ne govori nikome da nisam ni ja za to znao dok nisi ovdje to napisao, kod mene jos veca sramota, ja sam napisao 70 recenzija.
Stvarno mi nikad nije palo na pamet ući na popise, uvijek sam sve tražio po naslovnicama.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.
LUZEX 151-153 Zlatno grumenje bjelolasica žrtva Kingove diktature NN 71 Mentalna blokada bjelolasica Žrtva Jerryjeve diktature TX LU 084-086 Moriscov povratak bjelolasicaŽrtva moje fix ideje TX VC 06-07 Rendzer je izdajnik! bjelolasica a bogami i ovde
Pijani, ako hoćeš, mogu ti poslati (kad ulovim vremena, i za one koje znam) za Tex ZS koji brojevi označavaju 1 priču!? Primjerice, TX ZS 1057 - Mali Vuk TX ZS 1058 - Jampa fork TX ZS 1059 - Put bez povratka je jedna priča, ap ih možeš staviti u 1 red...
ZS 672-673 Kobna mreza[/blue] PijaniPatak ZS 805/809-810 Zagorov zakon PijaniPatak ZS 972-974 Ugašarov ultimatum PijaniPatak NN 80 Nakon revolucije PijaniPatak
ZS 672-673 Kobna mreza PijaniPatak ZS 805/809-810 Zagorov zakon PijaniPatak ZS 972-974 Ugašarov ultimatum PijaniPatak NN 80 Nakon revolucije PijaniPatak
Kobna Mreža je večeras u Deejevom inboxu Zagorov zakon i Nakon Revolucije do NG
Gledao sam na yt par epizoda, a predstavni teks na enciklopediji sam pročitao. Mislio sam na tekstove poput recenzija ili članaka, taj lik je malo zapostavljen od strane naših "recenzenata".
Patak, bit će uskoro, ako Bog da, gotova moja recka Junaka Đavoljeg prolaza, LIB TX 40.
Where other men blindly follow the truth, remember - nothing is true. Where other men are limited by morality or law, remember - everything is permitted. We work in the dark to serve the light. We are assassins! Nothing is true, everything is permitted.