forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Krparenje i preživljavanje
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 8

1Euro
Advanced Member

12486 Posts

Member since 17/07/2008

Posted - 22/12/2011 : 15:33:10  Show Profile Show Extended Profile  Send 1Euro a Private Message
quote:
Originally posted by emirem

quote:
Originally posted by izivko

quote:
Originally posted by teller

bilo nam je bolje kad nam je bilo gore...vratite Tita,Yugu i Dnevnik(Novosadski).

Jarane, to nam baš ne treba...

Istina...ostavili kredite da ih mi placamo....
Sto se tice "dnevnika" moze ZS i LMS...

ovo me uvijek nasmije do suza!!
Cije kredite vi placate? od druga Tita? Jel drug Tito rekao da trebate trošiti ko ludi? Jel drug Tito rekao da svaki treba 2,3,...kola? Jel drug Tito rekao da se menadžeri i banke trebaju igrati investicija? Da svatko treba imati iphone, notebook, Gucci torbu, Versace haljinu,...iako radi u Konzumu za 3500 kuna a ima ugovor za 6 mijeseci? Jel to treba takvoj osobi Gucci torba?
Jel drug Tito uzeo kredite koje sada vi placate za ove gluposti ili pojedinac, koji ne razmišlja 5 minuta unaprijed?

Sada malo ozbiljnije:

-pogledajte koliki je bio vanjski dug vaše, moje,....bilo koje države za vrijeme druga Tita i koliki je danas?
Zar taj vanjski dug nije svake godine veci?
I kakve veze ima drug Tito sa tim, kojeg nema 30 godina?

I jeste li se pitali zašto je drug Tito uzimao kredite?

UZIMAO JE KREDITE DA SU SE GRADILE ŽELEZARE, RUDNICI, TVORNICE, FIRME,....sve što imamo sada (ceste,kuce,....) sagradio je drug Tito.
SVAKA KUCA KOJA JE SAGRAÐENA U TO VRIJEME, VEC ODAVNO JE ISPLACEN (VRACEN) KREDIT! Onaj koji ide zidati kucu danas, ZAR JE DRUG TITO UZEO ZA NJEGA KREDIT? JEL TO SADA DRUG TITO (nakon 30 godina smrti) KRIV ŠTO NETKO DANAS NE MOŽE ODPLACIVATI KREDIT?

I još nešto, da nije drug Tito, bio kakav je bio (covjek sa stilom, fin, ugladen, cigare, konjak, družio se sa Sofijom Loren, Kraljicom Elizabetom,...) ne bi Jugoslavija dobila ni pola toliko kredita i pola stvari se ne bi izgradilo, jer on je znao šarmirati ljude. Pogledajte ove sadašnje prijedsednike, bez stila, ono na licu im piše da su podmukli, da su lopovi, da nemaju pojma šta rade, da su glupi,...drug Tito je bio karizmatican, nije bio rasista, bio je hrabar (vodio je vojsku! u 2.sv.ratu, borio se u Španjolskoj prije toga), a svejedno nakon rata nije mrzio nikoga. Bio je covjek koji je držao sve na okupu, ljudi su se poštivali, pomagali, voljeli u to vrijeme,....dok su ti pokvarjenjaci koji sada vode sve ove naše i vaše države jedva cekali da on umre pa da si mogu skociti za vrat i sada imamo što imamo. Evo vam tako hvaljenu demokraciju, kapitalizam, blagostanje,....uživajte sada u svemu tome, to ste izborili na izborima...
Pogledajte statistiku koliko ljudi je za vrijeme druga Tita bilo bez posla, bezkucnika,...a koliko ih je danas. Koliko je kriminala bilo tada a koliko ga je danas? U Sloveniji SKORO SVAKI DAN! opljackaju poštu, benzinsku stanicu,trgovinu,...a pljackaši nisu narkomani, nego gladni ljudi....Koliko gladnih ljudi je bilo za vrijeme druga Tita?
Jako sam bio šokiran kada sam se šetao Ljubljanom i do mene je došla lijepo obucena žena, sa djetetom i zamolila me da joj kupim nešto za jelo, ili bar njezinom djetetu. Nije bila klošarka, obicna žena, možda radnica koja radi a ne zaradi dovoljno za ovaj pokvareni svijet, da može da se najede. Možda nema posao ali ima kucu, ali nema šta staviti u lonac. Šta ti tada vrijedi, da imaš iphone ili ipad ili Versace,...ako ti je stomak prazan....
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 22/12/2011 : 15:50:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
Kakav sad mrtvi Tito odjednom???????

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

KRAS
Advanced Member

Slovenia
7774 Posts

Member since 18/05/2003

Posted - 22/12/2011 : 15:52:01  Show Profile Show Extended Profile  Send KRAS a Private Message
da, istina je to što pišeš euro.. da sad ne politiziramo... ali zaista, šta Tito ima veze sa tim što je jugosfera dužna 180 milijardi dolara i što kamen na kamenu nije više u vlasništvu naroda...
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/12/2011 : 16:04:18  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
Sada malo ozbiljnije:

-pogledajte koliki je bio vanjski dug vaše, moje,....bilo koje države za vrijeme druga Tita i koliki je danas?
Zar taj vanjski dug nije svake godine veci?
I kakve veze ima drug Tito sa tim, kojeg nema 30 godina?

I jeste li se pitali zašto je drug Tito uzimao kredite?

UZIMAO JE KREDITE DA SU SE GRADILE ŽELEZARE, RUDNICI, TVORNICE, FIRME,....sve što imamo sada (ceste,kuce,....) sagradio je drug Tito.
SVAKA KUCA KOJA JE SAGRAÐENA U TO VRIJEME, VEC ODAVNO JE ISPLACEN (VRACEN) KREDIT! Onaj koji ide zidati kucu danas, ZAR JE DRUG TITO UZEO ZA NJEGA KREDIT? JEL TO SADA DRUG TITO (nakon 30 godina smrti) KRIV ŠTO NETKO DANAS NE MOŽE ODPLACIVATI KREDIT?

I još nešto, da nije drug Tito, bio kakav je bio (covjek sa stilom, fin, ugladen, cigare, konjak, družio se sa Sofijom Loren, Kraljicom Elizabetom,...) ne bi Jugoslavija dobila ni pola toliko kredita i pola stvari se ne bi izgradilo, jer on je znao šarmirati ljude. Pogledajte ove sadašnje prijedsednike, bez stila, ono na licu im piše da su podmukli, da su lopovi, da nemaju pojma šta rade, da su glupi,...drug Tito je bio karizmatican, nije bio rasista, bio je hrabar (vodio je vojsku! u 2.sv.ratu, borio se u Španjolskoj prije toga), a svejedno nakon rata nije mrzio nikoga. Bio je covjek koji je držao sve na okupu, ljudi su se poštivali, pomagali, voljeli u to vrijeme,....dok su ti pokvarjenjaci koji sada vode sve ove naše i vaše države jedva cekali da on umre pa da si mogu skociti za vrat i sada imamo što imamo. Evo vam tako hvaljenu demokraciju, kapitalizam, blagostanje,....uživajte sada u svemu tome, to ste izborili na izborima...
Pogledajte statistiku koliko ljudi je za vrijeme druga Tita bilo bez posla, bezkucnika,...a koliko ih je danas. Koliko je kriminala bilo tada a koliko ga je danas? U Sloveniji SKORO SVAKI DAN! opljackaju poštu, benzinsku stanicu,trgovinu,...a pljackaši nisu narkomani, nego gladni ljudi....Koliko gladnih ljudi je bilo za vrijeme druga Tita?
Jako sam bio šokiran kada sam se šetao Ljubljanom i do mene je došla lijepo obucena žena, sa djetetom i zamolila me da joj kupim nešto za jelo, ili bar njezinom djetetu. Nije bila klošarka, obicna žena, možda radnica koja radi a ne zaradi dovoljno za ovaj pokvareni svijet, da može da se najede. Možda nema posao ali ima kucu, ali nema šta staviti u lonac. Šta ti tada vrijedi, da imaš iphone ili ipad ili Versace,...ako ti je stomak prazan....
[/quote]

1. izgradilo bi se još više i to na tržišnim osnovama a ne ideološkim

2.misliš iša je radit nered u tudoj državi?

3.

4.??

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 22/12/2011 : 16:08:51  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message
quote:
Originally posted by KRAS

e ljudi, mene nešto neide u glavu nikako...

ja, fala bogu trošim samo one pare koje imam u džepu a ne one koje cu možda nekad imati...

živim u gajbi koju su mi starci dali i imam mjesecnih troškova oko 500 eura- režije, hrana, duvan, gorivo...

ono što ne razumem, je da su svi oko mene uvaljeni u neke dugove - krediti, lizingi, limiti...

placaju redovne kamate, zakazne kamate, kaznene kamate...

od obicnih ljudi pa sve do država - svi su dužni - ALI KOME ?

ova zikra je izgleda baš zbog tih kamata, dakle novca koji nepostoji...?

95% novca ne postoji u fizickom (papirnatom) obliku, samo 5%!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/12/2011 : 16:13:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
jebote,nevjerovatno,jedan baci kost,i onda uvik isti pocnu glodat...ostavite se jadnog tita,pa ni mrtav nema mira...sve cu vas poizbacivat...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 17:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by paro

Kakav sad mrtvi Tito odjednom???????

Rekla bi seljacka bagra oko i u Zadru : " šta je ovo nedilje ti svete..."
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 17:35:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by globinjo

jebote,nevjerovatno,jedan baci kost,i onda uvik isti pocnu glodat...ostavite se jadnog tita,pa ni mrtav nema mira...sve cu vas poizbacivat...

I to na glavu
Jeaba vas tito,jovanka i žito
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 22/12/2011 : 17:36:57  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message
Nisam nikome dužan ni lipe.
Nemam kredit, nikada nisam imao i ne planiram uzimati.
Trošim samo svoj novac koji imam.

Kada sam ljetos uzimao klimu, prodavac me je nagovarao da uzmem na 12 rata, a ja sam rekao da mi odmah skine kompletan iznos sa kartice (da odmah znam na cemu sam).
Ako sam ikada i posudio neki sitan novac, nisam imao mira dok ne vratim...

What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/12/2011 : 17:40:35  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message
obi paranoid!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14713 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 22/12/2011 : 17:57:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message
quote:
Originally posted by Obi-wan

Nisam nikome dužan ni lipe.
Nemam kredit, nikada nisam imao i ne planiram uzimati.
Trošim samo svoj novac koji imam.

Kada sam ljetos uzimao klimu, prodavac me je nagovarao da uzmem na 12 rata, a ja sam rekao da mi odmah skine kompletan iznos sa kartice (da odmah znam na cemu sam).
Ako sam ikada i posudio neki sitan novac, nisam imao mira dok ne vratim...

Da ovako svi rade, mislim da bi zs 13 bio ne 3000 nego 10000 kuna jer bi se imalo itekako.
Ja isto mislim da je novac kojeg nemamo tj, trošenje onog cega nemamo dove do ove situacije.
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/12/2011 : 18:06:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message
Ni ja ne volim da se zaduzujem, ali, opet, nekad je to pametno resenje.

I sta je novac koji nemas ? Ako ti je plata 2k eura a ti kupis auto od 10k eura na godinu dana otplate sa ucescem 3k, to i nije neki "dug"...

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 22/12/2011 : 18:19:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
zakasnio sam malo u raspravu:( ali bravo euro1 za post.

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/12/2011 : 18:35:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

zakasnio sam malo u raspravu:( ali bravo euro1 za post.

baš sam se pita di si

Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 22/12/2011 : 19:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message
malo me na poslu zaje...., a otkud ti u ovom topiku? ajd tamo gdje je prica o malesu:)

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 22/12/2011 : 19:31:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message
quote:
Originally posted by mamlaz

malo me na poslu zaje...., a otkud ti u ovom topiku? ajd tamo gdje je prica o malesu:)

ja ka i maleš,sve snimam i prijavljujem markosu...pardon,uskoku

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 22/12/2011 : 20:32:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by supermark

slicno i ja
otkad se društveni život mjeri vremenom u kaficu

Pa naravno da se ne mjeri, al smatram da svaki covjek nakon tjedna na poslu ili štrebanja za faks zaslužuje da provede jedno popodne ili vecer s prijateljima. Ne mora bit kafic, reci slobodno neku alternativu društvene interakcije...paintball, pecanje, kuglana, bilošta..

Upravo tako. Ja, recimo, od ponedjeljka do cetvrtka ne izlazim, samo posao i doma (osim ako preko tjedna pada koji praznik, pa vecer prije izadem), ali petak poslije posla i subota...nema šanse da bih bio doma i ležao, gledao TV ili tipkao po kompu... Onda sam uvijek negdje vani. Cesto sam u petak poslije posla osjecao umor, ali ni to me nije sprijecilo da navecer odem negdje van. Subotom sam isto uglavnom vani. Nedjelja strogo mirovanje, odmaranje (TV, komp, citanje, i sl.).
Go to Top of Page

izivko
Advanced Member

Germany
12496 Posts

Member since 25/07/2003

Posted - 22/12/2011 : 21:17:29  Show Profile Show Extended Profile  Send izivko a Private Message
Jebo život bez kafane!
Treba izici medu ljude...

Have mercy
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7916 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 22/12/2011 : 22:02:11  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message
quote:

Jebo život bez kafane!

tako je!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 22/12/2011 : 22:15:39  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
ja sam u šoku
je li 1euru netko ukrao podatke za login?
kako to da on ima 2 posta u kojima najpametnije prica
je li to isti covjek koji je svaki dan dolazio s planom kako zaraditi na zlatu, markama i ostalim alkemijama

u svakom slucaju, potpisujem što ja taj (1euro?) napisao - loše nam je jer MORAMO trošiti, jer ne znamo bez gluposti koje su nam nametnute u zadnjih 15-ak godina

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47141 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 22/12/2011 : 22:49:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message
još ja ispadoh najasketskiji lik ovde

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu

Edited by - lwood on 22/12/2011 22:49:40
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8582 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 23/12/2011 : 01:14:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
ken2 podržava eura.. wtf???
vrijeme je da se povucem do 2012. veseli i zdravi bili..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8164 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 23/12/2011 : 02:22:21  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message
evo, paro
ajde mu prigovori na necemu

ja bi mogao samo dati primjedbu na kinu, ja odavno predvidam da ce i oni upasti u debelu krizu, previše se kurce, moraju imati najvecu i najbolju olimpijadu, grade najviše nebodere, hoce kapitalizam, ali bez demokracije, grade milijunske puste gradove, pojedinci im se bogate, a raja radi za kikiriki...neodrživo

quote:
Originally posted by 1Euro

Jel vi znate zašto je došlo do svega toga????

Odgovor je jednostavan, ZATO JER SU LJUDI ŽIVJELI PREKO SVOJIH MOGUCNOSTI (uzimali kredite za nešto što im ne treba). Kupovali po dva, tri kola (jer je kao bilo jeftino, jer su vidjeli neku reklamu "akcija", "sniženo", "sada je vrijeme",....), jer su od jednom poceli da kupuju odjecu od nekih marki (ništa nije bilo preskupo, ima se, može se,...), jer su promjenili svake tri mijesece mobitel, odjednom su svima zatrebali notebook-ovi, ipod-ovi, iphon-ovi,.... citav je svijet trošio novac kojeg nije imao, nije zaradio,....i kojeg sada treba vratiti. Ljudima uzimaju kuce (zato ima toliko beskucnika), gubi se posao, jer banke nemaju više novca (uzimali kredite milijuni i milijuni ljudi, pa nestalo novca), da posude firmama, ne grade se više tvornice (jer nije cool raditi u nekoj tvornici i nositi plavi radnicki "kostim") umjesto tvornica, rade se Shopping centri, svi bi radili u trgovini jer je više cool nego u tvornici. Ionako tvornice propadaju jer sve proizvajaju u Kini (zato i jeste Kina najbogatija, JER IMA TVORNICE!! i kao takva može posudivati novac recimo citavoj EU), jer su neki bezvezni Amerikanci potrošili 1.000+ (tisucu!!!!!!) milijardi dolara za neki bezvezan rat u Iraku, koji nije donio nikome ništa dobro, jer benzin je skuplji nego ikada(cemu rat....pa da je mogao BUSH pokazati da ima veci k...c nego Sadam, i jebi ga, trebalo platiti 1000+ milijardi dolara da su se mogli "kurciti"). Pošto je svaka porodica imala BAREM dvoje(troje) kola, nitko se nije vozio vlakovima,autobusima,...pa su sada i ove kompanije odpuštale ljude (u Sloveniji se voze prazni vlakovi...) a na ulicama gužva ko u Bombaju, nema parkirališta jer se svaki vozi sam u kolima i onda u neki mali grad dode na stotine kola, koja nemaju gdje parkirati,....itd.....

ZATO LJUDI STE SAMI KRIVI Za OVAKVU SITUACIJU.

Ja inace nemam problema (osim što ne mogu trgovati kako bi želio, jer ostali nemaju novca....), jer ja sam jedan rijetkih koji vozim 5 godina stara kola, koji nemam notebook, koji imam naocale vec 15 godina, koji nisam lud za markama odjece, koji nije uzimao kredite pa sada nikome ništa ne dugujem, koji nije u životu video nikakav iphone,ipod,... a isto tako mogu preživjeti bez toga. Imam i ja želja i potreba ali prije potrošim i jedan sam Euro (1euro haha) razmislim jel to ok, jel to meni treba,...i cesto se nisam zaletio i kupio neke bezvezne stvari (iako još uvijek se nasamarim ponekada...ali manje...).

Išli ljudi da žive na svom, uzimali kredite za stanove, koje sada ne mogu da odplacuju. Cemu? Zato da sada mogu da žive ko klošari i cekaju kada ce im banka uzeti stan. Zar je to vrijedno? Umjesto da više ljudi živi zajedno i pomagaju jedan drugome? Ili ima bisera gdje još stan nisu odplatili, ali su uzeli još jedan kredit za nova kola....jer DANAS SVAKA PORODICA MORA IMATI DVA AUTOMOBILA (ma nemoj...) i to znaci dvije registracije, dva servisa, sve dupli troškovi.....

I onda su vam drugi krivi? Politika je kriva? Banke su krive?

SAMI STE KRIVI!

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Kojot
Advanced Member

Switzerland
4099 Posts

Member since 21/12/2008

Posted - 23/12/2011 : 03:12:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Kojot a Private Message
quote:

Jebo život bez kafane!

Bas tako.
I popiti pivo.

Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38022 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 23/12/2011 : 11:01:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
quote:

quote:
Originally posted by supermark

slicno i ja
otkad se društveni život mjeri vremenom u kaficu

Pa naravno da se ne mjeri, al smatram da svaki covjek nakon tjedna na poslu ili štrebanja za faks zaslužuje da provede jedno popodne ili vecer s prijateljima. Ne mora bit kafic, reci slobodno neku alternativu društvene interakcije...paintball, pecanje, kuglana, bilošta..

Zasto mi nesto govori da druze paro nije ozenjene, nema djece...

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 8 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.19 seconds. Snitz Forums 2000