Author |
Topic |
Manetola
Starting Member
Kyrgyzstan
87 Posts
Member since 14/03/2007 |
Posted - 20/01/2011 : 10:40:06
|
Inace moji favoriti su kod Mister No-a: Hodnik za pakao
sto se Zagora tice Tkac definitivno, Povratak Vampira i Supermikeov povratak.
Martin Mystere nisam ni racunao, predobar serijal s hrpom odlicnih epizoda.
Inace po meni sasvim dobar scenarist koji jako dobro barata informacijama i definitivno raspolaze ogromnim opcim znanjem. Nekad zna upilat s hrpom cinjenica i dosadnim dijalozima kojima cesto umrtvi radnju, ali necemo sad cjepidlaciti... |
necu da ispadnem zivotinja |
Edited by - Manetola on 20/01/2011 10:55:28 |
|
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
Mord
Advanced Member
Croatia
3134 Posts
Member since 20/10/2001 |
Posted - 05/05/2011 : 14:24:49
|
Upravo procitao prvi martijev gigant. Do pola. :-) Nije to definitivno za mene, ubi me od dosade. Mada moram priznati da mi tematika baš nije draga, a nekakve druge kvalitete kod stripa ne vidim. Ako već treba povezati sveti gral, Hitlera, vanzemaljce itd. ja ne bi išao dalje od Indiana Jonesa. Uglavnom, ocjenjujem nešto što mi nikako ne leži.
|
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 05/05/2011 : 14:35:18
|
Meni se baš svidija Dosta zanimljiv pristup temi koja mi je inače vrlo zanimljiva. Meni jedino Alessandrini ne leži baš, nije mi drag njegov stil. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12924 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 06/05/2011 : 00:56:59
|
Uvijek su me zanimali oni samostalni albumi što ih je Castelli bio radio sa Manarom i Alessandrinijem.
|
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 06/05/2011 : 09:52:42
|
quote: Originally posted by Mord
Upravo procitao prvi martijev gigant. Do pola. :-) Nije to definitivno za mene, ubi me od dosade. Mada moram priznati da mi tematika baš nije draga, a nekakve druge kvalitete kod stripa ne vidim. Ako već treba povezati sveti gral, Hitlera, vanzemaljce itd. ja ne bi išao dalje od Indiana Jonesa. Uglavnom, ocjenjujem nešto što mi nikako ne leži.
E onda za tebe definitivno nije ni Castelli ni MM. Za G1 Tajna svetog Nikole trebalo bi ipak znati nešto o Aghartiju, povijesti grala i Excalibura iz mitologije samog serijala. Jer je G1 fina nadogradnja i zaokruživanje svih dosadašnjih epizoda, i uvod u misteriju heksagona. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
Topic |
|