 : 13:34:58
|
To ti je isto ka što mene frendovi uvjeravaju da oni nekad popiju ovo ono, a svaku subotu mrtvi pijani. Ne treba se opravdavati ako piješ svaki vikend ka stoka, covjece pogledaj se u ogledalo i priznaj sam sebi: "pijanac sam i gotovo" |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 22/12/2011 : 13:37:13
|
quote: Originally posted by Lord Vader89
bez uvrede, ali mislim da bi ti valjalo da malo prosiris krug ljudi oko sebe :D
Nema tu nikakve uvrede, ja dobro znam s kim se druzim i zasto ne trebaju mi dodatni savjeti. Ipak hvala |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 22/12/2011 : 13:37:19
|
Rekao sam bez uvrede, i ne mislim sada na apsolutno sve ljude...to što ti možda tu pripadaš pa ne vidiš da sam napisao bez uvrede to je tvoja stvar. Za mene po mojim životnim iskustvima ( jer iman takvog frenda koji je nažalost ovisnik o alkoholu pa sam jedno vrijem išao s njim i vidio sam kakvo se tamo društvo krece i obitava ),po iskustvima ljudi koje znam...
I molin te, reci mi na temelju cega si ovo zakljucia? |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 22/12/2011 13:38:16 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21091 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 22/12/2011 : 13:39:12
|
quote: Originally posted by Gil-galad
quote: Originally posted by anto
ja sam prestao i da serem, pa štedim i toalet papir!
...kod kuce... No, zato su tu forumi!
Zez.
|
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 22/12/2011 : 13:39:15
|
To ti je isto ka što mene frendovi uvjeravaju da oni nekad popiju ovo ono, a svaku subotu mrtvi pijani. Ne treba se opravdavati ako piješ svaki vikend ka stoka, covjece pogledaj se u ogledalo i priznaj sam sebi: "pijanac sam i gotovo"
ali pricas potpuno suprotne stvari blejanje sa ekipom u kaficu (nakon 20.00h, molim lepo) te karakterise kao pijanduru zato sto si imao jednog ortaka koji je pijandura, pa si dosao do tog zakljucka? :D
ocigledno je onda da nikad nisi bio na frekventnoj bazi sa ekipom na bleji po kaficima uz kafu, sok, cokoladu, il na kraju krajeva uz jedno pivo u kome uzivas tokom veceri dok gledas na Dunav
a ako ti je pijanac onaj koji se svake subote uvece zapije, opet ti kazem - ne znas sta je pijanac :D ;) |
Edited by - Lord Vader89 on 22/12/2011 13:40:00 |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 22/12/2011 : 13:39:17
|
genijalno, sta sve ne mozes da procitas ovde :D
I kako se prosvijeceno osicaš nakon što to procitaš |
Trljam ruke. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 22/12/2011 : 13:40:19
|
ali pricas potpuno suprotne stvari blejanje sa ekipom u kaficu (nakon 20.00h, molim lepo) te karakterise kao pijanduru zato sto si imao jednog ortaka koji je pijandura, pa si dosao do tog zakljucka? :D
ocigledno je onda da nikad nisi bio na frekventnoj bazi sa ekipom na bleji po kaficima uz kafu, sok, cokoladu, il na kraju krajeva uz jedno pivo u kome uzivas tokom veceri dok gledas na Dunav
a ako ti je pijanac onaj koji se svake subote uvece zapije, opet ti kazem - ne znas sta je pijanac :D ;)
Baš san ovo tia napisat, ali ovi s tamne strane su brži |
Trljam ruke. |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 22/12/2011 : 13:40:50
|
bez uvrede, ali mislim da bi ti valjalo da malo prosiris krug ljudi oko sebe :D
Nema tu nikakve uvrede, ja dobro znam s kim se druzim i zasto ne trebaju mi dodatni savjeti. Ipak hvala
pa nisam ja rekao da treba da menjas ekipu, nego da je prosiris nije problem u njima, nego ti ocigledno fali raznovrsnosti na osnovu koje bi mogao da donosis malo bolje zakljucke o ljudima ;) |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 22/12/2011 : 13:41:18
|
a ako ti je pijanac onaj koji se svake subote uvece zapije, opet ti kazem - ne znas sta je pijanac :D ;)
Baš san ovo tia napisat, ali ovi s tamne strane su brži
you don't know the power of the dark side |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 22/12/2011 : 13:47:34
|
Rekao sam bez uvrede, i ne mislim sada na apsolutno sve ljude...to što ti možda tu pripadaš pa ne vidiš da sam napisao bez uvrede to je tvoja stvar. Za mene po mojim životnim iskustvima ( jer iman takvog frenda koji je nažalost ovisnik o alkoholu pa sam jedno vrijem išao s njim i vidio sam kakvo se tamo društvo krece i obitava ),po iskustvima ljudi koje znam...
I molin te, reci mi na temelju cega si ovo zakljucia?
Kažem "možda" jer ocito te nešto smeta. Krivo shvacaš, nisam rekao da si ti medu tih 95% Bože sacuvaj, ne bi to za nikog ovdje javno rekao a pogotovo ne za prijatelja. Ja prijatelje ne vrijedam niti ih sprdam do maksmialnjih granica normalnog ponašanja Živija ti meni |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Posted - 22/12/2011 : 13:52:12
|
Kažem "možda" jer ocito te nešto smeta. Krivo shvacaš, nisam rekao da si ti medu tih 95% Bože sacuvaj, ne bi to za nikog ovdje javno rekao a pogotovo ne za prijatelja. Ja prijatelje ne vrijedam niti ih sprdam do maksmialnjih granica normalnog ponašanja Živija ti meni
Ma ne vrida mene ništa, nego ti samo želin reci da gledaš i tumaciš stvari kroz krivu prizmu. Brzopleto donosiš neke zakljucke i to je to. Neman što dodat. A daleko od toga da se ja vridan Ne vidin razlog ni zašto bi... |
Trljam ruke. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 22/12/2011 : 13:57:01
|
To ti je isto ka što mene frendovi uvjeravaju da oni nekad popiju ovo ono, a svaku subotu mrtvi pijani. Ne treba se opravdavati ako piješ svaki vikend ka stoka, covjece pogledaj se u ogledalo i priznaj sam sebi: "pijanac sam i gotovo"
Ne nisam imao jednog,petoricu ili desetoricu pa sam donio zakljucak. I ne govorim o situaciji gdje se ponekad ekipa skupi i ide na cugu, nego gdje se to radi 4-5 puta tjedno.
I da nije pijanstvo svaki vikend mrtav pijan to ti pricaj nekom drugom
Ne vezano za ovo svak ima svoje mišljenje a komunikacija s tobom je ugodna, eto da ne misliš da ti ja nešto spuštam ili odbrusivam
|
|
|
emirem
Advanced Member
10814 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 22/12/2011 : 14:02:00
|
quote: Originally posted by izivko
quote: Originally posted by teller
bilo nam je bolje kad nam je bilo gore...vratite Tita,Yugu i Dnevnik(Novosadski).
Jarane, to nam baš ne treba...
Istina...ostavili kredite da ih mi placamo.... Sto se tice "dnevnika" moze ZS i LMS... |
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Posted - 22/12/2011 : 14:02:52
|
bez zezanja ti govorim, znam ljude koji piju mnogo vise od toga, redovno, pa onda ne znam kako bi njih okarakterisao :D ;) |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
Posted - 22/12/2011 : 14:03:53
|
quote: Originally posted by paro
quote: Originally posted by supermark
slicno i ja otkad se društveni život mjeri vremenom u kaficu
Pa naravno da se ne mjeri, al smatram da svaki covjek nakon tjedna na poslu ili štrebanja za faks zaslužuje da provede jedno popodne ili vecer s prijateljima. Ne mora bit kafic, reci slobodno neku alternativu društvene interakcije...paintball, pecanje, kuglana, bilošta..
pa to je druga stvar ti si reagirao na "zadnji put sam bio u kaficu prošle godine" pa sam i ja nitko ovdje nije tvrdio da se ne druži sa prijateljima, nego samo da se ne ide u kafic a, ruku na srce, bio sam par puta u zadnje vrijeme, ali to moram profesor drži nastavu u kaficu (malo nas je na predavanju, pa bolje to nego sjediti u dvorani) |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14713 Posts
Posted - 22/12/2011 : 14:05:20
|
Kažem "možda" jer ocito te nešto smeta. Krivo shvacaš, nisam rekao da si ti medu tih 95% Bože sacuvaj, ne bi to za nikog ovdje javno rekao a pogotovo ne za prijatelja. Ja prijatelje ne vrijedam niti ih sprdam do maksmialnjih granica normalnog ponašanja Živija ti meni
Ma ne vrida mene ništa, nego ti samo želin reci da gledaš i tumaciš stvari kroz krivu prizmu. Brzopleto donosiš neke zakljucke i to je to. Neman što dodat. A daleko od toga da se ja vridan Ne vidin razlog ni zašto bi...
Priznajem prebrzo donosim zakjlucke |
|
|
KRAS
Advanced Member
Slovenia
7774 Posts
Member since 18/05/2003 |
Posted - 22/12/2011 : 15:11:38
|
e ljudi, mene nešto neide u glavu nikako...
ja, fala bogu trošim samo one pare koje imam u džepu a ne one koje cu možda nekad imati...
živim u gajbi koju su mi starci dali i imam mjesecnih troškova oko 500 eura- režije, hrana, duvan, gorivo...
ono što ne razumem, je da su svi oko mene uvaljeni u neke dugove - krediti, lizingi, limiti...
placaju redovne kamate, zakazne kamate, kaznene kamate...
od obicnih ljudi pa sve do država - svi su dužni - ALI KOME ?
ova zikra je izgleda baš zbog tih kamata, dakle novca koji nepostoji...? |
|
|
Topic |
|