Author |
Topic |
Krscho
Junior Member
Croatia
380 Posts
Member since 19/06/2011 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/10/2012 : 11:53:37
|
quote: Originally posted by Krscho
dobar vam je program, balkanski efikasno
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
no1
Senior Member
Croatia
1322 Posts
Member since 16/06/2005 |
Posted - 21/10/2012 : 12:20:02
|
quote: Originally posted by andi
Na zamolbu Slavena, evo plakata za nadolazeći CRŠ! Uživajte!
Plakati su odlicni,a Breccia je kralj!
|
|
|
Krscho
Junior Member
Croatia
380 Posts
Posted - 21/10/2012 : 13:15:13
|
quote: Originally posted by tinton
Ironija, look it up
Programa nema, ko da amateri rade ovo, djeca iz vrtića, ako išta radiš prvo to je neki program i onda ga samo nadopunjuješ/mijenjaš |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 21/10/2012 : 13:17:03
|
Ironija, look it up
Programa nema, ko da amateri rade ovo, djeca iz vrtića, ako išta radiš prvo to je neki program i onda ga samo nadopunjuješ/mijenjaš
Hvala na komplimentima i savjetima. Program će danas biti. |
|
|
Zlotvor
Advanced Member
7094 Posts
Member since 03/02/2010 |
|
veber
Senior Member
1124 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19698 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 21/10/2012 : 13:35:10
|
quote: Originally posted by veber
Ironija, look it up
Programa nema, ko da amateri rade ovo, djeca iz vrtića, ako išta radiš prvo to je neki program i onda ga samo nadopunjuješ/mijenjaš
Hvala na komplimentima i savjetima. Program će danas biti.
ko če toliko izdržati |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
Krscho
Junior Member
Croatia
380 Posts
Posted - 21/10/2012 : 16:02:51
|
quote: Originally posted by veber
Ironija, look it up
Hvala na komplimentima i savjetima. Program će danas biti.
Nije kompliment nego kritika i onda očekuješ da ti recimo ljudi izvan Zg-a dođu na CRŠ. Pa naravno da ti neće doć. Ja sam u zg-u doma al da živim recimo u Rijeci, zanimam se za CRŠ, uz to i radim još i moram recimo dogovarat smjene kako bi išo na CRŠ i onda da vidim 5 dana prije početka istoga nema nikakvog programa bi reko zajebi to jer em takvi ljudi nebi stigli se vremenski poslozit da dodu na nekog im gosta sta ce bit sta ih zanima em se vidi vrhuanc organizacije od strane organizatora.
Uvjek za neki event se radi program mjesec dana ranije, pogotovo za nešto na nacionalnoj razini, CRŠ ovo C je Croatian ne Hrvatski ne ZRŠ Zagrebački Roman Show jer oni drugi izvan zg-a ti se neće mučiti truditi doć jer ako bi htjeli doć bi trebali uanprijed isplanirati zbog već spomenutog primjera poslovnih obaveza... iz godine u godinu sve lošije ovo postaje, ko da ste se sjetili prošli tjedan to organizirat a ne mjesecima već radite na tomu |
Edited by - Krscho on 21/10/2012 16:05:08 |
|
|
andi
Junior Member
Croatia
306 Posts
Member since 07/01/2008 |
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 21/10/2012 : 16:41:05
|
quote: Originally posted by Krscho Uvjek za neki event se radi program mjesec dana ranije, pogotovo za nešto na nacionalnoj razini, CRŠ ovo C je Croatian ne Hrvatski ne ZRŠ Zagrebački Roman Show jer oni drugi izvan zg-a ti se neće mučiti truditi doć jer ako bi htjeli doć bi trebali uanprijed isplanirati zbog već spomenutog primjera poslovnih obaveza... iz godine u godinu sve lošije ovo postaje, ko da ste se sjetili prošli tjedan to organizirat a ne mjesecima već radite na tomu
CRŠ = Crtani Romani Šou
C nema veze sa Croatian |
Moj strip Moje aukcije |
|
|
Paka01
stripovi.com suradnik
Croatia
11446 Posts
Member since 14/02/2009 |
|
Koresh
stripovi.com suradnik
2992 Posts
Member since 18/09/2004 |
|
veber
Senior Member
1124 Posts
|
supermark
stripovi.com suradnik
Croatia
29618 Posts
Member since 06/02/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 21/10/2012 : 21:38:59
|
Ja mislim da bi veber morao predati palicu za vođenje Croatian romani showa Krcku budući da najbolje shvaća kako funkcioniraju stripovski festivali kod nas... Ili barem da krcko objasni veberu uz kavicu kak se to radi.
Slavene, što imaš za reći u svoju obranu?
Šalu na stranu, mislim, ako trebaš više pomoći da se CRŠ što bolje uredi i organizira, možda da angažiraš još volontera... |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Posted - 21/10/2012 : 22:35:10
|
quote: Originally posted by DeeCay
Ja mislim da bi veber morao predati palicu za vođenje Croatian romani showa Krcku budući da najbolje shvaća kako funkcioniraju stripovski festivali kod nas... Ili barem da krcko objasni veberu uz kavicu kak se to radi.
Slavene, što imaš za reći u svoju obranu?
Šalu na stranu, mislim, ako trebaš više pomoći da se CRŠ što bolje uredi i organizira, možda da angažiraš još volontera...
što se tiče obrane i napada i taktičkih grešaka mogu reć samo da je pravo čudo da ovaj festival opće postoji
Još veće čudo će biti ako sljedeće godine uz 16. festival uspijemo organizirati i Moebiusovu izložbu u Modernoj galeriji
kavica i vatrena voda mogu uvijek a volontera nikad dosta |
|
|
paro
stripovi.com suradnik
Croatia
8583 Posts
Member since 30/03/2005 |
Posted - 22/10/2012 : 04:37:36
|
quote: Originally posted by Spiderman
quote: Originally posted by Krscho Uvjek za neki event se radi program mjesec dana ranije, pogotovo za nešto na nacionalnoj razini, CRŠ ovo C je Croatian ne Hrvatski ne ZRŠ Zagrebački Roman Show jer oni drugi izvan zg-a ti se neće mučiti truditi doć jer ako bi htjeli doć bi trebali uanprijed isplanirati zbog već spomenutog primjera poslovnih obaveza... iz godine u godinu sve lošije ovo postaje, ko da ste se sjetili prošli tjedan to organizirat a ne mjesecima već radite na tomu
CRŠ = Crtani Romani Šou
C nema veze sa Croatian
Al da je Kršou organizator itekako bi imalo veze |
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
|
|
|
Misko iz Darwooda
New Member
171 Posts
Member since 26/02/2007 |
|
hrvoje23
Senior Member
Croatia
2172 Posts
Member since 23/09/2005 |
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 22/10/2012 : 16:10:06
|
quote: Originally posted by Misko iz Darwooda
tko će voditi školu crtanja stripa?
Učitelj crtanja stripa. |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
|
|
Misko iz Darwooda
New Member
171 Posts
Member since 26/02/2007 |
|
Dr. Westax
Senior Member
Croatia
2757 Posts
Member since 18/07/2002 |
Posted - 22/10/2012 : 17:48:06
|
Nije kompliment nego kritika i onda očekuješ da ti recimo ljudi izvan Zg-a dođu na CRŠ. Pa naravno da ti neće doć. Ja sam u zg-u doma al da živim recimo u Rijeci, zanimam se za CRŠ, uz to i radim još i moram recimo dogovarat smjene kako bi išo na CRŠ i onda da vidim 5 dana prije početka istoga nema nikakvog programa bi reko zajebi to jer em takvi ljudi nebi stigli se vremenski poslozit da dodu na nekog im gosta sta ce bit sta ih zanima em se vidi vrhuanc organizacije od strane organizatora.
Uvjek za neki event se radi program mjesec dana ranije, pogotovo za nešto na nacionalnoj razini, CRŠ ovo C je Croatian ne Hrvatski ne ZRŠ Zagrebački Roman Show jer oni drugi izvan zg-a ti se neće mučiti truditi doć jer ako bi htjeli doć bi trebali uanprijed isplanirati zbog već spomenutog primjera poslovnih obaveza... iz godine u godinu sve lošije ovo postaje, ko da ste se sjetili prošli tjedan to organizirat a ne mjesecima već radite na tomu
Potpuno točno! Iz Rijeke sam i baš sam danas razmišljao ima li smisla dolaziti kada ni oni sami ne znaju što će i kada će biti |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Posted - 22/10/2012 : 18:45:36
|
quote: Originally posted by Dr. Westax
Uvjek za neki event se radi program mjesec dana ranije, pogotovo za nešto na nacionalnoj razini, CRŠ ovo C je Croatian ne Hrvatski ne ZRŠ Zagrebački Roman Show jer oni drugi izvan zg-a ti se neće mučiti truditi doć jer ako bi htjeli doć bi trebali uanprijed isplanirati zbog već spomenutog primjera poslovnih obaveza... iz godine u godinu sve lošije ovo postaje, ko da ste se sjetili prošli tjedan to organizirat a ne mjesecima već radite na tomu
Potpuno točno! Iz Rijeke sam i baš sam danas razmišljao ima li smisla dolaziti kada ni oni sami ne znaju što će i kada će biti
program je stavljen i jako dobro znamo što će biti i kad će biti. A i više stvarno ne razumijem ovo s programom jer barem Vi s foruma znate da su subota i nedjelja udarni dani festivala i da svi gosti i u subotu i u nedjelju imaju i razgovore s publikom i crtanja i potpisivanja za publiku.Moja greška je što nije stavljen ranije ali to nije napravljeno namjerno već postoje određene okolnosti i privatni problemi zbog kojih se to desilo.
sljedeće godine ćete obadva na pm dobit program 10.09 pa ću ga onda dopunjavati i mijenjati. Dosta autora je prihvatilo naš poziv i za ovu i za sljedeću godinu ali dosta autora je i otkazalo gostovanje. Napr. gostovanje g. Pasamonika i g. Peetersa dogovorili smo 26.9.
Nije sve crno bijelo,ima tu i dost sive. |
|
|
Luca_Torelli
stripovi.com suradnik
1379 Posts
Member since 05/03/2011 |
Posted - 22/10/2012 : 18:53:07
|
quote: Originally posted by Misko iz Darwooda
ha ha ha. Zanima me ime i prezime tog učitelja.
Trebaš doći na uvodni sat. Tada bi se predavač(ica) trebao/la predstaviti. |
nebesa nisu humana... (Hrabal)
|
|
|
Topic |
|