forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 BIBLIOTEKA ZAGOR - Knjige 13-16 uskoro!
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 61

feka82
Senior Member

Bosnia and Herzegovina
2647 Posts

Member since 03/01/2008

Posted - 29/06/2011 : 08:27:53  Show Profile Show Extended Profile  Send feka82 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hrvoje23

quote:
Originally posted by Zagor12

Malo ste mi smiješni. Baš je na potpisivanju bilo četiri dečka moje dobi koji su veliki fanovi Zagora a dio su jedne velike skupine dečkiju koja čita i skuplja Zagora. Takvi su razasuti svuda po Hrvatskoj, ima nas puno, iako se to ne vidi, pa mislim da stripovi imaju odličan razlog za opstanak.

A nigdje cure!
Vidjet ćemo za koju godinu koliko će vam biti do Zagora a koliko do .....

mozda nadje neku sto voli Zagora , ne trci pred rudo

feka
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17118 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/06/2011 : 08:32:15  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hrvoje23

quote:
Originally posted by Zagor12

Malo ste mi smiješni. Baš je na potpisivanju bilo četiri dečka moje dobi koji su veliki fanovi Zagora a dio su jedne velike skupine dečkiju koja čita i skuplja Zagora. Takvi su razasuti svuda po Hrvatskoj, ima nas puno, iako se to ne vidi, pa mislim da stripovi imaju odličan razlog za opstanak.

A nigdje cure!
Vidjet ćemo za koju godinu koliko će vam biti do Zagora a koliko do .....

Haha, tako je, kad probaju ... odjebat će stripove
Ja sam sa 15 godina imao epizodu kada sam odlučio prestati kupovati stripove jer je to "za djecu"... Da sam se uspio oduprijeti tom kretensko pubertetskom zaključku mogao sam lijepo imati prvih 30-ak SD brojeva Zagora jednog po jednog, a ne da ih poslije moram kupovati po tržnicama po bolesnim cijenama (tada još nije postojao ovaj forum za svojim aukcijama)...
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17118 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 29/06/2011 : 08:34:21  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

quote:
Originally posted by velka031

Meni je stalno bilo krivo što nisam uzimao KIZ od VC, bilo mi se odjednom previše nakupilo, tako da je ovo od Ludensa jako dobro došlo...

Za 16.knjiga odjednom bila bi to lepa gomila novaca...

Baš gomila
Zato sada lijepo knjiga po knjiga, nema više razmišljanja, pa da mi poslije bude žao
Go to Top of Page

Krunoslav
Starting Member

56 Posts

Member since 31/05/2010

Posted - 30/06/2011 : 01:44:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Krunoslav a Private Message  Reply with Quote
Ja lepo čekam da neko (na primer, onaj Mađaroš) odradi kvalitetan sken tako da ne moram da bacam pare na ovo Ludensovo 'kolekcionarsko' govno.
Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 30/06/2011 : 02:57:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Attila verovatno je to umetnicko ime neznaci uvek da je Madjarsko.

http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk

Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 30/06/2011 : 02:59:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
i jebiga sada me baci u dilemu.Mislio sam da je sken ovoga dobar.Sta sada fali,mastan ili bled otisak.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 30/06/2011 : 03:01:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
Umesto da spavam sada moram da trazim po netu neku sliku ovog izdanja.a to ce potrajati satima.
I tako zanesen ljubavlju prema Zagoru ovaj decak je trazio sken i trazio.

Go to Top of Page

REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts

Member since 17/03/2008

Posted - 30/06/2011 : 04:26:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit REJS's Homepage  Send REJS a Private Message  Reply with Quote
I jos trazi.

Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 30/06/2011 : 14:00:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
Juce mi stigao primjerak, unutrasnji papir je lijep, i korice su fino uradjene... nista mi toliko ne smeta nego cinjenica da su stavili tri razlicite naslovnice unutar knjige od svake sveske, a sve u crno-bijelom. Bolje bi bilo da su ih stavili samo jednom, a u boji... interesuje me samo koliko su uparvo ustedili ovom odlukom da naslovnice ne budu u boji... stvarno me interesuje

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

sumohrvat
Advanced Member

4040 Posts

Member since 22/11/2004

Posted - 30/06/2011 : 15:05:05  Show Profile Show Extended Profile  Send sumohrvat a Private Message  Reply with Quote
pa koliko sam ja shvatio,te crno bijele naslovnice su original ferrijevi tuševi....neka me netko ispravi ako griješim.makar,ako je tako onda meni nije jasno zašto su ih rezali??????
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 30/06/2011 : 15:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

pa koliko sam ja shvatio,te crno bijele naslovnice su original ferrijevi tuševi....neka me netko ispravi ako griješim.makar,ako je tako onda meni nije jasno zašto su ih rezali??????

Puno stvari koje Ludens radi nisu jasne mnogim od nas ovdje

Go to Top of Page

split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts

Member since 25/01/2010

Posted - 30/06/2011 : 15:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit split85's Homepage  Send split85 a Private Message  Reply with Quote
šteta zbog naslovnica
važno da su stavljene talijanske kao u Bleku i Marku

Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/06/2011 : 16:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sumohrvat

dakle, imaju tri naslovnice od svake epizode unutar knjige.
Po jedna u originalnom Ferrijevom tusu i dvije kopije originalnih italijanskih naslovnica. Tus i umanjena kopija su prije svake epizode i onda na kraju knjige imamo jos jednom zbirku naslovnica.
Poslao sam svoju knjigu nazad, inace bih uslikao da se bolje vidi o cemu se radi.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19516 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/06/2011 : 16:52:24  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
puna knjiga naslovnica, a od boje ni traga...mogli su stavit i tuš i koloriranu naslovnicu, kao da bi jih to nešto koštalo...
i pobogu tako tvrd papir ne izgleda nikako...uzeli bi jednu Libellus knjigu Texa,recimo UROTU, odnjeli je u tiskaru Slobodnu Dalmaciju i rekli, evo to je to,hočemo takvu knjigu Zagora...ali ne...štede na boji i stavljaju tvrd papir ko kamen...razočarenje sa moje strane..TO NIJE TO...bojim se da je prekasno za Veseli i da nema Mortimera na rikni među prvim veseli knjigama Zagora,nebi dvoumio ni čas...Libellus bi bio skuplji al bi bar večina dobila ono što želimo...ovako, nit je jeftino, nit je savršeno...ni tič ni miš.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 30/06/2011 : 16:55:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by teller
Libellus bi bio skuplji al bi bar večina dobila ono što želimo...ovako, nit je jeftino, nit je savršeno...ni tič ni miš.

Upravo ovo ja govorim od dana kad je ovo izdanje najavljeno, momci u Libellus-u su 'perfectionists', i da su oni ovo izdavali, sigurno bi bilo najbolje izdanje Zagora ikada na nasim prostorima

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/06/2011 : 16:58:49  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Naravno. Libellus ne bi dopustio da im se dese neke greske.
Mada, oni su namjeravali da izdaju Zagora od prvog boja u boji, ali jebiga, nisu mogli doci do Ludensove zlatne koke.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 30/06/2011 : 19:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ovo pričam odavno, pa se onda jave dezurni za pljucanje.
jest, bio bi skuplji. a sto je ovo, jeftino?
imate skupo i nedovoljno dobro. papir je ziva koma, mogli su i onaj hamer iz knjizara staviti.
valjda da bude masivnija, da imponira.
o dvije vrste korica necu ni govoriti.
osobno volim mat, ali to neminovno vodi malo jedno, malo drugo. pa vremenom imas miješano.
a svađu VC-ovaca i fanatika kojima je ovo "zakon" davno sam nazvao "dva loša ubiše miloša".

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 30/06/2011 : 19:40:05  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
"trik" sa papirom im je uspjeo. zaista mocno izgleda.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 30/06/2011 : 19:48:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
iskusna koka bi ti rekla: "a da l' funkcioniše?"

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7975 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 30/06/2011 : 19:49:43  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
usrali su motku,i ludens i v.c s k.izdanjem.
v.c imace prodaju do vampira,a ludens jos krace.
ne moze se pobeci od istine,al tako je!

zagora"zagor"zagoreli fanovi zele "zagora"u sc izdanju,u boneli formatu od keca,bar 2x mesecno s kartonskim naslovnicama !eto to je recept!
to se kupuje,i to se trazi!

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 30/06/2011 : 19:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ma dabogda svi prodali sve začas, do posljednjeg broja. neka kupuje tko god hoce i zeli.
zbilja, dabogda im naklade isle u milijunima.
naposljetku, to ce omoguciti druge stripove, nema loseg u tome.

ali nek nas prestanu k'o idiote uvjeravati koliko je dobro, kad nije.
njima jest, nama nije, i kvit.

Go to Top of Page

cronos six
Advanced Member

Serbia
7975 Posts

Member since 09/09/2008

Posted - 30/06/2011 : 19:54:14  Show Profile Show Extended Profile  Send cronos six a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

ma dabogda svi prodali sve začas, do posljednjeg broja. neka kupuje tko god hoce i zeli.
zbilja, dabogda im naklade isle u milijunima.
naposljetku, to ce omoguciti druge stripove, nema loseg u tome.

ali nek nas prestanu k'o idiote uvjeravati koliko je dobro, kad nije.
njima jest, nama nije, i kvit.

http://www.youtube.com/watch?v=FQSZWAStqcY&feature=relmfu

Juznjak!
Tex Willer.
Go to Top of Page

teller
Advanced Member

Slovenia
19516 Posts

Member since 02/06/2008

Posted - 30/06/2011 : 19:59:50  Show Profile Show Extended Profile  Send teller an AOL message  Send teller an ICQ Message  Send teller a Yahoo! Message  Reply with Quote
a tako je bilo jednostavno...izdati to na normalnom papiru, mat koricama,na rikni iz par knjiga sastavit prvu naslovnicu Zagora,unutra ubaciti 3-4 kolor naslovnice(može i u tušu, kad su tako zapeli)to najaviti dvomjesečno(min 6 ljetno),našlo bi
se i onda nezadovoljnih, ALI BAR JA NEBI BIO MEĐU NJIMA...kad dobro promislim skoro sve to ima VČ Zagor, Laurenti mi i ne smeta, ali Mortimer na prvim Zagorima????Ne znam, osobno me vuće Veselom, bar sad kad su popravili otisak...treba vidjet koliko bi koštalo i dali je nabavljivo prvih 16 knjiga.

CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI!
STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Go to Top of Page

ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 30/06/2011 : 20:44:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ken2 a Private Message  Reply with Quote
danas sam knjigu odmjeravao u snk
pa, izgleda sasvim ok, jedino mi nije jasno zašto imaju varijantu mat i sjajne naslovnice, oće to tako uvijek, ako se odlučim na mat, hoće li do kraja bit izbora, ili neće
ne znam, prije sam bio kategoričan da mi još jedna serija zagora ne treba, a sada nisam načisto

if you tolerate this, then your children will be next
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

15028 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 30/06/2011 : 21:16:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Iman svoj primjerak i mogu reči jako dobro odrađeno.
Go to Top of Page
Page: of 61 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.52 seconds. Snitz Forums 2000