Author |
Topic |
djule
Senior Member
1019 Posts
Member since 09/06/2011 |
Posted - 04/02/2013 : 17:01:50
|
quote: Originally posted by mr murdoc Koga cemo zvat? Ghostbusters
bill murray je vec covjek u godinama, pa valjda na stripovi.com imamo konja za jahanj... pardon, goustbastera iz našeg sokaka?
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
Amos
Senior Member
Croatia
2896 Posts
Member since 03/01/2011 |
Posted - 04/02/2013 : 17:03:40
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Par kratkih crtica:
Dijalog s osobom koja tvrdi da je zemlja ravna ploca je nemoguc. Usporedba rata i satavljanja puške i zdravstvenog odgoja je poprilicno blesava. Prekarikirano i opet poprilicno blesavo je ono što ti smatraš ko slijedeci korak liberalne represije(pazi ovu konstrukciju), pa pricaš o branjenju odlaska u crkvu i obavezi uclanjenja u partiju. Za razliku od onog rata i oružja koje je besmisleno, ja recimo ne želin da moje dite uci kemiju. Jebi ga iman traume, 2 puta mi je upropastila lito, jednostavno necu kemiju svome ditetu. Još ce po vragu i droge naucit radit. I ko me šta pita? Da, desnica i crkva se prave da problem ne postoji i tako samo prate trend svojih prethodnika(onih crvenih jel?). Pari mi se da bi moga imat dovoljno godina da se možeš sitit kako tamo do sredine-kraja osandesetih u Jugoslaviji nije bilo ni jednog dankija. Ne žive svi vjeru kao ti(moj dojam, pozitivan da se razumimo) niti imaju dovoljno pameti, volje ili morala da usmjere svoju dicu kako triba, znaci triba in pomoc. Sori ali župnik in pomoc nemože.
Ovaj dio s ratom, puškom, odlaskom u crkvu, uclanjenjem su ilustracije za raspravu. Nemoj se doslovno hvatati za svaku od tih rijeci i možeš umjesto njih staviti bilo koju drugu sliku koju povezuješ sa nametanjem i diktatom.
Pusti kemiju, fiziku i matematiku. To su znanosti koje se uce bez vrijednosnih temelja. Spolnost je povezana sa sustavom vrijednosti i svjetonazorom. Valjda se u tome slažemo? Zato i jest tako zajebano podrucje..
I, ako neki roditelji nisu educirani za odgoj djece po tim pitanjima, što misliš na to da se educira roditelje pa onda neka u skladu sa svojim stavovima djeci prenose odgoj? Pa upravo roditelje prve prozivaju ako djeca nešto zeznu, a sada bi država roditelje iskljucila iz ovog važnog dijela odgoja i nastupila sa stajališta "mi cemo vašoj djeci reci što treba jer vi ne znate". Nije baš da svi ne znamo. Držim da zato treba biti mogucnost izbora. |
Uža san gledati Inspektora Rexa, ali odusta san kad su prominili pasa. |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Member since 02/01/2006 |
Posted - 04/02/2013 : 17:04:22
|
quote: Originally posted by dosada
quote: Originally posted by Amos Takoder, ovime bih završio sa sudjelovanjem u ovom topicu..
ovo si napisal i nakon toga imaš još 5 upisa a pitaš se kak si nedosljedan!
quote: Originally posted by Amos Kako nedosljedan?
jel ti treba objasnit kaj znaci pojam dosljedan?
Izgleda da treba |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 04/02/2013 : 17:27:02
|
quote: Originally posted by Amos
Par kratkih crtica:
Dijalog s osobom koja tvrdi da je zemlja ravna ploca je nemoguc. Usporedba rata i satavljanja puške i zdravstvenog odgoja je poprilicno blesava. Prekarikirano i opet poprilicno blesavo je ono što ti smatraš ko slijedeci korak liberalne represije(pazi ovu konstrukciju), pa pricaš o branjenju odlaska u crkvu i obavezi uclanjenja u partiju. Za razliku od onog rata i oružja koje je besmisleno, ja recimo ne želin da moje dite uci kemiju. Jebi ga iman traume, 2 puta mi je upropastila lito, jednostavno necu kemiju svome ditetu. Još ce po vragu i droge naucit radit. I ko me šta pita? Da, desnica i crkva se prave da problem ne postoji i tako samo prate trend svojih prethodnika(onih crvenih jel?). Pari mi se da bi moga imat dovoljno godina da se možeš sitit kako tamo do sredine-kraja osandesetih u Jugoslaviji nije bilo ni jednog dankija. Ne žive svi vjeru kao ti(moj dojam, pozitivan da se razumimo) niti imaju dovoljno pameti, volje ili morala da usmjere svoju dicu kako triba, znaci triba in pomoc. Sori ali župnik in pomoc nemože.
Ovaj dio s ratom, puškom, odlaskom u crkvu, uclanjenjem su ilustracije za raspravu. Nemoj se doslovno hvatati za svaku od tih rijeci i možeš umjesto njih staviti bilo koju drugu sliku koju povezuješ sa nametanjem i diktatom.
Pusti kemiju, fiziku i matematiku. To su znanosti koje se uce bez vrijednosnih temelja. Spolnost je povezana sa sustavom vrijednosti i svjetonazorom. Valjda se u tome slažemo? Zato i jest tako zajebano podrucje..
I, ako neki roditelji nisu educirani za odgoj djece po tim pitanjima, što misliš na to da se educira roditelje pa onda neka u skladu sa svojim stavovima djeci prenose odgoj? Pa upravo roditelje prve prozivaju ako djeca nešto zeznu, a sada bi država roditelje iskljucila iz ovog važnog dijela odgoja i nastupila sa stajališta "mi cemo vašoj djeci reci što treba jer vi ne znate". Nije baš da svi ne znamo. Držim da zato treba biti mogucnost izbora.
konkretno koji ti djelovi ovoga ZO-a smetaju? koliko san ja svatia on ce ic na satovima razrednika i to nešto malo sati godišnje. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 04/02/2013 : 17:40:29
|
Otvorio sam ovaj topic jer je ova gospoda ocigledno "Placenik" , ili ti "Najamnik" ideologije koju radikalno zastupa. Tko ju je platio..pogadajmo tri puta Dakle ne vidim zasto se o istoj nebi diskutiralo u malo zescim tonovima Jako je tesko za povjerovati da doticna gospoda mari za dobrobit djece u RH , a jos manje da istu zemlju moze pokazati na zemljopisnoj karti. Placenica koja je dosla na poziv onih koji su ocigledno izgubljeni u vremenu , ali i prostoru. Mislim da joj je ovo bila jako tesko zaradena gaza |
“To live is the rarest thing in the world. Most people exist, that is all.”? Oscar Wilde |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 04/02/2013 : 17:40:45
|
bojim se ja da ljudima smeta nekaj drugo, a ne odgoj...a da, nekim i toga fali pa im i to smeta!
pa dobro,pusti covika da odgovori šta mu tocno smeta. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu |
|
|
kiky
stripovi.com suradnik
7366 Posts
Member since 17/07/2003 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 04/02/2013 : 18:30:31
|
quote: Originally posted by lwood
bojim se ja da ljudima smeta nekaj drugo, a ne odgoj...a da, nekim i toga fali pa im i to smeta!
pa dobro,pusti covika da odgovori šta mu tocno smeta.
kak bu ti odgovoril kad ni ne zna kaj ukljucuje ZO...ono kaj je ono ovde navodil je cak i više od literature za nas razrednike, a kamoli da je to u programu za djecu. ZO se bu u sklopu SR predaval oko 5 sati godišnje, koliko ga je bilo uostalom i dosad. Kod mene konkretno nema nikakvih razlika izmedu prošlih godina i ovih koje slijde...sve se to pricalo djeci i dosad, samo bez pompe javnosti! |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10229 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 04/02/2013 : 18:38:45
|
quote: Originally posted by Amos
Par kratkih crtica:
I, ako neki roditelji nisu educirani za odgoj djece po tim pitanjima, što misliš na to da se educira roditelje pa onda neka u skladu sa svojim stavovima djeci prenose odgoj? Pa upravo roditelje prve prozivaju ako djeca nešto zeznu, a sada bi država roditelje iskljucila iz ovog važnog dijela odgoja i nastupila sa stajališta "mi cemo vašoj djeci reci što treba jer vi ne znate". Nije baš da svi ne znamo. Držim da zato treba biti mogucnost izbora.
Jebi ga ne mogu se složit sa nicin šta si napisa. Smatran da je kemija dobra usporedba, jer ja zdravstveni odgoj ne povezujen ni 1% sa diktaton i nametanjen. Još bolja usporedba bi bila biologija. Ko meni može zabranit da ne pošaljen dite na biologiju buduci tamo uce o evoluciji i slicnin izmišljotinama?
Educirat roditelje? Nemoš educirat ove od 10-12 godina a prova bi sa covikon od 40??? |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 04/02/2013 18:47:11 |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 04/02/2013 : 18:45:36
|
Educirat roditelje? Nemoš educirat ove od 10-12 godina a prova bi sa covikon od 40???
odavno sam prestal citat njegove upise ali citam vaše...nemoj me jebat da se Amos zalaže za edukaciju roditelja
pa on sam je roditelj nekoliko djece pa nije educiran, evo za pocetak ne zna ni kaj se uci u sklopu ZO-a.
Odlicno si povezal ovo s Biologijom |
razmjena filmova za stripove! http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=45640
|
Edited by - dosada on 04/02/2013 18:49:24 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 04/02/2013 : 18:48:43
|
Ono sta je mene iznenadilo kod Amosovih upisa su faktori koji utjecu na odabir stripova za njegovu kolekciju..sa njegovim stavovima sam upoznat ali ovo mi je fascinatno.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 04/02/2013 18:49:15 |
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
Posted - 04/02/2013 : 18:51:03
|
Prihvatiti promjene je jako teska tranzicija.. Upravo na ovom topicu vidimo koliko teska. Judith Reisman je samo orude jedne opcije u slobodnom padu.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 04/02/2013 : 19:16:58
|
Educirat roditelje? Nemoš educirat ove od 10-12 godina a prova bi sa covikon od 40???
odavno sam prestal citat njegove upise ali citam vaše...nemoj me jebat da se Amos zalaže za edukaciju roditelja
pa on sam je roditelj nekoliko djece pa nije educiran, evo za pocetak ne zna ni kaj se uci u sklopu ZO-a.
Odlicno si povezal ovo s Biologijom
sitia san se da smo mi tamo 1992. (te godine san završava 8. razred) tribali imat neko "obiteljsko planiranje" ili tako nešto. ne mogu se tocno sitit kako se zvalo,uglavnom to je triba bit 1 ili 2 školska sata koje je tribala doc održat neka dr . da ne dužin nismo to imali jerbo su baš tada to ukinili. jel ti to poznato? jel se nešto slicno provodilo po ciloj bivšoj državi? |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 04/02/2013 : 19:17:55
|
a to s educiranjem roditelja je SF. moš mislit šta bi ti likovi došli na to. |
|
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Posted - 04/02/2013 : 19:47:42
|
ne sjcam se toga geneeracijo......isto sam bil osmaš ko i ti! u Školstvu sam proteklih 7/8 godina i znam samo da je ova vlast za razliku od prijašnjih jedino novo uvela da se ono kaj planirano i provede. Dosad se sve planiralo ali se nikog nije kontroliralo jel planirano i odraduje, a sad dolaze "inspekcije" da provjere jel planirano odradeno. Naravno ti opet možeš to upisati da si odradil a odraditi nekaj drugo...... |
|
|
|
mr murdoc
Advanced Member
Switzerland
14557 Posts
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Posted - 04/02/2013 : 20:05:57
|
ne sjcam se toga geneeracijo......isto sam bil osmaš ko i ti! u Školstvu sam proteklih 7/8 godina i znam samo da je ova vlast za razliku od prijašnjih jedino novo uvela da se ono kaj planirano i provede. Dosad se sve planiralo ali se nikog nije kontroliralo jel planirano i odraduje, a sad dolaze "inspekcije" da provjere jel planirano odradeno. Naravno ti opet možeš to upisati da si odradil a odraditi nekaj drugo......
ma dobro,to svi znaju
u biti mi je i bilo cudno da se ovi šta se bune protiv ZO-a u stvari bune protiv tih par sati godišnje. mislin 5 sati,wtf.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 04/02/2013 : 20:19:46
|
Vidim da ste opasno zabrazdili u politiku, crvene, crne i sve ostalo, a niste se smirili ni nakon što sam Vas i više nego eksplicitno zamolio. Stoga kljuc jer iako se vidi da je komunikacija bolja (13 stranica topica a nije se nikoga udaljilo) ipak više nema smisla da topic bude otkljucan jer, osim što se prica o onome što je po pravilima foruma zabranjeno, tako vec ponovno dolazi do povišenih tonova i drasticnih razlika u mišljenjima koja mogu rezultirati samo novim sukobima. Necu nikoga udaljavati sa foruma (makar ja vas nekoliko ozbiljno prekršilo pravila foruma) ali mislim da je politickih rasprava i razmirica u posljednjih nekoliko dana bilo i više nego dovoljno. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Topic |
|