forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 -----> P A R T I Z A N <-----
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 682

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/04/2012 : 18:56:15  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Imrahil

quote:
Originally posted by okiboki
Da su svi kidali kao Lola sto je juce kidao mi bi pobedili.
Ajde reci mi ko je kriv za ova dva sramna poraza?

Igrači, pola tih govana ne zaslužuje da igra u Partizanu.

Evo i tebi isto pitanje kao i za Caleba.A Stanoje je bio kriv protiv Samroka iako su igraci promasili 20 sansi?Jebiga ljudi ne moze tako.

Ni živih se nisam boja, dok su bili za užasa, a nekmoli mrtvih pasa.
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 12/04/2012 : 18:56:46  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by manhunter

quote:

Ne zna engleski jezik

Ne zna on ni srpski.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 12/04/2012 : 19:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aha a protiv Samroka je kriv Stanoje iako opet nisu igraci mogli da uvaljaju 20 sansi a ne 10.Zanimljivo.

Колико се сећам, Станоје је поставио пичкарску тактику, где се бранио од Шамрока. Са Грантом ми смо Звезду у првом мечу сатерали у 16 метара, а и јуче смо били доминатни, ал гола не беше. Не видим ту кривицу Гранта.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 12/04/2012 : 19:02:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
quote:

A Stanoje je bio kriv protiv Samroka iako su igraci promasili 20 sansi?

Pa nije isto bas. Stanoje je kriv tu po meni jer je imao rezultat iz prvog meca koji je morao bolje da brani time nego da staje na loptu protiv amatera. Grant je isao punom silom na jaceg protivnika (od Shamrocka, ne Partizana, da se razumemo).

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Kakav ti je kupus, takva ti je sarma -- otac Tadej
Go to Top of Page

Colt
stripovi.com kum

3298 Posts

Member since 18/10/2001

Posted - 12/04/2012 : 19:18:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Colt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cuvam starudije

-Grant je izveo sastav koji bi svako od nas izveo, pa prema tome samo su igraci krivi, a pre svih Rnic i tamnoputi igraci koji su se zajebavali i vucarali po terenu.

Tacno, Kamara prvi na stub srama. Covek nije ni potrcao, simulirao povredu iako nije usao ni u jedan duel i potom napustio teren izrazito ravnodusan.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 12/04/2012 : 19:37:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:
Da su svi kidali kao Lola sto je juce kidao mi bi pobedili.
Ajde reci mi ko je kriv za ova dva sramna poraza?

Igrači, pola tih govana ne zaslužuje da igra u Partizanu.

Evo i tebi isto pitanje kao i za Caleba.A Stanoje je bio kriv protiv Samroka iako su igraci promasili 20 sansi?Jebiga ljudi ne moze tako.

Stanoje je postavio pedersku taktiku protiv ekipe za koju bi verovatno Calem, Mairosu, ti i ja mogli da igramo. Zato je kriv, nije imao muda da napadne.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

Saint Vincent and Grenadi
2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/04/2012 : 22:08:35  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Dečak od najviše 10 godina zapalio je sinoć baklju na zapadnoj tribini stadiona Partizana, držao je upaljenu pun minut, a da za to vreme ama baš niko nije reagovao, ni roditelji sa kojima je dete došlo na stadion, ali što je još gore, ni policija ni obezbeđenje u Humskoj.

Osim što je paljenje baklji na sportskim borilištima zabranjeno, nebrojeno puta se pokazalo da baklja može da bude veoma opasna. Širom sveta zabeležene su brojne povrede navijača koji su baklje palili, ali i drugih gledalaca, pa i požari koje su ti navijački rekviziti izazvali. Nikome to, međutim, sinoć nije palo na pamet na stadionu Partizana. Dete je u transu mahalo opasnim predmetom, ubeđeno da na taj način pruža podršku svom klubu, a zbog svojih godina potpuno nesveno opasnosti koja mu preti. Još veći je problem što te opasnosti nisu bili svesni ni dečakovi roditelji, koji su sa osmehom ispratili ponašanje svog mališana, verovatno ponosni na njegove prve navijačke korake u crno-belom.

Baš zbog ovakvih situacija FIFA i UEFA su zabranile pirotehniku na fudbalskim stadionima, ali izgleda da za to u Srbiji nikoga nije briga. Tako smo svedoci da se na svakoj bitnijoj utakmici zapali stotine ovih rekvizita, a kazne koje Zajednica prvoligaša ili FSS-a odrezuju srpskim klubovima su više nego smešne – tek po nekoliko desetina hiljada dinara.

Klubovi, Savez, ali i državni organi dozvoljavaju i ovakve frapantne scene, a posle se svi čudom čude odakle toliko mladih fudbalskih huligana i kako im stati na put kada malo odrastu, pa počnu da se bave ozbiljnim kriminalom.

Ovakve scene sve češće se u poslednje vreme viđaju i izvan stadiona, pa je poznat primer srednjoškolca u Sarajevu koji je pre samo nekoliko dana upalio baklju na času hemije.

Nema,nema niko tako lepe dragane.
Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 12/04/2012 : 22:20:42  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote

TRAGICNO...

Go to Top of Page

antares
New Member

Serbia
248 Posts

Member since 02/08/2010

Posted - 13/04/2012 : 10:43:49  Show Profile Show Extended Profile  Send antares a Private Message  Reply with Quote
IFFHS lista: Partizan na 112. mestu, Zvezda 213.

Na januarskoj listi Internacionalne federacije za fudbalsku istoriju i statistiku (IFFHS) rangirano je 400 klubova, a među njima su tri srpska.

IFFHS lista: Partizan na 112. mestu, Zvezda 213.

Najbolje je plasiran Partizan, deli 112. poziciju sa Borusijom iz Dortmunda i dva mesta je slabije plasiran nego na kraju prošle godine.

Za dva mesta pala je i Crvena zvezda i kraj januara dočekala je na 213. poziciji, koju deli sa Al Šababom iz Saudijske Arabije i iračkim Arbilom.

Vojvodina je pala za samo jedno mesto, na 248. koje deli sa Sošoom, Osasunom i Dačjom iz Kišenjeva.

Na vrhu, u poretku prvih sedam klubova, nema promena u odnosu na listu kojom je zaključena 2011. Katolika je napredovala dva mesta, Benfika pala za jedno. Iz „kluba 10“ ispao je Porto, a njegovo mesto je na januarskoj listi zauzeo Šalke.

Za najbolji klub u januaru proglašen je Juventus. Napredovao je 17. mesta, sa 127. na 110. Ovo mu je prvo ovakvo priznanje još od septembra 2005, a isto je dobio i u januaru 2004.

IFFHS je osnovan 1984, a od 1991. je pod krovom FIFA, kao organizacija koja popisuje fudbalsku statistiku iz svih krajeva sveta i upoređuje dostignuća na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Izvor Sportski Žurnal
Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/04/2012 : 10:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Ove liste su suvi humor, ova Osasuna bi verovatno obrisala pod sa Zvezdom (da ne pricam o tome sta bi Dortmund uradio Partizanu).

Ko igra za raju, i zanemaruje taktiku, zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/04/2012 : 11:04:37  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
A ova katolika iz Cilea na 8 mestu...

Go to Top of Page

Mairosu
Advanced Member

6689 Posts

Member since 03/07/2008

Posted - 13/04/2012 : 11:08:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Mairosu a Private Message  Reply with Quote
Da, cetri juznoamericka tima u top 10. Komendija.

Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 11:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by radulovic marko

TRAGICNO...

Ma sve je to zezanje.
Ova slika cak pokazuje da je kampanja protiv pirotehnike na stadionima cista glupost i da cak i dete moze da je koristi ako pravilno rukuje njom.
Go to Top of Page

Cuvam starudije
Senior Member

1940 Posts

Member since 03/02/2012

Posted - 13/04/2012 : 11:54:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Cuvam starudije a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Ove liste su suvi humor, ova Osasuna bi verovatno obrisala pod sa Zvezdom (da ne pricam o tome sta bi Dortmund uradio Partizanu).

Recimo felacio.
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/04/2012 : 12:15:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
quote:

TRAGICNO...

Videh ovo, užas
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 13/04/2012 : 14:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
Grant,Eduardo i Anderson...Tri najgora promašaja FK PARTIZAN u poslednjih godinu dana.Izgubiti od ovako jadne Zvezde dva puta 2:0 za kratko vreme je stvarno "podvig"! Ma koliko pojedinci imali loše mišljenje o Stanoju,ubedjen sam da bi crno-beli sa njim na klupi igrali u finalu kupa.a ne komšije...Vreme je za veliki remont ekipe!
Go to Top of Page

pravedni
Advanced Member

Serbia
4057 Posts

Member since 03/12/2009

Posted - 13/04/2012 : 14:10:53  Show Profile Show Extended Profile  Send pravedni a Private Message  Reply with Quote
quote:

Opet moram da ponovim koja je Grantova krivica.Motivisanost!Derbi retko kad dobije suvi kvalitet a mi smo juce igrali bezvoljno i nemotivisano.Nijedan klizeci nisam video a ovi su kidali na svaku loptu.Grant je postavio ekipu kao sto bi to uradio svako od nas da juri 2-0 ali kurcobolja nas je sjebala.Saslusajte sta je izjavio Lola i Aksent posle utakmice i neke stvari ce biti jasnije.Nesto u svlacionici debelo ne stima.Ja moram da vas podsetim da je sa istim ovim igracima Stanojevic imao 16 pobeda za redom i da je pobedio Zvezdu.Da li mi igramo bolje rezultati to ne pokazuju.U prolecnom delu smo na -2 od Zvezde i ispali smo iz kupa sa dva poraza od 2-0.

To je i moje mišljenje...
Go to Top of Page

Imrahil
Advanced Member

Serbia
13542 Posts

Member since 21/08/2005

Posted - 13/04/2012 : 14:44:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Imrahil a Yahoo! Message  Send Imrahil a Private Message  Reply with Quote
Vreme je, zaista.
Prvo smo remontirali onu kukavicu na klupi, još da izvršimo remont među igračima
Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/04/2012 : 15:02:34  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mairosu

Jesu humor sto se toga tice ko bi koga dobio ali je jako bitno da li ces biti nosioc u kvalifikacijama.Nisam siguran ali mislim da Partizan od ove godine nece biti povlascen u zrebu u drugom kolu a mislim da nece ni Zvezda vec u tom drugom kolu kvalifikacija za kup UEFA.Naravno pod uslovom da Partizan osvoji a Zvezda bude druga.Realno ako nisi povlascen imas skoro nemogucu misiju da udjes u kup uefa a kamoli u LS.

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/04/2012 : 15:06:21  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Vreme je, zaista.
Prvo smo remontirali onu kukavicu na klupi, još da izvršimo remont među igračima

Nama treba komplet remont.Od uprave do igraca,naravno i trenera.To ce se verovatno i desiti ali se cekaju ishodi parlamentarnih izbora pa da se opet lepo firme podele strankama.
Sto god bilo samo da oteraju Granta.Nadam se da ce dovesti Vuka Rasovica ili cak Vermeza koji je slobodan trenutno.
Sto se tice igraca tu smo bas bas najebali.Ove godine cemo se nekako i dovuci do titule ali sledece jako tesko.Pola igraca ce otici i ostace klincurija i neki polovnjaci.Morace dobro da se otvore za pojacanja.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/04/2012 : 15:08:49  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni

Grant,Eduardo i Anderson...Tri najgora promašaja FK PARTIZAN u poslednjih godinu dana.Izgubiti od ovako jadne Zvezde dva puta 2:0 za kratko vreme je stvarno "podvig"! Ma koliko pojedinci imali loše mišljenje o Stanoju,ubedjen sam da bi crno-beli sa njim na klupi igrali u finalu kupa.a ne komšije...Vreme je za veliki remont ekipe!

Cisto da te podsetim da je njih doveo Krstajic ..

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/04/2012 : 15:14:12  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
Ljudi preterujete.Prvo Anderson se povredio,ko kaze da ne bi bio dobar.Drugo Edvardo jeste razocarao ali covek je dosao u Partizan posle igranja sezone u Brazilu.Ako ste primetili svaki igrac koji je dosao odande u prvoj sezoni je odigrao slabo.Kako je igrao Kleo u prvoj sezoni u Zvezdi?Evo Kamara je dosao isto kad se u finskoj igrala liga i nije pokazao nista dok se nije adaptirao.Sto se tice Edua ja ne znam kako vi ne vidite koliko je taj covek znacio za nasu igru ovog proleca.Pogledate samo rezultate kad je igrao on i kad nije igrao.Coveka mozda nece gol ali radi neki drugi veoma bitan posao.Ja sam se jako smorio kad sam cuo da se povredio.Mi smo najebali bez njega.Valjda cemo se nekako dovuci do titule sa ova dva polu spica.

Go to Top of Page

radulovic marko
Senior Member

2826 Posts

Member since 14/02/2009

Posted - 13/04/2012 : 15:18:55  Show Profile Show Extended Profile  Send radulovic marko a Private Message  Reply with Quote
Ma znam ja to ,dobri su oni ali polako pocinjem da verujem da mora pod hitno da menjamo vezu (babovic,kamara,ilic ,smiljanic) Tu bi targetirao nas problem,naravno Rnic i Miljkovic noga u dupe....Volkov i Markovic su mi dve najvece nepoznanice u ovom nasem timu....

Go to Top of Page

okiboki
Advanced Member

Serbia
10835 Posts

Member since 23/11/2008

Posted - 13/04/2012 : 15:25:43  Show Profile Show Extended Profile  Send okiboki a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ma znam ja to ,dobri su oni ali polako pocinjem da verujem da mora pod hitno da menjamo vezu (babovic,kamara,ilic ,smiljanic) Tu bi targetirao nas problem,naravno Rnic i Miljkovic noga u dupe....Volkov i Markovic su mi dve najvece nepoznanice u ovom nasem timu....

Ma da to pod obavezno.Cela veza mora da se menja,eventualno Vukica ostaviti.Menjati obavezno i Rnica za brzeg stopera.Volkov moze,moze i Aksentijevic,moze i Ivanov.Jos jednog spica dovesti ali nekog razbijaca da igra u paru sa Lazarom,to u slucaju da Edvardo ne proradi.Sve u svemu celi vezni red mora da se promeni za mnogo brze igrace.Ja bi Lolu ostavio makar za rezervnog zadnjeg veznog,meni je on ok.

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16591 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 13/04/2012 : 16:01:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pravedni
Izgubiti od ovako jadne Zvezde dva puta 2:0 za kratko vreme je stvarno "podvig"!

Можда Звезда јесте јадна, али дерби је дерби. Ту не важе никаква правила, а форма и квалитет екипа не игра никакву улогу, што је Звезда и доказала у овом двомечу.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page
Page: of 682 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.03 seconds. Snitz Forums 2000