E sad, da li to znači da ćemo uskoro vidjeti reprinte starih Marvelmana, nemam pojma. Ali čini se da Marvel ima neke planove sa likom. Možda ga integriraju u Marvel univerzum kao što je to DC napravio sa Red Circle likovima.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
Evo, malo proguglah, i izgleda da ce ici reprinti, na amazonu vidjeh i neki companion book o stvaranju Miraclemana (Marvelmana) sa intervjuima, naslovnicama, skicama i sl. koji ce uskoro izaci. U svakom slucaju sjajne vijesti :)
To je "Kimota!", odnosno novo izdanje Kimote. Imam ja prvo izdanje, ali otkako se ispostavilo da Dez Skin uopšte nije imao prava na Marvelmana, pola knjige možeš da baciš kroz prozor.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Pa hoce li onda biti tih reprinta Marvelmana od Moorea i Gaimana uskoro ili ne? :)
Evo, čim mi javi Joe Q, javljam ja tebi. ;)
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Namjeravam da porucim Captain America Omnibus, Vol. 1,pa me zanima valja li sta?Ako moze i neka preporuka za ova Marvel omnibus izdanja(Ultimates omnibus sam uzeo)...
>Jel sprema Bookglobe reprint Soldier X-a i ostatka tvog i Kordejevog rada na Cableu?
Vjerojatno ne jer a) kupuju samo ssto je ukoricceno i b) Bookglobe i Kordey se bass ne mirissu, u detalje ne bih, ali primijeti da je Algoritam preuzeo i Tajnu povijest.
Uostalom, kad smo kod preporuka, da na rivajvl valu recenzija koje su i mene zabezeknule budem skorz neskroman: Soldier X.
mcn
Jel sprema Bookglobe reprint Soldier X-a i ostatka tvog i Kordejevog rada na Cableu?
Spremaju. To je taako relativan pojam kada je Bookglobe u pitanju. Inače, isto tako spreemaju i nove Astonishing X-mene, punisher max i Barracudu kao i Esadove stripove. Sve to je u pripremi...
Namjeravam da porucim Captain America Omnibus, Vol. 1,pa me zanima valja li sta?Ako moze i neka preporuka za ova Marvel omnibus izdanja(Ultimates omnibus sam uzeo)...
omnibus cap. america valja to šta je unutra i ljepo je imat ga na polici ali za čitanje je meni pretežko tako da ni ne razmišljam da nabavim još koji njihov omnibus. još uviek ma muči madman gargantua. tako da ako ti ne smeta koliko su težki neki njihovi omnibusi samo nabavljaj.
Batman - Hush, return of Jason Todd, year one Daredevil - Devil in cell block D Marvel Zombies vol 1 komplet sa UFF ostalo je sranje Wolverine Origin (ne Origins) Superman - Secret Identity,Whatever Happened To The Man Of Tomorrow? Ultimate X men - Apocalypse arc i tu je trebao zavrsiti, Aron Coleite nabij se na kurac Ultimate Spidey - Clone Saga Punisher - sve od Marvel Knights, a od MAX: Baracuda, Up is Down...