forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Punisher
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 334

King Warrior
stripovi.com suradnik

22368 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 03/12/2011 : 15:42:35  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message
quote:
Originally posted by wele

Kralju Ratniče,daj pokreni izbor za naj forumaša 2011

to prepustam drugima, pa ako neko ima volje...
ja cu krajem mjeseca pokrenuti treci po redu, onaj najvazniji izbor,- IZBOR ZA DR.ZAGOROLOGA 2011
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 03/12/2011 : 16:35:47  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
Ja reko' da se zezamo malo
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 03/12/2011 : 17:03:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message

Organizovaću ja
Samo, još je rano Hoću da još malo uživam u tituli
Počećemo 10. decembra sa nominacijama a od 19. do 31. decembra se glasa

Takođe, tu je i izbor za najboljeg novajliju na forumu...

Nego, što pitaš to ovde u Punisheru ?

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 03/12/2011 : 17:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

Organizovaću ja
Samo, još je rano Hoću da još malo uživam u tituli
Počećemo 10. decembra sa nominacijama a od 19. do 31. decembra se glasa

Takođe, tu je i izbor za najboljeg novajliju na forumu...

Nego, što pitaš to ovde u Punisheru ?

Navikao sam ovdje da iznosim primjedbe,one topike ispod niko ne otvara
Go to Top of Page

Ultras
Advanced Member

Serbia
10062 Posts

Member since 17/10/2008

Posted - 03/12/2011 : 17:44:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Ultras's Homepage  Send Ultras a Private Message
quote:

Hmm, pametan potez

Svi se odmah zalete ovamo - misle neka frka

Svet stripa - portal - instagram - facebook - tiktok - youtube
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 03/12/2011 : 17:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message
quote:
Originally posted by Ultras

quote:

Hmm, pametan potez

Svi se odmah zalete ovamo - misle neka frka

Eto vidis
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4238 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 05/12/2011 : 20:59:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
Insistiram da se forumaš Vladimir isključi sa foruma na onoliko dana koliko ga sljeduje po pravilniku foruma. N a strani 12 topika koji je zaključan "Hladna kao led: Nina Bunjevac", krajnje drsko i bezobrazno stavio je Bosanke u vugarni kontekst priče.
Da ne bi bili dvostruki aršini Markose i nadležni administratori kaznite dotićnog "novinara", taman da vam je brat rođeni, ono na nacionalnoj osnovi nema smisla.
http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=40878&whichpage=12
Njegove riječi:

"Ma ne, kanadjanke zorka i mirka. :D"

Bosanke, garant!

C'est la vie...
https://www.facebook.com/Revija-Bosona-455611547926400/timeline/
Go to Top of Page

Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts

Member since 25/10/2001

Posted - 05/12/2011 : 22:02:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Kruger a Private Message
ako niste primjetili KRAS je opet otvorio politicki topic
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/12/2011 : 22:36:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by all_ba

Insistiram da se forumaš Vladimir isključi sa foruma na onoliko dana koliko ga sljeduje po pravilniku foruma. N a strani 12 topika koji je zaključan "Hladna kao led: Nina Bunjevac", krajnje drsko i bezobrazno stavio je Bosanke u vugarni kontekst priče.
Da ne bi bili dvostruki aršini Markose i nadležni administratori kaznite dotićnog "novinara", taman da vam je brat rođeni, ono na nacionalnoj osnovi nema smisla.
Njegove riječi:

Bosanke, garant!

Vlado je bosanac i to je bila žestoka ironija. To je valjda svima jasno, osim tebi.

Trouble will find me
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 05/12/2011 : 22:37:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:
Originally posted by Markos
Vlado je bosanac i to je bila žestoka ironija. To je valjda svima jasno, osim tebi.

Samo da znam za u buduće, jaka ironija na raučun vlastitog naroda se prizna?

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

zlikovski
Senior Member

Croatia
1090 Posts

Member since 21/03/2008

Posted - 05/12/2011 : 22:55:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zlikovski a Private Message
malo bolje pogledajte taj topik i vidjet ćete kako bi pola ekipe na njemu trebalo letjeti, a prije svih ultras jer onakve političe postove od jednog moderatora je u najmanju ruku zločesto tolerirati.
u biti bi bilo najbolje da se samoizbaci na bar tjedan dana.

Grad - to ste vi.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/12/2011 : 22:58:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Originally posted by bjelolasica

quote:

Trouble will find me
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 05/12/2011 : 23:01:31  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
quote:

quote:

quote:

Shvatit ću to kao da.

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4238 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 05/12/2011 : 23:18:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
quote:

quote:

Njegove riječi:

Bosanke, garant!

Ne znam ja ni ko je Vlado, niti me interesira, ne živi sigurno u BiH, (vjerovatno mu je destinacija Zagreb), a i da živi sigurno ne voli Bosnu kad tako piše o Bosankama i mora da je to onaj novinar o kojem je svojevremeno pisao Ratko "koji uvijek u superlativu piše o tebi i Fibri", pa ima kredita kod tebe (kad me već vučeš za jezik). A dobro ti je rekao neko od kolega, onakve bljuvotine na onom topiku ti nisu politika, a ostalo jest čim se nešto pođe o politici. Koji si ti licemjer, to je čudo božije.

C'est la vie...

Edited by - all_ba on 05/12/2011 23:19:35
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/12/2011 : 00:01:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:
Ne znam ja ni ko je Vlado, niti me interesira, ne živi sigurno u BiH, (vjerovatno mu je destinacija Zagreb), a i da živi sigurno ne voli Bosnu kad tako piše o Bosankama i mora da je to onaj novinar o kojem je svojevremeno pisao Ratko "koji uvijek u superlativu piše o tebi i Fibri", pa ima kredita kod tebe (kad me već vučeš za jezik). A dobro ti je rekao neko od kolega, onakve bljuvotine na onom topiku ti nisu politika, a ostalo jest čim se nešto pođe o politici. Koji si ti licemjer, to je čudo božije.

Meni je savršeno jasno na što je Vlado ciljao s onom rečenicom. I svi koji imaju nešto u glavi će lako doći do pravog zaključka. To svakako nije bilo vrijeđanje Bosanaca/Bosanki. S onima koji nisu sposobni tako jednostavne zaključke donijeti, poput tebe, nemam namjeru gubiti vrijeme i raspravljati. Savršeno me briga što će takvi misliti o meni.

Trouble will find me
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 06/12/2011 : 00:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
Bit ću slobodan da prokomentarišem štošta o članovima ovog foruma.
Većina njih su prikriveni nacionalisti i šovinisti koji bi,kad bi se dozvolilo pljuvanje,vrlo brzo otkrili svoja nazadna mišljenja i stavove.Neki se i ne trude kriti nego to galantno plasiraju,onako,ko fol uopćeno ali i najveći moron skuži šta je pjesnik htio reći-primjer topic Turska (svaštara) gdje Kras spominje "stoku" koja pohodi Jadran a lwood ga stoički podupire u izrečenom/napisanom.Primjera ima još mnogo i ne ističem ovu dvojicu posebno jer nas je takvih puno - niti sam nisam cvjećka,svjestan sam da u svojim postovima znam loše okinuti ali bar se trudim izbjeći ultraniske udarce a i kad to učinim većinom je reakcija na već napisano(opet pogledati gore spomenuti topic).Ne želim se pravdati,kao što rekoh,i sam se ubrajam u lošiji dio foruma.
Ne znam da li ste primjetili ali skoro svaki topic ima veliku dozu spamanja a sve vrlo često,ponekad i zbog banalnih stvari preraste u opće svađe ili svađe pojedinaca.Gledajući svaštaru i sport vidimo naličje cijelog sajta,a ono je iz godine u godinu sve lošije.Blago rečeno,sranje do sranja.Svaka čast entuzijastima koji postaju u strip relevantnim topic-ima ali njihov broj se smanjuje te se sve svelo na šačicu ljudi čiji rad poštujem i zbog čega svaki dan bacim oko na ovaj sajt jer se još uvijek da naći ugodnih tema.
Smatram,svjestan da nisam relevantan,također da moderatori nisu na razini postavljenog im zadatka te bi se po tom pitanju trebalo štošta uraditi a gore spomenute podforume sport i svaštara za dobrobit sajta ukinuti...

Wtf?

Edited by - bagi on 06/12/2011 00:05:28
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4238 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 06/12/2011 : 00:07:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
Imaš mi ti u glavi, ma daj, ne lupetaj više i ne pravi se više pametan nego što jesi. I ti mene interesiraš kao lanjski snijeg.
Nisi odgovorio na dvostruke aršine o politici. Politički topik u stripu može, a van stripa ne može.
To se zove licemjerstvo.

C'est la vie...
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/12/2011 : 00:16:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Imaš mi ti u glavi, ma daj, ne lupetaj više i ne pravi se više pametan nego što jesi. I ti mene interesiraš kao lanjski snijeg.
Nisi odgovorio na dvostruke aršine o politici. Politički topik u stripu može, a van stripa ne može.
To se zove licemjerstvo.

Ako ovdje netko lupeta, onda si to ti.
Ovo je stripovi.com, a ne politika.com. Čovjek crta strip, a vi samo serete o ustašama/balijama/četnicima/partizanima. Imajući u vidu što je sve čovjek do sada nacrtao, siguran sam da će to biti dobar strip s dobrom, antiratnom porukom, kao što i sam kaže. Ako ne bude, onda ćemo drugačije razgovarati.

Trouble will find me
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 06/12/2011 : 00:27:36  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
quote:
Originally posted by lwood

quote:
Originally posted by bagi

Bit ću slobodan da prokomentarišem štošta o članovima ovog foruma.
Većina njih su prikriveni nacionalisti i šovinisti koji bi,kad bi se dozvolilo pljuvanje,vrlo brzo otkrili svoja nazadna mišljenja i stavove.Neki se i ne trude kriti nego to galantno plasiraju,onako,ko fol uopćeno ali i najveći moron skuži šta je pjesnik htio reći-primjer topic Turska (svaštara) gdje Kras spominje "stoku" koja pohodi Jadran a lwood ga stoički podupire u izrečenom/napisanom.Primjera ima još mnogo i ne ističem ovu dvojicu posebno jer nas je takvih puno - niti sam nisam cvjećka,svjestan sam da u svojim postovima znam loše okinuti ali bar se trudim izbjeći ultraniske udarce a i kad to učinim većinom je reakcija na već napisano(opet pogledati gore spomenuti topic).Ne želim se pravdati,kao što rekoh,i sam se ubrajam u lošiji dio foruma.
Ne znam da li ste primjetili ali skoro svaki topic ima veliku dozu spamanja a sve vrlo često,ponekad i zbog banalnih stvari preraste u opće svađe ili svađe pojedinaca.Gledajući svaštaru i sport vidimo naličje cijelog sajta,a ono je iz godine u godinu sve lošije.Blago rečeno,sranje do sranja.Svaka čast entuzijastima koji postaju u strip relevantnim topic-ima ali njihov broj se smanjuje te se sve svelo na šačicu ljudi čiji rad poštujem i zbog čega svaki dan bacim oko na ovaj sajt jer se još uvijek da naći ugodnih tema.
Smatram,svjestan da nisam relevantan,također da moderatori nisu na razini postavljenog im zadatka te bi se po tom pitanju trebalo štošta uraditi a gore spomenute podforume sport i svaštara za dobrobit sajta ukinuti...

ajde ne lupetaj.nisan nigdi podupra njegovu izjavu .
i nisan nikog vriđa u tome topicu niti u bilo kojem drugom na nacionalnoj ili vjerskoj osnovi.
i namjerno nisan iša dalje u toj temi šta san ti lipo objasnia.

"...@ bagi ,pa i ne bi baš u detalje jer če me protjerat vatron odavde..."

Jašta.
Nebitno,neću dalje odgovarati o ovome ali morao sam istaknuti neke stvari koje se uklapaju u napisano.
Tvoj post je jasno namijenjen da se čita između redova i ostavlja mnogo toga rečenog ali neizrečenog.Čisti paradoks.

Wtf?

Edited by - bagi on 06/12/2011 00:39:10
Go to Top of Page

all_ba
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4238 Posts

Member since 01/04/2008

Posted - 06/12/2011 : 00:31:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit all_ba's Homepage  Send all_ba a Private Message
Jel ti to hoćeš da mene isprovociraš, pa da dobijem ban zauvijek. Ja ti samo uzvraćam istom mjerom. Zato pazi malo na riječnik, ja sam ukazao na ono što mi je zasmetalo i ti se našao da ga braniš. Ne brani se na takav grub način, nego se to lijepo kaže (upakuje), a ne vrijeđa se. Jest tvoj sait, ti si vlasnik, ali treba biti i gospodin pa znati vladati emocijama i na kulturan i civilizran način iznijeti svoj stav.

Da se ne bih pogrešno shvatio izbrisao sam zadnju rečenicu. Odmah bi bilo da sam nešto prijetio, a nisam.

C'est la vie...

Edited by - all_ba on 06/12/2011 00:43:28
Go to Top of Page

bagi
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3841 Posts

Member since 29/12/2002

Posted - 06/12/2011 : 00:48:38  Show Profile Show Extended Profile  Send bagi a Yahoo! Message  Send bagi a Private Message
lwood,ispisano-posrano,idemo dalje...No comment odavde nadalje na tu temu.Nisam eksplicitno mislio na tebe kad sam te naveo za primjer,mogao sam i sebe staviti-ja neke svoje stavove ne krijem i zbog njih sam par puta banovan.,nije bitno.
Za daljnje klanje imamo PM...

Wtf?

Edited by - bagi on 06/12/2011 00:54:02
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29679 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/12/2011 : 07:45:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message
quote:

Jel ti to hoćeš da mene isprovociraš, pa da dobijem ban zauvijek. Ja ti samo uzvraćam istom mjerom. Zato pazi malo na riječnik, ja sam ukazao na ono što mi je zasmetalo i ti se našao da ga braniš. Ne brani se na takav grub način, nego se to lijepo kaže (upakuje), a ne vrijeđa se. Jest tvoj sait, ti si vlasnik, ali treba biti i gospodin pa znati vladati emocijama i na kulturan i civilizran način iznijeti svoj stav.

Da se ne bih pogrešno shvatio izbrisao sam zadnju rečenicu. Odmah bi bilo da sam nešto prijetio, a nisam.

Stvarno si umišljen. Baš nemam pametnijeg posla nego tebe provocirati da bih te izbacio. Svašta.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 06/12/2011 : 09:51:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message
Tek danas sam malo pogledao par postova u tom zakljucanom topicu... i to je vec bilo par postova previse. Mislim stvarno, kojih sve ljudi ima ovdje.

Neki stvarno imaju problema i tesko im je ista u vezi "svojih" shvatiti i prihvatiti. Katarza drustva i nacije jos jim je daleko.
A kad je to Svaba mogao... nebeski narod izgleda ne moze.
I onda treba samo pricekati ko ce se prvi javiti.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 06/12/2011 : 22:11:20  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message
Moje mišljenje o četnicima, ustašama, partizanima i ostalim frikovima iz zone sumraka.
http://www.youtube.com/watch?v=Lq_n_sbqC94&noredirect=1

Go to Top of Page

paro
stripovi.com suradnik

Croatia
8619 Posts

Member since 30/03/2005

Posted - 07/12/2011 : 01:59:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit paro's Homepage  Send paro a Private Message
quote:

Moje mišljenje o četnicima, ustašama, partizanima i ostalim frikovima iz zone sumraka.
http://www.youtube.com/watch?v=Lq_n_sbqC94&noredirect=1

Čekaj bjelolasice, ti baš izazivaš sreću ili šta..
pošto sad predstavljaš ovaj sajt kao suradnik morao bi se malo više potrudit izbjegavat spominjanja četnika, partizana, ustaša i sličnih gluposti u bilo kojem kontekstu u bilo kojem topiku..
Ako je skoro izbilo sranje zbog jednog plakata za izložbu, zar ti nije logično da isto sranje može izbit oko ovakve sprdačine?
EDIT: ovaj post je nastao samo zato jer si i ranije na nekim topicima imao nacional izjave koje su se lagano klackale na granici prihvatljivog. Ako se ostali trude da svoja uvjerenja po tom pitanju ostave izvan foruma, onda valjda možeš i ti.
Ja hvala nebesima nisam moderator ovdje i ne moraš moje mišljenje prihvatit ni u najmanjoj mjeri, ali ne mislim ništa zlonamjerno.
Toliko..

There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.

Edited by - paro on 07/12/2011 02:09:30
Go to Top of Page
Page: of 334 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Topic Locked
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.53 seconds. Snitz Forums 2000