Ako ste izgubili volju za pisanjem rezervirane recenzije, otkažite rezervaciju kako bi ju netko drugi mogao preuzeti.
SMJERNICE ZA PISANJE RECENZIJA
upute i šablonu za pisanje recenzija možete pronaći ovdje.
Za sve gotove recenzije i tekstove javite se ReemCP-u preko privatne poruke za daljnje upute.
Imajte na umu da od trenutka slanja do objave recenzije na sajtu može proći od mjesec dana pa sve do 2 i pol mjeseca.
U slučaju da vam recenzija/tekst nisu objavljeni nakon spomenutog perioda, ponovno ih pošaljite jer postoji šansa da su se zagubili u DeeCayevom spam folderu.
Recenzije pišite bez ikakvog pritiska i uzmite koliko god vremena vam treba (jedino poštujte rok od godinu dana, no zato je i stavljen tako dugi rok).
NAGRADE:
Svaki mjesec članovi foruma biraju najbolju recenziju, autor pobjedničke recenzije kao nagradu dobiva jedan strip (u vrijednosti do 150 kn) po svom izboru iz kataloga izdavačke kuće "Fibra", topic za glasanje nalazi se ovdje.
Piši meni sve Texove. Šalim se, ne znam je li mi pametno rezervirati neku veću količinu jer recenziram onu epizodu koja me inspirira, tako da ne mogu puno unaprijed obećavati. Ona koja sigurno ide u idućih nekoliko dana je Granica u plamenu, LIB 35.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Štos je u tome da napravim kompletne spiskove nerecenziranih epizoda, članovima će biti lakše ako sve nenapisano nađu na jednom mestu i puknu ovde rezervaciju.
Kako koja epizoda bude recenzirana brišem je sa spiska
Onda ćeš se napisati pošteno. Pošto sam dobar k'o kruh, dobit ćeš popis Texa.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
Ako Bog da, trebao bi dobiti Texa do subote, sumnjam da ću večeras stići.
Nego, što da popišem? Ludens, SD, Libellus, almanahe,...?
Treba jos provjeriti sta nije recenzirano od Zagorovih specijalnih izdanja. Znam sigurno da fale recke za zadnji specijal i maxi. Od Chico specijala ima ih takodje jos dosta bez recenzije.
Malo sam drugačije formulirao, nije mi se dalo stavljati ispred svake epizode šifru, pa sam je naveo iznad priča, a pisao samo brojeve. Uostalom, ubrzo ćeš vidjeti.
Pa samo se udje na "popis" epizoda na s.com sajtu i vidis koja od epizoda nema ikonicu recenzije sa desne strane. Onda samo copy-paste
KOJI KRETEN!
Nisam ni znao da imaju ovakvi popisi, ja sam išao na naslovnice i klikao da vidim koja je recenzirana.
Nikad u životu nisam ušao na popise, nije mi palo na pamet. Već sam bio dosta otipkao, tako da ću ostaviti ovaj princip i kad zalijepim samo pomaknuti šifru izdavača.