Author |
Topic |
Tonka24
Advanced Member
14729 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 21/01/2011 : 00:16:14
|
quote: Originally posted by red cloud
quote: Originally posted by Tonka24
Ja sam osobno zadovoljan ljudima na ovom sajtu i forumu lijepo je sa svima komunicirati.Sto se tice stripova i nije me vise briga sto tkomisli ja znam jedno a to je da kad uzmen u ruke zagora i pocmen citati da sam doslovno prebacen u drugu dimenziju i zato citam stripove i skupljam...ok u redu pohvalit cuse ljudima ovdje da iman kolekciju slikat i to je dozivljaj...ali nema vecega kad udes u svoju sobu i svom duhu po tisuciti put predstavis svoju ponosnu kolekciju
Hvala na komplimentu samo sam rekao kako to osobno doživljavam Odlicno receno! Svaka cast! Ti si rekao to na nacin na koji svi mi ostali hocemo da kazemo, ali nismo umeli da to tako objasnimo. Svaka cast Tonka, potpuno se slazem sa tvojim razmisljanjem.
|
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Member since 29/06/2009 |
Posted - 21/01/2011 : 07:34:29
|
Ja sam osobno zadovoljan ljudima na ovom sajtu i forumu lijepo je sa svima komunicirati.Sto se tice stripova i nije me vise briga sto tkomisli ja znam jedno a to je da kad uzmen u ruke zagora i pocmen citati da sam doslovno prebacen u drugu dimenziju i zato citam stripove i skupljam...ok u redu pohvalit cuse ljudima ovdje da iman kolekciju slikat i to je dozivljaj...ali nema vecega kad udes u svoju sobu i svom duhu po tisuciti put predstavis svoju ponosnu kolekciju
Hvala na komplimentu samo sam rekao kako to osobno doživljavam Odlicno receno! Svaka cast! Ti si rekao to na nacin na koji svi mi ostali hocemo da kazemo, ali nismo umeli da to tako objasnimo. Svaka cast Tonka, potpuno se slazem sa tvojim razmisljanjem.
Ovo je sustina svega...Teorema stripova!!! |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14729 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Posted - 22/02/2011 : 08:33:04
|
Bas mi sad kolega sa posla (covek je inace 1955 godiste) pricao kako je obozavao stripove, i da se i dan danas seca kad su poceli da izlaze ZS i LMS, da se seca kad je izasao ZS 13...Rece tad su kod nas u varosi bile dve trafike, i to narandzaste-limene, a stripovi su bili izlozeni sa desne strane, i kaze da mu se Zagor kao strip dopao, da mu je bilo ekstra naslovna strana a i radnja stripa... Blago njemu, sve je to doziveo i proziveo od prvih dana... Odusevio me pricom, slusao sam ga kao da sam klinac... Inace kupovao je stripove negde do 1978-79, kada se ozenio i razdavao klincima iz kraja stripove... |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/02/2011 : 11:37:22
|
quote: Originally posted by red cloud Inace kupovao je stripove negde do 1978-79, kada se ozenio i razdavao klincima iz kraja stripove...
Da, kad se oženiš, svemu dođe kraj... Treba napraviti mjesta za ženine krpice i torbice. |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Posted - 22/02/2011 : 13:04:48
|
Mada ja od kada sam se ozenio, vise i cesce kupujem stripove, zena se prvo cudila, sad nema nista protiv sto kupujem stripove. Sin je jos uvek mali, ali za koju godinu cu videti da li ce on voleti stripove pa da dobijem "pojacanje"...
|
Nasilje u Darkvudu |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 22/02/2011 : 14:53:45
|
Mada ja od kada sam se ozenio, vise i cesce kupujem stripove, zena se prvo cudila, sad nema nista protiv sto kupujem stripove. Sin je jos uvek mali, ali za koju godinu cu videti da li ce on voleti stripove pa da dobijem "pojacanje"...
Ne znam kojim si je tehnikama uspio uvjeriti da je opravdana svaka tvoja investicija u strip. Ja i dandanas dobivam prekorne poglede kad donesem doma novu pošiljku stripova. Već me strah da kad i ako dobijem dijete jednom, da će me ucjenjivati s njim, jer već sada priča da kad dođe dijete, "onda nećeš moći toliko kupovati stripove". Ne znam, nije valjda da ona to stvarno očekuje? |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17022 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 22/02/2011 : 22:15:45
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ne znam kojim si je tehnikama uspio uvjeriti da je opravdana svaka tvoja investicija u strip. Ja i dandanas dobivam prekorne poglede kad donesem doma novu pošiljku stripova. Već me strah da kad i ako dobijem dijete jednom, da će me ucjenjivati s njim, jer već sada priča da kad dođe dijete, "onda nećeš moći toliko kupovati stripove". Ne znam, nije valjda da ona to stvarno očekuje?
Hehehe, to i meni moja kaže (zadnji komentar je bio - 70 kuna si dao za stripove!! Zamisli ti nje, pa da imam dao bi 7000 )... Žene ne kuže da mi ne moramo jesti, da možemo hodati u istoj jakni 10 godina, ali za stripove mora biti |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4584 Posts
Member since 22/04/2008 |
Posted - 23/02/2011 : 01:09:08
|
Malopre sam gledao Miami Ink,pa se setih da sam nekim drugarima crtao strip junake po rukama,pa su isli okolo tako "tetovirani"
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 23/02/2011 : 02:41:18
|
quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
Malopre sam gledao Miami Ink,pa se setih da sam nekim drugarima crtao strip junake po rukama,pa su isli okolo tako "tetovirani"
To gledaš samo zbog Kat ili..??? Ajde, ajde, priznaj, oduvijek želiš jednu takvu oslikanu od glave do pete |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 23/02/2011 : 02:44:00
|
Ne znam kojim si je tehnikama uspio uvjeriti da je opravdana svaka tvoja investicija u strip. Ja i dandanas dobivam prekorne poglede kad donesem doma novu pošiljku stripova. Već me strah da kad i ako dobijem dijete jednom, da će me ucjenjivati s njim, jer već sada priča da kad dođe dijete, "onda nećeš moći toliko kupovati stripove". Ne znam, nije valjda da ona to stvarno očekuje?
A čuj njega, šatro naivca...da da Dee, pozdravit ćeš se ti od stripova htio ili ne. Na galgama već visiš, a ovi trzaji nogicama su zadnje što ćemo ćut od tebe |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Posted - 23/02/2011 : 07:22:06
|
Ja sam zeni napricao kako je meni otac davao pare za stripove bez problema, da cu i ja nasem sinu isto tako, ako on bude voleo stripove, a prilicno sam siguran da hoce. Sad mu dajem neke duplikate, jer sa njima moze raditi sta mu volja, ali vidim da mu se generalno stripovi dopadaju, plus malo mog uticaja, i eto u kuci nas dvojice koji cemo kupovati stripove. Veruj mi, i ja sam mislio da cu smanjiti kupovinu kada se sin rodio, ali kako stoji u mom potpisu: ko hoce nadje nacin. Za stripove cu se uvek snaci
A vidim da i zena malo malo, pa procita neki strip! Izgleda da se rukovodi sa onim: ako ne mozes da ih pobedis, pridruzi im se! |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Posted - 23/02/2011 : 07:24:15
|
quote: Originally posted by velka031
Hehehe, to i meni moja kaže (zadnji komentar je bio - 70 kuna si dao za stripove!! Zamisli ti nje, pa da imam dao bi 7000 )... Žene ne kuže da mi ne moramo jesti, da možemo hodati u istoj jakni 10 godina, ali za stripove mora biti
Aleluja!!! Dobro receno!!! |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 23/02/2011 : 10:08:29
|
quote: Originally posted by paro A čuj njega, šatro naivca...da da Dee, pozdravit ćeš se ti od stripova htio ili ne. Na galgama već visiš, a ovi trzaji nogicama su zadnje što ćemo ćut od tebe
Ako si ti posrnuo, ne znači da ću se ja tako lako predati! |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 23/02/2011 : 13:45:23
|
quote: Originally posted by paro A čuj njega, šatro naivca...da da Dee, pozdravit ćeš se ti od stripova htio ili ne. Na galgama već visiš, a ovi trzaji nogicama su zadnje što ćemo ćut od tebe
Ako si ti posrnuo, ne znači da ću se ja tako lako predati!
Tako je brate! Ne daj se dusmanima!
Vidi njih molim te...obojica se još trzaju na štriku. Istina je da sam čini se i ja u redu za galge, ali moram pričekat da žene odnesu vaša beživotna tijela. Pa vas dvojica ste odavno prešli na tamnu stranu. A sveprisutne bolje polovice vas snimaju poput mog avatara otkad ste stavili taj precious na prst. One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them
|
|
Edited by - paro on 23/02/2011 13:46:25 |
|
|
Mairosu
Advanced Member
6689 Posts
Member since 03/07/2008 |
Posted - 23/02/2011 : 13:52:34
|
Meni tvoj avatar vise slici na plamtecu vaginu :D |
Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.
Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8585 Posts
Posted - 23/02/2011 : 13:59:44
|
quote: Originally posted by Mairosu
Meni tvoj avatar vise slici na plamtecu vaginu :D
Znači u cijeloj priči ja ispadam pi#ka?? |
|
|
|
Zagor12
Advanced Member
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Posted - 23/02/2011 : 14:18:12
|
quote: Originally posted by paro
Vidi njih molim te...obojica se još trzaju na štriku. Istina je da sam čini se i ja u redu za galge, ali moram pričekat da žene odnesu vaša beživotna tijela. Pa vas dvojica ste odavno prešli na tamnu stranu. A sveprisutne bolje polovice vas snimaju poput mog avatara otkad ste stavili taj precious na prst. One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them
welcome to dark side!!! |
Nasilje u Darkvudu |
|
|
Sneaksie Thiefsie
Advanced Member
4584 Posts
Member since 22/04/2008 |
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
Posted - 22/05/2011 : 14:39:53
|
quote: Originally posted by Sneaksie Thiefsie
Cesto kazem da i dalje zivim kao kad sam bio dete:stripovi,igrice,timarenje pastuva...
Jesi odrastao u malom planinskom selu iz kojeg se teško mrda zimi, i ne samo zimi? |
Trljam ruke. |
Edited by - Zlotvor on 22/05/2011 14:40:16 |
|
|
red cloud
Advanced Member
Serbia
3927 Posts
Posted - 23/05/2011 : 09:55:44
|
Jeee, pa ovaj topic je jos u zivotu, ja sam vec i zaboravio da postoji!!! Bas pre neki dan sam bio kod jednog prijatelja sa fudbala, kaze da ima starih stripova, ja odem kod njega kad ono kupus od stripova!!! Ni jedan nema korice, a o starosti se jos i da diskutovati. Jbt, na svakom stripu je kao klinac pocepao korice, kaze da se ne seca koji je razlog bio, ali da je cim bi kupio strip, pocepao korice! Za rubriku verovali ili ne?! Inace, ono malo stripova (2-3) sto mu prezivelo to izivljavanje nad koricama, sam mu pokupio, rekoh, bolje da to bude kod mene, da ne dodjes u iskusenje da i ovo malo stripova unakazis! |
Nasilje u Darkvudu |
Edited by - red cloud on 23/05/2011 09:56:56 |
|
|
adriano
Advanced Member
Croatia
4580 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
red cloud
Advanced Member