Author |
Topic |
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4752 Posts
Member since 27/12/2009 |
|
mamlaz
Advanced Member
Croatia
9934 Posts
Member since 28/02/2004 |
Posted - 17/12/2013 : 21:13:59
|
quote: Originally posted by Kruger
quote: Originally posted by Jasko
ah, vrlo dobro
a kakve veze ima joe sa ustašam i fašistima kad ne pozdarvi na njihov način?
Ima veze sa ustašama, jer koristi ustaški poklič.
koji? izjasni se kako to gasi ustaški poklič? nemoj samo nabadat, jer ako nisi upoznat sa hrvatskom povješću to ne opravdava tvoje nasumično ubadanje
ne pravi se glup. sta bi trebalo biti za Dom spremni osim ustasluka unazad 70 godina. |
Mrzim mrznju! |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 17/12/2013 : 21:15:38
|
quote: Originally posted by Caleb
quote: Originally posted by Kruger za dom spremni, većina to zna, a to što ne znaš ne opravdava te
Ni tebe ne opravdava to sto ne koristis zdrav razum po ovom pitanju, vec ides glavom u zid.
ovisi na što misliš? ako misliš što većina naroda zna i prepoznaje stare pozdrave to je pohvalno, a to što su vlastodršci ulizice i podanici to je zabrinjavajuće za hrvatski narod, a vjerojatno ne samo za hrvatski narod ako gledamo segment podaništva
Pa, dante je lepo napisao u prvoj poruci. Jasno ko dan. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
Edited by - Caleb on 17/12/2013 21:16:10 |
|
|
markotamara
Senior Member
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 17/12/2013 : 21:16:33
|
quote: Originally posted by markotamara
Tebe treba staviti da minjas hrvatski zakon i ustav da je takvi vise uvjeren sam da bi izasli iz krize i da bi ped... Imali sva prava
Vidi se da si redoviti posetilac kulturnih dešavanja.
Imas li vrimena da mi das repeticije
|
GALLIENO FERRI
|
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 17/12/2013 : 21:20:37
|
quote: Originally posted by dante
quote: Originally posted by Kruger pa nije bilo ajmo ustaše
Naravno da je bilo, na gotovo svakoj utakmici reprezentacije, od tih istih "povjesnicara".
quote: star ili ne star u 2013. godini bi trebalo znati što znači za dom spremni, većina to zna, a to što ne znaš ne opravdava te
Ne vecina, nego SVI to znaju, samo sto su neki beskicmenjaci i picke pa nemaju muda i svoje JA priznati zasto ga koriste, pa se izvlace na opere, krizarske ratove i Japance. Mi znamo koji je jedini razlog zasto koriste upravo taj poklic, oni koji ga vicu isto to znaju, znas ga naravno i ti, sto tvoje nijekanje i opravdavanje samo cini smijesnijim. Over & out, ostavljam vas diplomirane povijesnicare da drvite dalje.
vidim kako se raspametio
jel bi mogao znati? na što mene asocira pozdrav za dom spremni!?, na domovinski rat, na izganne, napadnute, na nešto loše što nam se dogodilo, pa kad neko uzvikne Za dom, ja se ne mogu sjetiti ustaša jer ih ne znam, sjetim se tog što sam već spomenuo i to me na to podsjeti
svatko različito doživi taj pozdrav, a to što ti i vrlo mali dio to drugačije doživi ne opravdava vas, ali imate poravao to tako doživjeti |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 17/12/2013 : 21:21:23
|
quote: Originally posted by Kruger za dom spremni, većina to zna, a to što ne znaš ne opravdava te
Ni tebe ne opravdava to sto ne koristis zdrav razum po ovom pitanju, vec ides glavom u zid.
ovisi na što misliš? ako misliš što većina naroda zna i prepoznaje stare pozdrave to je pohvalno, a to što su vlastodršci ulizice i podanici to je zabrinjavajuće za hrvatski narod, a vjerojatno ne samo za hrvatski narod ako gledamo segment podaništva
Pa, dante je lepo napisao u prvoj poruci. Jasno ko dan.
nema on blagog pojma, ali ima pravo tako misliti |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 17/12/2013 : 21:24:10
|
quote: Originally posted by drogsy
Je l' bilo dosta?
MISLIM DA JE moderatori, moraju razumjeti, ali kad kažu dosta, onda je stvarno dosta i stvaro je vrijeme za dosta |
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 17/12/2013 : 21:40:21
|
calebu hvala na razumu
a tebi krugeru ne treba da se sramotiš tim cjenkanjima o starosti pozdrava, operama i 'pravom' ustaškom pozdravu kao prvo, to su priglupi izgovori i pičkasto ponašanje - ako nešto podržavaš, onda budi otvoren - i ti i svi drugi s tvojim mišljenjem - a njih, hvala bogu, nije većina - možda samo među nogometnom publikom kao drugo, čak i da tvoje teorije piju vodu, ipak i ti znaš što je to bilo, i svi koji to urliču znaju zašto viču i što su htjeli reči i poručiti |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 17/12/2013 : 21:43:45
|
ken2, mislim kako ovu raspravu treba primakniti kraju obećao sam ti tekst o košarci i napisat ću ga, ne brini se
dakle stani i ti malo na loptu |
Edited by - Kruger on 17/12/2013 21:44:59 |
|
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 17/12/2013 : 21:45:58
|
ken2, mislim kako ovu raspravu treba primakniti kraju obećao sam ti tekst o košarci i napisat ću ga, ne brini se
dakle stani i ti malo na loptu
Govoris coviku da stane na balun a ti si sam od zadnjih 100 postova napisa njih 50..ti si triba biti politicar.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16471 Posts
Member since 01/07/2008 |
Posted - 17/12/2013 : 21:50:10
|
Nije bila konstruktivna polemika, ali barem nije bilo vredjanja. Za svaku pohvalu. |
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
|
|
|
ken2
stripovi.com suradnik
Croatia
8192 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 17/12/2013 : 21:53:06
|
ma on to mene prca zato što je količina mojih postova višestuko veća od mog zanimanja za nogomet kad tako zbrojimo, oduzmemo i podijelimo ispade da sam ja postao više od njega
i krugeru, veselim se raspravama o košarci trenutno mi je najtema može li mchale naučiti dwighta barem jednu jedinu svoju fintu i tako od njega napraviti solidnog igrača |
if you tolerate this, then your children will be next |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 17/12/2013 : 21:55:11
|
quote: Originally posted by ken2
ma on to mene prca zato što je količina mojih postova višestuko veća od mog zanimanja za nogomet kad tako zbrojimo, oduzmemo i podijelimo ispade da sam ja postao više od njega
i krugeru, veselim se raspravama o košarci trenutno mi je najtema može li mchale naučiti dwighta barem jednu jedinu svoju fintu i tako od njega napraviti solidnog igrača
napisat ću ti nešto drugo |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 17/12/2013 : 22:01:03
|
Kazna simunicu za sto???Zato sto voli hrvatsku i igra za nju,jel uopce bitno sto on kaze bitno je sto misli a ja znam da simunic ne mrzi nikog i on je sam rekao da je to htio napraviti cijelu karijeru i da je to napravio iz ljubavi prema domovini i da to cak i je ustaski pozdrav nema veze jer NDH ionako vise nepostoji!!Njima ionako ne smeta simunic smeta im onih 30 000 ljudi koji su skandirali zajedno s njim i 95 posto hrvatske a ovih 5 posto(a ima ih i tu)njih moze samo sram biti gade mi se!!! |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 17/12/2013 : 22:04:55
|
al ken2 malo me izazivaš
pa eto napisat ću ti u jednom tjedniku koji se u svojim pisanjima bavi o sportu pročitah kako 60 posto košarkaša u NB ligi su ustvari osobe koje su pronašli na ulici i na pločniku i kako oni uglavnom u svojoj prosječnosti završe u bankrotu i opet na ulici da li to znači kad bi svoju mašineriju enbiaj liga dovela u moldavija to bi značilo kako bi moldavija za par godina postala velesila u košarci ili ne? |
|
|
Rahazlam
Advanced Member
Croatia
3404 Posts
Member since 13/07/2013 |
Posted - 17/12/2013 : 22:05:35
|
quote: Originally posted by Kruger a mi često na stadionima palimo zastave i pišemo na glagoljici imena srpskih gradova?
Koji vi? Ti se poistovećuješ sa onima koji pale zastave, pevaju fašističke pokliče? Takvi nisu Srbi ili Hrvati, to su fašisti. Ja sam antifašista, te nijedni, ni drugi nisu moji. A moji protivnici, ovde, na ulici, svuda su ti koji pevaju, uskliču, pale, mrze.
Ti si jos gori od njih nemogu vjerovat da ti je krivo da se hrvatska plasirala na svjetsko prvenstvo i da neces navijat za hrvatsku!!To samo dokazuje tvoju mrznju,ja sam uvijek navijo za repke s ovih prostora srbija,bih,crna gora,slovenija... |
|
|
1Euro
Advanced Member
12524 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 17/12/2013 : 22:10:39
|
quote: Originally posted by Rahazlam
Kazna simunicu za sto???Zato sto voli hrvatsku i igra za nju,jel uopce bitno sto on kaze bitno je sto misli a ja znam da simunic ne mrzi nikog i on je sam rekao da je to htio napraviti cijelu karijeru i da je to napravio iz ljubavi prema domovini i da to cak i je ustaski pozdrav nema veze jer NDH ionako vise nepostoji!!Njima ionako ne smeta simunic smeta im onih 30 000 ljudi koji su skandirali zajedno s njim i 95 posto hrvatske a ovih 5 posto(a ima ih i tu)njih moze samo sram biti gade mi se!!!
ti si očito prespavao časove istorije u školi... Šta imaju Istra, Kvarner, Dalmacija, Južna Baranja, Međimurje,...sa NDH? Sa Ustašima? Pa kako možeš biti toliko glup i ne vidjeti kako su vas NDH (Ustaši) prodali Italijanima i Madžarima i zašto bi se to svidjelo bilo kom Hrvatu? A ti pričaš o 95 posto...jesi li ti lud? Što se tiče JOE Šimuniča i njegove kazne - JEDINO PRAVILNO!!!! Čak deset utakmica!!!! wooooooooooo-hooooooooooo!!! Ja bi bio zadovoljan sa tri utakmice i da ne vidi SP, kad ono 10 hahaha. |
|
|
Jasko
Advanced Member
Nicaragua
6226 Posts
Member since 29/02/2012 |
Posted - 17/12/2013 : 22:12:33
|
quote: Originally posted by Rahazlam Ti si jos gori od njih nemogu vjerovat da ti je krivo da se hrvatska plasirala na svjetsko prvenstvo i da neces navijat za hrvatsku!!To samo dokazuje tvoju mrznju,ja sam uvijek navijo za repke s ovih prostora srbija,bih,crna gora,slovenija...
A gde sam ja to napisao da neću navijati za nekog? |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
brni
Advanced Member
Croatia
10434 Posts
Member since 18/06/2009 |
Posted - 17/12/2013 : 22:15:43
|
alo jasko i 1euro, DOSTA
Potpalia si atmosferu i ovu histeriju i sad smirujes i glumis mirotvorca..bravo MAJSTORE.. |
"Clark Kent je Supermanova kritika covjecanstva" |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47314 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/12/2013 : 22:16:31
|
jebate koja rasprava . |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
Topic |
|