forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 02:06:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja ga pljujem jer igra a pored Bob Roka ne zasluzuje... Kad god udje zasere... Ne znam koji mu je veceras indeks, ali izgubio je par lopti u napadu kao konj.. Ono kada je pao na guzicu, hteo da se lakta i ovaj se covek izmakao a on kao june pao na parket.. Pa da nije nas svasta bih rekao, ovako ipak imam malo rezerve...

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 02:06:14  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by okiboki
Imrahile druze to nije bio prvi i jedini put.Morison je zvezda koja je svesna toga i koja je dosla u jedan mali klub za velike pare i boli ga tuki.On igra za sebe da bi se sto bolje prodao.On zna da je nezamenjiv i kao takav moze da radi sta hoce.
Sta ce ti to?Pa mi nikad nismo imali takve likove u klubu.Prvenstveno biraju da je dobar covek pa tek onda dobar igrac.Evo danas gledam Macvana na SOS-u.Extra lik,extra covek!Pametan,odmeren,iskren,vidi se da je dobar kao lebac.Ne bi ga menjao za dva Morisona veruj mi.Lik je ladno potvrdio da je plakao kad je iz FMP-a otisao u Hemofarm a ne u Partizan.E takvi nama trebaju,takvi koji ce da ginu i da daju sve za Partizan a ne neke budale.

Čekaj, ozbiljno, jel vi tog Morisona poznajete u dušu, pa ga prozivate ovde? Odakle najozbiljnije možeš da znaš zašto se posvađao sa trenerom?

Mi takvog lika imamo, zove se Raduljica. Boli ga tuki.

A Mačvana smo nekada pljuvali, sad je već legenda vidim.

Jebem ga ako igrac ima vec par puta ima konflikt sa trenerom znaci da tu nesto nije u redu.
Za Raduljicu post iznad.
Pazi on kad je dolazio ja sam bio u fazonu WTF?Ali sada tvrdim da je najvece pojacanje za ovu sezonu.Koliko je to koristan igrac pa to je neverovatno.Pljuvali ko i sve sto pljujemo kad igraju protiv nas.I Katica smo pljuvali pa je sad druga prica.Svako ko dodje i gine za klub je dobrodosao.Oprastamo mi ruznu proslost,nije problem

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 02:08:22  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Inace, Macvan bar 4 puta veceras nije pogodio obruc kada je sutao...

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 02:10:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

1. poslednji veliki potrosac lopti sa skromnim ucinkom je bio Haris Brkic.. Od tada ga nismo imali.. Igra se racionalno...

2. Milosavljevic ima sut u ABA ligi, dok u Evroligi dolazi do izrazaja ono sto sam ti rekao.. Mala muda, tacnije neiskustvo...

3. Za Morrisona me zabole.. Radije bih imao Veselog u ekipi koji vola ubosti ne moze nego 2 Morrisona...

4. Kad je Macvan pljuvan?

1. Igrač koji daje 20 poena po meču da procentom od 55% za 2 i 45% za tri nije potrošač.

2. Koliko da ga čekamo još? Dve godine, tri možda? Do tad će ih valjda naći..

3. Veseli je otiašo u NBA Sale, ako nisi primetio, više ne igra u Partizanu Znaš, i ja bih Kobi Brajanta ako može

4. Mislio sam generalno, dok je bio u Hemofarmu. Misliš da su ga matizi navijači tad? A sad odigra 3 meča i već je Grobarčina kakva se retko viđa..

Budimo malo na Zemlji.
Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 02:10:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Мени Мачван није за Партизан. Боље да смо узели неку праву четворку типа Лазме, Гист.. Мачван нема висину за ту позицију и очигледно је да има проблема у одбрани на тој поуицији. Плус, само рита оне трице, као цигле да баца, много држи лопту, делује ми као да се све врти око њега...

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 02:10:29  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Caleb

quote:
Usta da se kladimo da ce Raduljica imati najbolji indeks u drugom delu ABA lige?Ako ne najbolji onda drugi najbolji.

Зашто да се кладимо, када га ја нисам пљувао. Имам поверење у њега. Треба му мало времена само

Ne smes a?Ma fala bogu,pokazace on zasto je doveden.
E a Stojke je fenomen stvarno.Koliko njega pljuju i sta mu rade a njega bas zabole.On ko da je sa druge planete,flegma nevidjena.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 02:13:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Usta da se kladimo da ce Raduljica imati najbolji indeks u drugom delu ABA lige?Ako ne najbolji onda drugi najbolji.

Зашто да се кладимо, када га ја нисам пљувао. Имам поверење у њега. Треба му мало времена само

E a Stojke je fenomen stvarno.Koliko njega pljuju i sta mu rade a njega bas zabole.On ko da je sa druge planete,flegma nevidjena.

Кад сам бо против Пазара, изашао Стојке на загревање према северу где су били Торцидаши. И одмах су кренули да му помиљу жену, Мустафу. Лик се само окренуо према њима, дигао три прста и наставио са загревањем. ладан као шприцер.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 02:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Кад сам бо против Пазара, изашао Стојке на загревање према северу где су били Торцидаши. И одмах су кренули да му помиљу жену, Мустафу. Лик се само окренуо према њима, дигао три прста и наставио са загревањем. ладан као шприцер.

Pa da,pa tako stalno iskulira.Neverovatno da nista ne moze da ga dotakne.Covece kad se setim Gurovica,onaj je plakao od muke,a ovog savrseno zabole.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 02:15:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jebem ga ako igrac ima vec par puta ima konflikt sa trenerom znaci da tu nesto nije u redu.
Za Raduljicu post iznad.
Pazi on kad je dolazio ja sam bio u fazonu WTF?Ali sada tvrdim da je najvece pojacanje za ovu sezonu.Koliko je to koristan igrac pa to je neverovatno.Pljuvali ko i sve sto pljujemo kad igraju protiv nas.I Katica smo pljuvali pa je sad druga prica.Svako ko dodje i gine za klub je dobrodosao.Oprastamo mi ruznu proslost,nije problem

Pazi, najlakše je pljuvati, a nemaš predstavu šta je uzrok svemu.
Raduljica, ne možeš da kažeš da Morisona boli tuki, a ignorišeš Raduljicu. Ovaj bar ubaci 20 poena po meču, a ovaj naš biser jedva 5. Koga tu ustvari boli tuki?

Jedno je pljuvati kad igra protiv nas, ali ne vidim poentu omalovažanja nekoga, jer je kao potrošač lopti? Daj stvarno..
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 02:16:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by Caleb

Pa da, kad vidim kako brani zicer, a onda primi gol sa 30 metara, to se i ja zapitam
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
41213 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 11/11/2011 : 02:17:53  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
1. Igrač koji daje 20 poena po meču da procentom od 55% za 2 i 45% za tri nije potrošač.

Bas da su mu to brojke i nisu..

Poenta je ono sto mi igramo tako i moramo da cekamo.. Da imamo para da kupimo 5-6 gotovih igraca ne bismo uopste raspravljali o ovome...

3. Veseli je otiašo u NBA Sale, ako nisi primetio, više ne igra u Partizanu Znaš, i ja bih Kobi Brajanta ako može

Pa ovaj Morison ti je iz NBA...

4. Mislio sam generalno, dok je bio u Hemofarmu. Misliš da su ga matizi navijači tad? A sad odigra 3 meča i već je Grobarčina kakva se retko viđa..

Kad neko navija za Partizan on je Grobar, pa sad igrao 100 utakmica, 3 ili ni jednu..

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 11/11/2011 : 02:22:45  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Za Raduljicu post iznad.

Pazi, najlakše je pljuvati, a nemaš predstavu šta je uzrok svemu.
Raduljica, ne možeš da kažeš da Morisona boli tuki, a ignorišeš Raduljicu. Ovaj bar ubaci 20 poena po meču, a ovaj naš biser jedva 5. Koga tu ustvari boli tuki?

Jedno je pljuvati kad igra protiv nas, ali ne vidim poentu omalovažanja nekoga, jer je kao potrošač lopti? Daj stvarno..

Pa problem je sto je dosao tu gde je dosao,u klub koji je upropastio brdo igraca pa i sam sebe
Pazi ne bih rekao da Raduljicu boli tuki.Coveka jednostavno ne ide,ja kod njega vidim zelju ali nikako da udje u neki ritam.
Ne omalovazavam ga samo je istina ono sto kaze Sawic.On je tamo kao na treningu,igra opusteno,ima slobodu.Ako promasi ili se ne trudi nece ga izvaditi napolje.Nema pritisak.Opet pitam sto u Lejkersima nije igrao ovako?Da li je uopste i igrao tamo?Pogledaj mu drugu statistiku.Nit skokova nit nista.Ima jedan ofanzivan na 6 utakmica.Izuzmi utakmicu sa Zlatorogom pa ce statistika biti jos gora.Covek ne igra odbranu i nije za evropsku kosarku.Klasican NBA igrac koji suta cim primi loptu i trci nazad.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 02:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
Изненађује ме оки... какве све податке има. Да се запита човек

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 11/11/2011 : 07:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Kao sto sam pisao ranije, za mene je ovaj tim odlican i ima kvalitet za dalji plasman, iako su ovde neki to docekali na noz, i pricali kako su ostali napravili "drimtimove" i kako je ove godine nemoguce bilo sta uraditi, sto bi licilo na ono u prethodnih 5 godina. Evo dosla je najhvaljenija ekipa u grupi, i najveci evropski kosarkaski klub, nikad jaci u poslednji ihahaj godina, i igramo egal utakmicu, cak sta vise, vodimo celu utakmicu, sa samo DVE jebene date trojke! Naspram koliko Realovih? Stvar je u glavi i pripremi utakmice, sto je posao trenera, kao i pozrtvovanju igraca. Posle ovakve pobede, zalimo za propustenim protiv Efesa. Sad je kasno za time zaliti. Treba se okrenuti narednim utakmicama. Ne svidja mi se sto se podgreva atmosfera kako je moguce dobiti Efesa u Turskoj, a mi sledece kolo igramo u Italiji. Tamo je nemoguce dobiti?! Mislim sta?! Svaka naredna utakmica je bitna, svaka na strani je bitna.
Necu pojedinacno ovog puta komentarisati igrace, svaki je dao svoj doprinos igri i pobedi. Ali ova pobeda nema tezinu koju treba da ima, ako to ne "unovcimo" u sledecim utakmicama...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

tutto maxim
Senior Member

Serbia
1355 Posts

Member since 07/01/2007

Posted - 11/11/2011 : 08:15:43  Show Profile Show Extended Profile  Send tutto maxim a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by elfak nish

Ljubazno bih zamolio druga Savica da promeni naziv topika u "Pao Real,ko je sledeci?"

Evo!

Meni se ne svidja.
Sto da mi prepisujemo od bilo koga?
Nek drugi prepisuju od nas!
Go to Top of Page

wesskowaz
Advanced Member

Serbia
12045 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 11/11/2011 : 08:48:10  Show Profile Show Extended Profile  Send wesskowaz a Private Message  Reply with Quote
Kakav Morison, nemojte zajebavati...covek igra za svoju staristiku. Sutirace 25 puta dok ne nabije preko 20 poena. U odbrani ne postoji, a u napadu je prisutan samo ako ga ide sut. U Podgorici su ga zatvorili i pokazalo se kakav je igrac. Trpece ga Pesic jos neko vreme, a ond adio.

https://striposlavija.blogspot.com/
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 09:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Bas da su mu to brojke i nisu..

Poenta je ono sto mi igramo tako i moramo da cekamo.. Da imamo para da kupimo 5-6 gotovih igraca ne bismo uopste raspravljali o ovome...

Pa ovaj Morison ti je iz NBA...

Kad neko navija za Partizan on je Grobar, pa sad igrao 100 utakmica, 3 ili ni jednu..

1. to mu jesu brojke

2. slažem se da moramo da čekamo, ali jbg, nama zaista fali neko da daje poene..

3. da, ali veseli je otišao u nba, da kukam za njim ne vodi nigde..

4. i to se slažem, ali dizanje u nebesa posle 3 meča je besmisleno..
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 09:28:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Svasta covek procita dan posle pobede nad Realom (btw, Cloude, koji najhvaljeniji evropski klub seme ti, oni su kesa vec tri godine, to sto deru Partizan redovno ne znaci da su velicina, malo vise gledam ACB od vas pa sam realniji). Naprimer, da Partizan ne trpi potrosace, mada se svojevremeno kleo u nekakve Vujanice i Milojevice. Ali ipak je najjaca izjava da se prvo gleda da je on dobar covek, pa tek onda kao igrac. Evo naprimer kapiten Tomasevic, pa njega si na leb mogao da mazes, predobar je bio. Al sta i ocekivati kad selekciju vrse dobricine Danilovic i Tosha.

Je li, jel vi to navijate za domino sekciju lokalnog penzionerskog kluba, ili KK ? Malo mnogo vas razmazila cinjenica da imate 10 titula u nizu i nedostojne rivale u ligi, pa ste sad izmislili nekakve ljudsko-sportske standarde i nabili tu pricu "Partizan, primer deci i omladini, velicina, kombinat za pohvalu"...da Zvezda uzme i dve zaredom vec bi Bokara & Savelja pisali peticiju crnom djavolu ako treba da pobede u narednoj sezoni :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 09:30:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

Изненађује ме оки... какве све податке има. Да се запита човек

Ima jedan ofanzivni i ne igra odbranu, to je moj zaključak kad sam pročitao.

A za Raduljicu, pa možda zaista bude bolji kasnije, ali ga sad jednostavno boli tuki, to je evidentno..
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 09:31:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koliko su centri Reala a bilo ih je 3 vrhunska dali poena veceras?Tomic 0,Begic 3,Ibaka 2!
Toliko o Pekovicevoj odbrani.

Real je izbegavao da igra na centre ceo mec, a posto su Carroll, Pocius, Llull i Rudy sekli Partizanove bekove k'o vruc noz puter, jel' i bilo neke potrebe ? Gledaj malo meceve pa gledaj kako Pekovic (ne) igra odbranu, kad ga testiraju.

quote:
Raduljicu treba docekati ali bice dostojna zamena Pekovicu.Opet kazem samo polako.

Gde ce mu bude zamena, u Minnesoti ? Treba docekati igraca koji je doveden na jednogodisnji zajam ? :D

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13533 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 11/11/2011 : 09:42:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu
Gde ce mu bude zamena, u Minnesoti ? Treba docekati igraca koji je doveden na jednogodisnji zajam ? :D

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 11/11/2011 : 10:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Svasta covek procita dan posle pobede nad Realom (btw, Cloude, koji najhvaljeniji evropski klub seme ti, oni su kesa vec tri godine, to sto deru Partizan redovno ne znaci da su velicina, malo vise gledam ACB od vas pa sam realniji). Naprimer, da Partizan ne trpi potrosace, mada se svojevremeno kleo u nekakve Vujanice i Milojevice. Ali ipak je najjaca izjava da se prvo gleda da je on dobar covek, pa tek onda kao igrac. Evo naprimer kapiten Tomasevic, pa njega si na leb mogao da mazes, predobar je bio. Al sta i ocekivati kad selekciju vrse dobricine Danilovic i Tosha.

Je li, jel vi to navijate za domino sekciju lokalnog penzionerskog kluba, ili KK ? Malo mnogo vas razmazila cinjenica da imate 10 titula u nizu i nedostojne rivale u ligi, pa ste sad izmislili nekakve ljudsko-sportske standarde i nabili tu pricu "Partizan, primer deci i omladini, velicina, kombinat za pohvalu"...da Zvezda uzme i dve zaredom vec bi Bokara & Savelja pisali peticiju crnom djavolu ako treba da pobede u narednoj sezoni :D

Najhvaljeniji u GRUPI! Uz to, cinjenica je da su najtrofejniji evropski klub, iako su zadnju titulu prvaka evrope osvojili, 95 ako se ne varam.
Za ovo drugo, price kako se igraci pre svega dovode ako su dobri ljudi, a tek posle igraci, nemam komentar. Pojedine "zvezde" mi izgledaju ekstremno uobrazeno, ali je cinjenica da su odlicni igraci (fudbaleri, kosarkasi, vatepolisti...), i da svojim klubovima donose pobede i trofeje, a kakvi su ljudi, navijacima tih klubova puca ona stvar...
A evo, da ostanem dosledan. Partizan u ovom sastavu ima kvalitet za top 16 fazu. Stajacu iza te konstatacije iako se ne plasiramo dalje, a naravno, krivicu trenera!
Ne bih se slozio da imamo nedostojne rivale u ligi. Pre dve godine sa Vama odigrasmo petu majstoricu plejofa, koju ste mogli da dobijete, da vas je sut isao kao u 3 i 4 utakmici. Pesicu su bile krive sudije...

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 10:10:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by red cloud

Najhvaljeniji u GRUPI! Uz to, cinjenica je da su najtrofejniji evropski klub, iako su zadnju titulu prvaka evrope osvojili, 95 ako se ne varam.

Izvinjavam se, onda sam lose procitao. Da, '95 sa Robijom.

quote:
Ne bih se slozio da imamo nedostojne rivale u ligi. Pre dve godine sa Vama odigrasmo petu majstoricu plejofa, koju ste mogli da dobijete, da vas je sut isao kao u 3 i 4 utakmici. Pesicu su bile krive sudije...

Ma daj. To se desilo tada, otkako je Milo zavrnuo slavinu u Podgorici nema ozbiljnijeg rivala, zaista.

Go to Top of Page

red cloud
Advanced Member

Serbia
3928 Posts

Member since 29/06/2009

Posted - 11/11/2011 : 10:23:25  Show Profile Show Extended Profile  Send red cloud a Private Message  Reply with Quote
Iskreno, nikada Vas nisam podcenjivao, cak i kada smo imali za klasu jaci tim. Cinjenica je da nijedan drugi klub u Srbiji osim Zvezde, ne moze da pobedi Partizana u finalu domace lige. Moze da se desi u polufinalu da nas kao svojevremeno FMP, tada se zvao mozda Refleks, izbaci i vi osvojiste poslednju titulu, ali ako dodjemo u finale, a vi niste protivnik u njemu, ne razmisljam o ishodu. Kad ste vi tu, onda je sve moguce...
A Buducnost je za nas bila neresiva enigma, narocito u Podgorici u periodu od 96 do 02 godine...teska vremena...Ali smo im te 2002 vratili sa kamatom, pobedama u finalima kupa i plejofa u Podgorici!

Nasilje u Darkvudu
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 11/11/2011 : 10:26:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Tad se FMP zvao FMP, ako mislis na polufinale '98 i onu mutljavinu sa nestankom struje u Pioniru.

Buducnost je bila enigma dok valjda nisu i ostali naucili da se klizaju po Morachi.

Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.12 seconds. Snitz Forums 2000