Author |
Topic  |
teller
Advanced Member

Slovenia
19507 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 22/06/2011 : 09:23:46
|
ilustracija je vezana na temu Američke odiseje ali nije izvučena iz te epizode, taj i još jedan sličan crtež Zagora na brdu Nathani sa svim Zagorovim neprijateljima je jedna od dvije Ferrijevih ilustracija za neku prigodu(možda festival ili slično),postoje te ilustracije i u pirat izdanjima HC specijalca...ukratko Ferrijev su rad ali nisu izvućene iz same radnje stripa...ako netko zna više.... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/06/2011 : 13:17:24
|
Ta ilustracija nalazi se i unutar izdanja 1000 zagorovih svjetova, umetnuta na isti način kao i kod ovog kolekcionarskog zagora... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
|
konj87
Starting Member

Croatia
22 Posts
Member since 08/05/2010 |
Posted - 22/06/2011 : 20:18:52
|
Meni se izdanje sviđa jedino što mi 30ak listova ima kao nekakve zgužvane tragove, a neznam dali je to tako i kod drugih primjeraka, itko sa sličnim iskustvom? |
Edited by - konj87 on 23/06/2011 14:34:36 |
 |
|
Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 22/06/2011 : 20:44:09
|
quote: Originally posted by supermark
quote: Originally posted by Zagor12
Malo ste mi smiješni . Baš je na potpisivanju bilo četiri dečka moje dobi koji su veliki fanovi Zagora a dio su jedne velike skupine dečkiju koja čita i skuplja Zagora. Takvi su razasuti svuda po Hrvatskoj, ima nas puno, iako se to ne vidi, pa mislim da stripovi imaju odličan razlog za opstanak.
četiri dečka iz zagreba, u gradu od skoro milijun stanovnika? da, stripovi imaju odličan razlog za opstanak, jedino ako svaki fan kupuje po 400 komada
  U banja luci bi morali kupiti po 1000 komada  
|
Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 23/06/2011 : 12:42:45
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by King Warrior
ovo je sjaj...ima i mat verzija...
hm...ovo je ono sto me pomalo brine. Da li ce sve knjige biti u obadvije verzije. Problem je kada ljudi naruce nesto postom, npr. u stripovima na kvadrat ce vjerovatno stajati samo "tvrdokoricno", nece sigurno pisati sjaj ili mat. Pomalo mi glupo ako narucim i dobijem sjaj, a onda kod drugog broja mat, i sve tako dalje...
da,bit će mat i sjaj verzije...ubuduće...pa ti naznači da oćeš sjaj,i dobt ćeš sjaj...ili mat...
Evo, moje strahovanje je bilo opravdano. Fino sam naznacio da mi posalju "sjaj", danas dobio MAT verziju. |
 |
|
catcool
Starting Member
.jpg)
Serbia
17 Posts
Member since 30/06/2008 |
Posted - 23/06/2011 : 12:45:12
|
Samo da se ne desi da zbog ovog izdanja Ludens uspori ili daleko bilo obustavi neka izdanja. Mislim da se u slicnu zamku upleo i VC, puno hteo... Konkurencija je u svakom slucaju dobra i pozeljna ali se plasim da je premali broj konzumenata na ovom ex-YU prostoru za ovoliki broj reprinta. Uveren sam da vreme krize ne da nije proslo vec ce se ista vratiti u ko zna kakvom novom izdanju a svi znamo kako ce to uticati na sve sfere zivota, pa nije potrebno da pominjemo i strip industriju, koja ipak hteli to da priznamo ili ne, stoji na klimavim nogama. Kupovao sam i knjige VC i na kraju ih prodao. Nekako mi je SD i Ludens extra to sto Zagor treba da bude. Mislim da bih kupovao da je kojim slucajem islo u SC varijanti sa naslovnicama u boji, kao Tex i Mister No kod VC i sa nekom cescom periodikom, desetak knjiga godisnje. Ovako... |
 |
|
mpavin
Advanced Member

Niue
7930 Posts
Member since 02/09/2005 |
Posted - 23/06/2011 : 15:15:13
|
quote: Originally posted by catcool
Samo da se ne desi da zbog ovog izdanja Ludens uspori ili daleko bilo obustavi neka izdanja.
Pa već je usporio i ima dosta kašnjenja. A Strip agent je ugasio MNO i MM. |
 |
|
wolf
Advanced Member

4577 Posts
Member since 05/08/2003 |
Posted - 23/06/2011 : 15:55:04
|
quote: Originally posted by mpavin Pa već je usporio i ima dosta kašnjenja. A Strip agent je ugasio MNO i MM.
Ovo je jako loše za sve ljubitelje ova dva stripa. Barem da su izgurali do poklapanja s VČ, umjesto toga ostaju rupe. |
 |
|
Ramath
Senior Member

Russia
2127 Posts
Member since 26/02/2004 |
Posted - 23/06/2011 : 16:45:28
|
quote: Originally posted by wolf
quote: Originally posted by mpavin Pa već je usporio i ima dosta kašnjenja. A Strip agent je ugasio MNO i MM.
Ovo je jako loše za sve ljubitelje ova dva stripa. Barem da su izgurali do poklapanja s VČ, umjesto toga ostaju rupe.
To kazem, steta da sa gase ova izdanja dok zagora imamo u 407 izdanja... ja jesam veliki ljubitelj zagora ali ipak bi vise volio nove stripove umjesto zasjede u sumi, hiljadu zamki, sume zamki, mocvare mo hi la, raznih racolta, extra, klasik, biblioteka i ostalih rererereizdanja... i dobro bi bilo kad vec zagor ide da se napravi edicija koja bi isla tik iza italijanske, da bude razlika izmedju nas i italije maksimalno 2-3 broja da ne moramo cekati par godina da procitamo nove stripove... |
Ja bi volio da ovde napisem nesto pametno ali se bojim da me niko nece razumjeti |
Edited by - Ramath on 23/06/2011 16:47:03 |
 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Posted - 24/06/2011 : 09:45:38
|
ovo je sjaj...ima i mat verzija...
hm...ovo je ono sto me pomalo brine. Da li ce sve knjige biti u obadvije verzije. Problem je kada ljudi naruce nesto postom, npr. u stripovima na kvadrat ce vjerovatno stajati samo "tvrdokoricno", nece sigurno pisati sjaj ili mat. Pomalo mi glupo ako narucim i dobijem sjaj, a onda kod drugog broja mat, i sve tako dalje...
da,bit će mat i sjaj verzije...ubuduće...pa ti naznači da oćeš sjaj,i dobt ćeš sjaj...ili mat...
Evo, moje strahovanje je bilo opravdano. Fino sam naznacio da mi posalju "sjaj", danas dobio MAT verziju.
a jebi ga,svašta se dogodi živom čoviku...pa kontaktiraj ih ponovo,napij im se krvi,poslat ce ti drugi,taj zadrži   |
https://www.facebook.com/Comicator/ https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/ |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 24/06/2011 : 10:45:07
|
Kontaktirao sam ih odmah juce, poslao email i javio im se direktno preko sajta pod opcijeom kontakt. Kao sto sam i ocekivao, poslije 24 sata nema nikakvog odgovora. |
 |
|
legaz
Senior Member

.jpg)
Serbia
2430 Posts
Member since 13/08/2009 |
Posted - 24/06/2011 : 11:05:14
|
Kontaktirao sam ih odmah juce, poslao email i javio im se direktno preko sajta pod opcijeom kontakt. Kao sto sam i ocekivao, poslije 24 sata nema nikakvog odgovora.
A ŠTA SI TI MISLIO A ĆE TE KONTAKTIRAJU? |
Junaci ne ubijaju one koji ne mogu da se brane. |
 |
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 24/06/2011 : 11:11:44
|
@King: Iz mog iskustva, ljudi iz SNK su odgovorni, i svaki put kad sam im pisao, oni su mi odgovorili (a ne kao neka izdavacka kuca ovdje koja pocinje sa slovom L). Nekad prodje dan, ili dva, ili cetiri, ali se ipak jave. Siguran sam da ce popravit ovu gresku s tvojom Zagor knjigom... Moguce je da nisu imali vise sjaj verzija, ali ipak, ocekujem da ce ti se javit i rascistit sve ovo :)
|
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 24/06/2011 : 11:13:52
|
Rekao sam vec, nisam ni mislio da ce odgovoriti, ali eto, covjek se ipak nada da ima jos ljudskosti na ovom svijetu. Ostavio sam u tom shopu na hiljade eura, zar je bilo tesko napisati jednu recenicu, dati neki odgovor. Sta sada, kada izadje drugi broj treba da mi je posalju u drugoj verziji??!! U cemu je problem? Da mozda tamo u shopu ne sjedi neki kraljevski potomak kojem je ispod svake casti da kontaktira sa obicnim smrtnicima?! Nekim ljudima jednostavno treba pokazati gdje im je mjesto, treba im spustiti ego. Da sam blize vec danas bih to uradio. |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 24/06/2011 : 11:16:03
|
quote: Originally posted by acestroke
@King: Iz mog iskustva, ljudi iz SNK su odgovorni, i svaki put kad sam im pisao, oni su mi odgovorili (a ne kao neka izdavacka kuca ovdje koja pocinje sa slovom L). Nekad prodje dan, ili dva, ili cetiri, ali se ipak jave. Siguran sam da ce popravit ovu gresku s tvojom Zagor knjigom... Moguce je da nisu imali vise sjaj verzija, ali ipak, ocekujem da ce ti se javit i rascistit sve ovo :)
Nadam se. Vec sam dovoljno prokuvao od juce. Ne zelim da dodjem u iskusenje da sjednem u auto i odem licno s2 i to samo zbog toga. |
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
Posted - 24/06/2011 : 12:13:13
|
Cetvrtak, 23.6. je praznik i neradni dan u Hrvatskoj... Malo se raspitaj prije nego sto nekoga napadas...
quote: Originally posted by acestroke
Nadam se. Vec sam dovoljno prokuvao od juce. Ne zelim da dodjem u iskusenje da sjednem u auto i odem licno s2 i to samo zbog toga.
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 24/06/2011 : 12:27:49
|
quote: Originally posted by surfer
Cetvrtak, 23.6. je praznik i neradni dan u Hrvatskoj... Malo se raspitaj prije nego sto nekoga napadas...
Ma da. Prvo sto mi je trebalo pasti na pamet prije nego sto posaljem poruku je da provjerim da li je slucajno praznik u Hrvatskoj. Dobro. Nadam se da je danas radni dan. |
 |
|
konj87
Starting Member

Croatia
22 Posts
Member since 08/05/2010 |
Posted - 24/06/2011 : 12:37:29
|
@King, Ace Kad sam neki dan kupovao u SNK samo su matovi bili izloženi pa sam zamolio djelatnika da mi pronađe sjaj. Nakon par sekundi 'traženja' dobio sam odgovor da su svi sjajni komadi već vjerojatno prodani, što mi je bilo jako čudno. Zato sam se obratio drugom djelatniku koji je otvorio kutiju punu sjajeva i uljudno mi uručio traženi primjerak. Dali je u pitanju lijenost, neznanje o postojanju dotične kutije ili politika da treba uvalit što više matova jer se sjaj bolje prodaje stvarno neznam, al želim vjerovati da se NE radi o ovom trećem. |
Edited by - konj87 on 24/06/2011 14:39:48 |
 |
|
Zagor12
Advanced Member

- kopija.jpg)
Croatia
6763 Posts
Member since 23/08/2010 |
Posted - 24/06/2011 : 12:45:48
|
King, nemam namjeru provocirati, no sutra je pak opet praznik , pa ako imaš kakvu namjeru...
Ja sam dobio automatski sjajnu u petak, prije sedam dana, tak da nisam nezadovoljan... Samo što moram paziti kako čitam, Libellusovi Texovi od 450 stranica su mi se malo raslimali, a Zagor je još u dobrom stanju. |
Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti: http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
|
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
Posted - 24/06/2011 : 13:01:41
|
pretpostavljao sam da ce ispasti zavrzlama sa sjajnom i mat verzijom. Vecina ce s vremenom htjeti samo sjajne, tako da nije nevjerovatno ako poslije nekoliko knjiga ukinu mat. I onda, ispade glupo zbog onih koji su prve brojeve nabavili u matu. |
 |
|
Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11453 Posts
Member since 14/02/2009 |
Posted - 24/06/2011 : 13:04:48
|
Nadan se da do toga neće doć jer ja uziman mat. Ne volin one sjajne korice nikako. |
Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud
https://www.last.fm/user/Pakaa |
 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik

.jpg)
22368 Posts
|
acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts
Member since 16/04/2009 |
Posted - 24/06/2011 : 13:23:20
|
Slazem se sa Paka01, mat jeste puno bolji. I nisu stvarno trebali davat opcije u ovom slucaju, sve knjige su trebale biti ili mat ili sjaj. Predpostavljam da ce ovo sad napravit pravu frku kad su u pitanju buduce knjige (previse matova, previse sjajnih, i slicno). I kolekcija ce izgledati malo cudna ako neke knjige budu mat, a neke sjaj |
http://www.acestroke.blogspot.com |
 |
|
Topic  |
|