Ja se slažem! Bez veze da ponavljaju brojeve VČ-a. Samo, i Libellusu fale tri knjige do broja 600, a oni će nastaviti dalje kronološki bez obzira što Ludens odluči. Možda je Ludensu bolje da krene od broja npr 640...
Civitelli mi je jako drag, a i Tex je Tex, pa neka i ovoga.
Villa je upečatljiv i mitotvoran kao i na najvećem broju naslovnica.
Inače, koliko znam ubrzavanje svih Bonellijevih kiosk-edicija nova je izdavačka politika Ludensa, a na račun toga će patiti (zapravo već duže pate) albumi i integrali.
Ja necu imati s kim ostati mlad ako svi ostarite, i ta ce mi mladost teško pasti...
Inače, koliko znam ubrzavanje svih Bonellijevih kiosk-edicija nova je izdavačka politika Ludensa, a na račun toga će patiti (zapravo već duže pate) albumi i integrali.
pozdravljam ako je tako!
"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Meni ne paše da Ludens radi ikakav preskok jer mi VČ izdanja nisu dostupna a mislim da ima puno takvih.
Hm, pitanje je koliko ih ima. Tex se na kiosku jako slabo prodaje i ako uzmeš u obzir da mnogi zagriženi fanovi redovno nabavljaju Texa od Veselog Četvrtka, Ludens bi u slučaju objavljivanja tih brojeva sigurno izgubio dio kupaca. Možda bi morali ako ne ugasiti izdanje, onda ga prebaciti na sporiji ritam. Ali ako krene sa najnovijim epizodama dobiva kupce iz cijele bivše države.
Ali to je samo moje mišljenje i želja, jer ne bih htio zauvijek izgubiti Ludens Texa, pošto ne bih duplirao izdanja.
Originally posted by Johnny Difool Inače, koliko znam ubrzavanje svih Bonellijevih kiosk-edicija nova je izdavačka politika Ludensa, a na račun toga će patiti (zapravo već duže pate) albumi i integrali.
A koji to Ludensovi albumi i integrali pate zbog navodno ubrzanih kiosk stripova?
Eh da oće ubrzati. Ipak vidim po svom kvartovskom kiosku da Tex baš i ne ide.Dođe jedan primjerak Texa i po tri ili četiri od redovnog i extra Zagora. Texa danas kupuje rijetko tko....mislim da sam ja sa 22 jedan od najmlađih kupaca u Hrvatskoj
"Liston even smells like a bear. I'm gonna give him to the local zoo after I whup him"