Sa Dečjim novinama, ne. Sa ponekom Stripotekom, da. Sa Biserom, ne.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Da li su ove epizode Spiroua objavljene negde u starijim edicijama, Stripoteci, Biser stripu? Jedna naslovnica mi je poznata-gljivom protiv diktatora. Imam onih 8 albuma od Decijih Novina, poklapa li se neka prica sa njima?
Da li su ove epizode Spiroua objavljene negde u starijim edicijama, Stripoteci, Biser stripu? Jedna naslovnica mi je poznata-gljivom protiv diktatora. Imam onih 8 albuma od Decijih Novina, poklapa li se neka prica sa njima?
Oho, super. Ipak, super za spisak, ali nije super za novcanik, imam samo jednu od 5 do sada izdatih
Prvo sam otkrio da stripovi opet izlaze u velikom broju, pa jednu i zatim drugu striparnicu, pa ovaj sajt, pa preko njega gomilu lepih serijala koji izlaze van kioska, jos da krenem sa aukcijama...pa cu uskoro verovatno otkriti zivot klosara
Teorije nam pomazu da podnesemo nepoznavanje cinjenica