forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 ZAGOR
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 1214

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/08/2014 : 11:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
TABLICA IV. KVIZA

Zagor i Ogi 8 bodova
bjelolasica 8 bodova
PijaniPatak 8 bodova
sergej773 6 bodova
Opti 4 boda
Leonid 3 boda

TABLICA

bjelolasica 22 boda
PijaniPatak 20, 5 boda
sergej773 19, 5 boda
Zagor i Ogi 18 bodova
Opti 15, 5 boda
Leonid 12, 5 boda

POBJEDNIK JE.................

BJELOLASICA

Čestitke pobjedniku

Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/08/2014 : 11:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
Bjelolasica može birati između tri nagrade:

Klasik 5 Odlazak u nepoznato
Gigant 2 Kralj orlova
Redovni 208 Vampirica Ylenia

Predlažem Patku da lasica bude automatski uvršten u finale izbora za dr. Zagorologa 2014. :P :D

Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 10/08/2014 : 11:12:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Oo blago bjelolasici!!

The only good thing in life isZAGOR
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 10/08/2014 : 11:15:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
Cestitke bjelolasici!!!!!Bravo!!!!

Edited by - Zagor i Ogi on 10/08/2014 11:17:52
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 10/08/2014 : 13:29:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Hvala, čestitam ekipi na sudjelovanju!
A kakva nagrada?
Uzimam vampiricu

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
http://www.youtube.com/watch?v=H8D93Awa434
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 10/08/2014 : 13:51:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by bjelolasica

A kakva nagrada?
Uzimam vampiricu

Spasilo te sto je PP preskocio rundu.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 10/08/2014 : 14:29:10  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tinton

quote:

A kakva nagrada?
Uzimam vampiricu

PP se us*o kad je vidio kako sam pametan

Don’t beat me massa!Please don’t beat me massa!Don’t beat this tired old body! No, no!
Go to Top of Page

Zagor i Ogi
Average Member

Serbia
851 Posts

Member since 16/09/2013

Posted - 10/08/2014 : 14:39:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Zagor i Ogi a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A kakva nagrada?
Uzimam vampiricu

Sudbina..
Sad PP udara glavom o sto!!

Go to Top of Page

hamzik
Junior Member

Sweden
408 Posts

Member since 27/04/2012

Posted - 10/08/2014 : 19:26:14  Show Profile Show Extended Profile  Send hamzik a Private Message  Reply with Quote
Jedno pitanje. Ako cu narucivati Zagora u inostranstvo, sa koje je stranice najbolje naruciti?
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 10/08/2014 : 19:43:03  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hamzik

Jedno pitanje. Ako cu narucivati Zagora u inostranstvo, sa koje je stranice najbolje naruciti?

Ako kupuješ naše onda kontaktiraj svaku striparnicu ponaosob i raspitaj se. Imaš ovdje gore podforum pa ih pitaj, a za druge ne znam baš. Ili možeš ovdje preko aukcija.

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 11/08/2014 : 01:35:09  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

A kakva nagrada?
Uzimam vampiricu

...neka bude tako, ako ćeš se zbog toga osećati bolje

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

DODSFERD
Advanced Member

Pitcairn Island
29953 Posts

Member since 14/03/2014

Posted - 11/08/2014 : 09:54:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DODSFERD a Private Message  Reply with Quote
Pao je novi avatar a to je bitnije od pobjede.

Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 11/08/2014 : 10:24:57  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DODSFERD

Ma ne želi da ga povezuju sa starim i porazom
Šalu na stranu što se mene tiče neka se PP dade još jedna runda da budemo pošteni

Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 11/08/2014 : 23:36:24  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by DODSFERD

Ma ne želi da ga povezuju sa starim i porazom
Šalu na stranu što se mene tiče neka se PP dade još jedna runda da budemo pošteni

Ajde de, još malo pa ćeš da priznaš da sam bolji

Neću još jedan krug, uopšte mi nije izazov

Šalu na stranu, nema tu priče. Svojevoljno sam preskočio drugi krug, pošteno si pobedio i kraj priče. Svaka ti čast

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 11/08/2014 23:37:00
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 11/08/2014 : 23:47:28  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
tintone, majstore, neke stvari mi nisu jasne

quote:

REZULTATI IV. KVIZA

7. Sierra Blanca (epizode koje počinju na početku jedne i završavaju na kraju iste ili neke od sljedećih sveske, PP je bio na najboljem putu).

Zar si stvarno mislio da je neko tolika pukotina da, bez da zaviri u kolekciju, napravi ovakvu vezu među navedenim sveskama?

Da sam ovo pogodio, rezao bih sebi vene, te zagnjurio glavu u kofu sa nitroglicerinom, za svaki slučaj

quote:
9.
Peabody, jedini ne poznaje ostalu trojicu
Digging Bill i Fishleg u Oceanu
Andrew Kain i Fishleg u Krakenu
Digging Bill i Andrew Kain u Atlantidi

Gadan "izbacite uljeza"...Da li je ljudima koji su napisali "Peabody" priznat odgovor iako nisu pogodili razloge njegove suvlisosti među ovom trojicom?

Ali, kapa do poda, da me ne shvatiš pogrešno...Neko ko sastavlja ovakve kvizove mora biti doooobro upoznat sa gradivom. Što se mene tiče, a tu sam baja, obojica ste u finalu

DNEVNIK CITANJA:

Edited by - PijaniPatak on 12/08/2014 00:47:16
Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/08/2014 : 00:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
Pa ja sam za Peabodija dao točno objašnjenje. Ali tintone svaka čast jako dobar kviz.

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 12/08/2014 : 21:15:56  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Chico razbojnik
Zagor
ZG LUCI 16 | 128 str.
by king warrrior

Još jedna priča iz prošlosti debelog Meksikanca. Ovaj put otkrivamo da je Chico svojevremeno bio poznat i kao razbojnik Meksička Zvijer, član grupe zlikovaca iz okoline Darkwooda. S mnogo životnog peha, a bogami i sreće, Chico nam priča svoje doživljaje iz vremena dok još nije sreo Zagora.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts

Member since 23/10/2011

Posted - 12/08/2014 : 22:18:26  Show Profile Show Extended Profile  Send tinton a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pa ja sam za Peabodija dao točno objašnjenje. Ali tintone svaka čast jako dobar kviz.

Nisi, bio si blizu.

Go to Top of Page

bjelolasica
stripovi.com suradnik

Croatia
5106 Posts

Member since 30/08/2009

Posted - 12/08/2014 : 23:20:29  Show Profile Show Extended Profile  Send bjelolasica a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nisi, bio si blizu.

Kako ne pa svi su se borili protiv demona i njegovi pajdaša.
EDIT: Sad vidim da si uračunao Billa i u Oceanu, my bad ja sam sam krivo pročitao

Edited by - bjelolasica on 12/08/2014 23:21:50
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 13/08/2014 : 15:17:17  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Jedno pitanje za izdanja Zagora iz Zlatne serije: na rikni broja 945 - Helingenov povratak koji imam nema ništa napisano, odnosno ne piše ime epizode, broj i to, nego je skroz prazna. Da li se ovo znalo desiti u štampi, odnosno ima li iko u svojoj kolekciji ZS takvih izdanja? Ne čini mi se da je neka kopija, piraterija u pitanju, već čisto greška u štampi...
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22372 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 13/08/2014 : 16:46:51  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swamp thing

Jedno pitanje za izdanja Zagora iz Zlatne serije: na rikni broja 945 - Helingenov povratak koji imam nema ništa napisano, odnosno ne piše ime epizode, broj i to, nego je skroz prazna. Da li se ovo znalo desiti u štampi, odnosno ima li iko u svojoj kolekciji ZS takvih izdanja? Ne čini mi se da je neka kopija, piraterija u pitanju, već čisto greška u štampi...

Jasno je da su se raznorazne greske desavale, ali mi nije jasno kako je moglo doci do greske takve vrste.
Moguce je da nesto bude bolje odstampano ili losije, da nedostaje stranica ili slicno, ali tu se radi o tome da nedostaje naslov, sto bi znacilo da je tako odstampano izdanje. Nisam jos cuo za tako nesto. Moj primjerak je dobar.
Daj uslikaj, da vidimo i to cudo. Jesi li siguran da eventualno naslovnica nije "samonapravljena"?
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 13/08/2014 : 17:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Nije naslovnica, već rikna sa strane, ne piše ništa uzduž gdje su stranice povezane.
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 13/08/2014 : 18:13:27  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4370 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 13/08/2014 : 19:31:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
da..ovaj broj je takav bio..bar kod mene na trafici kada sam ga kupio davne 19.. i neke...mozda je deo tiraza bio takav a deo sa natpisom...svakako je to bila greska prilikom stampe...
Go to Top of Page

swamp thing
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4078 Posts

Member since 05/08/2009

Posted - 13/08/2014 : 19:48:55  Show Profile Show Extended Profile  Send swamp thing a Private Message  Reply with Quote
Ok, hvala
Go to Top of Page
Page: of 1214  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 1.86 seconds. Snitz Forums 2000