Rick-scenarija do kojih se ne moze doci bez poznavanja junaka do srzi, kao i kvalitetni postovi i diskusije Acestroke-Zagor Almanah i uopste celokupan trud oko Bonelli in English izdanja Solar-komentari na recenzije koje sluze kao same recenzije + topici nagor- "momak" je novajlija, ali je u malo vremena pokazao i vise nego dovoljno znanja da ga vidimo u konkurenciji. Aktivan je, potice zdrave diskusije i aktivan je u njima. legaz-takodje hiperaktivan u zagorovstini bjelolasica-da bi mi cura ostala cura, eventualno zena
Solar - linkovi o novim Zagor tablama i informacije o buducim Zagor epizodama PijaniPatak - recenzije, diskusije, analize o Zagoru Tinton - tekstovi za Zagor Almanac
Pijani Patak= odlicne recenzije i zanimljivi komentari i diskusije, uvek se raspise Solar= zbog topika koji najvise posecujem ,,Zagor Neobjavljene teme" teller= veoma zanimljiv za diskusije acestroke= zbog truda na mjegovim izdanjima Zagora na engleskom velka031= ljubitelj Zagora sa kojim je zanimljivo razgovarati o Zagorovim izdanjima
- andjelt, mozda najveci zagorovac medju nama, stalno radi na nekim projektima o vlastitom trosku, a i u kucu je ugradio zagijeve znakove, pa gdje to ima. - pijanipatak, odlicni tekstovi + zajednicka borba sa mnom protiv Italijana i Bureta koja je urodila plodom. - Rick, pise scenario i uvijek je spreman na kvalitetnu diskusiju. - stinky, njegovi komentari su otvorili nekima oci i podigli price na jedan visi nivo. - lixon, najveci branitelj zagijevog lika i djela na darkwoodskom forumu. - profesor-inz, zagi je razlog zasto ga redom izbacuju sa raznih foruma, zar treba veci dokaz njegove ljubavi?! - solar, njuska po internetu i stalno nam daje nove informacije. - acestroke, tu se mora spomenuti njegov projekat na engleskom jeziku. - grofica varga, najveci zenski zagijev fan. - velka 031, tu je svaki dan na forumu sa interesantnim komentarima. - teller, tip koji je uvijek spreman za fight ako neko dira Zagora. - legaz, tip koji je aktivan na raznim projektima. - Elderane84, nije ljubitelj ferrija, ali jeste itekako zagora. - dzoni, uvijek tu sa svjezim informacijama.
to je onako iz glave, sigurno sam ih jos dosta zaboravio.
Pijani- zato što je i u Italiji malo takvih strastvenih fanova koji čuvaju Darkwood kritikama, prevodima, crtanjem, pisanjem scenarija,... ukazuju na "probleme" naslovnica , što širi slavu ovog foruma među italijanima...
Solar- uvek donosi novosti, osvežava forum, recenzira,... sve ono toliko potrebno forumu.
teller, velka031, Acestroke- jer podstiču aktivnost na forumu a pritom znaju šta i o čemu pišu.
Stinky- jer je jednim topikom pokazao da se opstanak Zagora sve ove godine može razložno objasniti, a da se pritom ne ubije ono zbog čega ga svi mi toliko volim.
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."
Najveći od svih ovde nabrojanih je Bruce S.,ali on je već dobio pomenutu titulu. Ređe ostavljam poruke na ovom forumu,ali po prvom utisku najveći trud i ljubav prema Zagoru je tokom ove godine pokazao "Dranki Dak",te bi on trebalo da se okruni nazivom "Dr.Zagorologa" za 2012.godinu. Sledeći posle njega je King,pa Legaz. I na kraju,ima jedan sa većom ljubavi za Zagija čak i od legendarnog Profe Inza...to je matori Pravedni. Čim se pojavio na Darkvudu zatvoriše odmah jedan topik o Zagoru. Bilo je svađe i krvi do kolena. Taj je,izgleda,najtvrđi od najtvrđih ljubitelja našeg Patrika. Šteta što više nije ovde.
Najveći od svih ovde nabrojanih je Bruce S.,ali on je već dobio pomenutu titulu. Ređe ostavljam poruke na ovom forumu,ali po prvom utisku najveći trud i ljubav prema Zagoru je tokom ove godine pokazao "Dranki Dak",te bi on trebalo da se okruni nazivom "Dr.Zagorologa" za 2012.godinu. Sledeći posle njega je King,pa Legaz. I na kraju,ima jedan sa većom ljubavi za Zagija čak i od legendarnog Profe Inza...to je matori Pravedni. Čim se pojavio na Darkvudu zatvoriše odmah jedan topik o Zagoru. Bilo je svađe i krvi do kolena. Taj je,izgleda,najtvrđi od najtvrđih ljubitelja našeg Patrika. Šteta što više nije ovde.
ako sam dobro razumio ti si glasao za : patka, legaza, profu i pravednog? samo bih vas zamolio da pisete imena kao sto su nickovi, jer npr. imamo i drankija i pijanog patka na forumu.
Realno, unatoč iritantnom egu, samoreklamiranju i žiljenju za sudjelovanjem u aktivnostima vezanim za Zagora mislim da je Pijani Patak ove godine bez konkurencije. Bez dvojbe prvo mjesto.
Trojica veličanstvenih: "Čuveni poštar" Pijani Patak,legendarni Profa Inz,Legaz(ter)... Poruka za Čika: Tu sam,"samo vas posmatram"! "VEDRO JE NEBO IZNAD DARKWOODA"!!!
velka 031.. veliki je ljubitelj zagora pijani patak.. veliki doprinos o svim zagorovim temama solar...sveze vesti sa neobjavljenim tablama lixon... veliki ljubitelj zagora
Realno, unatoč iritantnom egu, samoreklamiranju i žiljenju za sudjelovanjem u aktivnostima vezanim za Zagora mislim da je Pijani Patak ove godine bez konkurencije. Bez dvojbe prvo mjesto.
nisam znao da sam iritantan sa svojim egom. Hvala na "tipu"...ubuduce pazim kada se zezam
Dosta sam iščitavao teme i pošto je jedan već dr zagorolog a drugi nije, tome i dajem glas. PijaniPatak. Iz prostog razloga što su, za malo, uspeli poput Dominik-a Kataribabo-a i Joseph-a Kibweteere-a, da od jedne sasvim prosečne (bonelli) epizode naprave kult. Toliko truda i volje je otišlo i na prepucavanja, ispravljanja po italijanskim forumima, da je prosto neverovatno. Potrebna je ogromna volja za to, volja u tim godinama. Verujem da će im scena na samrti biti poput one na kraju filma braveheart, grcaju, grcaju...svi okupljeni sa velikom pažnjom slušaju i čuje se poslednji izdah.. "AAAHYAAKKKK".... U svakom slučaju svaka čast na ogromnom idolopoklonstu
This is a bad time; show us the way. And if You can't show us the way. Then forgive us for being lost
"Duh Sa Sekirom nikada nije zaista napustio Darkwood. I dalje pazi na svoje kraljevstvo i nasledje. I ponekad se javi, kao pozdrav, ili opomena, kako kome."