forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Svaštara
 Juhuuuu! Dobre sam volje! br. II
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 14

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/09/2013 : 16:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
P.s. Vrag nosi Pradu, ali i nikada ne spava. Vidio je post i gundja da popravim pogreske jer mu je to profi deformacija. Je upravo sam mu deformirala desno ramei vise mu nis greske u postu ne smetaju. Konobarica svako toliko izadje jer misli da ju treba. Ne, to on samo zapomaze....;)

~ Prvo suputnik onda put ~
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/09/2013 : 20:52:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Gospodin Johnny otpravljen je u jednom komadu, to bi bilo sto se Rijeke tice, da ne bi poslije bilo kak je nekud zabasal, jedva doma dosal, pa Rijeka ispadne kriva. Moje ruke su ciste, imam alibi za svaku sekundu kretanja, svjedoke, tragove, i nitko mi nis ne more podvalit.

Gospon Johnny, pozivate se da hitno potvrdite da ste ziv, zdrav, sve vitalne funkcije rade, papriku od mog nosa stresite s rukava, modricu na ramenu prekrite korektorom, jedan aspirin za nocas, i sutra ste ko novi.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 02/09/2013 : 09:50:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Uhhhhh, stigao živ i zdrav... bilo je to nezaboravno iskustvo...
Charlie je i uživo jedinstvena kao i virtualno... dobrodušna podbadanja i humor s nepresušnim šarmom frcaju na sve strane... sve s laganom dozom ironije, cinizma i sarkazma... ja pokušavam parirati istom mjerom ali ona vodi igru... s lakoćom me predriblava i na sredini terena i još lakše nadigrava na bokovima... pivo klizi niz grlo a pomalo i niz odjeću... sjajan dan u Rijeci...
Bojim se da će mi se nekoliko mrvica krekera s paprikom trajno impregnirati u majicu...

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

brni
Advanced Member

Croatia
10434 Posts

Member since 18/06/2009

Posted - 02/09/2013 : 09:57:34  Show Profile Show Extended Profile  Send brni a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Johnny Difool

Uhhhhh, stigao živ i zdrav... bilo je to nezaboravno iskustvo...
Charlie je i uživo jedinstvena kao i virtualno... dobrodušna podbadanja i humor s nepresušnim šarmom frcaju na sve strane... sve s laganom dozom ironije, cinizma i sarkazma... ja pokušavam parirati istom mjerom ali ona vodi igru... s lakoćom me predriblava i na sredini terena i još lakše nadigrava na bokovima... pivo klizi niz grlo a pomalo i niz odjeću... sjajan dan u Rijeci...
Bojim se da će mi se nekoliko mrvica krekera s paprikom trajno impregnirati u majicu...

Nisam ni sumnja..

"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva"
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/09/2013 : 21:39:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Eto, vise niste u Međugorju.
Pođite u miru.
Amen.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 04/09/2013 : 23:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Gospodine Johnny,
ovdje smo zapoceli ono rastezanje trilogije i natezanje oko nje.
Kako nismo stigli do te teme da ju obradimo, red je onda vratiti se na ovaj topic da priznam; ne morem ja ono citati. U tome je stvar, a ne u Vasem haljetku iza drveca ili mojih fikusa u stanu. Nije stvar u polozaju vasem za gunđanje ili mom za citanje. Ja probala citati Fifty shades, ali ja nikud od 40 stranice ni makac. A u međuvremenu procitala stosta drugo, u dahu Vas "Indijski nokturno", malo sporije "Filozofiju vina" jer me iritira onaj stil pisanja i filozofiranja kojim pisac, kao da namece svoja prepametna razmisljanja, i nekako mi djeluje napuhan. Ta mogao je to i malkice skromnije glagoljati, ne volim stil nametanja, razmetanja.. No, ipak se krece.. Tomicevu "Poskokovu dragu" odlozila sam i necu ju pogledat dok se ne odljutim na njega. Odlucila sam ga ignorirati. Ali i tu nesto ipak jesam.. Sve jesam, ali onu trilogiju gnjavim, gnjavi i ona mene, pa sam prestala, jer nesto toliko glupo, da me ne uspije zadrzati na citanju vec navodi da ovdje komediju iz toga izvodim, govori samo za sebe. Ja priznajem, i skruseno molim da se sad ne naslađujete, ali ja to ne mogu citati. A vi ste to znali, da necete i ne zelite i bez citanja.
Od svega sad jedino ostaje pitanje, tko je od nas luđi ili pametniji. Ja koja necu jer sam odustala, ili vi koji niste i necete a niste ni pokusali.
Srdacno Vasa,
Charlie.

Go to Top of Page

Johnny Difool
Advanced Member

Croatia
13988 Posts

Member since 21/02/2010

Posted - 06/09/2013 : 20:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Johnny Difool a Private Message  Reply with Quote
Draga Charlie,
s jedne strane mi je žao što si odlučila odustati od pokušaja čitanja Pedeset nijansi sive, jer su te barem načelno sama tema i način njezine razrade zanimale, a s druge strane te razumijem jer si zaključila da je jednostavno riječ o lošoj literaturi na koju nema smisla gubiti vrijeme. Ne nam tko je od nas dvoje luđi, možda ipak ja koji apriori i bez osobnog uvida vjerujem kritičarima, a ne ti koja želiš svemu dati šansu i uvjeriti se na "vlastitoj koži".
Slažem se, Indijski nokturno je i meni odličan, svakako i bolji od Filozofije vina, ali ipak ne bih podcijenio jako dobrog Hamvasa. Kod njega sam možda pristran jer mi se izuzetno svidio u Jasminu i maslini, i nemam osobitih problema s njegovim pomalo nametljivim, patronizirajućim i docirajućim stilom, makar se slažem da to može smetati.

Samo za uvid, tu je par linkova za Hamvaseva Jasmina i maslinu, da stekneš makar vrlo površan dojam o čemu je riječ. Na vlastitu odgovornost preporučam knjigu, pa što bude...

http://blog.dnevnik.hr/vaseljena/2008/10/1625448753/bla-hamvas-jasmin-i-maslina.html

http://www.superknjizara.hr/index.php?page=knjiga&id_knjiga=100006206

http://www.antoniosiber.org/kap_prokletstva.html

I nešto malo šire...

http://pustopoljina.wordpress.com/tag/bela-hamvas/

A sad idem gledati tekmu!

Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite,
i ta ce mi mladost teško pasti...
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 18/09/2013 : 02:19:41  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
Totalno se razuzdao!
To nije Nesvrstani kojeg poznajem!

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10277 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 18/09/2013 : 15:49:37  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fikus

quote:
Originally posted by mladjo

Totalno se razuzdao!
To nije Nesvrstani kojeg poznajem!

Aha. Na kraju je dobio od mene strip. A zna se kako se dobije besplatni strip (bar Friki zna).

Pa kad si ti to mene mora kupovat besplatnin stripovima?

Doli sve stranke!!!
Živili naši dušmani!!!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47308 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 18/09/2013 : 20:58:46  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
doču i ja jednom na te vaše fieste . čin su velike pive u igri sviđa mi se

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 18/09/2013 : 22:48:50  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote
juhu dobre sam volje popiču još jednog hajnekenčka, jer smo izgubili u basketu. juhuuu

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/10/2013 : 08:48:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dobar dan i hello.
Prestali smo teci u potocima. Sad opet privremeno hodamo. Imam prijedlog da u izlozima uz cipelice, cizmice i buce stave i ponudu dizajnerskih peraja, za po gradu i u slobodno vrijeme, setnju, koja bi se u odredjene dane mogla zvati- kako? Plivanje u jatu. Ima dana kad provjeravam je li mi narasla kozica medju prstima, i eto kako je lako dobiti peraju, postati sirena. Samo se rodis u Rijeci, vrazjem gradu kojim se rjedje hoda a vise pliva jer on sve vise doslovno tece.
To bi bio vremenski izvjestaj proteklih dana.
Prognoza za danas: vedro i suncano, toplije,
A poslije podne i u noci na sj. Jadranu pretezno oblacno s cuftama. Ste gledali taj animirani film s klincima u kinu? Jako fora prognoza. Povremeno bi nas oslobodila kuhanja. Sta ni taj bog mogao bas gore otvoriti pucku kuhinju i darivati nam ruckovima a ne lampama. Pa za to vec imamo dizajnere, koje ovim putem molim da se prihvate i peraja.
Ja sad idem svoj pogani jezik staviti na off.
Srdacno vasa Charlie in the morning grr :)

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/10/2013 : 18:44:14  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Evening and hello.
Teglice bacam a sad mi doslo da ukiselim papriku, lucice i sad bez toga ne mmogu pa necu. Za iducu godinu krecem prikupljati tegle i dam se u zimnicu.

jesenje.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 02/10/2013 : 10:34:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Volim buru.
Danas puse. Dobra je da provjetri sve coskice u nama, i osvijetli neke sakrivene, tamne djelice nase duse.

U dosluhu sam s Vjetrom, i znam zasto danas puse. - Probudi se, ne spavaj, netko ce prestati da sanja.
Prebaci se na Meskalero, uhvati se za mene, ja cu te nositi.

Neko vrijeme nece me biti. Pakujem kofere prepune snova, moram ih primatelju dostaviti. Adrese su razne i na mnoga vrata moram pokucati.
More u rujnu vec je pomalo hladno. Najprije cu u njega zaroniti.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 05/10/2013 : 16:24:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Just a regular Saturday here in the nuthouse.

Go to Top of Page

Risar_69
Advanced Member

Slovenia
11679 Posts

Member since 05/05/2008

Posted - 07/10/2013 : 21:13:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Risar_69 a Private Message  Reply with Quote

Kad pocneš crtati, uvek moraš imati na kraju olovke, srce, ruku i misli!

Edited by - Risar_69 on 07/10/2013 21:14:14
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 17/10/2013 : 08:27:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Dobrooo juuutrooo svijeteee!
Ustaj!
Jutro je prekrasno, kava je seksi.
No to nema veze sa seksom,
Jedem samo cokoladu s keksom.

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 20/10/2013 : 20:37:26  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote

1:08
Moj stav.
Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 26/12/2013 : 17:17:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ne mogu vjerovati da vise od 2 mjeseca nitko nije bio juhu dobre volje.
Ili je, ali se brzo zasitite teme pa cekate da netko otvori nesto
novo, zanimljivo..
Kisa lije, uzivam u tisini i polumraku kojeg remeti samo svjetlost lampica. Dekica i kauc, a pored mene se izvalila moja bijela vucica..
I sto vise treba za juhuuu? Da..juha mi se hladi u mikrovalnoj..
Kako da se nagovorim da ustanem prije nego se ohladi? Kako?
Meni treba batler, kazem ja. Zajedljiv i sarkastican do bola.
Taj bi bio lijek bolji od domace juhuuhice s knedlama od griza.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 27/12/2013 : 01:32:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Imam deadline s sve sto postizem je izivljavanje nad nutellomtipkovnicom.
Dođe to ponekad, da misao nije usklađena s vremenom.
Nema mi pomoci, morat cu nutellom u naslovu -slobodnim stilom, zapoceti.
Bit ce .. juhu *ebeno

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 28/12/2013 : 08:47:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Ovo se zove autosugestivni trening

dođes na ovaj topic kad jos ti je -

samo veselo. jutro divno, dan proljetan, iz kreveta me istjerao van.

Go to Top of Page

Just_Charlie
Advanced Member

8578 Posts

Member since 07/01/2008

Posted - 01/12/2014 : 02:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Just_Charlie's Homepage  Send Just_Charlie a Private Message  Reply with Quote
Nešto naj strašnije je naletjet na sebe ovoliko mnogo pričljivu
i prvu ujutro i zadnju u noći i zadnju davno i prvu sada.

Nastavite "juhu" piskarati ovdje. Pomela sam prašinu, upalila sviću i muziku.
Kako završila davno, tako ću s istim starim Magazinom počet opet.

Laku noćicu vam želim.
Sad spavati. Svi.

Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 01/12/2014 : 20:04:55  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Union ili laško?

Go to Top of Page

sergej773
Senior Member

Cuba
1922 Posts

Member since 03/06/2012

Posted - 01/12/2014 : 20:06:12  Show Profile Show Extended Profile  Send sergej773 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Just_Charlie

P.s. Vrag nosi Pradu, ali i nikada ne spava. Vidio je post i gundja da popravim pogreske jer mu je to profi deformacija. Je upravo sam mu deformirala desno ramei vise mu nis greske u postu ne smetaju. Konobarica svako toliko izadje jer misli da ju treba. Ne, to on samo zapomaze....;)

Ja nosim samo Pradu i Armanija
Go to Top of Page

Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts

Member since 26/10/2007

Posted - 01/12/2014 : 20:56:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Poli a Private Message  Reply with Quote

Danas nijednoga od dvojice, nekada samo Union.

Anything is possible dec d uej
Be the Change You Want to See
Go to Top of Page
Page: of 14 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.85 seconds. Snitz Forums 2000