forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BIBLIOTEKA ZAGOR - Knjige 13-16 uskoro!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/06/2011 : 13:37:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo
ma daj...tko ti je rekao?daj podijeli s nama...

Pa eto, mrno ne izlazi već više od pola godine a mm 4 miseca.
Mislim da je dovoljno jasno, onu priču o ledu moreš zaboraviti, to je teška glupost i bajka za malu dicu sad kad su pokrenuli PSDZ i ostala izdanja.
Jedino još čekamo sudbinu maxija i specijalaca.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 24/06/2011 : 17:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

pretpostavljao sam da ce ispasti zavrzlama sa sjajnom i mat verzijom.
Vecina ce s vremenom htjeti samo sjajne, tako da nije nevjerovatno ako poslije nekoliko knjiga ukinu mat.
I onda, ispade glupo zbog onih koji su prve brojeve nabavili u matu.

koliko je meni poznato kod nas su samo oni napravili ovakvu glupost sa dvi verzije. ako nastave bit će dobro, a ako ukinu jednu netko će pojist govno...

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

jimy1968
New Member

USA
124 Posts

Member since 14/09/2008

Posted - 24/06/2011 : 17:58:11  Show Profile Show Extended Profile  Send jimy1968 a Private Message  Reply with Quote
Rekao sam vec, nisam ni mislio da ce odgovoriti, ali eto, covjek se ipak nada da ima jos ljudskosti na ovom svijetu.
Ostavio sam u tom shopu na hiljade eura, zar je bilo tesko napisati jednu recenicu, dati neki odgovor. Sta sada, kada izadje drugi broj treba da mi je posalju u drugoj verziji??!!
U cemu je problem? Da mozda tamo u shopu ne sjedi neki kraljevski potomak kojem je ispod svake casti da kontaktira sa obicnim smrtnicima?!
Nekim ljudima jednostavno treba pokazati gdje im je mjesto, treba im spustiti ego. Da sam blize vec danas bih to uradio.
King Warrior

ma razumljivo da te to iznervira ali samo da ti kazem iz mog iskustva sa SNK jeste kao sto rece Acestroke da malo kasne sa odgovorima ali ranije ili kasnije odgovarace i ispravice svaku gresku,meni su dali cetiri novih Texovih Giganta(posto su stigli malo osteceni)a ne da su trazili da im platim nego nisu trazili ni one starije ostecene knjige,i jos da dodam da kad su praznici tamo ili su na nekom odmoru ni meni se ne javljaju
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/06/2011 : 18:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

quote:
ma daj...tko ti je rekao?daj podijeli s nama...

Pa eto, mrno ne izlazi već više od pola godine a mm 4 miseca.
Mislim da je dovoljno jasno, onu priču o ledu moreš zaboraviti, to je teška glupost i bajka za malu dicu sad kad su pokrenuli PSDZ i ostala izdanja.
Jedino još čekamo sudbinu maxija i specijalaca.

bernarde,jesi to tipa di si...kako si...

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 24/06/2011 : 18:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
Pa naravno da sam ja. Ispunio sam ti želju i objavit ću ti kapetana Mikija a ti me i dalje zajebavaš po forumu.
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 25/06/2011 : 01:41:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jimy1968
ma razumljivo da te to iznervira ali samo da ti kazem iz mog iskustva sa SNK jeste kao sto rece Acestroke da malo kasne sa odgovorima ali ranije ili kasnije odgovarace i ispravice svaku gresku,meni su dali cetiri novih Texovih Giganta(posto su stigli malo osteceni)a ne da su trazili da im platim nego nisu trazili ni one starije ostecene knjige,i jos da dodam da kad su praznici tamo ili su na nekom odmoru ni meni se ne javljaju

Upravo tako. I meni su poslali jedan paket stripova prije par godina, a taj paket nije nikad stigo - valjda se izgubio negdje preko Atlantskog okeana. Ja sam im javio, i onda su mi oni poslali sve te iste stripove ponovo, bezplatno. Dobro su momci tamo u SNK, stvarno nikad nisam imao problema s njima. Vjerujem da ce sredit ovu stvar sa Kingovom knjigom, bez ikakvih problema.

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8621 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 25/06/2011 : 19:38:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message  Reply with Quote
quote:
bernarde,jesi to tipa di si...kako si...

ko si ti? pa ti.. nisi jakovljević..ti si neki drugi izdajnik..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 25/06/2011 : 22:35:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Koliko mogu da vidim otisak je sjajan,papir je debeo stripovski po uzoru na Italijane,i odlicno prihvata otisak za razliku od obog snezno belog papira.
Uzimao sam prvih 5 knjiga Veselog Cetvrtka i sa 4 shvatio koje je to djubre.Otisak mastan i zbog toga je crtez zalepljen,likovi se ne vide jasno usled debljine otiska,papir beo i odbojan,da ne pricamo o ludom Laurentiju koji crta Zagora kao Konana.Po neka knjiga manja ili veca.
Po cemu takvo izdanje zasluzuje da se zove Kolekcionarsko,sta ga to cini kolekcionarskim neznam i ne vidim.
Koliko sam video otisak ovog Ludensovog izdanja izgleda sjajno,ovde me najvise zbunjuje sto se likovi najmanje cimaju oko dobrog otiska i papira a najvise oko nekih gluposti i sitnica najmanje bitnih za sam strip i unutrasnjost stripa.To se moglo videti time sto su ga

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 25/06/2011 : 22:42:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Ispljuvali su strip i pre nego sto su ga otvorili,znaci ne zanima ih sadrzaj vec neznam neke sitnice na rikni ili nijanse boja.Kao da 500 strana mogu da budu zabrljane,cenzurisane,preskocene a naslovnica ima lepu boju,pa ne kupuje se samo naslovnica valjda neko i cita strip.I valda ga zanima da neko taj crtez prenese najvernije ili najpribliznije originalu.
Hajl Zagor-Hajl

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 25/06/2011 : 22:44:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Bez obzira sto mi je veseli Cetvrtak pred nosom glasam za Ludens.Ne mogu uzimati djubre samo zato sto mi je blizu,ne bih ga uzeo ni za dzabe.

Go to Top of Page

andjelt
Senior Member

Serbia
2217 Posts

Member since 28/07/2008

Posted - 26/06/2011 : 00:58:34  Show Profile Show Extended Profile  Send andjelt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by REJS

Bez obzira sto mi je veseli Cetvrtak pred nosom glasam za Ludens.Ne mogu uzimati djubre samo zato sto mi je blizu,ne bih ga uzeo ni za dzabe.

pričaš gluposti ... besmislice bez utemeljenja, zasto je VČ djubre ?
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 26/06/2011 : 05:15:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Cak bi se ispravio,tesko djubre.Prvo zato sto volim Zagora i ako ga kupujem 100 put znaci da trazim nesto posebno.Nisam ni od onih cudaka sto kupuju Zagora samo sto vide nesto u vezi njega,imam i drugih stvari,nisam ni ustrojen a ni freak koji samo cita stripove,svaki put kada sam cuo da Zagor izlazi iz pocetka mislio sam da je onaj pravi.Ako vec imas Veseli Cetvrtak onda pogledaj zamazan otisak i videces da to nije glupost.Ako sam vec da pare hocu i da znam za sta sam dao,za djubre ili strip.To se zove utemeljenje.
Hajl Zagor- Hajl

Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 26/06/2011 : 11:31:08  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Meni je KI Zagor od "Veseljaka" dovoljno dobar,ali kako kažu "De gustibus non est disputandum"! Svako ima pravo na svoje mišljenje,i to treba uvažiti.Glavno da postoji izbor,pa neka svako uzima ono što mu se svidja...
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 26/06/2011 : 18:12:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Posteno,svako za svoj novac ima pravo da bira.I glupo je sto uopste raspravljamo.

Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17118 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 26/06/2011 : 21:21:19  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Meni je stalno bilo krivo što nisam uzimao KIZ od VC, bilo mi se odjednom previše nakupilo, tako da je ovo od Ludensa jako dobro došlo...
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 26/06/2011 : 21:34:49  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Meni je stalno bilo krivo što nisam uzimao KIZ od VC, bilo mi se odjednom previše nakupilo, tako da je ovo od Ludensa jako dobro došlo...

Za 16.knjiga odjednom bila bi to lepa gomila novaca...
Go to Top of Page

DzekDenijels
Senior Member

Serbia
2620 Posts

Member since 26/07/2009

Posted - 27/06/2011 : 00:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit DzekDenijels's Homepage  Send DzekDenijels a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

Meni je KI Zagor od "Veseljaka" dovoljno dobar,ali kako kažu "De gustibus non est disputandum"! Svako ima pravo na svoje mišljenje,i to treba uvažiti.Glavno da postoji izbor,pa neka svako uzima ono što mu se svidja...

Pravedno zboris...pravedni!

Carpe diem
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/06/2011 : 16:47:26  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Izdanje je, sa tehnicke strane gledano, zaista dobro uradjeno.
Naslovnice u tusu, otisak i dizajn su dobro ispali.
Steta samo sto naslovnice u knjizi nisu u boji, pa makar i na kraju na mjestu originalnih c/b naslovnica.
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 27/06/2011 : 16:51:36  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Baš tako! Upravo fali ta opcija,ali o originalne crno-bele imaju svoju draž...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/06/2011 : 16:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

Baš tako! Upravo fali ta opcija,ali o originalne crno-bele imaju svoju draž...

Imaju, samo sto je po meni nepotrebno stu su stvaili od svake epizode po tri crno-bijele naslovnice unutar knjige.
Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 27/06/2011 : 17:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior
Steta samo sto naslovnice u knjizi nisu u boji, pa makar i na kraju na mjestu originalnih c/b naslovnica.

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 27/06/2011 : 19:16:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Fale nam naslovnice u boji,ja cu moje odstampati i umetnuti unutra.Cak ce mi biti draze da ih stampam sa originalnim Italijanskim nazivom.
Hajl Zagor-Hajl

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 27/06/2011 : 19:19:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Dajte jos neki sken ili neku slicicu iznutra da zavirimo,koliko mi se cini otisak je fenomenalan.Nadam se samo da nece varirati od broja do broja.

Go to Top of Page

hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts

Member since 23/09/2005

Posted - 28/06/2011 : 11:10:14  Show Profile Show Extended Profile  Send hrvoje23 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Zagor12

Malo ste mi smiješni. Baš je na potpisivanju bilo četiri dečka moje dobi koji su veliki fanovi Zagora a dio su jedne velike skupine dečkiju koja čita i skuplja Zagora. Takvi su razasuti svuda po Hrvatskoj, ima nas puno, iako se to ne vidi, pa mislim da stripovi imaju odličan razlog za opstanak.

A nigdje cure!
Vidjet ćemo za koju godinu koliko će vam biti do Zagora a koliko do .....
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 29/06/2011 : 02:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Pa zar nitko nije slikao unutarnjost stripa podrobnije,da i mi ostali opcenito sagledamo tu pricu.

Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.28 seconds. Snitz Forums 2000