Author |
Topic  |
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 14/05/2010 : 10:12:42
|
quote: Originally posted by Markos
quote: Originally posted by Obi-wan
quote: Originally posted by sawitch Bukvalno je, doduse indirektno, zatrazeno od nas da se opredelimo kojoj struji cemo prici a niko nije ni pomislio da vecinu boli k. za te svadje i da mozda poznaju i jedne i druge i da svacija iskustva nisu ista, da misle da su svi OK i da ne razumeju otkud toliko otrova i zle krvi izmedju njih... Jezivo...

Eto, moram se i ja složiti sa Sawitchem, nevjerojatno:)
Jebote, ovo je zarazno  |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 14/05/2010 : 10:18:51
|
Sta sve necu docekati, da se pocinju svi slagati sa mojim misljenjem... Pocinjem da tripujem da sam nesto zajebao.. 
A ja stvarno mislim da ni ti, ni ja, ni vecina forumasa nr mogu da ocene ko je tu u pravu... I da bi na osnovu toga mogao da ga banujes... Mozemo da imamo misljenje, da drzimo nekom stranu ali da sa sigurnoscu nesto znamo, to ne... Zato i mislim da ga nisi trebao banovati... Da se razumemo, meni nekako deluje da je Libellus u pravu ali sta ja koji k. mogu znati... |
Patricia hic mea totus mundus est |
Edited by - sawitch on 14/05/2010 10:20:06 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 14/05/2010 : 10:31:00
|
quote: Originally posted by sawitch Bukvalno je, doduse indirektno, zatrazeno od nas da se opredelimo kojoj struji cemo prici a niko nije ni pomislio da vecinu boli k. za te svadje i da mozda poznaju i jedne i druge i da svacija iskustva nisu ista, da misle da su svi OK i da ne razumeju otkud toliko otrova i zle krvi izmedju njih... Jezivo...

Ok, forum je propao i definitivno.   |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 14/05/2010 : 11:30:50
|
Dopustiti da ti bilo shta slomi duh.... |
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur. |
 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 15/05/2010 : 00:53:23
|
Sawica za predsednika foruma,predlazem da to bude jace od moderatora .Slazem se u potpunosti sa tobom,poceo citati onaj topik i smorio se,brate bolje knjigu da sam citao nego to.Ko je u pravu sta se tu dogadja ne znam i ne zelim da znam,zato i nisam procitao do kraja.Nisam ni na cijoj strani i preterano je zle krvi na forumu.Trebaju svi iskulirati i poceti malo da uzivaju u stripu i u strvarima oko stripa,ali su ovde u pitanju vece stvari ocigledno koje realno 90% foruma ne zanimaju.Brate uzmes strip procitas,uzivas u njemu i svojoj kolekciji,to je gust,to je merak.A izdavaci...zelim ih sto vise i zelim im svima srecu.
|
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 15/05/2010 : 02:59:14
|

a jesam ti ja reka da je dule car |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
|
Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4683 Posts
Member since 10/10/2003 |
Posted - 15/05/2010 : 18:28:12
|
zanimljivo, ali u zadnja 3-4 dana na tri foruma koje posecujem dogadjaju se ostavke, samoprogonstva i banovi pljuste ko kisa :? ovde, na znaku sagite i na b92 tenis podforumu. mora da je zbog vulkanske prasine :p |
Bistro i duboko nebo utociste pruza! |
 |
|
Rock.Bob Rock
Senior Member

Croatia
1146 Posts
Member since 25/03/2009 |
Posted - 16/05/2010 : 22:27:34
|
quote: Originally posted by Barker
zanimljivo, ali u zadnja 3-4 dana na tri foruma koje posecujem dogadjaju se ostavke, samoprogonstva i banovi pljuste ko kisa :? ovde, na znaku sagite i na b92 tenis podforumu. mora da je zbog vulkanske prasine :p
To sam i ja primjetio. Ne znam za b92 tenis podforum, ali na scomu i ZS-u su to ipak malo dublji sukobi. Ne baš da se sve u 3-4 dana dogodilo. |
. |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17906 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 16/05/2010 : 22:38:13
|
kiša pada nekoliko dana... depresija :D nego ko je to popio ban na ZS ako je gulo da se vratim tamo :D |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Mr Spock
Junior Member

.jpg)
United Kingdom
418 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 17/05/2010 : 17:29:44
|
quote: Originally posted by mladjo
quote: Originally posted by Mr Spock
quote: Originally posted by docA
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by mladjo
To treba ostati. Tako da bude na sliku i priliku onih koji su to napisali. Ništa se ne briše.
naravno,neka se vidi tko je tko...
Neka se vidi. Ono sto sam imao onda reci Spocku - rekao sam. To je trazio i zasluzio.
Decace popij lekove za zivce pre nego sto dodjes na forum. To sto si meni rekao je odraz tvoje kucne kulture. Normalno je da se tim bolesnickim izjavama ponosis. 
I prestani da me proganjas po forumu i zaboravi na moj nik.
Ne secam se da sam pre tih tvojih bljuvotina ikada tebe pomenuo, nekako si mi neprimetan a postovi DEBELO nezreli da bi bio interesantan.
Mr Spock na žalost moram te, zbog neprimjerenih izjava, udaljiti sa foruma na tjedan dana i nadam se, kada se vratiš, da više neće biti potrebe za ovakvim mjerama
Ma mladjo hvala ti ja sam ionako dosao ovde samo iz zezanja Od mene nema nikakve vajde tako da verovatno nisam ni dobrodosao. 
Nego bas sam hteo da izmerim kada cu biti banovan i bogu mi dugo je trebalo. Tako da nije na mestu da neko kritikuje forum zbog prevelike strogosti. 
Ja se sad trajno samobanujem i zavidim svima koji ovde postaju kad imaju toliko vremena da trace!!!
VELIKI POZDRAV SVIMA!   |
 |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
|
kreŠa
Advanced Member

.jpg)
Serbia
4790 Posts
Member since 26/01/2009 |
|
Mr Spock
Junior Member

.jpg)
United Kingdom
418 Posts
Member since 28/07/2009 |
Posted - 17/05/2010 : 19:40:22
|
quote: Originally posted by sawitch
Sta ti je bre? Meni si simpatican... Nemoj da begas... 
Ne brate ne begam navracacu da citam malo i da pratim sta izlazi... Ko ovde sve dolazi , nekako je ispod mog renomea da sam tu 
Samo necu vise da ucestvujem...
PS evo samo sam dosao da odgovorim savitchu jer njega extra postujem :D
Ziveli!   |
 |
 |
|
Obi-wan
Advanced Member

.jpg)
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 17/05/2010 : 19:46:06
|
Sjećam se člana Spock iz Makarske (ranije bio član j.vitlic)... I čitam već neko vrijeme postove Mr Spock-a i ne mogu vjerovati da se čovjek toliko promjenio. Sada sam tek skontao da to nije isti... |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
Edited by - Obi-wan on 17/05/2010 19:46:51 |
 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 17/05/2010 : 19:51:51
|
Jao patetike.Znachi ovdje ostavke da svi najavljivamo? |
Nil sciri quisquis putet,id qudque nescit an sciri possit,quo se nil scire fatetur. |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
Posted - 17/05/2010 : 20:01:07
|
quote: Originally posted by Obi-wan Sada sam tek skontao da to nije isti...
Ovo je T1000  |
 |
|
sawitch
Advanced Member

Serbia
41120 Posts
Posted - 17/05/2010 : 20:02:29
|
quote: Originally posted by Mr Spock Ziveli!  
Mi u GROBARSKOM topicu ne prihatamo ostavku, tako da ogranici pisanje na taj deo foruma...  |
 |
|
1Euro
Advanced Member

12612 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 17/05/2010 : 23:16:17
|
quote: Originally posted by lwood
manhunter zatvorija topic od 1€ potpuno bezveze .tek smo počeli diskutirat 
  i ja tako mislim! Manhunter je napisao kako nisam ja okačio niti jednu sliku glancera a ja sam lepo napisao kako sam se trudio nabaviti kapetana mikija kontaktiravši strip trgovine,preprodavaoce,strip oglase i aukcije i nigdje nisam pronašao NITI JEDAN GLANCER i zbog tog asam otvorio topic da ljudi postave svoje glancere što sam i objasnio u svom prvom postu a manhunter posle 4 sati zatvara kao zbog toga jer se ja nisam potrudio da okačim neku sliku (!???) i da imam neku sliku kako da okačim kad se tako brzo zaključa topic,a ja sam usred nekih dogovarjanja i slično i da kupim neki glancer to če potrajati dok mi stripovi dođu,a topic je ionako bio otvoren da drugi postave svoje glancere i možda bi netko i postavio ali nisu bili u ta 4 sata na internetu. Pazi sad ironiju,moj se topic zaključa posle 4 sata gdje smo počeli da diskutiramo a neki topici gdje se ljudi svađaju i onda odlaze uvređeni zbog foruma i ponašanja drugih odlazi pola foruma takav se topic ne zaključa ali moj se je zaključao tako brzo ko da je ne znam kakav strašan topic dok isti takav o zagoru nisu zaključali,.....ma bez veze stvarno  |
Edited by - 1Euro on 17/05/2010 23:18:02 |
 |
|
srdjandj
Advanced Member

Serbia
22436 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 17/05/2010 : 23:38:48
|
ma manhunter ti ne voli k. mikija 
     A ja baš slikao svoje glancere i vidim lokot. |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts
Member since 23/11/2008 |
Posted - 18/05/2010 : 00:28:27
|
quote: Originally posted by sawitch
quote: Originally posted by Mr Spock Ziveli!  
Mi u GROBARSKOM topicu ne prihatamo ostavku, tako da ogranici pisanje na taj deo foruma... 
 |
Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa. |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Posted - 18/05/2010 : 14:15:50
|
1Euro: tema je bila ok, ali, kao što si i sam napisao, uzeo si ideju iz drugog topica, pa si mogao i da pogledaš kako se to radi http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=31236 . Ako već nemaš slike tih glancera, mogao si i u topicu o K.Mikiju da pitaš ljude, bez da otvaraš novi. Ovako, otvoren je topic da bi pisali o svemu i svačemu, samo ne o temi.
Toliko. |
|
Edited by - manhunter on 18/05/2010 14:17:13 |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25991 Posts
Posted - 18/05/2010 : 14:16:18
|
quote: Originally posted by globinjo
ma manhunter ti ne voli k. mikija 
jesi siguran...
      |
|
 |
|
Topic  |
|