Author |
Topic  |
mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 24/06/2011 : 13:37:16
|
quote: Originally posted by globinjo ma daj...tko ti je rekao?daj podijeli s nama...
Pa eto, mrno ne izlazi već više od pola godine a mm 4 miseca. Mislim da je dovoljno jasno, onu priču o ledu moreš zaboraviti, to je teška glupost i bajka za malu dicu sad kad su pokrenuli PSDZ i ostala izdanja. Jedino još čekamo sudbinu maxija i specijalaca. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
Posted - 24/06/2011 : 17:29:24
|
quote: Originally posted by King Warrior
pretpostavljao sam da ce ispasti zavrzlama sa sjajnom i mat verzijom. Vecina ce s vremenom htjeti samo sjajne, tako da nije nevjerovatno ako poslije nekoliko knjiga ukinu mat. I onda, ispade glupo zbog onih koji su prve brojeve nabavili u matu.
koliko je meni poznato kod nas su samo oni napravili ovakvu glupost sa dvi verzije. ako nastave bit će dobro, a ako ukinu jednu netko će pojist govno... 
|
Sorare pozivnica: https://sorare.com/r/sreja1985 |
 |
|
jimy1968
New Member

.gif)
USA
124 Posts
Member since 14/09/2008 |
Posted - 24/06/2011 : 17:58:11
|
Rekao sam vec, nisam ni mislio da ce odgovoriti, ali eto, covjek se ipak nada da ima jos ljudskosti na ovom svijetu. Ostavio sam u tom shopu na hiljade eura, zar je bilo tesko napisati jednu recenicu, dati neki odgovor. Sta sada, kada izadje drugi broj treba da mi je posalju u drugoj verziji??!! U cemu je problem? Da mozda tamo u shopu ne sjedi neki kraljevski potomak kojem je ispod svake casti da kontaktira sa obicnim smrtnicima?! Nekim ljudima jednostavno treba pokazati gdje im je mjesto, treba im spustiti ego. Da sam blize vec danas bih to uradio. King Warrior _____________________________________________________________
ma razumljivo da te to iznervira ali samo da ti kazem iz mog iskustva sa SNK jeste kao sto rece Acestroke da malo kasne sa odgovorima ali ranije ili kasnije odgovarace i ispravice svaku gresku,meni su dali cetiri novih Texovih Giganta(posto su stigli malo osteceni)a ne da su trazili da im platim nego nisu trazili ni one starije ostecene knjige,i jos da dodam da kad su praznici tamo ili su na nekom odmoru ni meni se ne javljaju
|
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 25/06/2011 : 01:41:04
|
quote: Originally posted by jimy1968 ma razumljivo da te to iznervira ali samo da ti kazem iz mog iskustva sa SNK jeste kao sto rece Acestroke da malo kasne sa odgovorima ali ranije ili kasnije odgovarace i ispravice svaku gresku,meni su dali cetiri novih Texovih Giganta(posto su stigli malo osteceni)a ne da su trazili da im platim nego nisu trazili ni one starije ostecene knjige,i jos da dodam da kad su praznici tamo ili su na nekom odmoru ni meni se ne javljaju
Upravo tako. I meni su poslali jedan paket stripova prije par godina, a taj paket nije nikad stigo - valjda se izgubio negdje preko Atlantskog okeana. Ja sam im javio, i onda su mi oni poslali sve te iste stripove ponovo, bezplatno. Dobro su momci tamo u SNK, stvarno nikad nisam imao problema s njima. Vjerujem da ce sredit ovu stvar sa Kingovom knjigom, bez ikakvih problema.
  |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8621 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 25/06/2011 : 19:38:21
|
quote: Originally posted by globinjo bernarde,jesi to ti pa di si...kako si...
ko si ti? pa ti.. nisi jakovljević..ti si neki drugi izdajnik..
 |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Member since 17/03/2008 |
Posted - 25/06/2011 : 22:35:48
|
Koliko mogu da vidim otisak je sjajan,papir je debeo stripovski po uzoru na Italijane,i odlicno prihvata otisak za razliku od obog snezno belog papira. Uzimao sam prvih 5 knjiga Veselog Cetvrtka i sa 4 shvatio koje je to djubre.Otisak mastan i zbog toga je crtez zalepljen,likovi se ne vide jasno usled debljine otiska,papir beo i odbojan,da ne pricamo o ludom Laurentiju koji crta Zagora kao Konana.Po neka knjiga manja ili veca. Po cemu takvo izdanje zasluzuje da se zove Kolekcionarsko,sta ga to cini kolekcionarskim neznam i ne vidim. Koliko sam video otisak ovog Ludensovog izdanja izgleda sjajno,ovde me najvise zbunjuje sto se likovi najmanje cimaju oko dobrog otiska i papira a najvise oko nekih gluposti i sitnica najmanje bitnih za sam strip i unutrasnjost stripa.To se moglo videti time sto su ga |
http://www.youtube.com/watch?v=C5qbvnqMClk
Izbacite Facepalm sprecite sukobe,givnite sansu miru !!!
|
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Posted - 25/06/2011 : 22:42:17
|
Ispljuvali su strip i pre nego sto su ga otvorili,znaci ne zanima ih sadrzaj vec neznam neke sitnice na rikni ili nijanse boja.Kao da 500 strana mogu da budu zabrljane,cenzurisane,preskocene a naslovnica ima lepu boju,pa ne kupuje se samo naslovnica valjda neko i cita strip.I valda ga zanima da neko taj crtez prenese najvernije ili najpribliznije originalu. Hajl Zagor-Hajl  |
|
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
|
andjelt
Senior Member

.jpg)
Serbia
2217 Posts
Member since 28/07/2008 |
Posted - 26/06/2011 : 00:58:34
|
quote: Originally posted by REJS
Bez obzira sto mi je veseli Cetvrtak pred nosom glasam za Ludens.Ne mogu uzimati djubre samo zato sto mi je blizu,ne bih ga uzeo ni za dzabe.
pričaš gluposti ... besmislice bez utemeljenja, zasto je VČ djubre ? |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
Posted - 26/06/2011 : 05:15:18
|
Cak bi se ispravio,tesko djubre.Prvo zato sto volim Zagora i ako ga kupujem 100 put znaci da trazim nesto posebno.Nisam ni od onih cudaka sto kupuju Zagora samo sto vide nesto u vezi njega,imam i drugih stvari,nisam ni ustrojen a ni freak koji samo cita stripove,svaki put kada sam cuo da Zagor izlazi iz pocetka mislio sam da je onaj pravi.Ako vec imas Veseli Cetvrtak onda pogledaj zamazan otisak i videces da to nije glupost.Ako sam vec da pare hocu i da znam za sta sam dao,za djubre ili strip.To se zove utemeljenje. Hajl Zagor- Hajl |
|
 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Member since 03/12/2009 |
Posted - 26/06/2011 : 11:31:08
|
Meni je KI Zagor od "Veseljaka" dovoljno dobar,ali kako kažu "De gustibus non est disputandum"! Svako ima pravo na svoje mišljenje,i to treba uvažiti.Glavno da postoji izbor,pa neka svako uzima ono što mu se svidja... |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
|
velka031
Advanced Member

.jpg)
Croatia
17117 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 26/06/2011 : 21:21:19
|
Meni je stalno bilo krivo što nisam uzimao KIZ od VC, bilo mi se odjednom previše nakupilo, tako da je ovo od Ludensa jako dobro došlo... |
 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
Posted - 26/06/2011 : 21:34:49
|
quote: Originally posted by velka031
Meni je stalno bilo krivo što nisam uzimao KIZ od VC, bilo mi se odjednom previše nakupilo, tako da je ovo od Ludensa jako dobro došlo...
Za 16.knjiga odjednom bila bi to lepa gomila novaca... |
 |
|
DzekDenijels
Senior Member

.jpg)
Serbia
2620 Posts
Member since 26/07/2009 |
Posted - 27/06/2011 : 00:47:56
|
quote: Originally posted by pravedni
Meni je KI Zagor od "Veseljaka" dovoljno dobar,ali kako kažu "De gustibus non est disputandum"! Svako ima pravo na svoje mišljenje,i to treba uvažiti.Glavno da postoji izbor,pa neka svako uzima ono što mu se svidja...
Pravedno zboris...pravedni!  |
Carpe diem |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 27/06/2011 : 16:47:26
|
Izdanje je, sa tehnicke strane gledano, zaista dobro uradjeno. Naslovnice u tusu, otisak i dizajn su dobro ispali. Steta samo sto naslovnice u knjizi nisu u boji, pa makar i na kraju na mjestu originalnih c/b naslovnica. |
 |
|
pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 27/06/2011 : 16:56:27
|
quote: Originally posted by pravedni
Baš tako! Upravo fali ta opcija,ali o originalne crno-bele imaju svoju draž...
Imaju, samo sto je po meni nepotrebno stu su stvaili od svake epizode po tri crno-bijele naslovnice unutar knjige. |
 |
|
split85
Advanced Member

Croatia
8334 Posts
Member since 25/01/2010 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
|
hrvoje23
Senior Member

Croatia
2175 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 28/06/2011 : 11:10:14
|
quote: Originally posted by Zagor12
Malo ste mi smiješni . Baš je na potpisivanju bilo četiri dečka moje dobi koji su veliki fanovi Zagora a dio su jedne velike skupine dečkiju koja čita i skuplja Zagora. Takvi su razasuti svuda po Hrvatskoj, ima nas puno, iako se to ne vidi, pa mislim da stripovi imaju odličan razlog za opstanak.
A nigdje cure! Vidjet ćemo za koju godinu koliko će vam biti do Zagora a koliko do ..... |
 |
|
REJS
Senior Member

Serbia
2891 Posts
|
Topic  |
|