forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Dylan Dog
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 517

kasper
Advanced Member

10878 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 22/02/2011 : 13:22:13  Show Profile Show Extended Profile  Send kasper a Private Message  Reply with Quote
Ovako bi trebalo da izgleda kod mene kad se zaokruzi celina:
KIDD 1-13 (DD IT 1-42) + mozda jos koji
Ludens Extra 43-81 (ne svi brojevi, vec birano)
DD Dnevnik, imam par epizoda, po mom misljenju najbolje/najdraze
VC DD, Sve sto nije Barbato, Ruju, De Nardo, Minjaco, Masiero, sto znaci da toga neme puno.
Od ostalih izdavaca ponesto, tu i tamo.

Cesto Dilana uzmem samo da procitam/prelistam, pa ih dam klincima iz komsiluka. To radim i sa ostalim SC Bonelijima.

Edited by - kasper on 22/02/2011 13:27:14
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 22/02/2011 : 13:25:26  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by docA
Nisam jos nabavio "Collor fest"... :( Ali nadam se da cu u sto skorijem vremenu...

Eh da, i to moram uzeti bar jednu knjigu.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 22/02/2011 : 14:27:33  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

quote:
Nisam jos nabavio "Collor fest"... :( Ali nadam se da cu u sto skorijem vremenu...

Eh da, i to moram uzeti bar jednu knjigu.

Uzmi onda drugu, bolja je.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 22/02/2011 : 14:39:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Nije mi bas ova tema nekako 'duboka', ljudi daju jednostavan odgovor sta imaju, i to je to.
Mozemo li se raspravljat o necemu malo vise kontroverznom? Sumnjam da ce mo vidjeti iciju vatrenost zbog ovog pitanja. Meni je makar puno zanimljivije kad clanovi ono pravo filozofski diskutuju ovdje o nekoj temi ciji odgovori su malo vise teoretski
:)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 22/02/2011 : 15:14:53  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
Dobra je ovo tema. Nek se ljudi malo ohlade i prodišu. Vrlo brzo će opet netko početi, ovo je zatišje pred oluju.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/02/2011 : 15:22:00  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

Nek se ljudi malo ohlade i prodišu.

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/02/2011 : 15:24:12  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Mozemo li se raspravljat o necemu malo vise kontroverznom?

Neka je nekoliko dana, onda slobodno otvori sam neku temu koju smatras zanimljivom. Mogu i ostali ukoliko misle da imaju neku dobru ideju. Nije frka.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 22/02/2011 : 15:30:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
@King:
Ok, moze li onda u cetvrtak? U medjuvremenu cu razmislit o nekoj interesantnoj temi, i poslacu ti PM.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22313 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 22/02/2011 : 15:34:46  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:

@King:
Ok, moze li onda u cetvrtak? U medjuvremenu cu razmislit o nekoj interesantnoj temi, i poslacu ti PM.

Moze, naravno.
Slobodno u cetvrtak sam pokreni temu, ne moras mene obavjestavati o cemu.
Go to Top of Page

dessa
Advanced Member

Serbia
4353 Posts

Member since 19/11/2008

Posted - 22/02/2011 : 15:58:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dessa a Private Message  Reply with Quote
I ko je na kraju bolji? Stano ili Brindisi?

Aha, sad vidim, to je Ferri.
(planiram da otvorim jednu temu koja se na neki način nadovezuje na ovu priču, tj. na neke njene segmente)

Svaka čast ovima koji su ovako lepo i argumentovano diskutovali: grofici Vargi, Bevi, Alextsu, doci, Morrisonu...

Izdanja

Redovni: imam komplet ZS, ali ću da ga prodam; SD mi fali po neki na početku; LU imam sve i nastavljam dok ne stigne do originalnog 210; VČ tu nastavlja; LU extra nemam osim onih koji nisu extra, nadam se da ću uskoro moći da priuštim sakupljanje kolekcionarskog izdanja.
Specijali: imam ona 4 ZS, ali idu na prodaju i većinu ludensovih
Maxi: LU
Gigant: mešano (ali ne duplirano) LU i System Comics
Almanah: LU, ali nemam sve
Color Fest nemam.
Go to Top of Page

d.r.p
Senior Member

1598 Posts

Member since 09/08/2007

Posted - 22/02/2011 : 16:23:49  Show Profile Show Extended Profile  Send d.r.p a Private Message  Reply with Quote
VČ-sve(redovna serija),
Ludens-svi specijali i većina extra serije,
System-svi giganti,
Libelus-oba kolorca(grofice uzmi oba!).
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 22/02/2011 : 17:43:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Imam sve od svakog izdanja sem redovnog Ludensa, zakasnio sam na pocetak i sad cekam da mi neko proda 1-100 :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Barker
Advanced Member

Fyro Macedonia
4647 Posts

Member since 10/10/2003

Posted - 22/02/2011 : 18:00:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Barker a Private Message  Reply with Quote
ih, sto je nova tema :P
mada istina, prethodna je presla svaku meru :/

edit: ne bi bilo lose da se spamovi obrisu sa teme, konkretna rasprava je bar imala smisla

Bistro i duboko nebo utociste pruza!

Edited by - Barker on 22/02/2011 18:01:11
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 22/02/2011 : 19:14:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote

Novi almanah u Italiji izlazi 22. marta

a u njemu

quote:
quote:

Nova tema:

Pa zar nije moj drugar Ultras i tvoj kolega vec izbacio nesto na tu temu?
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=36831&whichpage=54

Ih!
Hvala docA što budno pratiš dešavanja na topiku

quote:

Nije mi bas ova tema nekako 'duboka', ljudi daju jednostavan odgovor sta imaju, i to je to.
Mozemo li se raspravljat o necemu malo vise kontroverznom? Sumnjam da ce mo vidjeti iciju vatrenost zbog ovog pitanja. Meni je makar puno zanimljivije kad clanovi ono pravo filozofski diskutuju ovdje o nekoj temi ciji odgovori su malo vise teoretski
:)

@ acestroke, zaboravio si na moj post sa prve strane (poslednje dve rečenice):

quote:
Originally posted by dessa

I ko je na kraju bolji? Stano ili Brindisi?
Aha, sad vidim, to je Ferri.
(planiram da otvorim jednu temu koja se na neki način nadovezuje na ovu priču, tj. na neke njene segmente)

Otvori je u svaštari, kad te molim
Fascinacije Ferijem i prepucavanja tipa: čiji je duži - tamo će dobiti novu dimenziju
Ova tema koju si sada otvorio u PDF Boneli "Šta mi se ne sviđa u mom omiljenom stripu" je za svaku pohvalu

quote:
Originally posted by Barker
edit: ne bi bilo lose da se spamovi obrisu sa teme, konkretna rasprava je bar imala smisla

Barkeru, ne bi mi verovao kada bih ti rekao koliko sam spam/trol/flejm postova pobrisao sa topika za ovih skoro godinu dana... Topik bi sada imao preko 120 stranica i bio bi totalno nečitljiv. Ovako se dobro držimo

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
Mozemo li se raspravljat o necemu malo vise kontroverznom?

Neka je nekoliko dana, onda slobodno otvori sam neku temu koju smatras zanimljivom. Mogu i ostali ukoliko misle da imaju neku dobru ideju. Nije frka.

Nije frka, naravno, ali ne može sam
Ovaj topik je postao ovo što jeste zahvaljujući velikom stepenu organizovanosti nas Dilanofila koji na ovaj topik gledamo kao na svojevrsni akademski DD kutak.

quote:
Originally posted by King Warrior

quote:
@King:

Moze, naravno.
Slobodno u cetvrtak sam pokreni temu, ne moras mene obavjestavati o cemu.

Nove teme idu sredom, jedino ako se drugačije ne dogovorimo preko PM-a (da ne gušimo topik).
@ acestroke, i ostali Dilanofili, i dalje vaše ista pravila: pošaljite mi PM pre postavljanja teme.
Da se ne desi da jedna tema bude spremna za sredu a neko uleti nenajavljen i autoru koji je strpljivo čekao svoj red - pokvari trud.

@ King, imaš PM

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page

Bruce Springsteen
Advanced Member

5545 Posts

Member since 28/10/2008

Posted - 22/02/2011 : 19:33:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Bruce Springsteen a Private Message  Reply with Quote
Skupljao nekad:
ZS, Horus, Vaninni, SD/LUEX, pa stao, tj.kada sam došao 30 i nekog broja EX serije stao sam i iste zamenio u "Alan Ford" za 30 nešto SD Texa. Imao sam jedan comeback sa VČ redovna serija do br. 17 i SB do br. 5, onda ponovo stao rasprodao to i sada ništa.

Međutim imam negde u planu da krenem sa KIDD VČ i još po nešto...
Go to Top of Page

mikado
Senior Member

Serbia
1710 Posts

Member since 01/06/2009

Posted - 22/02/2011 : 19:42:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit mikado's Homepage  Send mikado a Private Message  Reply with Quote
Od Dilana sakupljam samo od Veselog Četvrtka:
- kolekcionarsko
- redovni
- superbook
Ova strategija mi se čini najboljom jer ću u dalekoj budućnosti spojiti sve redovne epizode. Jedina mana je što ovde nedostaju prvi superbookovi.

https://religiopedija.blogspot.com/
https://bonelistripovi.blogspot.com/
Go to Top of Page

PJ24MKD
New Member

Fyro Macedonia
275 Posts

Member since 28/07/2009

Posted - 22/02/2011 : 20:34:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit PJ24MKD's Homepage  Send PJ24MKD a Private Message  Reply with Quote
Momentalno imam 50-tak epizoda od skoro svih edicija(najvise od VC, pa SD,System,Vanini,Ludens), a procitao sam 100+. Ne kolekcioniram ni jedan strip serijal i nije mi bitno da imam sve brojeve, pa to sto sam nabavio,procitao a mi se nije dopalo - ili sam prodao, ili razmenio za neke druge stripove. Ne osecam potrebu da cuvam epizode koje su mi bile "lose" ili dosadne jer ne bi imao volju da ih preprocitavam - uvek pre uzeo bi da citam nesto novo od bilo koju strip skolu, a ima puno toga sta me interesira. Jedino nesto sto nemam od Dilana, a od ljubopitnosti zelim nabaviti u skoro vreme je bar jedan Colorfest... a da, i bar jedna DD knjiga "3 u 1" od VC!
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 22/02/2011 : 21:26:19  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Redovni VC
Redovni Ludens
Super book VC
Kolekcionarski VC

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

poison
New Member

144 Posts

Member since 15/08/2010

Posted - 23/02/2011 : 02:11:42  Show Profile Show Extended Profile  Send poison a Private Message  Reply with Quote
Imam skoro sve
ostatk procito skenirano
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 23/02/2011 : 08:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
od dilana sakupljam ceo serijal..znaci..imam sve brojeve izasle na nama razumljivim jezicima.
Go to Top of Page

kingleoric
New Member

229 Posts

Member since 03/06/2010

Posted - 23/02/2011 : 09:26:18  Show Profile Show Extended Profile  Send kingleoric a Private Message  Reply with Quote
Za sada samo Dylan extra, spec i maxi!
Dylana "običnog" SD sam pročitao od frenda sve brojeve, a LU verziju sam i sam kupovao jedno kraće vrijeme, pa prodao, jer tada (prije 5 godina) nisam imao novaca dovoljno za kupovati redovno sve junake koje sam volio, pa se ograničih na 1 seriju po junaku, a kako je Dylan extra išao od broja 1 originalne serije, jel'...

In his madness the King brought about the destruction of his kingdom, and would have killed everyone in it had not his royal guards turned on him and put him out of his misery. His torment was not yet at an end, for Leoric returned as The Skeleton King...
Go to Top of Page

kleOpatra
Starting Member

75 Posts

Member since 08/06/2010

Posted - 23/02/2011 : 11:37:55  Show Profile Show Extended Profile  Send kleOpatra a Private Message  Reply with Quote
pozdrav. pratim forum oko pola godine ali evo se javljam prvi puta. ja skupljam ludens extra, ludens redovni, maxi, specjali, giganti
veseli cetvrtak regularni i superbook.
kidd 1-8, ali nabavicu i ostale 4 knjige
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 23/02/2011 : 13:23:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Pročitao sam Partiju sa smrću.
Što još moram učiniti da me primite u kult?

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 23/02/2011 : 13:43:28  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Pročitao sam Partiju sa smrću.
Što još moram učiniti da me primite u kult?

Istetovirati na nadlaktici 'I love DD'
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10047 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 23/02/2011 : 16:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message  Reply with Quote
@ kleOpatra, moj naklon Dobrodošla u klub

@ Zagor12, valjda u klub Dobro si krenuo, pogledaj ove topike, pa nastavi

Znaju i Turci šta je dobro

Samo za docU

Svet stripa - portal - instagram - blog - facebook - twitter
Go to Top of Page
Page: of 517 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page