Author |
Topic |
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 08/03/2013 : 13:14:51
|
Ja sam krenia trenirat..nije ovaj tip treninga sta si ode stavia Tonka ali uglavnom treninzi su jako intezivni i za pocetak su iskljucivo za jacanje kako ameri kazu "core"..cak sam pocea minjat prehranu..izbacia sam slatko, masno, gazirana pica, alkohol itd..ono sta bi nam triba nalagat zdrav razum i bez stimulansa kakav je trening..javim rezultate za jedno 6 miseci.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Posted - 08/03/2013 : 13:22:38
|
quote: Originally posted by brni
Ja sam krenia trenirat..nije ovaj tip treninga sta si ode stavia Tonka ali uglavnom treninzi su jako intezivni i za pocetak su iskljucivo za jacanje kako ameri kazu "core"..cak sam pocea minjat prehranu..izbacia sam slatko, masno, gazirana pica, alkohol itd..ono sta bi nam triba nalagat zdrav razum i bez stimulansa kakav je trening..javim rezultate za jedno 6 miseci..
To sa prehranom Ja sam isto napravio.I znas sto cu ti reci, puno se bolje osjecam, bolje sam raspolozen, nisam stalno umoran i poceo sam dobivai kvalitetno na tezini.... procitao sam negdi da slatko kod nekih ljudi umara tijelo i onda ovjek mrsavi... Uglavnom pravilno si zapoceo trening bez pravilne hrane za qurac....
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 08/03/2013 : 13:27:28
|
quote: Originally posted by Tonka24
Ja sam isto napravio.I znas sto cu ti reci, puno se bolje osjecam, bolje sam raspolozen, nisam stalno umoran i poceo sam dobivai kvalitetno na tezini.... procitao sam negdi da slatko kod nekih ljudi umara tijelo i onda ovjek mrsavi... Uglavnom pravilno si zapoceo trening bez pravilne hrane za qurac....
Apsolutno..inace recimo najgore su te grickalice tipa cips, pereci itd..naime zasto si bija umoran..zato sta bi sa tim stvarima diza inzulin i kada bi ti inzulin pa naglo osta bi bez energije i stalno bi bija umoran..i onda ti tijelo opet trazi te grickalice kako bi si podiga energiju..i tako udes u jedan zacaran krug di stalno bacas u sebe ta sranja i rezultat u konacnici su masne naslage i lose raspolozenje a dugorocno srcani i mozdani udar... |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 08/03/2013 : 13:29:54
|
Inace strucnjaci govore kako je sve stvar navika i svojevrsne ovisnosti o tim stvarima iz navedenih razloga..da bi se toga rijesili triba se pridrzavati zdrave prehrane i tako izdrzati 2 tjedna..nakon toga tijelo samo "odbacuje" takve stvari i hrana koja je zdrava/bljutava postane nepohodna..ja sam zasad na 6 dana..jos malo.. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14742 Posts
Posted - 08/03/2013 : 13:46:55
|
quote: Originally posted by brni
Ja sam isto napravio.I znas sto cu ti reci, puno se bolje osjecam, bolje sam raspolozen, nisam stalno umoran i poceo sam dobivai kvalitetno na tezini.... procitao sam negdi da slatko kod nekih ljudi umara tijelo i onda ovjek mrsavi... Uglavnom pravilno si zapoceo trening bez pravilne hrane za qurac....
Apsolutno..inace recimo najgore su te grickalice tipa cips, pereci itd..naime zasto si bija umoran..zato sta bi sa tim stvarima diza inzulin i kada bi ti inzulin pa naglo osta bi bez energije i stalno bi bija umoran..i onda ti tijelo opet trazi te grickalice kako bi si podiga energiju..i tako udes u jedan zacaran krug di stalno bacas u sebe ta sranja i rezultat u konacnici su masne naslage i lose raspolozenje a dugorocno srcani i mozdani udar...
Meni je uzrokovalo mrsavljenje, malo cudno ali izgledada je tako. Previse mi je crpilo tijelo... jer stvarno sam puno konzumirao... toliko da se tijelo trosilo samo da probavi to...racunas tribas kila onda sto vise trpas u sebe... au biti tras prazne kalorije
|
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 08/03/2013 : 13:50:33
|
Meni je uzrokovalo mrsavljenje, malo cudno ali izgledada je tako. Previse mi je crpilo tijelo... jer stvarno sam puno konzumirao... toliko da se tijelo trosilo samo da probavi to...racunas tribas kila onda sto vise trpas u sebe... au biti tras prazne kalorije
To je to..jebene prazne kalorije..alkohol je najgori a specijalno piva..ima najvise praznih kalorija..ne kaze se bezveze "pivski trbuh"..
Tebi je vjerovatno uzrokovalo mrsavljene jer si puno trenira, krica se i trosia energije pa nisi dobiva dovoljno proteina da nadoknadis i oporavis misicnu strukturu iz prehrane koju si prakticira tad.. |
Edited by - brni on 08/03/2013 13:53:05 |
|
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29623 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 08/03/2013 : 14:05:20
|
quote: Originally posted by supermark
brni,sve znas sjedi pet
Trudim se profesore.. |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16470 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 08/03/2013 : 14:15:19
|
Ja skinuo Insanity Asylum, postoji raspored za 30 dana, pa se to onda ponavlja, ako zelis. Ima odlicnh vezbi i stvarno ima rezultata. Uhvatio sam u kontinuitetu nekih 15 dana, sredi ishranu, ali sam popustio i opet krenuo na grickalice i slatkise. rezultlati su poceli da se naziru, ali nisam uspeo da izdrzim do kraja. OD juce sam krenuo opet, ovaj pt sam odlucan da odradim to do kraja. Kada ne vezbam, trcim, preskacem vijacu ili igram basket, tako da gedam da svakog dan radim nesto. Bio sam skeptican prema tim vezbama, ali vredi. Bacite pogled. Problem je samo sto treba prostora, pa je malo zajebano. Ima dosta skakanja, a ispod mene neka bakica, pa ne bih bas da je uznemiravam. Garaza ili tako nesto je idealno. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 08/03/2013 14:16:22 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 08/03/2013 : 15:13:44
|
Ma ja sam dugo vrimena se boria sa prehranom..ali kljuc je da neke stvari jednostavno ne kupujes..jucer sam bacia sav junk food koji sam ima u kuci i ono sto je jako bitno da ukucani (ili cura) s kojima zivis imaju slicne prehrambene navike..stvar je u tome da ce kad tad njihove navike upropastit sav trud koji si ostvario..tesko je ostat tvrd i dosljedan u takvim uvjetima..ono sto je najbitnije je dati primjer..najgore je ic nekome nesto tumacit..dakle najbitnije od svega je prehrana..sta se tice treninga ako se ima samo 20min. u danu za neku fizicku aktivnost triba to iskoristit..hodanje, trcanje, teretana bilo sta samo da se ne zafoteljis..naravno prehrana je nesto sta ne bi trebali vezati iskljucivo uz trening..to je jednostavno zdrav razum i tako to treba shvatit..isto ka sta je zdrav razum da ne pusimo jer nam to unistava pluca..kada se to sve postavi kako treba e onda je lako trenirat..
@Caleb - pogledat cu taj trening..dobrih informacija nikad dosta.. |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Posted - 08/03/2013 : 15:15:45
|
I jedna stvar..trening bilo kakav i zdrava prehrana je nacin i stil zivota a ne nesto sta cemo kratkorocno radit i doc na plazu se jedanput pokazat.. |
|
|
Topic |
|