Nije kriva Fibra, ali zar nije bilo mogućnosti da se onemogući ovaj potez pirata(koji je nastao na osnovu potražnje stripa na tržištu)i izbaci određeni tiraž ovog stripa??
Kao i ti otprilike. A ne možeš me ubediti da je neisplativo doštampati tiraž od 200 komada, bar tebi pošto se ozbiljno baviš izdavaštvom. Da nisam u pravu ne bi doštampao ni prvih 12 brojeva serijala.
Prema mojim saznanjima, vi (spiro - Ilija Mirović i Max1 - Marjan Matić), ste odgovorni za piratsko izdanje Kena Parkera "Kraljica Misurija", kao i za cijeli niz ostalih piratskih izdanja objavljenih u Srbiji u zadnjih x godina. Sada je konačno došlo vrijeme da se tome stane na kraj. Fibra će, u suradnji s ostalim izdavačkim kućama iz Hrvatske i Srbije, poslati sve potrebne informacije o vašim aktivnostima vlasnicima prava u Italiji, Serio Bonelli Editore, Paniniju, kao i autorima Kena Parkera, kao i o aktivnostima sajtova poput stripzona.com i sličnih koji vam omogućavaju ovakav lopovluk. Naravno, korisnički račun na stripovi.com vam je od sada zaključan, ali to vam je ionako najmanja briga u ovom trenutku.
Nista mi nije jasno...kaj je onda brendon ilegalac ili legalno izdanje..nisam ga nabavljao pa nemam griznju savjesti....iako....i piraterija je neke vrste popularizacija stripa,naravno na stetu legalista....ali red mora bit i podrzavam markosa...dobro razu em da se radi na izdanjima kojane postoje na legalnom trzistu,..ali kad se radi izdanja za koja je netko ulozio trud,novce,vrijeme da jih izdao...tada su sankcije nuzne..i opravdane.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!