forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 652

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2011 : 22:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by culfis

i nekoliko ozbiljnih opomena od strane moderatora, a niko nije banovan, sto je i dobro jer se takvim liberalnim delanjem sukob sam od sebe razresio i sve je ok.

Upravo tako. Ovde je to liberalno delanje na sceni već par godina, pa se "sukob" nije rešio.

Tako da...moraću da vam odbijem poziv na amandman, cenjeni kolega.

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2011 : 22:31:17  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Sta "ne"???

"Pusti Okija iz pritvora i donesi amandman da nema koriscenja termina sa prefiksom "psiho". "

quote:

I sto me svaki put teras da menjam naslove topica????

Što reče Obama: Because i can!

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 08/09/2011 : 22:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
diskreciono pravo moderatora, ali ostavlja `gorki okus` i osjecaj nepravde!

p.s. ugled se najlakse krnji na `vakim stvarima...

p.s. 2 - ja se nisam bunio kada mi je neko od moderatora IZBRISAO topik o marifetlucima oko novog Tarzana, jer ko zna kakve su `velike`sile u igri, ali sam na okijevo izbacivanje morao da reagujem u duhu solidarnosti sa kolegom, dragi kolega...

ende

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 22:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
To je bezobrazno i preterano... ne znam sta ti je veceras, ali ja necu promeniti naslov topica pa me banuj 21 dan... Tu nisata uvredljivo nema, ne kosi se ni sa jednim pravilom foruma i time izrazavamo podrsku kolegi koji je izbacen bezveze dok se provokator smeje i nigde ne javlja jer zna da je kriv.. Eto, to je to javljanje koje rezultira sa 2 bana i verovatno trecem (to sam ja jer necu da se povinujem "because I can: forama koje mrzim iz dna duse... Sada mi pade na pamet kada me neki Rus (koji je bio veci od mene duplo i stariji bar 7-8 godina maltretirao i terao da uradim nesto sa cim se nisam slagao... Rezultat - cigla polovica u lice.. Dalje sta je bilo necu...)

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2011 : 22:36:28  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

diskreciono pravo moderatora, ali ostavlja `gorki okus` i osjecaj nepravde!

p.s. ugled se najlakse krnji na `vakim stvarima...

p.s. 2 - ja se nisam bunio kada mi je neko od moderatora IZBRISAO topik o marifetlucima oko novog Tarzana, jer ko zna kakve su `velike`sile u igri, ali sam na okijevo izbacivanje morao da reagujem u duhu solidarnosti sa kolegom, dragi kolega...

ende

Go to Top of Page

culfis
Advanced Member

6738 Posts

Member since 01/12/2006

Posted - 08/09/2011 : 22:37:25  Show Profile Show Extended Profile  Send culfis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter
Upravo tako. Ovde je to liberalno delanje na sceni već par godina, pa se "sukob" nije rešio.

Tako da...moraću da vam odbijem poziv na amandman, cenjeni kolega.

... i oki je jedini krivac ?

Jel to štos iz Minhena?
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2011 : 22:39:51  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

to sam ja jer necu da se povinujem "because I can: forama koje mrzim iz dna duse...

Naravno, video si smajlija pored te rečenice???

Naslov topica nema ama baš nikave veze sa vašim obožavanim sportskim društvom. To što je jedan od "vas" zaključan možeš odmah da zaboraviš.

Nema ni "vas" ni "nas". Ovde smo samo "mi", pilići...

Na nekom partizanovom ili sportskom forumu, pa se delite, ali ovde toga nema.

Promeni naslov topica, priti pliz...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/09/2011 : 22:40:33  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

To je bezobrazno i preterano... ne znam sta ti je veceras, ali ja necu promeniti naslov topica pa me banuj 21 dan... Tu nisata uvredljivo nema, ne kosi se ni sa jednim pravilom foruma i time izrazavamo podrsku kolegi koji je izbacen bezveze dok se provokator smeje i nigde ne javlja jer zna da je kriv.. Eto, to je to javljanje koje rezultira sa 2 bana i verovatno trecem (to sam ja jer necu da se povinujem "because I can: forama koje mrzim iz dna duse... Sada mi pade na pamet kada me neki Rus (koji je bio veci od mene duplo i stariji bar 7-8 godina maltretirao i terao da uradim nesto sa cim se nisam slagao... Rezultat - cigla polovica u lice.. Dalje sta je bilo necu...)

Posto indirektno mene optuzujes da sam ja glavni krivac i provokator, ako ce biti lakse tvojoj dusi, neka vrate radulovica i okibokija i neka banuju mene na mesec dana.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2011 : 22:41:20  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:

... i oki je jedini krivac ?

Nije, naravno. Eto i radulović je izbačen.

I idemo dalje....

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 08/09/2011 : 22:41:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Rezultat - cigla polovica u lice.. Dalje sta je bilo necu...)

siledžija

https://www.facebook.com/Comicator/
https://www.instagram.com/comicator_stripfestival/
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47137 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 08/09/2011 : 22:50:40  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

napastvovao te?

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 22:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Naslov topica nema ama baš nikave veze sa vašim obožavanim sportskim društvom. To što je jedan od "vas" zaključan možeš odmah da zaboraviš.

I te kako ima... Oki je deklarisani Partizanovac i ovo je Partizanov topic gde je banovan... Bespotrebno.. I naziv topica cu promeniti, naravno, ali ne dok je stvar jos vruca i dok ne ispravis gresku... I sam znas da si usrao motku, pa ispravi, pokazi vrlinu a ne teraj inat i velicaj manu...

@Srdjandj
Ne treba da se odbanuje Radulovic, zasluzio je ban.. Treba da se odbanuje Okiboki jer nije... Ne treba da se banujes ni ti, jer nisi zasluzio.. Ali ako jeste Okiboki, onda si i ti... A ti treba da iskuliras Partizanov topic jer malo malo pa ispadne ovakvo sranje...

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 22:54:55  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo
siledžija

Da... Ja negde od 14-15 godina a on bar 22-23 i duplo veci od mene... Od tada mi se javlja svaki put i dobri smo...

Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 08/09/2011 : 22:55:34  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

I te kako ima... Oki je deklarisani Partizanovac i ovo je Partizanov topic gde je banovan... Bespotrebno.. I naziv topica cu promeniti, naravno, ali ne dok je stvar jos vruca i dok ne ispravis gresku... I sam znas da si usrao motku, pa ispravi, pokazi vrlinu a ne teraj inat i velicaj manu...

@Srdjandj
Ne treba da se odbanuje Radulovic, zasluzio je ban.. Treba da se odbanuje Okiboki jer nije... Ne treba da se banujes ni ti, jer nisi zasluzio.. Ali ako jeste Okiboki, onda si i ti... A ti treba da iskuliras Partizanov topic jer malo malo pa ispadne ovakvo sranje...

Sta ja mogu sto je hanter izbacio bokija, sto se mene tice neka ga vrati, briga me, ne znaci mi nista. Pa covece, veca je provokacija kad neko napise "Punio je cigane kad god je hteo", nego bilo sta drugo, daj ne budi dete.
Neka banuju mene, ionako mi je svejedno, ko malo dete se ponasas, ajde bre, budi ozbiljan.

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 22:57:28  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj
Sta ja mogu sto je hanter izbacio bokija, sto se mene tice neka ga vrati, briga me, ne znaci mi nista. Pa covece, veca je provokacija kad neko napise "Punio je cigane kad god je hteo", nego bilo sta drugo, daj ne budi dete.
Neka banuju mene, ionako mi je svejedno, ko malo dete se ponasas, ajde bre, budi ozbiljan.

Ma OK...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/09/2011 : 23:12:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Manhuntere, zbog tebe ovaj forum liči na jednu veliku sprdačinu.

Mogao bi i samog sebe da banuješ, ima razloga svakako..
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 08/09/2011 : 23:19:43  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Manhuntere, zbog tebe ovaj forum liči na jednu veliku sprdačinu.

Mogao bi i samog sebe da banuješ, ima razloga svakako..

Navedi mi dve činjenice zbog čega sam ja razlog što "ovaj forum liči na sprdačinu" i ja ću se banovati.

Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40261 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 08/09/2011 : 23:44:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
quote:
ja ću se banovati.

Razlog 1. - Banovan Okiboki a ti koristis istu terminologiju.. Isti proizvod u drugoj ambalazi...

Edited by - sawitch on 08/09/2011 23:45:08
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 08/09/2011 : 23:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Ovo što je Oki rekao je prevršilo svaku meru, a kada ti kažeš da smo prostitutke koje okreću dupe onome ko ima veći je sasvim ok?

Da ne spominjem da je sve ovo krenulo jer nisi mogao da odoliš da odgovoriš Saletu na ono za Rakočevića..

Zapalio si barut, a nastadali su Oki i Marko.

Edited by - Imrahil on 08/09/2011 23:50:15
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/09/2011 : 00:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
Ako se ne varam, govorio si o FORUMU, a ne o ovom topicu?

To što sam ja napisao je ništa u odnosu na ono što je tolerisano sa moje strane, veruj mi. Hteo sam samo da vidite kako vi skoro svakodnevno zvučite, a i ne primećujete.

Saletu sam odgovorio zato što je čovek u sukobu sa samim sobom, kad počne sa nekim izjavama. A smatram ga za prijatelja, pa znamo dokle možemo da idemo.

Edited by - manhunter on 09/09/2011 00:04:56
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13458 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 09/09/2011 : 00:14:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Pa ček, jel ovaj topic deo foruma ili egzistira samo u našoj mašti?
Fin sam na ostalim temama, a ovde ću da jebem ove Grobare u mozak i haha, ne mogu mi ništa jer sam mod.

Ja ostajem pri stavu da nisi trebao da se mešaš uopšte. Ni ti, ni Dragan. Ovo je topik o Partizanu i to o čemu mi raspravljamo i trubimo je valjda samo naša stvar. Nismo nikoga uvredili, samo se zezamo. Ali ne, tu su brižni Zvezdaši da uvek uskoče i kažu nam da smo iskompleksirani.
Jel toliko boli što kažemo da vam se klub ugasio?

Kada nas nazivate stokom na vašem topiku, to je ok.
Kada ja otvorim topik koji je obična zajebancija, on nestane posle par sati, jer je nečija sujeta povređena..
Dvostruki aršini..

Edited by - Imrahil on 09/09/2011 00:15:36
Go to Top of Page

Elderane84
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3247 Posts

Member since 30/10/2008

Posted - 09/09/2011 : 00:51:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Elderane84 a Private Message  Reply with Quote
Ljudi... Ucestvovao sam u raspravi, pa bar da kazem sta mislim. Necu dolaziti na ovaj topik, ako vama smeta. Ali, da znate jedno. Po mojem vidjenju, postojanje Zvezde bez Partizana i obratno nema smisla. Ja imam prijatelje Grobare, s kojima se redovno zajebavam na ovu temu. Ne bijemo se, ne pljujemo se, i niko nikoga ne mrzi. Naravno da postoji odredjena kolicina mrznje prema suprotnom klubu, ali to sve prestaje izlaskom sa stadiona i po zavrsetku utakmice. Ja dolazim na ovaj topik, jer je 20 puta zivlji od Zvezdinog, a topik u kojem cemo svi da pisemo kako volimo Zvezdu i mrzimo Partizan nema poente, ja mu svrhu ne vidim. Vijesti cu sam da nadjem, slike takodje, i informacije, ja dolazim na topike Zvezde i Partizana da prognoziramo, peckamo, sprdamo se i gledam da nikog licno ne uvrijedim, i siguran sam da ovdje nema ljudi koji zasluzuju vrijedjanje, ma za koga navijali.
Ako nismo u stanju da normalno komuniciramo, onda bolje da ni nema raspalih topika o pojedinim klubovima, posto mi se cini da je ista stvar na Dinamo - Hajduk relaciji.
I da dodam, i ja sam za otkljucavanje Okibokijevog naloga, to sto pise Zvezda malim slovom, ne znaci da je niko i nista. A i nije upotrijebio vrijedjanje koje je gore od 90% onih sa Eurobasket teme, iako od njega nije nikako primjereno da se tako obraca starijem covjeku od sebe, ali to je druga prica.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/09/2011 : 08:55:36  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

Pa ček, jel ovaj topic deo foruma ili egzistira samo u našoj mašti?

Pa vidiš, ovo drugačije zvuči. Ti si rekao da je ovaj forum zbog mene loš. A sad ispade samo ovaj topic...

Nego, da te pitam konkretno, zbog čega je to tako? Šta sam to ja uradio pa sam upropastio ovaj predivni topic?
Time što sam vam x puta progledao kroz prste? Time što sam se svojevremeno svađao sa srdjandj, upozoravao ga da ne preteruje u provokacijama, zabranio mu da postuje ovde i čak ga zbog toga i izbacio? A sve zbog vaše hajke koju ste tad podigli i osetili se ugroženim?
Ili zbog toga što vam pre svake evropske tekme u fudbalu i košarci poželim uspeh (i to stvarno mislim)? Ili zato što vas ne zezam posle poraza u tim istim tekmama? Izuzev ovo protiv Roversa, ali to je već posebna priča...

quote:

Fin sam na ostalim temama, a ovde ću da jebem ove Grobare u mozak i haha, ne mogu mi ništa jer sam mod.

Ovo je glupost godine, čisto da znaš. Iskreno, baš me briga ko piše, važno mi je šta se piše. I da je ovakva atmosfera na Zvezdinom topicu, isto bih se ponašao (što i jesam, vidi u slučaju srdjandj). Tako da ovo tvoje razmišljanje da sam "ja mod i da mogu da radim šta hoću" možeš da okačiš mačku o rep. Imam toliko drugih stvari u životu gde mogu da ispoljim svoj talenat i znanje da nemam potrebe da se ovde nešto dokazujem. Odavno sam izašao iz osnovne škole da bih išao na te fore.

quote:

Ja ostajem pri stavu da nisi trebao da se mešaš uopšte. Ni ti, ni Dragan.

A ja ostajem pri stavu da mi je dužnost da vidim šta se piše i gde. Čitam ja i topic o Nathanu Neveru, a pročitao sam dve cele epizode tog junaka.
A to da li će ovde Dragan, Janko ili Marko da dolaze da čitaju nije na tebi da odlčuješ.

quote:

Ovo je topik o Partizanu i to o čemu mi raspravljamo i trubimo je valjda samo naša stvar.

Nije. Ovo je otvoreni forum o stripovima, a topic o partizanu je samo jedan od onih manje važnih.

quote:
Nismo nikoga uvredili, samo se zezamo.

Aha. Onda je mrmot zavio čokoladu----

quote:
Ali ne, tu su brižni Zvezdaši da uvek uskoče i kažu nam da smo iskompleksirani.

Neko mora.

quote:

Jel toliko boli što kažemo da vam se klub ugasio?

Mene ni najmanje. Čak i ne gledam na te stvari tako, ali to je već druga tema. Nego, kad vi ovde već samo raspravljate o Partizanu, kako to da imate 40%, ako ne i više, postova o Zvezdi?

quote:

Kada nas nazivate stokom na vašem topiku, to je ok.

Vi sami ste se složili da je to ok. Pitaj sawitcha. I vi nas zovete ciganšture, silujete komšinice, terate nas da se kupamo, pokrećete akciju prikupljanja dobrovoljnih priloga... Budi malo realan, možeš ti to.

quote:

Kada ja otvorim topik koji je obična zajebancija, on nestane posle par sati, jer je nečija sujeta povređena..
Dvostruki aršini..

Čija sujeta? Kakva dvostruka merila?
I podseti me koji je to topic bio.

Mada ne vidim nikakvu vezu sa ovim ovde...

Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 09/09/2011 : 08:59:28  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Radulovicu zabraniti pristup forumu.Prvo zbog nepismenosti,zatim sve ostalo.
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25296 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 09/09/2011 : 09:11:45  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

Јбт, пре свега треба бити човек у овим расправама. Нису ми јасни људи који вређају једни друге, пишу све и свашта. Одвратно је читати све то. Јебите си све по списку преко пп-а, уживо. Ово само ствара неку ружну слику о тим људима.
Овај Радуловић, само уме да провоцира, не може да зине, а да не помене Звезду у негативном контексту + кад видим колико не уме да пише.. катастрофа... а тек комуникација са форумашима му је дивна, оличење некултуре, а има 100 година. Мене је извређао (исто као Срђан), али боли ме дупе да се упуштам у те расправе. Као прво, себи не бих допустио да тако нешто кажем некоме кога познајем преко форума.
Све ове расправе треба сасећи у корену. Чуди ме да су модератори допустили све ово, једино да нису били присутни на форуму у то време... али једни те исти људи праве срања на овим темама...
Што је најгоре сви скачу за најмању ситницу, провокацију, на помен Гробара, Лукића, Ђурића... како вам не досади да се препирете око непотребних ликова..ајде, зајебанција је скроз ок и то је пожељно.. пре неки дан сам са се зезао са овим индијанцима са форума чак је и Имрахил постао један... то је добра и здрава атмосфера каква је пожељна на овим темама... нећемо се увек сложити, али немојмо се вређати.

Evo, pročitajte ovaj post više puta, to vam je domaći zadatak.
Važnije stvari sam vam podebljao, da se ne mučite u razmišljanju.

Go to Top of Page
Page: of 652  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.21 seconds. Snitz Forums 2000