Prema njemu sam oduvijek imao apsolutni respekt (zbog toga što mi je i potpisao strip) ali ove dvije vinjete su mi jednom riječju odbojne. Ne znam što mu se događa. Pogledaj ga u Carstvu Songhaya, Kradljivcu sjena, pa i Močvari robijaša... ali ovdje...
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Od početka mi je smetalo što crta Zagora kao gorilu, to velikoj većini čitaoca smeta. Zagor mu više liči na Bleka, a to je nedopustivo jer Zagor i Blek su kao nebo i zemlja... samo u Kradljivcu sjena (koja je ujedno bila i njegova prva priča) crta Zagora donekle normalno, a kasnije mu je sve ružniji i nabildaniji. Chiarolla je u ovom razdoblju za klasu bolji od njega. Cassaro i Gamba nisu.
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Od početka mi je smetalo što crta Zagora kao gorilu, to velikoj većini čitaoca smeta. Zagor mu više liči na Bleka, a to je nedopustivo jer Zagor i Blek su kao nebo i zemlja... samo u Kradljivcu sjena (koja je ujedno bila i njegova prva priča) crta Zagora donekle normalno, a kasnije mu je sve ružniji i nabildaniji. Chiarolla je u ovom razdoblju za klasu bolji od njega. Cassaro i Gamba nisu.
Uhvatio sam te da cesto govoris o stripovima kao "nekad i sad", imas dobro poznavanje materije Bonelli junaka, pre-pre-pre-predobro za tvoje godine. Mislim da si jedan od povratnika koji vuce pomalo forumase za nos, mislim cak i da znam koji ali dobro, necu vise dirati tu skakljivu temu
Mene sa toliko godina nije bilo briga uopće ni ko crta ni ko piše Glavno da je izlazilo i da se čitalo, svaki broj je bija odličan.
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Originally posted by King Warrior Uhvatio sam te da cesto govoris o stripovima kao "nekad i sad", imas dobro poznavanje materije Bonelli junaka, pre-pre-pre-predobro za tvoje godine. Mislim da si jedan od povratnika koji vuce pomalo forumase za nos, mislim cak i da znam koji ali dobro, necu vise dirati tu skakljivu temu
Uhvatio sam te da cesto govoris o stripovima kao "nekad i sad", imas dobro poznavanje materije Bonelli junaka, pre-pre-pre-predobro za tvoje godine. Mislim da si jedan od povratnika koji vuce pomalo forumase za nos, mislim cak i da znam koji ali dobro, necu vise dirati tu skakljivu temu
Misliš na Profu-inza? Ne, nisam, nisam nikakav povratnik, mogu ti iznijeti kompletnu moju biografiju, policija čak ima moj dosje, imam i facebook, mogu ti slobodno reći da nisam nikakav alter-ego nekih izbačenih ili nekih forumaša kojih ovdje više nema.
Inače, kada je bio strip-festival kod nas u gradu, čak mi je i Igor Kordej rekao "Bravo" kada je jedan tip rekao da imam puno smisla za strip.
Jeblo vas to fanatično obožavanje Ferrija... Okej crtač i ništa više
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
Ma boli me dupe za Ferija, deda k'o i svaki drugi ali zbog tog crteza sam zavoleo Zagora, a kad on krepa zamrzecu ga... Pogledaj ociglednu razliku gore...
Jeblo vas to fanatično obožavanje Ferrija... Okej crtač i ništa više
Upravo to. On je za mene uvijek bio prosječan crtač.
Uzmimo na primjer Laurentija, čovjek fenomenalno crta akcijske scene. Nešto što smatram da Ferriju nikad nije išlo. A što ti dođe pod obavezno u jednom pustolovnom stripu.
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins
A čuješ, meni je Laurenti dosta dobar crtač, pogotovo u pričama Aljaska i u Otokčoj Skupini... Iman i ovaj novi broj Zagora na talijanskome di on crta i opet mi se sviđa, ne znan. Jeste da je ovo šta si ti stavija lošije nego inače od njega, al svaki crtač ima svoje slabije momente. Inače je meni debelo najbolji Zagorov crtač Della Monica, niko mu nije ni blizu.
Laurenti je u "Aljasci" fantastičan zaista.To mi je jedna od omiljenih priča uz odličan crtež.Možda je jedino u crtanju lika samog Zagora Laurenti malo slabiji, ostalo je OK.