Author |
Topic |
Caleb
Advanced Member
Greece
16469 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
dosada
Advanced Member
Croatia
9033 Posts
Member since 13/05/2009 |
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8190 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 12/09/2013 : 22:47:30
|
quote: Originally posted by Caleb
Braca Dragic lele, sto je dobra ona crvenokosa cirlidersica, lele!
i još slovenka, lele |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Milazzo
Senior Member
Croatia
2136 Posts
Member since 30/01/2008 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16469 Posts
Posted - 12/09/2013 : 22:49:45
|
quote: Originally posted by ken2
quote: Originally posted by Caleb
Braca Dragic lele, sto je dobra ona crvenokosa cirlidersica, lele!
i još slovenka, lele
lele! |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16469 Posts
|
giant
Average Member
Slovenia
897 Posts
Member since 22/10/2006 |
Posted - 12/09/2013 : 23:06:03
|
Ha, dobro je da sam bio u krivu koji post prije. Jednostavno nemam rijeci, kakva ogromna razlika u igri do ispred 2-3 dana nazad. Ocito, da su bili istrošeni, bio je pravilan argument. Talijani su jako neugodni, posebno što se šuteva za 3 radi, pa i slobodna bacanja su imali samo jedan promašeni, od mislim da 18....i sve je sreca, da ni Belinelli nije bio u dnevnoj formi, inace bi bilo još teže...idemo dalje, svaka cast |
Invincible shield |
|
|
trolodtroje
Advanced Member
3275 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
trolodtroje
Advanced Member
3275 Posts
Member since 14/09/2010 |
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 13/09/2013 : 00:21:06
|
quote: Originally posted by ken2
sada više nije šala a nije ni slucajno finci su rasturili šutom grke, turke i ruse, a protiv naše obrane su bili nemocni ja ocekujem da mali šaric prekosutra odigra još bolje, a za 4 dana još bolje, pa još bolje u cetvrtfinalu još se mora malo oslobodit, pa i odsolirat koju akciju kada svima stane rudež je veliki dobitak u ovoj ekipi - on je stalno bio tu, na širem popisu ili onaj koji je išao i sjedio na klupi, ali je sada ocito spreman za svoju ulogu draper isto može puno bolje - danas je imao dobrih akcija, ali još uvijek fale njegovi ulazi pod koš i naravno, ukic - on ce isto biti sve bolji - znam da iritira mnoge svojim zapetljancijama, ali on je igrac koji može i hoce još bolje, a kada ga krene onda pogada sve o bojanu ne treba trošiti rijeci
antu tomica sam ostavio za kraj - s pravom smo ga kritizirali, ali covjek se bori, skace, asistira... danas ga je repeša rotirao i bio je bolji - možda covjek nema svježine za 30-40 minuta, ali i on ce biti dobar protiv italije i grcke
idemo hrvatska, u svaku utakmicu sa 100% cetvrtfinale se smiješi ako osvojimo medalju to ce preporodit našu košarku a ako opet izgubimo, onda se mora osigurati SP, pa onda s mladima u borbu na buducim prvenstvima
Bravo ken, kad citam ovaj upis dode mi da krenem za Sloveniju..koliko mi je mrzak onaj nas nogomet sa mafijom na celu toliko su mi ovi momci vratili vjeru u hrvatski momcadski sport..i bravo za Repesu, radi odlican posal.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
Edited by - brni on 13/09/2013 00:22:05 |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8190 Posts
Posted - 13/09/2013 : 01:09:29
|
ja sam nedavno izjavio da mijenjam odlazak nogometaša u brazil za prolazak košarkaša u drugi krug eurobasketa decki su prošli, a to znaci da me ovi drugi više ne zanimaju naravno da košarkaši mogu opet izgubit cetvrtfinale (ako ga izborimo, a ja sam uvjeren da hocemo) ali nema veze, važno je da se bore i ako izgube, da se nastave boriti za SP dogodine
sve više od toga za sada se ne usudujem ni priželjkivati nakon debakla protiv španjolske mi je pala na pamet jedna usporedba, ali je nisam spominjao jer mi se tada cinila SF - i sada je to nevjerojatno rukometaši 2003 odlaze na SP ispraceni skoro podsmijehom nakon najgoreg plasmana na EP prije godinu dana prva utakmica protiv argentine i poraz mediji dodatno skoro pa ismijavaju ekipu ostalo je povijest skoro identican 'ispracaj' su imali i košarkaši, a i na prošcom EP su se 'proslavili' medutim, razlika je u tome što su ti rukometaši medu sobom imali potencijal od najboljih svjetskih igraca, a ovi košarkaši to nemaju ni blizu neka oni izbore 1/4 pa šta bude bude |
|
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Member since 11/09/2009 |
Posted - 13/09/2013 : 08:43:05
|
Ni rukometaši tad nisu imali prakticki nijednog igraca koji je bio u klubu u svjetskom vrhu ili bio medu boljima na svijetu. Cak nismo imali ni igrace tipa Bogdanovic i Šaric kojima se previdala velika karijera. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 13/09/2013 : 08:58:41
|
Pa ken2 rece kako sad ni blizu nemamo potencijal kakav je bio kod rukometaša, ali ja mislim da je "imenima" ova reprezentacija jaca nego tadašnja rukometna. |
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted. |
Edited by - selanne on 13/09/2013 09:25:25 |
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
|
selanne
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
7656 Posts
Posted - 13/09/2013 : 09:17:57
|
Jest, samo tad o njima nitko nije ni mislio kao o potencijalima, dok Bojana i Šarica hvale na sva zvona. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17036 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 13/09/2013 : 09:20:44
|
Još da se i Hezonja prikljuci za 2-3 godine... Samo da ne diraju Repešu, to je izbornik na duge staze. Konacno se nazire kraj desetljecima sumraka za našu košarku... Siguran sam da Talijanima nije svejedno, a da cemo ih dobiti je vrlo moguce... |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17036 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 13/09/2013 : 09:22:09
|
quote: Originally posted by selanne
Pa ken2 rece kako sad ni blizu nemamo potencijal kakav je bio kod rukometaša, i ja mislim da je "imenima" ova reprezentacija jaca nego tadašnja rukometna.
I ja mislim da je ken2 pogriješio... |
|
|
Leonid
Senior Member
Croatia
2448 Posts
Member since 24/12/2010 |
Posted - 13/09/2013 : 10:14:31
|
Sve krece od dobre obrane i skoka...prije bi uvijek slabo kupili skokove koji se moraju uzeti ako se želi pobjeda. Ovo je prvi put da je Tomic došao na natjecanje u dobroj formi....centar je najbitnija pozicija u košarci,kada je Tomic raspoložen u obrani odmah i svi drugi dobiju krila.Skansi je potvrdio tu tezu.
Repeša zna kakvi su Talijani,hrpa šutera predvodenih Belinellijem....agresivno na njih u obrani,to bi trebao biti glavni recept. Šaric predvodi ekipu s klupe što je odlicno....dok se Bogdanovic i Tomic odmaraju,Dario se brine da kvaliteta napada ostane na razini. Stvarno je svestran,ima instinkt za prostor i asistenciju.Još kada kroz godinu-dvije poboljša šut,bit ce paklen igrac.
Drma me euforija! |
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him" |
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
Posted - 13/09/2013 : 10:51:27
|
tomicu fali solidniji sut da bude ekstra igrac, dario ce vj naci taj sut kad tad
dobro igramo :) |
There can be only one, me! |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
masni
Senior Member
Serbia
2240 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 13/09/2013 : 12:11:24
|
quote: Originally posted by wesskowaz
Trudio sam se da pogledam sto vise utakmica i na osnovu vidjenog, ovo je mozda najslabije prvenstvo koje sam gledao. Igraju i kurta i murta. Daj Boze da nikad vise ne bude toliki broj reprezentacija.
To sam i ja rekao, da je katastrofa, svi pricaju kao jake odbrane pa malo koseva, pogledajte samo ko sve igra, u svakoj reprezentaciji najbolji otkazali, sto zbog povreda sto zbog hira. Po meni jedno od losijih prvenstava uopste. Na ovom prvenstvu ima sansu da dodju do medalja neka od autsajderskih zemalja. |
Zelim Lone Vulf-a meke korice. Pristupacna cena kao ,blek i mark ludens |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8190 Posts
Posted - 13/09/2013 : 12:27:31
|
quote: Originally posted by masni
quote: Originally posted by wesskowaz
Trudio sam se da pogledam sto vise utakmica i na osnovu vidjenog, ovo je mozda najslabije prvenstvo koje sam gledao. Igraju i kurta i murta. Daj Boze da nikad vise ne bude toliki broj reprezentacija.
To sam i ja rekao, da je katastrofa, svi pricaju kao jake odbrane pa malo koseva, pogledajte samo ko sve igra, u svakoj reprezentaciji najbolji otkazali, sto zbog povreda sto zbog hira. Po meni jedno od losijih prvenstava uopste. Na ovom prvenstvu ima sansu da dodju do medalja neka od autsajderskih zemalja.
neka autsajderska hrvatska dode do medalje i meni najdraži eurobasket, još od onog zagrebackog
inace, od otkaza kod nas ja žalim jedino za markom popovicem on mi je najdraži naš igrac poslije ere dražena, tonija, dina, arijana... i iako ga volim, nadam se da ce žaliti do kraja života što se je baš ovo ljeto odlucio na kupanje i suncanje |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8190 Posts
Posted - 13/09/2013 : 12:31:59
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by selanne
Pa ken2 rece kako sad ni blizu nemamo potencijal kakav je bio kod rukometaša, i ja mislim da je "imenima" ova reprezentacija jaca nego tadašnja rukometna.
I ja mislim da je ken2 pogriješio...
nemojte mi sad birokratske fore prodavat rukometaši, iako tada nepoznati, su imali i dokazali potencijal najboljih igraca koje je svijet imao (balic, džomba, metlicic, lackovic) košarkaški pandan njima su nepoznati le broni, kobei, duranti ili barem dirkovi, ginobiliji, parkeri, gasoli... a taj potencijal naši košarkaši nemaju ali to ne znaci da nisu spremni iznenaditi svakoga ja cu biti prezadovoljan plasmanom na SP a sve ostalo kako bude, ako bude |
|
|
maddox031
Senior Member
Croatia
1941 Posts
|
Topic |
|