forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 1210

kenan92
Junior Member

Bosnia and Herzegovina
388 Posts

Member since 26/01/2010

Posted - 01/03/2012 : 11:14:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit kenan92's Homepage  Send kenan92 a Yahoo! Message  Send kenan92 a Private Message  Reply with Quote
Dobra naslovnica!

Here at last, dear friends, on the shores of the Sea, comes the end of our fellowship in Middle-earth. Go in peace! I will not say: do not weep;for not all tears are an evil."
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40672 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/03/2012 : 12:33:19  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Zagor fanovi imam problem, i pitanje pre problema..

U knjizi 11 od VC-a, gde je Nasilje u Darkvudu, koja je poslednja strana u stripu? Mislim, koji broj? Izgleda da imam falican primerak i da nemam sve strane... Meni je 324 poslednja stranica sa stripom... Oto Kraus srece nekog vojnika i to je to... Da znam da li da menjam ili je svima tako?!

Patricia hic mea totus mundus est
Go to Top of Page

Bat Baterton
Average Member

Serbia
782 Posts

Member since 10/08/2010

Posted - 01/03/2012 : 12:41:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Bat Baterton a Private Message  Reply with Quote
Menjaj! Ne znam koliko tačno strana ima, ali to nije poslednje što se dešava.
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40672 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/03/2012 : 13:11:04  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Pu majku im.. Moram zvati Darkwood...

Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
392 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 01/03/2012 : 13:21:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sawitch

Zagor fanovi imam problem, i pitanje pre problema..

U knjizi 11 od VC-a, gde je Nasilje u Darkvudu, koja je poslednja strana u stripu? Mislim, koji broj? Izgleda da imam falican primerak i da nemam sve strane... Meni je 324 poslednja stranica sa stripom... Oto Kraus srece nekog vojnika i to je to... Da znam da li da menjam ili je svima tako?!

Kod mene je 332 zadnja stranica stripa + jos ima teksta i naslovnica na kraju.

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

sawitch
Advanced Member

Serbia
40672 Posts

Member since 17/11/2007

Posted - 01/03/2012 : 13:26:31  Show Profile Show Extended Profile  Send sawitch a Private Message  Reply with Quote
Ja imam i teksta posle toga sve full, samo mi fali izgleda tih 8 strana...

Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22346 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 01/03/2012 : 13:39:25  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tornadomaster

Novi specijalac! 24

Sangue nero
Mirko Perniola
Gaetano e Gaspare Cassaro
Gallieno Ferri

uzas!
Go to Top of Page

Zagor12
Advanced Member

Croatia
6763 Posts

Member since 23/08/2010

Posted - 01/03/2012 : 14:07:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Zagor12's Homepage  Send Zagor12 a Private Message  Reply with Quote
Nagledat ćemo se još njihovih epizoda.

Z12 je sada Golub, ali sajt je ostao isti:
http://superheroji.com.hr/ - Najnovije iz svijeta superheroja
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 01/03/2012 : 15:12:48  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Jaooooo...svi samo ne braca Cazz...pardon Cassaro!

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 01/03/2012 : 15:15:14  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tornadomaster

Novi specijalac! 24

Sangue nero
Mirko Perniola
Gaetano e Gaspare Cassaro
Gallieno Ferri

Obratite paznju na lice ovog lika sa puskom.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 01/03/2012 : 15:19:54  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Ili losa senk ili neka maska

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

acestroke
stripovi.com suradnik

USA
11652 Posts

Member since 16/04/2009

Posted - 01/03/2012 : 15:40:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit acestroke's Homepage  Send acestroke a Private Message  Reply with Quote
... ili je Ferri usr'o stvar kao u poslednjih par godina.
(Zbog ove izjave sigurno ima da navucem tellerov bijes)

http://www.acestroke.blogspot.com
Go to Top of Page

wele
Advanced Member

Montenegro
3727 Posts

Member since 21/12/2009

Posted - 01/03/2012 : 15:40:27  Show Profile Show Extended Profile  Send wele a Private Message  Reply with Quote
Ili nacrtano lijevom nogom.
Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 01/03/2012 : 15:42:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
Jedno pitanje.
Negdje sam na ovom forumu pročitao (ne znam više gdje) da je Zagor u svojim pustolovinama nabasao i na agente iz baze drugdje. Zanima me jel je to istina i ako je koja je to epizoda. Zanima me dali postoji neka poveznica između Zagora i Martina Mysterea i dali postoji možda koja epizoda Zagora s Atlantidom. S obzirom da je Zagor bio svugdje pa čak i u svemiru.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 01/03/2012 : 15:46:02  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Epizode koje mozes nci u SD izdanju: Senke u Darkwoodu-Tajni Agent-Hellingen je ziv!-Dvoboj u svemiru te u Morska strava-Lovac na vestice-Kraken!

U ovim drugim nastavcima se pojavljuju kratko-pre kraj "Lovca..." i na pocetku "Krakena". U prvoj grupi epizoda se kao tajni agent baze Drugde pojavljuje Edgar Allan Poe

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 01/03/2012 : 15:58:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
Hvala. To je što se tiče agenata?
A jel postoji negdje nekakva aluzija, implikacija, referenca na događaje iz Martinovog serijala? Atlantida, Mu, Agarthi i sl.?
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/03/2012 : 16:06:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
Postoji, Atlantida se kratko spominje u epizodi Konkvistadori (epizoda od 3 broja), a ruševine Atlantide nakratko se mogu vidit i u novijoj epizodi Posljednja Thula (epizoda od 4 broja) kada Zagor i prijatelji s brodom budu uhvaćeni u Maelstrom koji ih skoro potopi. Također, u toj epizodi se spominje i Loki kao znanstvenik s Atlantide.

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Deers
Advanced Member

Croatia
9475 Posts

Member since 29/03/2004

Posted - 01/03/2012 : 16:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Deers a Private Message  Reply with Quote
U priči Tajna jednoroga-Grenland-Fatalno oružje bave se tajanstvenim oružjem iz rata između Atlantide i Mua. Antlantida se osim u ovim epizodama koje je Paka01 spomenuo spominje i u Kainovom povratku gdje u Africi Zagor dolazi do ruševina jednog od rubnih gradova Atlantide (ako se dobro sjećam)

"Trzaj mišica i nad prazninom sam."
Go to Top of Page

chris.tower
Junior Member

Croatia
392 Posts

Member since 17/12/2011

Posted - 01/03/2012 : 16:19:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit chris.tower's Homepage  Send chris.tower a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Whetherpine

Jedno pitanje.
Negdje sam na ovom forumu pročitao (ne znam više gdje) da je Zagor u svojim pustolovinama nabasao i na agente iz baze drugdje. Zanima me jel je to istina i ako je koja je to epizoda. Zanima me dali postoji neka poveznica između Zagora i Martina Mysterea i dali postoji možda koja epizoda Zagora s Atlantidom. S obzirom da je Zagor bio svugdje pa čak i u svemiru.

Epizode gdje se pojavluje baza Drugdje su:

SD 40/43 -Sjene nad Darkwoodom
SD 50/52 - Morska Strava
VČ 28/31 - Povratak Mutanta
ZG 552/556 - Lo scettro di Tin-Hinan (jos neobjavljeno u nas)

Inace u PIBD se cesto spominju avanture sa Zagorom i Helingenom, a i u regularnim MM brojevima gdje je Martin par puta spomenuo legendu o Zagoru i njegov susret s agentima Drugdje (LMS 15 - Mač Kralja Artura, SA 62 - Grad pet prstenova
), dok se u jednom od giganata i sam Chico pojavljuje!

https://photos.app.goo.gl/VCzp2QfWvMgWF1WZ8 - Rasprodaja stripova iz moje kolekcije, glanceri i rijetke stvari!
Go to Top of Page

Paka01
stripovi.com suradnik

Croatia
11449 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 01/03/2012 : 16:20:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Paka01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Deers

U priči Tajna jednoroga-Grenland-Fatalno oružje bave se tajanstvenim oružjem iz rata između Atlantide i Mua. Antlantida se osim u ovim epizodama koje je Paka01 spomenuo spominje i u Kainovom povratku gdje u Africi Zagor dolazi do ruševina jednog od rubnih gradova Atlantide (ako se dobro sjećam)

Jao, skroz san zaboavija na Tajnu Jednoroga i Kainov Povratak, a čita sam obe epizode

Would a new flood please finally come? A real rain and an assortment of plagues
And when all is said and done, even the Devil won't care enough to spit in the mud

https://www.last.fm/user/Pakaa
Go to Top of Page

Whetherpine
Average Member

Croatia
546 Posts

Member since 15/07/2010

Posted - 01/03/2012 : 16:41:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Whetherpine a Private Message  Reply with Quote
Odlično, hvala!
A sad na čitanje!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 01/03/2012 : 17:11:47  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Imas i onu neobjavljenu, sto se tice Atlantide i Mua, gde je bas posveceno tome "Put povratka" (A volte ritornano)

DNEVNIK CITANJA:
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4344 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 01/03/2012 : 18:20:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
da..specijalac 24 u italiji...naslovnica mi je super...a unutra crta cassaro...ima par strana sto se mogu videti i te strane su stvarno nacrtane izvrsno
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 01/03/2012 : 18:22:10  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by acestroke

Emire, mislim da ti je to onaj kolorac "Americke Odiseje" kojeg smo mi dobili kao giganta broj 1, ovo izgleda kao HC verzija te price na Italijanskom

Okidoki! Nek' se onda i nadje na talijanskom jeziku na polici...

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page

emirem
Advanced Member

10824 Posts

Member since 18/01/2010

Posted - 01/03/2012 : 18:23:17  Show Profile Show Extended Profile  Send emirem a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pwild

vidim da je ovdje procurila kriva informacija da nema naslovnica...

ja imam broj 1. i ima na trećoj-četvrtoj stranici naslovnica od epizode Terrore. Znači nije između dva originalna broja(na stranici 130) nego odmah na početku knjige.

Jel' ti o republickom Zagoru ,daj molim te koju sliku to sa naslovnicama i koju unutarnju...
Ja cekam svoj br. 1 i "Odiseju" pa stavim kada dodje

"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Go to Top of Page
Page: of 1210 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.81 seconds. Snitz Forums 2000