Author |
Topic  |
feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts
Member since 03/01/2008 |
Posted - 29/06/2011 : 08:27:53
|
quote: Originally posted by hrvoje23
quote: Originally posted by Zagor12
Malo ste mi smiješni . Baš je na potpisivanju bilo četiri dečka moje dobi koji su veliki fanovi Zagora a dio su jedne velike skupine dečkiju koja čita i skuplja Zagora. Takvi su razasuti svuda po Hrvatskoj, ima nas puno, iako se to ne vidi, pa mislim da stripovi imaju odličan razlog za opstanak.
A nigdje cure! Vidjet ćemo za koju godinu koliko će vam biti do Zagora a koliko do .....
mozda nadje neku sto voli Zagora , ne trci pred rudo    |
feka |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17118 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 29/06/2011 : 08:32:15
|
quote: Originally posted by hrvoje23
quote: Originally posted by Zagor12
Malo ste mi smiješni . Baš je na potpisivanju bilo četiri dečka moje dobi koji su veliki fanovi Zagora a dio su jedne velike skupine dečkiju koja čita i skuplja Zagora. Takvi su razasuti svuda po Hrvatskoj, ima nas puno, iako se to ne vidi, pa mislim da stripovi imaju odličan razlog za opstanak.
A nigdje cure! Vidjet ćemo za koju godinu koliko će vam biti do Zagora a koliko do .....
Haha, tako je, kad probaju ... odjebat će stripove   Ja sam sa 15 godina imao epizodu kada sam odlučio prestati kupovati stripove jer je to "za djecu"... Da sam se uspio oduprijeti tom kretensko pubertetskom zaključku mogao sam lijepo imati prvih 30-ak SD brojeva Zagora jednog po jednog, a ne da ih poslije moram kupovati po tržnicama po bolesnim cijenama (tada još nije postojao ovaj forum za svojim aukcijama)... |
 |
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17118 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 29/06/2011 : 08:34:21
|
quote: Originally posted by pravedni
quote: Originally posted by velka031
Meni je stalno bilo krivo što nisam uzimao KIZ od VC, bilo mi se odjednom previše nakupilo, tako da je ovo od Ludensa jako dobro došlo...
Za 16.knjiga odjednom bila bi to lepa gomila novaca...
Baš gomila  Zato sada lijepo knjiga po knjiga, nema više razmišljanja, pa da mi poslije bude žao  |
 |
|
Krunoslav
Starting Member

56 Posts
Member since 31/05/2010 |
Posted - 30/06/2011 : 01:44:10
|
Ja lepo čekam da neko (na primer, onaj Mađaroš) odradi kvalitetan sken tako da ne moram da bacam pare na ovo Ludensovo 'kolekcionarsko' govno. |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 30/06/2011 : 14:00:25
|
Juce mi stigao primjerak, unutrasnji papir je lijep, i korice su fino uradjene... nista mi toliko ne smeta nego cinjenica da su stavili tri razlicite naslovnice unutar knjige od svake sveske, a sve u crno-bijelom. Bolje bi bilo da su ih stavili samo jednom, a u boji... interesuje me samo koliko su uparvo ustedili ovom odlukom da naslovnice ne budu u boji... stvarno me interesuje |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 30/06/2011 : 15:05:05
|
pa koliko sam ja shvatio,te crno bijele naslovnice su original ferrijevi tuševi....neka me netko ispravi ako griješim.makar,ako je tako onda meni nije jasno zašto su ih rezali?????? |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 30/06/2011 : 15:16:07
|
quote: Originally posted by sumohrvat
pa koliko sam ja shvatio,te crno bijele naslovnice su original ferrijevi tuševi....neka me netko ispravi ako griješim.makar,ako je tako onda meni nije jasno zašto su ih rezali??????
Puno stvari koje Ludens radi nisu jasne mnogim od nas ovdje
 |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 30/06/2011 : 16:35:24
|
quote: Originally posted by sumohrvat
pa koliko sam ja shvatio,te crno bijele naslovnice su original ferrijevi tuševi....neka me netko ispravi ako griješim.makar,ako je tako onda meni nije jasno zašto su ih rezali??????
dakle, imaju tri naslovnice od svake epizode unutar knjige. Po jedna u originalnom Ferrijevom tusu i dvije kopije originalnih italijanskih naslovnica. Tus i umanjena kopija su prije svake epizode i onda na kraju knjige imamo jos jednom zbirku naslovnica. Poslao sam svoju knjigu nazad, inace bih uslikao da se bolje vidi o cemu se radi. |
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19516 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 30/06/2011 : 16:52:24
|
puna knjiga naslovnica, a od boje ni traga...mogli su stavit i tuš i koloriranu naslovnicu, kao da bi jih to nešto koštalo... i pobogu tako tvrd papir ne izgleda nikako...uzeli bi jednu Libellus knjigu Texa,recimo UROTU, odnjeli je u tiskaru Slobodnu Dalmaciju i rekli, evo to je to,hočemo takvu knjigu Zagora...ali ne...štede na boji i stavljaju tvrd papir ko kamen...razočarenje sa moje strane..TO NIJE TO...bojim se da je prekasno za Veseli i da nema Mortimera na rikni među prvim veseli knjigama Zagora,nebi dvoumio ni čas...Libellus bi bio skuplji al bi bar večina dobila ono što želimo...ovako, nit je jeftino, nit je savršeno...ni tič ni miš.
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Posted - 30/06/2011 : 16:55:47
|
quote: Originally posted by teller Libellus bi bio skuplji al bi bar večina dobila ono što želimo...ovako, nit je jeftino, nit je savršeno...ni tič ni miš.
Upravo ovo ja govorim od dana kad je ovo izdanje najavljeno, momci u Libellus-u su 'perfectionists', i da su oni ovo izdavali, sigurno bi bilo najbolje izdanje Zagora ikada na nasim prostorima |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 30/06/2011 : 16:58:49
|
Naravno. Libellus ne bi dopustio da im se dese neke greske. Mada, oni su namjeravali da izdaju Zagora od prvog boja u boji, ali jebiga, nisu mogli doci do Ludensove zlatne koke. |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 30/06/2011 : 19:21:44
|
ovo pričam odavno, pa se onda jave dezurni za pljucanje. jest, bio bi skuplji. a sto je ovo, jeftino? imate skupo i nedovoljno dobro. papir je ziva koma, mogli su i onaj hamer iz knjizara staviti. valjda da bude masivnija, da imponira. o dvije vrste korica necu ni govoriti. osobno volim mat, ali to neminovno vodi malo jedno, malo drugo. pa vremenom imas miješano. a svađu VC-ovaca i fanatika kojima je ovo "zakon" davno sam nazvao "dva loša ubiše miloša". |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 30/06/2011 : 19:48:39
|
iskusna koka bi ti rekla: "a da l' funkcioniše?" |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7975 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 30/06/2011 : 19:49:43
|
usrali su motku,i ludens i v.c s k.izdanjem. v.c imace prodaju do vampira,a ludens jos krace. ne moze se pobeci od istine,al tako je!
zagora"zagor"zagoreli fanovi zele "zagora"u sc izdanju,u boneli formatu od keca,bar 2x mesecno s kartonskim naslovnicama !eto to je recept! to se kupuje,i to se trazi!
|
Juznjak! Tex Willer.
|
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 30/06/2011 : 19:52:53
|
ma dabogda svi prodali sve začas, do posljednjeg broja. neka kupuje tko god hoce i zeli. zbilja, dabogda im naklade isle u milijunima. naposljetku, to ce omoguciti druge stripove, nema loseg u tome.
ali nek nas prestanu k'o idiote uvjeravati koliko je dobro, kad nije. njima jest, nama nije, i kvit. |
 |
|
cronos six
Advanced Member

.jpg)
Serbia
7975 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 30/06/2011 : 19:54:14
|
quote: Originally posted by Curunir
ma dabogda svi prodali sve začas, do posljednjeg broja. neka kupuje tko god hoce i zeli. zbilja, dabogda im naklade isle u milijunima. naposljetku, to ce omoguciti druge stripove, nema loseg u tome.
ali nek nas prestanu k'o idiote uvjeravati koliko je dobro, kad nije. njima jest, nama nije, i kvit.
http://www.youtube.com/watch?v=FQSZWAStqcY&feature=relmfu |
Juznjak! Tex Willer.
|
 |
|
teller
Advanced Member

Slovenia
19516 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 30/06/2011 : 19:59:50
|
a tako je bilo jednostavno...izdati to na normalnom papiru, mat koricama,na rikni iz par knjiga sastavit prvu naslovnicu Zagora,unutra ubaciti 3-4 kolor naslovnice(može i u tušu, kad su tako zapeli)to najaviti dvomjesečno(min 6 ljetno),našlo bi se i onda nezadovoljnih, ALI BAR JA NEBI BIO MEĐU NJIMA...kad dobro promislim skoro sve to ima VČ Zagor, Laurenti mi i ne smeta, ali Mortimer na prvim Zagorima????Ne znam, osobno me vuće Veselom, bar sad kad su popravili otisak...treba vidjet koliko bi koštalo i dali je nabavljivo prvih 16 knjiga. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 30/06/2011 : 20:44:53
|
danas sam knjigu odmjeravao u snk pa, izgleda sasvim ok, jedino mi nije jasno zašto imaju varijantu mat i sjajne naslovnice, oće to tako uvijek, ako se odlučim na mat, hoće li do kraja bit izbora, ili neće ne znam, prije sam bio kategoričan da mi još jedna serija zagora ne treba, a sada nisam načisto |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Tonka24
Advanced Member

.jpg)
15028 Posts
Member since 09/11/2010 |
|
Topic  |
|